Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Ρε παιδια. Πεστε οτι απλα θελετε να συνεχισετε να καπνιζετε οπου γουσταρετε. Πεστε οτι δε σας νοιαζει αν ενοχλειτε καποιους.
Εσεις απλα θελετε να καπνιζετε.

Δε μιλατε με τον πρωθυπουργο, μιλατε με μενα. Το τι κανει ο πρωθυπουργος ειναι αδιαφορο. Σου λεω οτι με ενοχλει ο καπνος σου, και εσυ λες οτι οι καπνιστες ειναι καλοι πελατες, οτι πληρωνουν φορους και οτι η κυβερνηση κοροιδευει.

Καληνυχτα.

Το μόνο που έχει γραφεί εδώ μέσα, είναι η ανάγκη να βρεθεί μια σχετικά αποδεκτή λύση, τουλάχιστον για τους χώρους διασκέδασης, ώστε να ικανοποιήσει την πλειοψηφία (καπνιστές και μη), και 'συ μας φέρνεις παραδείγματα με το αυτοκίνητο που παρκάρει μπλοκάροντάς σε, αδιαφορείς για το τι κάνει ο καθ' ύλιν αρμόδιος για τη λύση των προβλημάτων και τέλος βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για τους συνομιλητές σου (''Πεστε οτι δε σας νοιαζει αν ενοχλειτε καποιους'').

Καληνύχτα, επίσης........

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Το μόνο που έχει γραφεί εδώ μέσα, είναι η ανάγκη να βρεθεί μια σχετικά αποδεκτή λύση, τουλάχιστον για τους χώρους διασκέδασης, ώστε να ικανοποιήσει την πλειοψηφία (καπνιστές και μη), και 'συ μας φέρνεις παραδείγματα με το αυτοκίνητο που παρκάρει μπλοκάροντάς σε, αδιαφορείς για το τι κάνει ο καθ' ύλιν αρμόδιος για τη λύση των προβλημάτων και τέλος βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για τους συνομιλητές σου (''Πεστε οτι δε σας νοιαζει αν ενοχλειτε καποιους'').

Καληνύχτα, επίσης........

Εχουν γραφτει πολλα περισσοτερα.

Το συμπερασμα δεν ειναι καθολου αυθαιρετο. Εχει αποδειχτει στην πραξη. Οποιος θελει αναβει τσιγαρο, αδιαφορωντας ... Αν θελεις οχι ολοι, αλλα οι περισσοτεροι. Και απο τα γραφομενα συμπεραινω οτι στους περισσοτερους ανηκουν και συνομιλητες μου.

Οσο για το επιχειρημα "Ας βρει ο ΓΑΠ τροπο για να μην ενοχλω, και μεχρι να τον βρει εγω θα ενοχλω" θες να το σχολιασουμε?

Και οχι ο ΓΑΠ δεν ειναι ο "καθ'υλην αρμοδιος" για να μην ενοχλουμε ο ενας τον αλλο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...

Το συμπερασμα δεν ειναι καθολου αυθαιρετο. Εχει αποδειχτει στην πραξη. Οποιος θελει αναβει τσιγαρο, αδιαφορωντας ... Αν θελεις οχι ολοι, αλλα οι περισσοτεροι. Και απο τα γραφομενα συμπεραινω οτι στους περισσοτερους ανηκουν και συνομιλητες μου.

Λάθος συμπεράσματα βγάζεις. Το ''οι περισσότεροι'' πάλι, από που βγαίνει?? Έγινε καμμιά έρευνα ανάμεσα σε καπνιστές και αποδείχθηκε η πλειονότητα γαϊδούρια?? Δείξε μου τα γραπτά των συμφορουμιτών που βασίζεσαι για να εξάγεις το παραπάνω..

Οσο για το επιχειρημα "Ας βρει ο ΓΑΠ τροπο για να μην ενοχλω, και μεχρι να τον βρει εγω θα ενοχλω" θες να το σχολιασουμε?

