Συνεγκατάσταση ΟΤΕ και NOVA

Ευχαριστώ... Απλά κάνω μια επιβεβαίωση γιατί με τον Combo και το τελευταίο f/w, προέκυψε ένα θεματάκι με τον διακόπτη και χρειάζεται μια πατεντίτσα... Βλέπω ότι ευτυχώς στον νέο δεν υπάρχει το πρόβλημα.

καλησπερα παιδια.ποια ειναι η τιμη ενος 80νταριου πιατου μαζι με την εγκατασταση του απο τεχνικο και εκ νεου ρυθμιση ηδη εγκατεστημενου πιατου?????[με αφορα για συνεγκατασταση νοβα με οτε τβ]

δηλαδη ενα πιατο με πληρη εγκατασταση και ενα που ειναι ηδη εγκατεστημενο να το ρυθμιση σε αλλο δορυφορο αν καταλαβα σωστα!
αν ειναι ετσι 50+60 ευρω η πληρη εγκατασταση μαζι με πιατο και υλικα και 20 η ρυθμιση του αλλου.αυτες ειναι περιπου οι τιμες απο εναν εξουσιοδοτημενο εγκαταστατη!

Νομίζω 50 είναι η εγκατάσταση, 25 η ρύθμιση ήδη υπάρχοντος πιάτου και 35 ευρώ η συνεγκατάσταση μα άλλο δορυφόρο!

απο το site του οτε παραθετω τις τιμες..ο φιλος πιο πανω ρωτησε για ξεχωριστη εγκατασταση και οχι για συνεγκατασταση στο ιδιο πιατο.γραφει για συνεγκατασταση αλλα ρωταει και για πληρη τοποθετηση καινουριου πιατου
αν καταλαβα λαθος ας με διορθωσει!!
Για τον OTE TV Μέσω Δορυφόρου απαιτείται κεραιοσύστημα δορυφορικής λήψης. Η τιμή για εγκατάσταση και κεραιοσύστημα ΟΤΕ είναι 99 (τιμή εγκατάστασης από εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη ΟΤΕ 50 + τιμή κεραιοσυστήματος 60εκ. 49). Η τιμή για εγκατάσταση και κεραιοσύστημα περιλαμβάνει: α) την προμήθεια και εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας διαμέτρου 60εκ., μεταλλάκτη συχνοτήτων (LNB), βάσεων στήριξης και ομοαξονικού καλωδίου, β) δορυφορική λήψη σε ένα μόνο σημείο στον χώρο του Πελάτη γ) μέγιστη απόσταση μεταξύ του δορυφορικού κατόπτρου και του αποκωδικοποιητή μέχρι 30 μέτρα δ) τη δυνατότητα λήψης αποκλειστικά του OTE TV Μέσω Δορυφόρου .Τυχόν επιπρόσθετες κατασκευές ή υλικά χρεώνονται κατόπιν συνεννόησης με τον εγκαταστάτη. Μέγιστη απόσταση εξυπηρέτησης από τους εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες είναι 20χλμ. πέραν των οποίων καταβάλλεται σε αυτούς χιλιομετρική αποζημίωση (πληροφορίες για το κόστος της χιλιομετρικής αποζημίωσης παρέχονται στα σημεία πώλησης ΟΤΕ TV).]

Last edited:
Re: Απάντηση: Συνεγκατάσταση ΟΤΕ και NOVA

Μια μικρή συνεισφορά και από εμένα:
Για το πιάτο συμφωνώ απόλυτα(κεντρικά το ΟΤΕ TV και παράκεντρα NOVA)
Μπορείς με αυτό ( http://www.globalinvacom.com/products/sds.php ) να κατεβάσεις με ένα μόνο καλώδιο για ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ θέαση και τον δύο πλατφορμών.
[/URL] )

Επειδη ψαχνω λυση για ταυτοχρονη θεαση οτε και νοβα και διαβαζα τα παλια ποστ διαβασα το πιο πανω που γραφει ο φιλος αλλα το λινκ δεν δουλευει , μηπως θυμαται κανεις πια λυση ειναι αυτη?

