Συναυλιακές Φωτογραφίες

Πόσο δίκιο έχετε, έπαιξα μαζί της και είδα τη διαφορά στη πράξη.
Πανέμορφη φωτογραφία μπράβο φίλε μου

.. αφου είσαι μαστορας σε αυτά μπορείς να κάνεις το φλουτάρισμα με μασκα ?.

Στη συγκεκριμένη (και πολλές άλλες) αλλάζει αρκετά η αίσθηση με απλή αντιστροφή (horizontal flip)

Μασκα? Τι ειναι αυτη η μασκα...? αφου ξερεις, εμεις ειμαστε πιουριστες, δεν κανουμε τετοια... :music-smiley-005:

Κατα τα αλλα, αυτο με την αντιστροφη, καπου το ειχα διαβασει παλιοτερα, το παραδειγμα που συνοδευε το κειμενο ηταν οντως εντυπωσιακο, αλλα, επειδη δεν το συναντας συχνα σε τιουτοριαλ και οδηγους, δεν του εχω δωσει και την απαραιτητη σημασια... λες να ασχοληθουμε και με αυτο?

Δεν χανω κατι αλλα δεν ξερω και τι διορθωνεις με αυτο, δηλαδη αν την ξανθια τη βαλω αριστερα και τη μελαχροινη δεξια πχ τι αλλαζω στη φωτογραφια?

Μερικες δοκιμες με την καλυτερη φωτογραφικη που εχει κυκλοφορησει ποτε... (αυτην που εχεις παντα μαζι σου κτλ κτλ :antlers:)
Στα 3200 iso, σκοπευση κλασσικα η ενδεικνυομενη απο την οθονη με τα χερια τεντωμενα μπροστα, διαφραγμα καπου στο 5,6, ταχυτης περιπου στο 1/50 και mm καπου στα 200+ πραγματικα, μεγαλος αισθητηρας 1ας ιντσας...
Η σταθεροποιηση (της V1) πολυ καλη και το αποτελεσμα επισης -νομιζω- παραπανω απο αποδεκτο... (με πιο προσεκτικη επεξεργασια, θα ειχα και καλυτερο αποτελεσμα)... παρ ολο τον καλο φωτισμο ομως της σκηνης, ψαρευε η εστιαση αρκετα...

_DSC7640 as Smart Object-1 by 1L1as, on Flickr

_DSC7654 by 1L1as, on Flickr

Aς ελπισουμε η νεα σονυ RX100MK3 να εχει σταθεροποιηση, phase detection στον αισθητηρα, ακομα καλυτερο αισθητηρα απο την ΜΚ2 και τιμη... 300 ευρω !!!!!!

Μερικες δοκιμες με την καλυτερη φωτογραφικη που εχει κυκλοφορησει ποτε... (αυτην που εχεις παντα μαζι σου κτλ κτλ :antlers:)
Στα 3200 iso, σκοπευση κλασσικα η ενδεικνυομενη απο την οθονη με τα χερια τεντωμενα μπροστα, διαφραγμα καπου στο 5,6, ταχυτης περιπου στο 1/50 και mm καπου στα 200+ πραγματικα, μεγαλος αισθητηρας 1ας ιντσας...
Η σταθεροποιηση (της V1) πολυ καλη και το αποτελεσμα επισης -νομιζω- παραπανω απο αποδεκτο... (με πιο προσεκτικη επεξεργασια, θα ειχα και καλυτερο αποτελεσμα)... παρ ολο τον καλο φωτισμο ομως της σκηνης, ψαρευε η εστιαση αρκετα...

_DSC7640 as Smart Object-1 by 1L1as, on Flickr

_DSC7654 by 1L1as, on Flickr

Aς ελπισουμε η νεα σονυ RX100MK3 να εχει σταθεροποιηση, phase detection στον αισθητηρα, ακομα καλυτερο αισθητηρα απο την ΜΚ2 και τιμη... 300 ευρω !!!!!!

To halo με κοκκο γυρω απο τους 2 performers στη δευτερη φωτο, ειναι καταλοιπα μασκας sharpen ????
Μπαμ κανει.... Μαλλον πας για mk3...

Μπα... δεν εχω μαθει ακομα το topaz denoise καλα, γι αυτο μου ξεφυγε το μασκαρισμα. Εκεινο που με ενδιαφερι ειναι πως φαινεται η εικονα για 3200 iso... ειναι αυτο που λενε οι ρηβιουερς αποδεκτη ή οχι ?

Οταν υπαρχουν προβολεις κατευθυντικοι τα καψιματα δυσκολα τα γλιτωνεις μου φαινεται...
Καλος φωτισμος για συναυλια εννοω, ειχε πολλα φωτα στη σκηνη και αναμενα ταυτοχρονα... τα 3200 τα ηθελε για να πιασεις...1/40 τουλαχιστον:flipout: και σιγα τα υψηλα iso... που ειμαστε ? στην εποχη του φιλμ ?
(μην αρχισω παλι για μεγαλους αισθητηρες και ρηβιου :AFADF0:, native iso ειναι...)

Νεα εκδοση 9.5 απο το DxO optics Pro και αλληλεπιδραση με το λαιτρουμ... πρωτη δοκιμη για αποθορυβοποιηση στο πολυδιαφημισμενο PRIME και dng επεξεργασια εκθεσης στο λαιτρουμ...

3200 iso, Nikon 1 V1

_DSC7655_DxO_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Στην οθόνη δείχνει άκρως ικανοποιητική! Μμμ... καιρό έχω να το δουλέψω, καιρός να το "ξεσκονίσω" μου φαίνεται!

Νεα εκδοση 9.5 απο το DxO optics Pro και αλληλεπιδραση με το λαιτρουμ... πρωτη δοκιμη για αποθορυβοποιηση στο πολυδιαφημισμενο PRIME και dng επεξεργασια εκθεσης στο λαιτρουμ...

3200 iso, Nikon 1 V1

Μπορούμε να το έχουμε με θόρυβο;