Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

ρε κοψτε το ρημαδι κι αφηστε τις δικαιολογιες!
σαν τη χηρα στο κρεβατι κανετε!

Πρόσεχε γιατί θά φωτογραφηθείς μέ τον Θ.στά γενέθλια μέ πανό Π.Π.Ψ.:flipout::flipout:

Καί θάχει καί τό πούρο κάνοντας τό σήμα τής νίκης..:firstprize:

δικαιωμα του καπνιστη να καπνιζει στον χωρο του ή στους χωρους που θα ειναι ειδικα διαμορφωμενους για αυτον

προτροπες εδω μεσα για ,κοφτε το ,ενοχλει , το ρημαδι, μονον κακο κανουν

Η πολιτεια πηρε καποια μετρα και οφειλει να τα περιφρουρησει με οποιον ελεγκτικο μηχανισμο διαθετει

απο κει και περα οφειλουμε σαν πολιτες να τα σεβαστουμε οπως σεβομαστε καθε νομο που ισχυει

Υπαρχει λυση.......
.....το λεει και ο νομος αλλως τε.......
"Οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων και των μπαρ που ο χώρος τους δεν ξεπερνά τα 70 τ.μ. έχουν την δυνατότητα να αποφασίσουν αν το κατάστημά τους θα είναι αποκλειστικά για καπνιστές ή όχι."

....κατι μικρα ζεστα μαγαζακια με μουσικουλα

Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Υπαρχει λυση.......
.....το λεει και ο νομος αλλως τε.......
"Οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων και των μπαρ που ο χώρος τους δεν ξεπερνά τα 70 τ.μ. έχουν την δυνατότητα να αποφασίσουν αν το κατάστημά τους θα είναι αποκλειστικά για καπνιστές ή όχι."

....κατι μικρα ζεστα μαγαζακια με μουσικουλα

Βασίλη αυτός είναι ο παλιός νόμος. Τώρα πια δεν έχουν επιλογή. Μόνο σε εξωτερικό χώρο επιτρέπεται.

Παρακαλώ πολύ να καταθέτουμε μόνο απόψεις με κόσμιο και ήπιο τρόπο...:a0210:

ΥΓ. Τι να πω και εγώ που θα πάω σε καφετέρια να πιω καφέ χειμώνα, μετά από 1,5 χρόνο...:firstprize::firstprize:

Απο τους 10 καπνιστες, πιστευω οτι οι τουλαχιστον 9 θα ηθελαν να μην καπνιζαν.
Δεν υπάρχει δεν μπορω, υπάρχει δεν θέλω (αρκετα ή όχι - πες το όπως θες).

Βλεπω να ξανανοιγουν ημιυπαιθριοι και να (ξανα)βρισκουν νεα χρηση για τους... καπνιζοντες...:flipout:

Φτου... και πανω που το οικονομικο επιτελειο περιμενε εσοδα απο την ''τακτοποιηση'' :captain:

Αυτα ειναι μαλακίες!!!

Το 80% που πανε να πιουνε ενα ποτο καπνίζουν και το υπόλοιπο 20% σπάνια εχει προβλημα
Οι περισσότεροι που πινουν καφε, καπνίζουν
Πιο δυσκολα κοβεις τον καφε παρα το τσιγαρο
Τι θα πιεις ενα ποτακι και δεν θα καπνίσεις....πως θα πιεις????

Πλακα κανουμε?

Σε ποταδικα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το μετρο

Οι αντικαπνιστες αλλωστε σπανια πανε εκει, γιατι σπάνια πινουν...προσεχουν την υγεία τους

Να πανε να φανε, να δουνε θεατρο, να πανε σινεμα, να κανουν μια βολτα να ταϊσουν τις παπιες
να μην μας τα σπανε

Ποτε διαμαρτυρηθηκε καποιος οτι εχει καπνα ενα μαζαγί?
μονο την επομενη που βρωμαγαν τα ρουχα του

μπλα, μπλα, μπλα....Ελληναρα!!!!

To να πιεις ένα ποτό μέσα σε δύο ώρες (γιατί τόσα λεφτά έχεις, αν είναι δυνατόν να κάνει το ουίσκυ 9 ευρώ και να παίρνεις πάνω από ένα) δεν ταλαιπωρεί το συκώτι σου και τόσο πολύ πια....

Το να αναπνέεις επί δύο ώρες τον καπνό που βγάζουν 10 τσιμινιέρες γύρω σου, δεν θα πω τι κάνει στα πνευμόνια σου, καθώς δεν είμαι γιατρός και δε γνωρίζω, (το έχουν κάνει άλλοι πιο κατάλληλοι από μένα βέβαια), ωστόσο είναι αρκετό για να σου χαλάσει τη διάθεση, και να σε κάνει να μην ξαναπας. (αυτό το λέω για όσους γράφουν ότι θα κλείσουν τα μπαράκια, απεναντίας, θα γεμίσουν πάλι από τον υπόλοιπο κόσμο)

Για το μέτρο δεν πανηγυρίζω, αφού μια και πλέον δεν έχω μία για να βγαίνω έξω για ποτά, δε θα το απολαύσω, ενώ φυσικά δε δίνω συγχαρίκια σε καμία κυβέρνηση, διότι ξέρω πολύ καλά ότι δεν το έκανε για την υγεία μου.

Ωστόσο, μην περιμένετε κιόλας να το δω ως αυταρχικό ή αντισυνταγματικό, λογικότατο είναι, αφού σε ένα θέμα το σωστό είναι να προστατεύεται κατά προτεραιότητα αυτός που πλήττεται από αυτόν που έχει τη δυνατότητα για επιλογή. Το μόνο κακό είναι πως θα προτιμούσα να είμαστε μια κοινωνία με ανθρώπους που σέβονται τους γύρω τους, και να μην είχαμε ανάγκη τέτοια μέτρα... θα μιλήσω πάλι δηλαδή γι'αυτή την περίφημη αυτορύθμιση και αυτοοργάνωση που τόσο έχουμε ανάγκη, αλλά πολύ δύσκολα πιστεύω ότι θα βιώσουμε.

Last edited:
Maestro καθε προσπάθεια να πάω για ενα ποτο ηταν αποτυχημένη

Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα να υπάρχουν και μαγαζια που καπνίζεις κατω των 300τετραγ?

Για δες το λίγο απο την αλλη μερια
απο εκει που εσυ ειχες τις τσιμινιερες τρυγυρω σου
τωρα εγω δεν μπορω να καπνισω πουθενα χειμωνα
Μου φαινεται οτι τα ακρα ταυτίζονται ασχετα απο τις προτιμήσεις μας

Αν θελουν να προστατευσουν την υγεία μου, μπορουν να ξεκινήσουν απο πιο σημαντικά πραγματα

Υ.Γ. στην Ευρωπη υπάρχουν πολεις που σεβονται το δικαίωμα να καπνιζεις και υπάρχουν και πολεις που δεν το σεβονται

Ποτέ δε συμπάθησα τα άκρα, ούτε στην πολιτική, ούτε στη μουσική, ούτε και στη ζωή γενικότερα...

...το ζήτημα είναι ότι πλέον στις μέρες μας η ηθική είναι κάτι που πρέπει να εξαγοράζεται... με πρόστιμα, με τρομοκρατία, και άλλα τέτοια...

Θα μείνω στο πολύ απλό ρητό που λέγανε και οι παππούδες μας: "Η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που αρχίζει να πλήττει την ελευθερία του άλλου"

Σύμφωνα με το παραπάνω ρητό, ο νόμος είναι λάθος. Το ίδιο όμως και ό,τι συνέβαινε ως σήμερα.