Παρακαλώ,ως αρχάριος, μπορείτε να μου πείτε αν σε 80αρι πιάτο μπορώ να λαμβάνω οτε και nova ταυτόχρονα(με δύο lnb φυσικά).Έχω Otetv σε 80αρι πιάτο της Gibertini και πήρα και το 3play της νοβα. Ο τεχνικός της νοβα που ήρθε μετα από 2 ώρες προσπάθειας δεν κατάφερε να συντονίσει τους δυο δορυφόρους στο υπάρχον πιάτο.Μου είπε οτι χρειάζομαι μεγαλύτερο. Έχω το sab slim premium lnb στον οτεtv και maximumxo-r2 slim lnb για τη νοβα. Μου είπε οτι θα ξαναέρθει και ακομα περιμένω...

+1. Αν δεν μπορεί o συγκεκριμένος, ζήταςι άλλον από την εξυπηρέτηση πελατών αν είναι δωρεάν η εγκατάσταση από τη Nova.

Last edited by a moderator:
Να ρωτησω κατι, εχω δυο πιατα το ενα 1.10 και το αλλο το 80 της nova , δεν ξερω πιο απο τα δυο θα χρησιμοποιησω αλλα οποιο και απο τα δυο να βαλω πιο να βαλω κεντρο, οτε ή νοβα?

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό thread αλλά ήθελα να ρωτήσω αν καποιος απο εσάς που έχετε nova+otetv με διακόπτη 0-12V έχετε συνδέσει τους δεκτες σε κοινή HDMI με auto swich και άν αυτό δουλεύει. Η TV που θέλω να αγορασω έχει μονο 2 HDMI και το 1 παει στο ΗΤ οπότε θέλω να δώ αν μπορώ-χωρις να πατάω διακόπτες ούτε με τηλεκοντρόλ- να δουλεύω εναλάξ τους δεκτες.

Φίλε μου,έχω χρησιμοποιήσει τέτοιο HDMI με auto switch για το δέκτη της ΝΟΒΑ και για άλλο ένα δορυφορικό δέκτη.Μου δούλευε κανονικά(μέχρι να μου χαλάσει).Το πρόβλημα είναι ότι ο δέκτης της ΝΟΒΑ,ακόμα και σε stand by,συμπεριφέρεται σα να είναι αναμμένος.Αν και ο δέκτης του ΟΤΕ συμπεριφέρεται έτσι,τότε φοβάμαι πως δε θα σου δουλέψει.Αν δε συμπεριφέρεται σαν το δέκτη της ΝΟΒΑ,τότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.Όταν ανάβεις το δέκτη του ΟΤΕ θα βλέπεις ΟΤΕ.Και όταν τον σβήνεις(το δέκτη του ΟΤΕ),θα βλέπεις ΝΟΒΑ. Τουλάχιστον εμένα έτσι δούλευε.

Last edited by a moderator:
Σε ευχαριστώ πολύ, έμαθα ότι ο καινουργιος δέκτης του οτε Kaonmedia NS1110 σβήνει αλλά ήθελα να δώ αν θα ανταποκρίνεται και στη θύρα HDMI χωρις να πατάω διακόπτες. Ο δέκτης χάλασε η το auto switch??

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα νομίζω ότι διαπίστωσα ότι δεν γίνεται να εφαρμόσω λύση stacker-destacker σε εγκατάσταση με περισσότερους από 2 δορυφόρους, και αυτό χρησιμοποιώντας μόνο τα stacker-destacker σαν Switch και όχι κάποιο άλλο Switch. Συγκεκριμένα, έχω Wave Frontier Toroidal T90 με 5 LNBs και τα απαραίτητα Switch και DiSEq ώστε να μπορώ να κατεβάσω το σήμα στους 2 δέκτες που έχω (Dreambox και KAON) μαζί με το σήμα για τα τηλεοπτικά κανάλια. Πιστεύω ότι η λύση stacker-destacker δεν μπορεί να συνδυαστεί καταρχήν με Switch, αλλά και κατά δεύτερο λόγο με το DiSEq (θα πρέπει να κατεβαίνει ξεχωριστό καλώδιο για SAT και άλλο καλώδιο για τα τηλεοπτικά κανάλια.

Όπως είπα, διορθώστε με αν κάνω λάθος, γιατί δεν είμαι σίγουρος αν η διαπίστωσή μου είναι σωστή. Ευχαριστώ.

πρέπει να έχεις 5 διπλά LNB και δύο DiSEq Switchς (ή τουλάχιτον διπλά στις τροχικές θέσεις που θέλεις να λαμβάνει ο 2ος δέκτης)

έτσι θα μπορέσεις να κατβάσεις ένα καλώδιο...