mr_rebelos
Μέλος Σωματείου
Αν κάνεις αυτό που σου είπα έχεις ελπίδα να συμπεριφερθεί ο JVC σαν τελικός. Συνήθως στο tape ο ενισχυτής δεν παρεμβένει καθόλου άρα δεν θα σου επηρεάσει και την ισοστάθμιση σου.
Βασιλη πολλα ευχαριστω για τον χρονο σου ,κατι ακομη ,την ενταση στον δικαναλο εχει σημασια που θα την εχω; η να την αφησω στο μισο ;
Ευχαριστώ πολύ ούτως ή άλλως. Όσο για την υπομονή, ότι γίνει, πρόκειται να γίνει μετά από μετακόμιση που προγραμματίζεται για το καλοκαίρι.:bigcry: Οπότε...Παιδιά λίγο υπομονή μέχρι το απογευμα για να δω το θεμα με την ησυχία μου.
Βασιλη κατανοητο ,αλλα εχοντας την ενταση στην μεση παιρνω απο τον δικαναλο το 100% ;Αν το αφησω σχεδον στο μαξιμουμ δλδ 9/10 εχει κινδυνο να παθει ζημια ο δικαναλος ;
Δεν το πηγα στο 0 ,στην μεση παντως τα ακουγα "ελαφρα" στο 7 και μετα δυναμωναν
Ευχαριστώ πολύ ούτως ή άλλως. Όσο για την υπομονή, ότι γίνει, πρόκειται να γίνει μετά από μετακόμιση που προγραμματίζεται για το καλοκαίρι.:bigcry: Οπότε...
Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση και για το χρόνο σου.Με μια πρόχειρη ματιά στο manual που μου έστειλες μπορείς και εσύ να το κάνεις (δεν έψαξα όμως να δω αν αξίζει να το κάνεις). Όταν έρθει η ώρα το συζητάμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.