Ποιος το έγραψε αυτό και που???? Μήπως αρχίζεις να γράφεις ότι να 'ναι???

Και οχι ο ΓΑΠ δεν ειναι ο "καθ'υλην αρμοδιος" για να μην ενοχλουμε ο ενας τον αλλο.

Όταν το θέμα διευθετείται με νομοθετική ρύθμιση, ο ΓΑΠ και ο κάθε ΓΑΠ σαν τίτλος είναι και παραείναι υπεύθυνος για τη λύση του. Περιττό να πω για άλλη μια φορά ότι το συμπέρασμα που βγάζεις είναι παντελώς αυθαίρετο και ουδέποτε έχει γραφεί κάτι τέτοιο....

Επίσης, εφόσον θέλεις να βάζεις σε εισαγωγικά γνώμες άλλων, καλό θα είναι να τις παραθέτεις αυτούσιες ή με quote ή με copy-paste. Το να βάζεις σε εισαγωγικά τα συμπεράσματα που βγάζεις εσύ, βάσει αυτών που φαντάζεσαι ότι είπε ο άλλος, δεν είναι καθόλου θεμιτό σε μια συζήτηση.

Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Το ότι θα έμπαινα στην ίδια μοίρα με τους φοροφυγάδες Βλάση, όταν μάλιστα πληρώνω (σαν καπνιστής) υπέρογκους φόρους, δεν το περίμενα.
Ρωτώ (για 58493543543η φορά): Οι μαγαζάτορες δεν γουστάρουν τον Νόμο επειδή είναι καπνιστές ή επειδή ξέρουν ότι το 90% του τζίρου τους τον κάνουν καπνιστές?
Καλά απ τον vasada δεν περιμένω απάντηση. Αυτός θέλει να βγει με το παιδί του, να πλακωθεί στα ουίσκια με το παιδί του (το αν το μαγαζί θα έχει Haig σε μπιμπερό θα το αναλύσουμε αργότερα) και να μην τον ενοχλεί ο καπνός.

εγώ ανέφερα ότι το επίπεδο των επιχειρημάτων είναι ανάλογο με το επίπεδο του καθενός. Δεν θυμάμαι να χρησιμοποίησες κάποιο τέτοιο επιχείρημα στο παρόν θέμα. Όσα μηνύματα δικά σου έχω διαβάσει κινούνταν σε άλλο επίπεδο.

Για το δεύτερο τώρα.. χώροι εστίασης δεν είναι μόνο τα μπαρ που σερβίρουν ουίσκυ. Είναι τα κυλικεία, αναψυκτήρια, παιδότοποι (ναι!!), εστιατόρια, ταχυφαγεία, κλπ. Άρα αυτό που θέλει ο vasada (αυθαίρετα χρησιμοποιώ το όνομά του και χωρίς να έχω υπόψη μου τίποτε σχετικό, άλλωστε δεν τον έχω συναντήσει ποτέ) μπορεί να είναι να φάει το μεσημέρι της Κυριακής σε μια εξοχική ταβέρνα χωρίς καπνό, ή να πάει σε παιδικά γενέθλια χωρίς να τσούξουν τα μάτια τα δικά του ή του παιδιού του από καπνό.

Για τους μαγαζάτορες ... θα σου στείλω με ΠΜ την περίπτωση της Τρίτης που μας πέρασε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματο

Λάθος συμπεράσματα βγάζεις. Το ''οι περισσότεροι'' πάλι, από που βγαίνει?? Έγινε καμμιά έρευνα ανάμεσα σε καπνιστές και αποδείχθηκε η πλειονότητα γαϊδούρια?? Δείξε μου τα γραπτά των συμφορουμιτών που βασίζεσαι για να εξάγεις το παραπάνω..

