Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Φίλε Βλασιδη εγω σε βρίσκω υπερβολικό όπως πάντα (γνώμη μου).Παραλίγο να μας πείς ότι σε πετάξαν "μέσα" στο μαγαζί γιατί τους ενοχλούσες έξω.Μεσα έχεις πρόβλημα με τους καπνιστές ,έξω έχεις πρόβλημα με τους καπνιστές, ρε συ έχεις σκεφτεί σοβαρά να αρχίσεις το κάπνισμα?:grinning-smiley-043

Του φώναζε γιατί έπιανε τραπέζι στον εξωτερικό χώρο και Δεν κάπνιζε !!!!

Ναι βρε Αντωνη το ξερω οτι δεν καπνιζει ο Βλασης, αλλα ηταν smoking related το μπερδεμα.
οπως και την αλλη φορα που ειχε παλι ενα μπερδεμα με καποιους καπνιστες και ηταν πολυ extreme.

Γιαυτο τον ρωτησα αν εχει γαιδουρο-μαγνητη...

Φίλε Βλασιδη εγω σε βρίσκω υπερβολικό όπως πάντα (γνώμη μου).Παραλίγο να μας πείς ότι σε πετάξαν "μέσα" στο μαγαζί γιατί τους ενοχλούσες έξω.Μεσα έχεις πρόβλημα με τους καπνιστές ,έξω έχεις πρόβλημα με τους καπνιστές, ρε συ έχεις σκεφτεί σοβαρά να αρχίσεις το κάπνισμα?:grinning-smiley-043

καλά, όταν θα έχεις να περιγράψεις εσύ κάποιο δυσάρεστο περιστατικό, τότε να περιμένεις με τη σειρά μου να σου κάνω καζούρα.... γιατί μόνο εξυπνάδες βλέπω κι ακούω.

ρώτησα με κάθε σοβαρότητα ποιά θα ήταν η δική σας αντίδραση και δεν είδα να τοποθετείται κανείς. Αυτό μου λέει πολλά.

Βλάση εγώ δεν θα έφευγα, αλλά από την άλλη είμαι και καπνιστής...οπότε λίγο δύσκολο να μπω στη θέση σου...

καλά, όταν θα έχεις να περιγράψεις εσύ κάποιο δυσάρεστο περιστατικό, τότε να περιμένεις με τη σειρά μου να σου κάνω καζούρα.... γιατί μόνο εξυπνάδες βλέπω κι ακούω.

ρώτησα με κάθε σοβαρότητα ποιά θα ήταν η δική σας αντίδραση και δεν είδα να τοποθετείται κανείς. Αυτό μου λέει πολλά.

Κοιτα, σε τετελεσμενες περιπτωσεις σαν την κυρια που λες δεν υπαρχουν και πολλα που μπορεις να κανεις. Για τους υπολοιπους στο μαγαζι, παλι τα ιδια.

Ο tempora o mores

Προσωπική αντίδραση: Τίποτα καινούριο, κλασσική μαλακία του νεοέλληνα, θα συνέχιζα να πίνω τον καφέ μου αν ήμουν με παρέα μου (οποιουδήποτε είδους, φιλική ή γκομενική), το πολύ πολύ να γέλαγα με το πόσο πάτο μπορεί να πιάσει κάποιος μιζεριάζοντας...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Αν επρόκειτο περί επαγγελματικού ραντεβού, αν το συνέχιζαν και είχαν ορεξούλες για κοντρίτσες χωρίς νόημα, απλά θα έφευγα γιατί κρίμα να πάει πίσω η δουλειά σου επειδή κάποιος είναι δυσκοίλιος. Αν πάλι ήταν μεμονωμένο περιστατικό, 2-3 γελάκια θα αντιδρούσα πάλι με γέλια..

