Η λύση είναι απλή και έρχεται από Κίνα μεριά...
Καλή φάση!
Σου χώνουν και μια κοφτή βεντούζα όπως είσαι εκεί μέσα και σου φεύγει και το κρύωμα!![]()
Η λύση είναι απλή και έρχεται από Κίνα μεριά...
![]()
Ακουσα χτές στήν εκπομπή τού Κώστα Βαξεβάνη ,ότι αντικαπνιστικές οργανώσεις απαίτησαν νά σβηστεί από τήν κεντρική φωτογραφία τού Ζάκ Σιράκ πού βρισκόταν στό εξώφυλλο τής αυτοβιογραφίας του,τό τσιγάρο πού κρατούσε...
:grandpa: Να στήσουμε και εμείς μία υπερκαπνιστική οργάνωση και να απαιτούμε να ζωγραφίζουν τσιγάρα στα εξώφυλλα!
Αυτο για μετα τις 9 το βραδυ ισχυει ηδη "βουβα"...........εδω και καιρο
Στην Ολλανδία επέτρεψαν το κάπνισμα σε μπαρ κάτω των 70 τ.μ. που δεν έχει υπάλληλους και το λειτουργεί ο ιδιοκτήτης.
Στην Ισπανία από την άλλη προχώρησαν σε καθολική απαγόρευση καθώς είδαν ότι τα μέτρα που ίσχυαν (όπως ήταν τα παλιά δικά μας, δηλαδή επέλεγε ο ιδιοκτήτης αν θα επιτρέπεται ή όχι) δεν απέδωσαν καθόλου.
Εγώ προτείνω να επιτραπεί το κάπνισμα σε όλους τους χώρους παντού. Παρακολουθώντας την συζήτηση εδώ έχω πειστεί ότι δεν υπάρχει καμία βλάβη στους παθητικούς καπνιστές ή είναι ελάχιστοι. Δηλαδή άντε να πεθάνουν 50-100 άτομα των χρόνο από το παθητικό κάπνισμα. Τίποτα δηλαδή.
Αφού λοιπόν το παθητικό κάπνισμα είναι μια μπούρδα και πρέπει να το επιτρέψουμε σε ΟΛΑ τα μπαρ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απαγορεύεται το κάπνισμα σε ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΑ, ΛΥΚΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΙΝΕΜΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ...
Πολύ σωστά επεσήμαναν πολλοί ότι η υστερία με το παθητικό κάπνισμα είναι μια μπούρδα. Άρα από την στιγμή που το παθητικό κάπνισμα δεν προκαλεί τίποτα και σε κανένα ενήλικα το ίδιο ισχύει και για τα ανήλικα. Νομίζω ότι το δημοκρατικότερο είναι να επιτραπεί το κάπνισμα παντού. Πλήρης ελευθερία.
Οτιδήποτε άλλο αποτελεί καταπάτηση των δικαιωμάτων των καπνιστών.
Απελευθέρωση τώρα λοιπόν παντού.
Ή το τσιγάρο σκοτώνει παθητικούς καπνιστές και το απαγορεύουμε παντού ή το τσιγάρο δεν σκοτώνει παθητικούς καπνιστές και το επιτρέπουμε παντού...
Ok, ό,τι θέλουν οι μη καπνιστές. Αφού πήραμε το οκ, προχωράμε...![]()
Εγώ προτείνω να επιτραπεί το κάπνισμα σε όλους τους χώρους παντού. Παρακολουθώντας την συζήτηση εδώ έχω πειστεί ότι δεν υπάρχει καμία βλάβη στους παθητικούς καπνιστές ή είναι ελάχιστοι. Δηλαδή άντε να πεθάνουν 50-100 άτομα των χρόνο από το παθητικό κάπνισμα. Τίποτα δηλαδή.
Αφού λοιπόν το παθητικό κάπνισμα είναι μια μπούρδα και πρέπει να το επιτρέψουμε σε ΟΛΑ τα μπαρ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απαγορεύεται το κάπνισμα σε ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΑ, ΛΥΚΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΙΝΕΜΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ...
Πολύ σωστά επεσήμαναν πολλοί ότι η υστερία με το παθητικό κάπνισμα είναι μια μπούρδα. Άρα από την στιγμή που το παθητικό κάπνισμα δεν προκαλεί τίποτα και σε κανένα ενήλικα το ίδιο ισχύει και για τα ανήλικα. Νομίζω ότι το δημοκρατικότερο είναι να επιτραπεί το κάπνισμα παντού. Πλήρης ελευθερία.
Οτιδήποτε άλλο αποτελεί καταπάτηση των δικαιωμάτων των καπνιστών.
Απελευθέρωση τώρα λοιπόν παντού.
Ή το τσιγάρο σκοτώνει παθητικούς καπνιστές και το απαγορεύουμε παντού ή το τσιγάρο δεν σκοτώνει παθητικούς καπνιστές και το επιτρέπουμε παντού...
Αυτή τη γιαγιά την έχω φωτογραφίσει στην Αβάνα πριν 13 χρόνια. Πόζαρε για 5 δολάρια, στη γωνία του Καθεδρικού και του bar El Patio. Κανονική επιχείρηση.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.