Ποιος το έγραψε αυτό και που???? Μήπως αρχίζεις να γράφεις ότι να 'ναι???
Όταν το θέμα διευθετείται με νομοθετική ρύθμιση, ο ΓΑΠ και ο κάθε ΓΑΠ σαν τίτλος είναι και παραείναι υπεύθυνος για τη λύση του. Περιττό να πω για άλλη μια φορά ότι το συμπέρασμα που βγάζεις είναι παντελώς αυθαίρετο και ουδέποτε έχει γραφεί κάτι τέτοιο....

Επίσης, εφόσον θέλεις να βάζεις σε εισαγωγικά γνώμες άλλων, καλό θα είναι να τις παραθέτεις αυτούσιες ή με quote ή με copy-paste. Το να βάζεις σε εισαγωγικά τα συμπεράσματα που βγάζεις εσύ, βάσει αυτών που φαντάζεσαι ότι είπε ο άλλος, δεν είναι καθόλου θεμιτό σε μια συζήτηση.

Λεγοντας "οι περισσοτεροι" εννοω αυτους που καπνιζουν ενω διπλα υπαρχουν αλλοι που μπορει να ενοχλουνται. Ειναι σαφες ποιους εννοω. Δεν χρειαζεται κανενος ειδους ερευνα. Και απο τα γραφομενα πιθανολογω οτι στην πλειοψηφια αυτη ανηκουν και πολλοι που γραφουν εδω τη γνωμη τους. Τα γραπτα ειναι πολλα, και δεν εχει νοημα να τα παραθεσω αυτουσια, εφοσον δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα. Ας κριθω εγω για το συμπερασμα που βγαζω λοιπον.

Κατα τη γνωμη μου μιλαμε για ενα νομο που δεν επρεπε να υπαρχει, με την εννοια οτι αυτα τα θεματα (επρεπε να) αυτορρυθμιζονται. Με αυτη την εννοια δεν περιμενω κανενα ΓΑΠ να μου πει πως θα φερομαι. Και καθε μερα στο γραφειο δε βλεπω το ΓΑΠ, βλεπω τον Παναγιωτη.

Edit.
Επισης, δεν μιλησα για γαιδουρια που μπορει να ειναι οσοι ευθεως αδιαφορουν και δεν εχουν προβλημα να το κανουν επιδεικτικα.
Αδιαφορια επιδεικνυει οποιοσδηποτε καπνιζει σε χωρο που μπορει να υπαρχει εστω και ενας που ενοχλειται. Το οτι η ιδια αδιαφορια επιδεικνυεται μαζικα, δεν σημαινει κατι.

Last edited:
ΤΩΡΑ ρε αδελφέ vasada

μεταξύ μας ....

έχει κάμια βάση η απαγόρευση στα ταβερνάκια και στα μπαράκια ?? η στα καφενεία με τους γέροντες ???

αντέδρασε κανείς καπνιστής για τα νοσοκομεία , σχολεία , ιατρεία , υπηρεσίες , κτλ κτλ .... ?????

η απαγόρευση στην ταράτσα η στο μπαλκόνι για τον εργαζόμενο , η έστω στην μινιαία έξοδο ( οπως πάνε τα πραγματα !!!) στο ταβερνακι η στο μπαράκι

ΜΟΝΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΉΣ φύσεως είναι !!

δεν λαμβάνεται ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ υπόψη οτι η χρήση του καπνου για πολλους είναι ΔΟΜΙΚΟ στοιχειό της διαβιωσής του ....
απαγορέυεις σεν κάποιον να μην τρωει κρεας ? να μην πίνει νερό ? .. κ.ο.κ

μην αρχίσεται για το παθητικό κάπνισμα pleashhhhhhhh δεν έχει κανένα εφε σε θαμώνα ταβέρνας για 2 ωρες το μήνα που θα κάτσει ( δλδ εδω που τα λέμε μπουρδα είναι γενικά όλη η θεωρία )

ΤΩΡΑ ρε αδελφέ vasada

μεταξύ μας ....

έχει κάμια βάση η απαγόρευση στα ταβερνάκια και στα μπαράκια ?? η στα καφενεία με τους γέροντες ???

