Συναυλιακές Φωτογραφίες

Η τελευταία και κανα 2 από το site σου είναι για να τις βάλει στο προσωπικό της

της Μποφίλιου μου άρεσαν πάρα πολύ! Πολλά μπράβο.
Έχοντας δοκιμάσει στο παρελθόν (και συνεχίζω), για concert photos, ξέρω τι ζόρι υπάρχει για να βγει 1 σωστή και να πετάξεις 20...!

Να εισαι καλα.
Γενικως θα ελεγα οτι οι συναυλιες ειναι σχετικα ευκολες, με την εννοια οτι ασχολεισαι με λιγα πραγματα, αφου τα πολλα δεν ειναι στο χερι σου.
Αν εχεις ευχερεια στην κινηση, και εξοπλισμο που τα βγαζει περα στις δυσκολες συνθηκες, απλα σκεφτεσαι και περιμενεις. Θες τηλεφακο και πολλα ISO.
Τα φωτα τα ελεγχει αλλος και συνηθως βοηθουν στο να βγει εντυπωσιακο αποτελεσμα. Το κακο ειναι οτι ειναι ολα LED και τα χρωματιστα κανουν ασχημα καψιματα στο δερμα. Επισης, εννοειται οτι δεν αφηνεις στη μηχανη να κανει φωτομετρηση και οτι τραβας RAW για να εχεις περιθωρια μετα.

Χατζηγιαννης συναυλια στην Παργα τον Αυγουστο!

καθιστοι στην παραλια και ο Χατζηγιαννης λαλουσε .... :ernaehrung004: :ernaehrung004: :ADFADF1:

Attachments

• IMG_7385-internet--.jpg
    IMG_7385-internet--.jpg
    63.6 KB · Views: 76
Την Κυριακή στο Τσάι στη Σαχάρα η καλή μου φίλη Χρυσώ Σταματοπούλου με τον πιανίστα Ανδρέα Μπουτσικάκη μας χάρισαν ένα όμορφο βράδυ με τραγούδια από τον κινηματογράφο...

Αν ειχες στην τριτη φωτο, φλουταρισμενη την κοπελα οπως στη δευτερη, εγω θα την εκανα... download ... :grinning-smiley-043

Μα το θέμα είναι κυρίως το φόρεμα και η πλάτη και σε δεύτερο πλάνο ο πιανίστας. Επιπλέον έριξα το clarity για πιο... αέρινη αίσθηση.

Μα το θέμα είναι κυρίως το φόρεμα και η πλάτη και σε δεύτερο πλάνο ο πιανίστας. Επιπλέον έριξα το clarity για πιο... αέρινη αίσθηση.

Ναι, αλλα υπαρχει και η αλλη αποψη (η δικη μου :smash:), οτι το ημιγυμνο ειναι πιο προκλητικο απο το γυμνο, αρα, επεκτεινοντας το (ποιητικη αδεία) το φλου θα τονιζε ακομη περισσοτερο και την πλατη και το φορεμα...

Ναι, αλλα υπαρχει και η αλλη αποψη (η δικη μου :smash:), οτι το ημιγυμνο ειναι πιο προκλητικο απο το γυμνο, αρα, επεκτεινοντας το (ποιητικη αδεία) το φλου θα τονιζε ακομη περισσοτερο και την πλατη και το φορεμα...

Ε όχι και γυμνό! :ADFADF1: Θα μας την πέσει το ΕΣΡ.

.. αφου είσαι μαστορας σε αυτά μπορείς να κάνεις το φλουτάρισμα με μασκα ?.

Στη συγκεκριμένη (και πολλές άλλες) αλλάζει αρκετά η αίσθηση με απλή αντιστροφή (horizontal flip)