Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

image002nyv.jpg

Ακουσα χτές στήν εκπομπή τού Κώστα Βαξεβάνη ,ότι αντικαπνιστικές οργανώσεις απαίτησαν νά σβηστεί από τήν κεντρική φωτογραφία τού Ζάκ Σιράκ πού βρισκόταν στό εξώφυλλο τής αυτοβιογραφίας του,τό τσιγάρο πού κρατούσε...

Αυτές είναι οι βασικότερες συνέπειες απο τήν απαγόρευση τού καπνίσματος..
Οτι διάφοροι Μουτζαχεντίν αποκτούν νόημα ύπαρξης..

Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Ακουσα χτές στήν εκπομπή τού Κώστα Βαξεβάνη ,ότι αντικαπνιστικές οργανώσεις απαίτησαν νά σβηστεί από τήν κεντρική φωτογραφία τού Ζάκ Σιράκ πού βρισκόταν στό εξώφυλλο τής αυτοβιογραφίας του,τό τσιγάρο πού κρατούσε...

:grandpa: Να στήσουμε και εμείς μία υπερκαπνιστική οργάνωση και να απαιτούμε να ζωγραφίζουν τσιγάρα στα εξώφυλλα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

:grandpa: Να στήσουμε και εμείς μία υπερκαπνιστική οργάνωση και να απαιτούμε να ζωγραφίζουν τσιγάρα στα εξώφυλλα!

Ναί ρέ..
Νά αφήσουμε στίς διαθήκες μας,ότι στίς αυτοβιογραφίες μας(:flipout::flipout: )θέμε οπωσδήποτε τό τσιγάρο στό χέρι..
Θέλω νά πιστεύω ότι η προσωπική μας βούληση θά υπερισχύσει τών Μουτζαχεντίν....

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=24197&catid=11

Αντε σας έφεξε θεριακλήδες!
Το ελληνικό κράτος δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να ξεφτιλίζεται και να μας μαθαίνει σε κάθε περίπτωση ότι αυτός που κερδίζει πάντα σ αυτή την χώρα είναι....αυτός που παραβαίνει συστηματικά τον Νόμο!
Δεν ημουν υπερ της εφαρμογής τέτοιου Νόμου (ως πρωην καπνιστής) αλλά θεωρώ το απόλυτο ρεζιλίκι το να ψηφίζεις Νόμο και να μην τον εφαρμόζεις! Ας το σκεφτόσουν καλύτερα πριν τον ψηφίσεις!

Αυτο για μετα τις 9 το βραδυ ισχυει ηδη "βουβα"...........εδω και καιρο

Στην Ολλανδία επέτρεψαν το κάπνισμα σε μπαρ κάτω των 70 τ.μ. που δεν έχει υπάλληλους και το λειτουργεί ο ιδιοκτήτης.

Στην Ισπανία από την άλλη προχώρησαν σε καθολική απαγόρευση καθώς είδαν ότι τα μέτρα που ίσχυαν (όπως ήταν τα παλιά δικά μας, δηλαδή επέλεγε ο ιδιοκτήτης αν θα επιτρέπεται ή όχι) δεν απέδωσαν καθόλου.

Εγώ προτείνω να επιτραπεί το κάπνισμα σε όλους τους χώρους παντού. Παρακολουθώντας την συζήτηση εδώ έχω πειστεί ότι δεν υπάρχει καμία βλάβη στους παθητικούς καπνιστές ή είναι ελάχιστοι. Δηλαδή άντε να πεθάνουν 50-100 άτομα των χρόνο από το παθητικό κάπνισμα. Τίποτα δηλαδή.

Αφού λοιπόν το παθητικό κάπνισμα είναι μια μπούρδα και πρέπει να το επιτρέψουμε σε ΟΛΑ τα μπαρ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απαγορεύεται το κάπνισμα σε ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΑ, ΛΥΚΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΙΝΕΜΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ...

