συναυλια Bon Jovi

Κοίτα...
Σε σχέση με τα τουρκομπαρόκ beat που έφαγα στη μάπα εχθές στη παραλία είναι τουλάχιστον αριστουργήματα...
Από εκεί και πέρα, στα 15 μου άκουγα Slayer, Sodom, DRI κλπ βάρβαρους... Απαγορευτικά ακούσματα αν δεν θες να μείνεις παρθένος μέχρι να αλλάξεις γούστο στη μουσική.
Αλλά πως να το κάνουμε. Η πιπινομουσική είναι πιπινομουσική.
Έβλεπαν τα 16άχρονα Bon Jovi / Europe και μούσκευαν.
Μιλάμε για την απόλυτη συνταγή παρφουμαρισμένης macho / καθώς πρέπει αλητείας με περιποιημένο μαλλί.

Μιλάμε για την απόλυτη συνταγή παρφουμαρισμένης macho / καθώς πρέπει αλητείας με περιποιημένο μαλλί.

Bon Jovi / Europe. Αμφότεροι εκπροσώπησαν με σπουδαία χτενίσματα, θέλω να πω τραγούδια, το λεγόμενο Glam metal ή και hair metal (δηλαδή τριχο-metal) :D Όπως και οι κάτωθι αλλά και πολλοί άλλοι
ratt.jpg
motley_crue_shout_at_the_devil.jpg

Δεν τους αντεξα ποτε.
Παντα στα αυτια μου ηχουσαν το αντιστοιχο του Πανταζη σε Αμερικλανια.
Αmerican Dog Sound...

Κάπου πρέπει να έχω και έναν Stryper.
Θυμάμαι κυνηγούσα μία της Θεολογικής κάποια στιγμή...

Πολύ Bonie Tyler χτενίσματα ρε παιδί μου...
Τους είπαν ότι οι ροκάδες έχουν μακρύ μαλλί και τρέξανε στα κομμωτήρια να κάνουν extensions...

καλα,κανεις δεν πηγε χθες στην συναυλια των Bon Jovi?

Μπά. Παίζει να πήγαινα αν είχε φθηνότερο εισητήριο. Not quite a fan though.

Είχα ακούσει πριν από κανα δίμηνο ότι έπαιζε να μην έρθει και ο Sambora επειδή έμπαινε λέει σε κλινική αποτοξίνωσης. Τότε χάθηκε και η παραμικρή πιθανότητα να πάω.

Πήγα και μου άρεσε κιόλας, αν εξαιρέσεις το πρώτο 20λεπτο περίπου που ο ήχος ήταν απαράδεκτος και τα χεράκια του Jon ήταν λίγο παραπάνω gay στις κινήσεις χωρίς λόγο. Μετά όλα καλά.

Μόνο η ζέστη ήταν αφόρητη στην αρένα...

Δυστυχώς με τους Bon Jovi πολύς κόσμος έχει ενοχικά σύνδρομα...
Θυμίζει λίγο στίχο από Πανούση... "Μ αρέσουν στα κρυφά και οι Bon Jovi"...

Παιδιά απλά παραδεχτείτε ότι έχουν βγάλει τραγουδάρες... Και τελείως δικό τους στύλ χωρίς να αντιγράφουν κανέναν... Αρκετά σκληροί για τους πιο ροκ τύπους, και αρκετά ποπ για πιο κοριτσίστικες φάσεις...

Οι αναφορές σε γκλάμ ροκ δεν λειτουργούν καθόλου μειωτικά για μένα... Ειδικά όταν συμπεριλαμβάνουν και τεράστια ροκ ονόματα της 10ετίας του 80... Τρελλό γέλιο η ακόμα σταθερή gay μπουκλίτσα του David Bryan...

Και ναι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, ακόμα σκοράρεις μαζί τους :D

εχθες ημουν και εγω στην συναυλια, λογω προσκλησεων που προεκειψαν τελευταια στιγμη, μαζι με το εταιρο ημισυ.. ασ με συνχωρησουν οι φιλοι της μουσικης κατηγοριας.

ο ηχος αρχηκα ηταν απαισιος, στο τεταρτο εστρωσε καπως, αν και κατ εμε ανεπαρκεις για τοσο μεγαλη παραγωγη. αντιθετος η τρασα ηταν αρκετη εντυποσιακη και φυσικα εισαγωμενη.

ευχαριστη συναυλια, συγκροτημα ακρως επαγγελματικο, κοσμος κεφατος. μονο μελανο σημειο η ταλαιπωρια κατα την αποχωρηση

πήρα τα εισιτήρια την 1η βδομάδα που κυκλοφόρησαν, πριν αρκετους μηνες, φυσικα αρενα. μπηκαμε κατα τις 20.30 και καθισαμε αρκετα μπροστα, περιπου 20 ατομα παρεα. ο ηχος οταν ξεκινησε η συναυλια ηταν απαραδεκτος, εφτιαξε μετα απο 15-20 λεπτα. το playlist το ειχα ψαξει απο πριν, ηταν το ιδιο με αλλες συναυλιες με πολυ μικρες παραλλαγες.
η παρεα μου (ηλικες 30-35) περιμεναμε την συναυλια πώς και πώς, χτυπιόμασταν συνεχώς παρά την αφόρητη ζέστη. Το ξέρουμε ότι ήμασταν πουρο-φλωρο-ροκάκια αλλά ακριβώς αυτή ήταν η σημασία της συναυλίας για μας: καλτ, σαν τους μπαμπάδες μας που βγάζανε τις καμπάνες από τα μπαούλα πριν μερικά χρόνια για να πάνε να ακούσουν τους rolling stones και να θυμηθούν τα νιάτα τους.
περάσαμε σούπερ, εξίσου ωραία με την συναυλία της Madonna πριν 2-3 χρόνια. για τους φανατικούς μουσικόφιλους που κράζουν στα προηγούμενα ποστ τι να κάνουμε, σε πολλούς μας αρέσουν τα "ελαφρολαϊκα" και σιγά μην απολογηθούμε κιόλας....

Απάντηση: Re: συναυλια Bon Jovi

Ποτέ, μα ποτέ, δεν αντέγραψαν κανέναν... :p

http://www.youtube.com/watch?v=gJ0Yd-Pburs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=SChGO2rtr08

(Μέχρι και στο κούρεμα μοιάζουν :flipout:)

Οταν τα λεγα εγώ τότες ,με παίρνανε οι Μποντζοβιδούλες με τα ξύλα, ισχυριζόμενες οτι δεν ξέρω να ακούω.
Μετά παραιτήθηκα..:ADFAD2:

Re: Απάντηση: Re: συναυλια Bon Jovi

Οταν τα λεγα εγώ τότες ,με παίρνανε οι Μποντζοβιδούλες με τα ξύλα, ισχυριζόμενες οτι δεν ξέρω να ακούω.
Μετά παραιτήθηκα..:ADFAD2:

Δε φταις εσύ Μήτσο...
Ο Desmond Child φταίει που του άρεσε το τραγούδι που έβγαλε και το μοίραζε μετά σαν να ήταν σουβλάκια! :BDBDG54: