Συνεγκατάσταση ΟΤΕ και NOVA

Re: Απάντηση: Συνεγκατάσταση ΟΤΕ και NOVA

αυτο ειναι το πιατο μου ειναι 1.20?20140921_164924.jpg20140921_165355.jpg

αυτο ειναι το πιατο μου ειναι 1.20?

Ε μέτρα ντε την οριζόντια διάσταση !!!

Πως να σου πούμε εμείς από μία φώτο τι διάσταση έχει ??

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μέσα από αυτό το θέμα έκανα την εγκατάσταση μόνος μου μόνο με 70 ευρώ αντί 150 που μου ζητούσαν .

Το 150 ακούγετε κάπως. Θα ήθελες να μας περιγράψεις αν προ υπήρχε κάποια εγκατάσταση - υλικά, η όλα ξεκίνησαν από το μηδέν.
Καλώς ήρθες

Το 150 ακούγετε κάπως. Θα ήθελες να μας περιγράψεις αν προ υπήρχε κάποια εγκατάσταση - υλικά, η όλα ξεκίνησαν από το μηδέν.
Καλώς ήρθες

Υπάρχει Νοβα καλωδίωση εσωτερική και ήθελα νέο πιάτο για τον οτε .

Οσοι εχουν Νοβα και ΟΤΕ και χρησιμοποιουν τον Spaun SAR 12 F μπορουν να μου πουν αν οταν κλεινουν το δεκτη του ΟΤΕ και ανοιγουν αυτον της Νοβα παρατηρουν καποια καθυστερηση στην ανιχνευση καναλιων απο το δεκτη της Νοβα;

Το είχα γράψει και σε άλλο θέμα: τις περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις τις έχεις στο "όχι" στον pace; Παίζει ρόλο κι αυτό, αν και δε γνωρίζω το spaun.

Έβαλα σε πιάτο 1μ (gibertini) κέντρο 9 και παράκεντρα 13. Το σήμα στις 13 είναι χειρότερο από το αυτούσιο πιάτο 80 cm (αυτό της Nova) που είχα πριν με στόχευση στις 13. Είναι σωστό αυτό ή η ρύθμιση του πιάτου 1μ δεν είναι και η καλύτερη?

και σε εμενα ο τεχνικος του οτε ετσι το εβαλε.
εχω το ιδιο πιατο με εσενα και αυτην την στιγμη εχω στην nova 65%-70% σταθμη και 100% ακριβεια.
στον otetv εχω 60%-70% σημα και 80-100% ακριβεια.
εχασα το σημα μονο στην μεγαλη μπορα την Πεμπτη το βραδυ(εαν θυμαμαι καλα).
γενικα με νορμαλ συννεφια/βροχη δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.

Έβαλα σε πιάτο 1μ (gibertini) κέντρο 9 και παράκεντρα 13. Το σήμα στις 13 είναι χειρότερο από το αυτούσιο πιάτο 80 cm (αυτό της Nova) που είχα πριν με στόχευση στις 13.
Κανονικά πρέπει να είναι σε ανάλογα επίπεδα με το κεντραρισμένο.

Καλησπέρα μάγκες,

Από μέρα σε μέρα περιμένω να έρθει ο τεχνικός για την εγκατάσταση του OTE TV... Μπορώ να βάλω μαζί με την κεραία του OTE και της Nova; Μπορώ να το κάνω μόνος μου αυτό η αν του το ζητήσω θα μου το κάνει;

Last edited by a moderator:
Στο ίδιο πιάτο εννοείς; Αν ναι, υπάρχει σχετικό θέμα για συνεγκατάσταση Νόβα-otetv.
Μπορεί κι ο ίδιος να στο κάνει με επιπλέον κόστος, αν θυμάμαι καλά 25 ευρώ. Όταν σε πάρει τηλ. για ραντεβού να του το πεις.

Καλησπέρα μάγκες,

Από μέρα σε μέρα περιμένω να έρθει ο τεχνικός για την εγκατάσταση του OTE TV... Μπορώ να βάλω μαζί με την κεραία του OTE και της Nova; Μπορώ να το κάνω μόνος μου αυτό η αν του το ζητήσω θα μου το κάνει;

Συνεγκατάσταση θες. Καλό θα είναι να έχεις πιάτο 80εκ και να έχεις ενημερώσει εκ των προτέρων για τη συνεγκατάσταση. Χρειάζεσαι ένα πιάτο τουλάχιστο 80εκ, 2 lnb (αν το πιάτο είναι 80εκ το ένα πρέπει να είναι slim) και διακόπτη 0-12V. Αν ενημερώσεις εγκαίρως για συνεγκατάσταση κάποια από αυτά θα τα έχει έτοιμα ο εγκαταστάτης.

Το extra κόστος είναι όντως 25 και πρέπει να αγοράσω εγώ καινούργιο πιάτο σωστά;

http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/pricelist/housingPackets

Αν θες εξουσιοδοτημένο από ΟΤΕ, σύμφωνα με το παραπάνω link είναι κατόπιν συνεννόησης. Τα 25 ευρώ που σου είπα παραπάνω δεν είναι σίγουρο. Λέω "αν θυμάμαι καλά".
Αν θες ΟΤΕ και Νόβα, καλό θα ήταν να κινηθείς σε 1 μέτρο πιάτο για να είσαι ήσυχος.