Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββατο 13-4-2013

Καλησπερίζω όλα τα παιδιά του forum ,
Σαν νέος στο φόρουμ και αφού πρέπει να περάσω απο το φακέλωμα του Cacau :) επιτρέψτε μου να συστήθω ... Είμαι ο άγνωστος 4 της λίστας Cacau γνωστός σαν Γιάννης , πολιτικών φρονιμάτων Olympus (λογικό αφού μυήθηκα στον χώρο απο τον kbouk) και παραθέτω μερικές απο τις foto που τράβηξα στην σημερινή μας βόλτα .

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• _1060914.jpg
    _1060914.jpg
    153.1 KB · Views: 258
  • _1060926.jpg
    _1060926.jpg
    157.6 KB · Views: 255
  • _1060976.jpg
    _1060976.jpg
    158 KB · Views: 253
  • _1060998.jpg
    _1060998.jpg
    138.6 KB · Views: 253
  • _1070041.jpg
    _1070041.jpg
    143.9 KB · Views: 251
Απάντηση: Re: Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββατο

και αυτούς που τραβούσανView attachment 91703

Σ' εμένα γιατί δεν ανοίγει το link αλλά αναφέρει
Invalid Επισυναπτόμενα specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

Θέλω κι εγώ, με τη σειρά μου, να ευχαριστήσω, κατ' αρχάς, τον Δημήτρη (Cacau) που με "έσπρωξε" να συμμετάσχω σ' αυτή την πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα συνάντηση αλλά και όλους όσους γνώρισα, από κοντά, και όχι μόνο μέσω του forum.

Χάρη στην ευγενική προσφορά του Δημήτρη, δοκίμασα τις δυνάμεις μου με τους δύο πολύ καλούς φακούς που μου έδωσε (τον 35/ 3,5 και τον Sigma 30/ 2,8) στην E-PM1 αλλά και με τον 40-150 του σετ. Ο Βοτανικός Κήπος, έστω το πολύ περιορισμένο τμήμα του που γυρίσαμε, αποδείχτηκει πάρα πολύ ωραίο μέρος όχι μόνο για αναψυχή (περπάτημα, χαλάρωση, άσκηση κλπ) αλλά και πολύ κατάλληλο για το άθλημα της φωτογραφίας.

Η διάθεση όλων είτε να ανταλλάξουν απόψεις, τεχνικές, εμπειρίες κλπ είτε να βοηθήσουν τους νέους σε οποιαδήποτε ερώτηση, απορία κλπ είναι χαρακτηριστική των ανθρώπων που θέλουν να "προσφέρουν" στον συνάνθρωπο.

Ευχαριστώ, και πάλι, όλους όσους είχα τη χαρά να συναντήσω χθες και προσβλέπω στην επόμενη ...

Να είσαι καλά Μάκη, μια διόρθωση μόνο, ο sigma 30/2,8 ήταν "δάνειο" από τον Νίκο (peperr), ο οποίος είχε και την αρχική ιδέα. Παρεμπιπτόντως εξαιρετικός φακός σε τιμή "δώρο", εξίσου καλά λόγια ακούω και για τον αντίστοιχο 19άρη. Όποιος δεν χρειάζεται την φωτεινότητα του 20άρη Panasonic μπορεί να πάρει κάτι αξιόλογο στο 1/3 του κόστους!

Έχεις δίκιο, τώρα το θυμήθηκα, αν και το είχες πει χθες.
Επομένως, οι ευχαριστίες για τον Sigma απευθύνονται, πλέον, στον πολύ εξυπηρετικό και καλό συνομιλητή Νίκο (pepper).

Re: Απάντηση: Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββατο

όντως invalid μου βγάζει και εμένα το λινκ για το attachment.
θα ανεβάσω καμιά με τον Sigma ακόμη, έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Σύντομα πριν τα ξεχάσω...

1. Πραγματικά εντυπωσιακές φωτογραφίες από όλους. Και όλοι ξέρετε πλέον ότι δεν έχω άδικο, τις είδαμε, τις είδατε, καταπληκτικές και πάνω
2. Πραγματικά εντυπωσιακός ο αριθμός των μελών και μη που μαζευτήκαμε! Και είχε πλάκα, άγνωστοι μετά αγνώστων σε απόλυτα αρμονική συνύπαρξη, κάθε κουβέντα είχε και κάτι σημαντικό να μάθει ο άλλος, ο εξοπλισμός που έσκασε μύτη ξεπέρασε κάθε φαντασία, ρινγκ φλας, δαχτυλίδια, προσαρμογείς, extension tubes, φακοί AF και MF να φαν κι οι κότες, κάναμε σεμινάριο εξειδίκευσης και δεν το καταλάβαμε!
3. Δεν έχει σημασία αν ο 30/2.8 ήταν δικός μου ή όχι, σημασία έχει ότι μου χρωστάτε το νοίκι του
4. Κι εσύ Bill, ετοιμάσου να ξηλωθείς
5. Κάποιος έριξε μια ωραία ιδέα, δεν θυμάμαι να βγει να το πει μόνος του ποιος ήταν. Είπε λοιπόν, η επόμενη "εξόρμηση" να είναι σούρουπο-νύχτα στην παλιά Αθήνα. Είμαι μέσα με τα τσαρούχια!
6. Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων ήταν 4/3κηδες και αυτό δεν είναι τυχαίο. Χωρίς παρεξήγηση, είναι αυτό που είπε ένας φίλος εδώ μέσα (συγχώρα με που δεν θυμάμαι όνομα). Οι Ολυμπάκηδες είναι ένα γκέτο. Μεγάλη κουβέντα, η πιο επιτυχημένη ατάκα. Και είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς (με λίγα λόγια) γιατί αυτοί οι ελάχιστοι κολλημένοι (μπροστά στα πλήθη των κανονικοσονάκηδων) πρωτοστατούν σε εξορμήσεις, σε πάθος και σε συναδερφισμό. Αλλά δεν είναι ώρα τώρα για αναλύσεις...
7. Στη συνάντησή μας έδωσε το "παρών" και ο νέος Olympus m.Zuiko 60mm/f:2.8 Macro. Την παρουσία του τη χρωστάμε στην αντιπροσωπεία της Olympus και προσωπικά στην κα Νατάσσα Βελεσιώτη. Χρόνια επαγγελματίας φωτογράφος δεν θυμάμαι στο παρελθόν κάτι ανάλογο, οπότε αυτό από μόνο του ανεβάζει το βαθμό της αισιοδοξίας μας για μια ανάλογη συνέχεια. Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει, πάντα σε τέτοια Νατάσσα!
8. Θα ανοίξω ένα νέο νήμα για τον 60/2.8 και παρακαλώ για τις απόψεις και τα δείγματα όλων όσων τον δοκίμασαν (αλλά και όποιου άλλου έχει να πει κάτι...)

