συναυλια Bon Jovi

Εγώ πάντως που είμαι φιλέλληνας, δεν πήγα στη συναυλία αλλά επέλεξα να στηρίξω τον δικό μας..

attachment.php

Attachments

• image001.jpg
    image001.jpg
    24.6 KB · Views: 124
Αν και δεν μου άρεσε ποτέ ο Bon Jovi, σέβομαι τους ανθρώπους που μπορούν και τους αρέσει να τον ακούν εφόσον τους δίνει χαρά, γιατί πάνω από όλα στη ζωή είναι να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί και να παίρνεις δύναμη να ευχαριστείς και τους γύρω σου.
icon7.gif

Απάντηση: Re: συναυλια Bon Jovi

Εγώ πάντως που είμαι φιλέλληνας, δεν πήγα στη συναυλία αλλά επέλεξα να στηρίξω τον δικό μας..

attachment.php

rACEr τα´σπασες!!!!! :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

οh! aren't these the guys that provided the soundtrack for Christopher Cain's "Young Guns"? Their sorry asses' only claim to fame.:rolleyes:
A decent western.
Emilio Estevez gave the performance of his lifetime.

Εννοείται ότι δε θα πήγαινα να τους δω με την καμία.

Παρ' όλα αυτά, κρατάω το σχόλιο του Λύμπε.
Το "Dead or Alive" το ακούω και τώρα για πλάκα. Και όχι, δεν είναι ένοχη απόλαυση!

http://www.youtube.com/watch?v=eILf0r4K7k8

Και εγω πηγα με προσκλησεις που βρεθηκαν απο ενα φιλο τελευταια στιγμη. Αυτος εντωμεταξυ fan του συγκροτηματος.

Δεν θα κρινω τα τραγουδια τους, εμενα δεν μου αρεσουν αλλα περι ορεξεως...

Η συναυλια ηταν μετρια, ισως και κατω του μετριου. Η μπαντα χωρις ενεργεια, αναλωνοταν πιο πολυ σε αυτες τις γκλαμοφιγουρες που ομως εμοιαζαν ξεθωριασμενες... ισως το βαρος του χρονου δεν ειναι για ολες τις πλατες, c'est la vie.

Το μονο φωτεινο σημειο ηταν οτι, λογω των VIP προσκλησεων ειχε open bar!
Ηπιαμε οσο δεν παει αλλο.

Την επομενη μερα ομως που συναντηθηκαμε με τον φιλο μου που πηγαμε μαζι, και οι δυο λεγαμε οτι δεν θα το πληρωναμε αυτο το live.

τους ειχα δει σε ενα ταξιδι στο Λος Αντζελες στα νειατα τους στα μεσα του 80,δεν ειχα ιδεα απο αυτη τη μουσικη αλλα με ειχε παει ενας φιλος.Δεν μου αρεσανε ποτε αλλα τοτε που τους ειδα το κοινο ηταν απο 12 ως 18 χρονων κοριτσια.Δεδομενου οτι κι εγω τοτε ημουνα νεος,απιστευτη μ@υν@θυελα,μονο αυτο θυμαμαι.:D