αντέδρασε κανείς καπνιστής για τα νοσοκομεία , σχολεία , ιατρεία , υπηρεσίες , κτλ κτλ .... ?????

η απαγόρευση στην ταράτσα η στο μπαλκόνι για τον εργαζόμενο , η έστω στην μινιαία έξοδο ( οπως πάνε τα πραγματα !!!) στο ταβερνακι η στο μπαράκι

ΜΟΝΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΉΣ φύσεως είναι !!

δεν λαμβάνεται ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ υπόψη οτι η χρήση του καπνου για πολλους είναι ΔΟΜΙΚΟ στοιχειό της διαβιωσής του ....
απαγορέυεις σεν κάποιον να μην τρωει κρεας ? να μην πίνει νερό ? .. κ.ο.κ

μην αρχίσεται για το παθητικό κάπνισμα pleashhhhhhhh δεν έχει κανένα εφε σε θαμώνα ταβέρνας για 2 ωρες το μήνα που θα κάτσει ( δλδ εδω που τα λέμε μπουρδα είναι γενικά όλη η θεωρία )

Ποια διαφορα εχουν τα ταβερνακια και τα μπαρακια? Η διασκεδαση (2 ωρες το μηνα) αφορα μονο οσους καπνιζουν? Οι παππουδες καπνιζουν ολοι?

Αυτο που δε λαμβανεται υποψη ειναι η ενοχληση που δημιουργειται απο το "δομικο στοιχειο" (που ειναι πολυ υπερβολικος ορος). Οπως και να συγκρινεις το τσιγαρο με το νερο.

Συγγνωμη αλλα δε βλεπω φασισμο.

Για τα μπαλκονια εχει απαντηθει οτι υπαρχουν τεχνικης φυσεως δυσκολιες. Προσωπικα δεν θα ειχα αντιρρηση.

εαν σου είναι τόσο δύσκολο να ανεχτείς 2 ωρες συμβίωση με καπνιστές

παο πάσο

στην δουλεία της γυναίκας μου δεν υπάρχει καμία τεχνική δυσκολια

αππλα απαγορέυεται χωρις ουσιαστικο λόγο

απαγορέυεται γιατι είναι φασιστικη απαγόρευση ΓΙΑΥΤΟ !!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...

Οχι φίλε μου.
Κανείς δεν ανάβει τσιγάρο αδιαφορώντας για τους άλλους.
Μη βγάζεις συμπεράματα γενικά.
Καπνίζω ναι.
Δεν έχω καπνίσει ποτέ μέσα σε Νοσοκομείο.
Δεν μπήκα ποτε μέσα σε Δημόσια Υπηρεσία για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση κρατώντας τσιγάρο .
Δεν καπνίζω οταν υπάρχει ανθρωπος στο σπίτι(παιδι,επισκέπτης) που δεν καπνίζει,αλλά βγαίνω στο μπαλκόνι.
Και γενικά δεν καπνίζω οπου υπάρχει συνωστισμός κόσμου.οπουδήποτε μπορεί να είναι αυτό σε Δημόσιες Υπηρεσίες.
Αυτό είναι αδιαφορία για το σύνολο;
Θελω όμως,οταν πάω να πιω τον καφέ μου,να ανάψω το τσιγάρο μου,να τον ευχαριστηθώ όπως θέλω.
Πειράζει κι αυτό;

Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Συγγνωμη αλλα δε βλεπω φασισμο.

Για τα μπαλκονια εχει απαντηθει οτι υπαρχουν τεχνικης φυσεως δυσκολιες. Προσωπικα δεν θα ειχα αντιρρηση.