Πάντα σε τέτοια συνφορουμίτες (και μη), στο επανιδείν λίαν συντόμως

Εμείς οι υπόλοιποι (που δεν ανήκουμε στο γκέτο χαχαχαχ) είμαστε τυχεροί που μπήκαμε σε αυτήν την παρέα ,που γνωρίσαμε ανθρώπους με μεράκι και όρεξη να μας δείξουν πράγματα και ας μην ανήκουμε στην παρέα Olympus ,φυσικα ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ είτε αυτη είναι νύχτα ή παραλια ή δεν ξέρω ότι να ναι ,γιατι μεσα απο την παρέα όλο και κατι μαθαίνεις και πάνω απο ολα χτίζονται φιλίες . Νίκο για την καψουρα τα σκάσω δε τα σκας ( όσο μπορείς βέβαια αχ βαχ την κριση μου μεσα ).

...Στη συνάντησή μας έδωσε το "παρών" και ο νέος Olympus m.Zuiko 60mm/f:2.8 Macro. Την παρουσία του τη χρωστάμε στην αντιπροσωπεία της Olympus και προσωπικά στην κα Νατάσσα Βελεσιώτη. Χρόνια επαγγελματίας φωτογράφος δεν θυμάμαι στο παρελθόν κάτι ανάλογο, οπότε αυτό από μόνο του ανεβάζει το βαθμό της αισιοδοξίας μας για μια ανάλογη συνέχεια. Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει, πάντα σε τέτοια Νατάσσα!

Να ευχαριστήσουμε γενικώς την αντιπροσωπία για την καλή αντιμετώπιση, και να ευχηθούμε όλο και καλύτερα. Έτσι χτίζονται οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τον πελάτη, που - κακά τα ψέματα - ειδικά στις εποχές που διανύουμε είναι η καλύτερη επένδυση...

Mπραβο παιδια πολυ ωραιες φωτογραφιες, αυτο ομως που μετραει εναι οτι μαζευτηκατε γνωριστικατε και περασατε καλα

και όπως είπα δεν είχα φακό και τραβούσα γενικά λουλουδάκια.

Attachments

• -1.jpg
    -1.jpg
    93.9 KB · Views: 239
και μετά ο Νίκος μου δάνεισε το φακό του και έκανα τα πρώτα δειλά μου βήματα , χωρίς τρίποδα ευχαριστώ Νίκο

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    101.3 KB · Views: 235
  • 2.jpg
    2.jpg
    68.6 KB · Views: 235
  • 3.jpg
    3.jpg
    53.1 KB · Views: 235
  • 4.jpg
    4.jpg
    119.4 KB · Views: 235
Τι είστε σείς μωρέ, ολόκληρη αποστολή κάνατε!!!!
Πολλά συγχαρητήρια, όχι μόνο για τις εικόνες αλλά πολύ περισσότερο για τις γνωριμίες και την επαφή που είχε το φωτογραφικό team του φόρουμ!
Θερμό καλωσόρισμα και στον φίλο JohnSim25

Δημήτρη (cacau) διορίζεσαι οπλονόμος :flipout: και υπεύθυνος για τις φωτογραφικές συνευρέσεις μας!!:firstprize:

Κανονική εξόρμηση βλέπω! Πολύ ωραία φάση! Στους Αθηναίους έχω καιρό να παρευρεθώ, πρέπει να κοιτάξω να αναπληρώσω σύντομα...

Πολύ ωραίες φωτογραφίες παρόλο που ο καιρός μάλλον δεν το επέτρεπε.

Απάντηση: Re: Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββατο

Ωραίες φωτογραφίες από όλους, παλιούς και νέους.Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να είμαι και γω μέσα, (αν και είμαι έξω από το γκέττο!!χααχχα).

Νίκο (pepper),

Σε απολαμβάνω αυτή τη στιγμή (ΣΑ 11/5/13, ώρα 19.15) την εκπομπή Traction του ΣΚΑΙ στην παρουσίαση του νέου Skoda.

Απλά, υπέροχος και ως ... παρουσιαστής ...

Ευχαριστώ Μάκη, τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια είναι το μεγάλο μου πάθος (μετά τη φωτογραφία βέβαια) :driver: -bye-