[26-06-2011, 14:02] γράφω:
& [27-06-2011, 10:10] απαντάς
1.Ουτε το μανουαλ σου εχεις ανοιξει ,ουτε το support πηρες , oυτε καν το μενου της τηλεόρασης σου εψαξες. Μια απλή μπανανιτσα minijack to RCA βαζεις στο audio in (κοκκινο /ασπρο ) της Philips.Eγώ λίγο απο περιέργεια και μόνο που το ψαξα στη δικιά μου philips πατάς στο τηλεκοντρόλ
ΜΕΝΟΥ TV--->ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ πας στη λιστα που σου εμφανίζει την HDMI που θες και αλλάζεις την ρύθμιση απο καμία σε PC .Στο ιδιο μενού με τις συνδέσεις τέρμα κάτω-κάτω εχει Audio in L/R αλλάζεις απο καμία την HDMI που θες να χρησιμοποιήσεις.
2. Εχεις κάνει hackinotsh σε PC για να βάλλεις plex . Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Εχεις επιλλέξει να πας απο την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη μέσω Ιωαννίνων. Εχεις Pc δεν έχεις mac. Δεν έχεις καν driver για να βγάλεις ηχο απο το HDMI και πας να στείσεις htpc. Oσο για το τι ειναι Plex και την ιστορία του... ρίξε μια ματία εδω
( wiki) &
εδώ
Οσον αφορά την ταχύτητα προφανώς κάποιος με openelec ή xbmc πάνω σε gentoo μας πετάει τα μάτια έξω.
Υ.Γ. Αν θες να μου απαντήσεις για το (ι) αρκεί ένα ευχαριστώ. Σε παρακαλώ μην μου αρχίσεις debate για το plex και το οsx και τι ωραίο και τι φοβέρο και ιστορίες...