Αφού δεν έχεις αντίρρηση, λοιπόν, κάνε ένα κόπο να σχολιάσεις τις προθέσεις του Δημάρχου Νέας Υόρκης να απαγορέψει το κάπνισμα στις παραλίες και τα πάρκα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματο

Οχι φίλε μου.
Κανείς δεν ανάβει τσιγάρο αδιαφορώντας για τους άλλους.
Μη βγάζεις συμπεράματα γενικά.
Καπνίζω ναι.
Δεν έχω καπνίσει ποτέ μέσα σε Νοσοκομείο.
Δεν μπήκα ποτε μέσα σε Δημόσια Υπηρεσία για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση κρατώντας τσιγάρο .
Δεν καπνίζω οταν υπάρχει ανθρωπος στο σπίτι(παιδι,επισκέπτης) που δεν καπνίζει,αλλά βγαίνω στο μπαλκόνι.
Και γενικά δεν καπνίζω οπου υπάρχει συνωστισμός κόσμου.οπουδήποτε μπορεί να είναι αυτό σε Δημόσιες Υπηρεσίες.
Αυτό είναι αδιαφορία για το σύνολο;
Θελω όμως,οταν πάω να πιω τον καφέ μου,να ανάψω το τσιγάρο μου,να τον ευχαριστηθώ όπως θέλω.
Πειράζει κι αυτό;

Δεν μιλω για σενα προσωπικα. Σε υπηρεσιες γενικα, οποιος θελει καπνιζει και το κανουν αρκετοι. Πολυ σπανια καποιος βγαινει εξω. Τα συμπερασματα λοιπον τα βγαζω απο οσα βλεπω.

Οσο για τον καφε, γιατι διαφερει απο ολα τα υπολοιπα? Επισης, η ευχαριστηση δεν αφορα οσους δεν καπνιζουν? Αυτοι δεν αξιζουν να ευχαριστηθουν ενα καφε ή ενα φαγητο ή μια συναυλια? Γιατι υπαρχει τετοια εξαρτηση απο το μερος? Αλλου πειραζει και αλλου οχι?

Αφού δεν έχεις αντίρρηση, λοιπόν, κάνε ένα κόπο να σχολιάσεις τις προθέσεις του Δημάρχου Νέας Υόρκης να απαγορέψει το κάπνισμα στις παραλίες και τα πάρκα...

Καλά αυτοί έχουν ξεφύγει τελείως!!!
Να δείς που θα το δουν τα δικά μας τα σαίνια....και το επόμενο καλοκαίρι θα κάνουν κι αυτοί τα ίδια..!!!!!
Ελεοοοοοοοος....

Ειλικρινά, δεν περίμενα ότι κάνοντας δύο τρία τσιγάρα με τον καφέ μου θα δημιουργούσα τόσο βαριά ψυχολογικά προβλήματα σε κάποιον που βρίσκεται σε διπλανό τραπέζι...

Γιατί να βαρεθούμε;
Βγαίνουμε έξω, κάνουμε τσιγάρο και ξαναμπαίνουμε να γράψουμε...

Γιατί να βαρεθούμε;
Βγαίνουμε έξω, κάνουμε τσιγάρο και ξαναμπαίνουμε να γράψουμε...

αα,ωστε βγαινετε εξω ε?
στις καφετεριες ομως,θελετε να καπνιζετε μεσα! :violent-smiley-030::smokin:

Για ολα υπαρχει λυση, αλλα δεν βλεπω να διατιθεται κανεις να την δωσει.

Πολυ απλα, θα μπορουσαν να βαλουν σε ολους τους κλειστους χωρους ενα συστημα απο καπνιολες (βασιζονται στην αρχη της κλανιολας για οσους ξερουν), με μια ανα θεση-καπνιστη, και να ειχε δωθει τερμα σε ολο αυτο το παραμυθι.

Re: Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

αα,ωστε βγαινετε εξω ε?
στις καφετεριες ομως,θελετε να καπνιζετε μεσα! :violent-smiley-030::smokin:

Το Forum είναι δημόσιος χώρος και ως γνωστόν απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα!
Όσοι θέλουν να καπνίσουν παρακαλούνται να κάνουν πρώτα logout!