Πολύ σωστά επεσήμαναν πολλοί ότι η υστερία με το παθητικό κάπνισμα είναι μια μπούρδα. Άρα από την στιγμή που το παθητικό κάπνισμα δεν προκαλεί τίποτα και σε κανένα ενήλικα το ίδιο ισχύει και για τα ανήλικα. Νομίζω ότι το δημοκρατικότερο είναι να επιτραπεί το κάπνισμα παντού. Πλήρης ελευθερία.

Οτιδήποτε άλλο αποτελεί καταπάτηση των δικαιωμάτων των καπνιστών.

Απελευθέρωση τώρα λοιπόν παντού.

Ή το τσιγάρο σκοτώνει παθητικούς καπνιστές και το απαγορεύουμε παντού ή το τσιγάρο δεν σκοτώνει παθητικούς καπνιστές και το επιτρέπουμε παντού...

Last edited:
Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Στην Ολλανδία επέτρεψαν το κάπνισμα σε μπαρ κάτω των 70 τ.μ. που δεν έχει υπάλληλους και το λειτουργεί ο ιδιοκτήτης.

Στην Ισπανία από την άλλη προχώρησαν σε καθολική απαγόρευση καθώς είδαν ότι τα μέτρα που ίσχυαν (όπως ήταν τα παλιά δικά μας, δηλαδή επέλεγε ο ιδιοκτήτης αν θα επιτρέπεται ή όχι) δεν απέδωσαν καθόλου.

Εγώ προτείνω να επιτραπεί το κάπνισμα σε όλους τους χώρους παντού. Παρακολουθώντας την συζήτηση εδώ έχω πειστεί ότι δεν υπάρχει καμία βλάβη στους παθητικούς καπνιστές ή είναι ελάχιστοι. Δηλαδή άντε να πεθάνουν 50-100 άτομα των χρόνο από το παθητικό κάπνισμα. Τίποτα δηλαδή.

Αφού λοιπόν το παθητικό κάπνισμα είναι μια μπούρδα και πρέπει να το επιτρέψουμε σε ΟΛΑ τα μπαρ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απαγορεύεται το κάπνισμα σε ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΑ, ΛΥΚΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΙΝΕΜΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ...

Πολύ σωστά επεσήμαναν πολλοί ότι η υστερία με το παθητικό κάπνισμα είναι μια μπούρδα. Άρα από την στιγμή που το παθητικό κάπνισμα δεν προκαλεί τίποτα και σε κανένα ενήλικα το ίδιο ισχύει και για τα ανήλικα. Νομίζω ότι το δημοκρατικότερο είναι να επιτραπεί το κάπνισμα παντού. Πλήρης ελευθερία.

Ή το τσιγάρο σκοτώνει παθητικούς καπνιστές και το απαγορεύουμε παντού ή το τσιγάρο δεν σκοτώνει παθητικούς καπνιστές και το επιτρέπουμε παντού...

Ok, ό,τι θέλουν οι μη καπνιστές. Αφού πήραμε το οκ, προχωράμε...-bye-

Re: Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Ok, ό,τι θέλουν οι μη καπνιστές. Αφού πήραμε το οκ, προχωράμε...-bye-

Αααα με προσβάλεις. "Μη καπνιστές"?? Τι ομαδοποίηση είναι αυτή? Άσε που και να υπήρχε αυτή η ομάδα, δεν την εκπροσωπώ. Ούτε καπνιστής, ούτε μη-καπνιστής. Δεν με χαρακτηρίζει το τσιγάρο σε τίποτα.