Όσο για την προσπάθεια παραλληλισμού του καπνίσματος με τον ανδρισμό, μια και έχω τελειώσει το γυμνάσιο και πάνε πολλά χρόνια που δεν είμαι πια 15 χρονών, δεν προτίθεμαι καν να τη σχολιάσω. Παρόλο που χρησιμοποιείται ως "επιχείρημα" μαζί με το αντίστοιχο περί αλκοόλ ακόμα κι από σαραντάρηδες...:FSGSFGS4:

Last edited:

Περιγράφεις ότι μία που δεν στέκει καλά ήρθε και στην μπήκε σωστα?ε δεν θα έπρεπε καν να το κάνεις θέμα ,οχι μόνο εδώ μέσα ,άλλα παντού. Δηλαδή εάν έρθει ένας τρελός και μου πετάξει έναν καφέ στα μούτρα και ως φυσικό σίγουρα θα βρεθούνε καλοθελητές να γελάσουνε (όπως όταν σπαει η καρέκλα και πέφτεις) έξω απο ένα μαγαζί ,να το κάνω θέμα?μα αφού ήταν τρελός!τι να κάνω? να ζητήσω τα ρέστα απο αυτούς που γελάσανε?γιατι?αφου στη θέση τους και εγώ θα γέλαγα με το θέαμα.
Απλα απορώ γιατί ασχολείσαι?σε όλους μπορεί να τύχει αυτό.
Εσύ εδώ βρίσκεις αφορμή με αυτό το περιστατικό να πείσεις για την ρατσιστική συμπεριφορά των καπνιζόντων απέναντι σου. Ε δεν είναι έτσι.
Ολα τα παραπάνω για να δικαιολογήσω το "υπερβολικός"..-bye-

Όσο για την προσπάθεια παραλληλισμού του καπνίσματος με τον ανδρισμό, μια και έχω τελειώσει το γυμνάσιο και πάνε πολλά χρόνια που δεν είμαι πια 15 χρονών, δεν προτίθεμαι καν να τη σχολιάσω. Παρόλο που χρησιμοποιείται ως "επιχείρημα" μαζί με το αντίστοιχο περί αλκοόλ ακόμα κι από σαραντάρηδες...:FSGSFGS4:
Αντε ρε Sheldon ημιυπαιθριε :BDGBGDB55:

Ποιος βρε ειπε οτι αν καπνιζεις και πινεις εισαι "σερνικος";

Αντε ρε Sheldon ημιυπαιθριε :BDGBGDB55:

Ποιος βρε ειπε οτι αν καπνιζεις και πινεις εισαι "σερνικος";

Όχι εδώ ρε... αν έβλεπα να λέγονται και εδώ μέσα τέτοια θα'χα πάρει τ'όπλο μου... :D:D:D

(το 1142 εννοώ, τι νόμισες)

Δηλαδή να κάνω θέμα για το "πόσο μ@λ@κες είναι αυτοί" που ξεστόμισε μια γιαγιά σε δεξίωση γάμου που ήμουνα προχθές,κοιτάζοντας μας να καπνίζουμε έξω στο κρύο ενώ μέσα απολάμβαναν το λικέρ τους?Τι απάντηση να περιμένω ή τι αντίδραση έπρεπε να έχω?να ζητήσω απο το μαγαζί να την πετάξουν έξω?ας σοβαρευτούμε λίγο..

Δηλαδή να κάνω θέμα για το "πόσο μ@λ@κες είναι αυτοί" που ξεστόμισε μια γιαγιά σε δεξίωση γάμου που ήμουνα προχθές,κοιτάζοντας μας να καπνίζουμε έξω στο κρύο ενώ μέσα απολάμβαναν το λικέρ τους?Τι απάντηση να περιμένω ή τι αντίδραση έπρεπε να έχω?να ζητήσω απο το μαγαζί να την πετάξουν έξω?ας σοβαρευτούμε λίγο..

Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα... Το "πόσο μαλάκας" είναι ο καπνιστής είναι κάτι που ακούς τους τελευταίους μήνες. Το "πόσο μαλάκας" είναι ο μη καπνιστής που ενοχλείται, είναι κάτι που το ακούει από τότε που γεννήθηκε... -bye--bye--bye-

Διαφορετικά αντιδρά κανείς στο ένα και στο άλλο, έτσι δεν είναι;

(Σοβαρά μιλάω, να δεις που αν τελικά ισχύσει ο νόμος - που θεωρώ ότι αποκλείεται-, τα ίδια θα λες κι εσύ μετά από 10-15 χρόνια)

Όχι εδώ ρε... αν έβλεπα να λέγονται και εδώ μέσα τέτοια θα'χα πάρει τ'όπλο μου... :D:D:D

(το 1142 εννοώ, τι νόμισες)

Μετα θα σε καταγγειλω και εγω ρε, και θα βαλω για μαρτυρες το Δημητρη Θ. και τον Αιμιλιο. Θα σου φυσαμε τον καπνο πανω σου (εγω και ο Δημητρης) για να σε πιασει η εσανς και μετα θα πουμε "κυριε πολιτσμαν μυριστε τον αν δεν μας πιστευετε" :grandpa:

Παντως περα απο την πλακα αν κανουν τετοια κωλοτουμπα με το μετρο θα γελασει και ο καθε πικραμυγδαλος. Ε ρε γλεντια!

