Σύνδεση εξωτερικού e-sata

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

19 June 2006
35,670
Παλληκάρια μου, θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Εδώ και ένα 2μηνο αγόρασα ένα εξωτερικό κουτί ICY BOX με συνδέσεις usb 2 και e-sata. Μέχρι χθές έβλεπα τα εργάκια μου από έναν Seagate sata 2 μέσω usb 2 και όλα καλά και όλα ωραία. Ώσπου, η usb θύρα του ICY BOX παρέδωσε χθες το βράδυ το πνεύμα. Τέλος πάντων, λέω, ας κάνουμε την άλλη σύνδεση, την ''καλή''. Συνδέω, λοιπόν, μέσω e-sata εξωτερικής θύρας....τίποτα....no σκληρός, ξανασυνδέω.....τίποτα :slapface: :slapface: .

Μήπως πρέπει να πειράξω κάτι στο Bios :BDGBGDB55: ???????

Η mobo είναι η γνωστή και μη εξαιρετέα P5W DH Deluxe. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς?????

το κουτι μαλλον θα εχει ενα διακοπτη απο usb σε e-sata.(ο σκληρος ακουγεται οτι δουλευει?αν τα εχεισ κανει ολα αυτα τοτε Διαχειρηση συσκευων-ανιχνευση για νεο υλικο και εισαι ετοιμος!-bye- -bye-

Κοιταξε λιγο στο manual του board......4.3.6 IDE CONFIGURATION, και στο 4.4.6 ONBOARD DEVICES CONFIGURATION στη τελευταια παραγραφο !

Απάντηση: Re: Σύνδεση εξωτερικού e-sata

το κουτι μαλλον θα εχει ενα διακοπτη απο usb σε e-sata.(ο σκληρος ακουγεται οτι δουλευει?αν τα εχεισ κανει ολα αυτα τοτε Διαχειρηση συσκευων-ανιχνευση για νεο υλικο και εισαι ετοιμος!-bye- -bye-

Όχι, δεν έχει διακόπτη. Ναι, ο σκληρός ακούγεται μια χαρά.

@Χρήστο, ευχαριστώ!!!!!
Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.....-bye-

Μάλλον τζίφος η δουλειά, Χρήστο.

Η τελευταία παράγραφος που μου είπες γράφει τα εξής:
Serial port 1 address [3F8/IRQ4]
Allows you to select the serial port 1 base address
Configuration options: Disabled, 3F8/IRQ4, 2F8/IRQ4.....κ.λ.π

Μου φαίνονται λίγο κινέζικα. Δοκίμασα να αλλάξω το default 2-3 φορές.....τίποτα.

Μου φαίνεται ολίγον τι τραγικό να μην δουλεύει ούτε η usb ούτε η sata θύρα...........:bigcry: :bigcry:

Αν η θυρα sata / esata της μητρικης ειναι ενεργοποιημενη πιθανοτατα τα επαιξε το icy box