Πείτε το νέο σε όσους γνωρίζετε. Τσιγάρο παντού. Σε δασκάλους, γιατρούς, μητέρες, εγκύους, σερβιτόρους, μπάρμαν, παντού. Τσιγάρο ελεύθερα. Τέλος στην προπαγάνδα. Φυσήξτε τον καπνό στο πρόσωπο του διπλανού σας, του παιδιού σας, του ανιψιού σας, του γείτονα, της γκόμενας...δείξτε τους ότι δεν πρέπει να είναι τόσο τσιγαρο-φοβικοί...Δώστε τους μια τζούρα να γουστάρουν και αυτοί. Επιτέλους με τους ξενέρωτους που δεν καπνίζουν.

Keep smoking...oh yeahhhhh...

Last edited:

Απο οτι γραφεις φαινεται οτι δεν παρακολουθησες την συζητηση ,αντι να προσπαθησεις να καταλαβεις το τι γραφεται εψαχνες (ανεπιτυχως κατα την γνωμη μου) κατι "εξυπνο" για να απαντησεις

Το θεμα δεν ειναι το οτι δεν καταλαβαινεις ,το θεμα ειναι οτι δεν προσπαθεις καν να διαβασεις τι γραφεται ,εαν εκανες τον κοπο να διαβασεις το νημα θα σε βοηθουσε να καταλαβεις γιατί πρέπει να απαγορεύεται το κάπνισμα σε ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΑ, ΛΥΚΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΙΝΕΜΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ..

Θα το θεωρησω ως μια προσπαθεια (ανεπιτυχη κατα την γνωμη μου) να κανεις χιουμορ η να γινεις καυστικος

Αυτο σιγουρα δεν το σκεφτηκες αρκετα πριν το γραψεις ,ουτε ο 7χρονος γιος μου δεν βγαζει τετοια συμπερασματα ,απορω πως το καταφερες διαβαζοντας το νημα να καταληξεις σε αυτο το συμπερασμα/διλημμα

Βασίλη, σε παρακαλώ....

ό,τι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε σε αυτό το νήμα.....δεν θα ανοίξουμε για κανένα λόγο νέο κύκλο αντιπαράθεσης. Ο καθένας καταλαβαίνει όπως νομίζει. Το θέμα έχει εξαντληθεί και μένει ανοιχτό μόνο για ενημερωτικούς λόγους. Over and out...

Προς Budda:

Μια έγκυος μπορεί να πάει σε ένα καφέ?

Φαντάζομαι ότι αναλύσατε στις προηγούμενες σελίδες ότι μια έγκυος καλό είναι να μην εκτίθεται σε παθητικό κάπνισμα. Αλλιώς δεν βλέπω τον λόγο να απαγορεύεται και στα μαιευτήρια. Ιατρικά συνίσταται να αποφεύγεται και στις δυο περιπτώσεις (εγκυμοσύνη και νεογνά, βρέφη).

Στο καφέ το τσιγάρο επιτρέπεται προφανώς.

Οποιοσδήποτε με κάποιο νόσημα που πρέπει να αποφεύγει το παθητικό κάπνισμα μπορεί να πηγαίνει σε ένα καφέ?

Στην προφανή παρατήρηση ότι δεν είναι και τόσοι πολλοί όλοι αυτοί θα επισημάνω ότι είναι περισσότεροι από ότι οι ανάπηροι με καροτσάκι αλλά η κοινωνία μας οφείλει να παίρνει όλα τα μέτρα ώστε να μπορούν να κινηθούν άνετα.

Τελικά η έγκυος να βγει έξω για καφέ ή να περιμένει το καλοκαίρι?

Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Αυτή τη γιαγιά την έχω φωτογραφίσει στην Αβάνα πριν 13 χρόνια. Πόζαρε για 5 δολάρια, στη γωνία του Καθεδρικού και του bar El Patio. Κανονική επιχείρηση.:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Αυτή τη γιαγιά την έχω φωτογραφίσει στην Αβάνα πριν 13 χρόνια. Πόζαρε για 5 δολάρια, στη γωνία του Καθεδρικού και του bar El Patio. Κανονική επιχείρηση.:flipout::flipout:

Φοβερή μούρη πάντως..:grinning-smiley-043