Φίλε Βλασίδη επειδή το mailbox σου είναι full και δεν μπρώ να απαντήσω στο pm σου ,

ΠΩΣ??????????????Μήπως με μπερδεύεις με άλλον?Δηλαδή σίγουρα θα με μπέρδεψες..δεν πειράζει,απλά ξεκαθάρισε το..

Μετα θα σε καταγγειλω και εγω ρε, και θα βαλω για μαρτυρες το Δημητρη Θ. και τον Αιμιλιο. Θα σου φυσαμε τον καπνο πανω σου (εγω και ο Δημητρης) για να σε πιασει η εσανς και μετα θα πουμε "κυριε πολιτσμαν μυριστε τον αν δεν μας πιστευετε" :grandpa:

http://www.youtube.com/watch?v=hjqoXE6j7lQ

:grinning-smiley-043:BDGBGDB55::antlers::grandpa::rifle::singer:-bye-

:grinning-smiley-043:BDGBGDB55::antlers::grandpa::rifle::singer:-bye-

Παντως περα απο την πλακα αν κανουν τετοια κωλοτουμπα με το μετρο θα γελασει και ο καθε πικραμυγδαλος. Ε ρε γλεντια!

Με φώναξε κανείς????Ελάτε δίπλα...

Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Με φώναξε κανείς????Ελάτε δίπλα...

Τι;
Ντουμανιάζετε;
Τώρα θα δείτε.....
Μπιπ μπιμ...μπιπ μπιπ....ναι 1142 εκεί,καποιοι επιτήδειοι εδώ δίπλα το έχουν κάνει Αμέρικαν μπαρ ντουμανιστηρι....για σας παρακαλώ κάντε κάτι!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

δηλαδή Γιάννη, να καταλάβω, εσύ τί θα έκανες;;;

1. θα καθόσουν στο τραπέζι σαν να μη συμβαίνει τίποτε, ενώ οι διπλανοί σου χασκογελούν μαζί σου; Ναι, δεν με πειράζει να χασκογελούν μαζί μου αυτοί που δεν με γνωρίζουν. Με πειράζει να χασκογελούν μαζί μου αυτοί που με γνωρίζουν..

2. θα τους ζητούσες το λόγο; Τι λόγο να τους ζητήσω?? Γιατί χασκογελάνε με τα λεγόμενα μιας γιαγιάς που τα έχει χαμένα?? Τόσο τους κόβει, τόσο κάνουν..

3. θα ζητούσες από το κατάστημα να επιβάλλει την τάξη; Όχι, διότι όπως είπες ήταν μια παλαβή. Τι ακριβώς να κάνει ο καταστηματάρχης??

4. θα καλούσες την αστυνομία για να μαζέψει την συγκεκριμένη, όταν αυτή έχει αθωωθεί ίσως και περισσότερες από 8 φορές (τουλάχιστον τόσες ξέρω εγώ....) Όχι, αφού είναι έτσι τα πράγματα, αν χρειαζόταν, θα το έλυνα μόνος μου.

Και θυμίζω ότι επρόκειτο για επαγγελματικό ραντεβού, δεν πήγα για καφέ και να διαβάσω εφημερίδα...

Η γνώμη σου θα μου ήταν πολύτιμη.

Το πιο πιθανόν είναι να ψιλογελούσα πετάγοντας καμμιά κουβέντα και θα συνέχιζα να πίνω τον καφέ μου...-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Ξέρεις ότι οι Ολλανδοί απαγόρευσαν τό κάπνισμα ,αλλά επιτρέπουν τούς μπάφους στά γνωστά καφέ,αρκεί νά μήν βάζεις μέσα και καπνό τσιγάρου??:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Μιλάμε η τεράστια υποκρισία.

:flipout::flipout:

Όταν το είδα θυμήθηκα την κουβέντα σου...

antikapnpromeraltis.jpg