Ρε παιδια. Πεστε οτι απλα θελετε να συνεχισετε να καπνιζετε οπου γουσταρετε. Πεστε οτι δε σας νοιαζει αν ενοχλειτε καποιους.
Εσεις απλα θελετε να καπνιζετε.
Δε μιλατε με τον πρωθυπουργο, μιλατε με μενα. Το τι κανει ο πρωθυπουργος ειναι αδιαφορο. Σου λεω οτι με ενοχλει ο καπνος σου, και εσυ λες οτι οι καπνιστες ειναι καλοι πελατες, οτι πληρωνουν φορους και οτι η κυβερνηση κοροιδευει.
Καληνυχτα.
Το μόνο που έχει γραφεί εδώ μέσα, είναι η ανάγκη να βρεθεί μια σχετικά αποδεκτή λύση, τουλάχιστον για τους χώρους διασκέδασης, ώστε να ικανοποιήσει την πλειοψηφία (καπνιστές και μη), και 'συ μας φέρνεις παραδείγματα με το αυτοκίνητο που παρκάρει μπλοκάροντάς σε, αδιαφορείς για το τι κάνει ο καθ' ύλιν αρμόδιος για τη λύση των προβλημάτων και τέλος βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για τους συνομιλητές σου (''Πεστε οτι δε σας νοιαζει αν ενοχλειτε καποιους'').
Καληνύχτα, επίσης........
Εχουν γραφτει πολλα περισσοτερα.
Το συμπερασμα δεν ειναι καθολου αυθαιρετο. Εχει αποδειχτει στην πραξη. Οποιος θελει αναβει τσιγαρο, αδιαφορωντας ... Αν θελεις οχι ολοι, αλλα οι περισσοτεροι. Και απο τα γραφομενα συμπεραινω οτι στους περισσοτερους ανηκουν και συνομιλητες μου.
Λάθος συμπεράσματα βγάζεις. Το ''οι περισσότεροι'' πάλι, από που βγαίνει?? Έγινε καμμιά έρευνα ανάμεσα σε καπνιστές και αποδείχθηκε η πλειονότητα γαϊδούρια?? Δείξε μου τα γραπτά των συμφορουμιτών που βασίζεσαι για να εξάγεις το παραπάνω..
Οσο για το επιχειρημα "Ας βρει ο ΓΑΠ τροπο για να μην ενοχλω, και μεχρι να τον βρει εγω θα ενοχλω" θες να το σχολιασουμε?
Ποιος το έγραψε αυτό και που???? Μήπως αρχίζεις να γράφεις ότι να 'ναι???
Και οχι ο ΓΑΠ δεν ειναι ο "καθ'υλην αρμοδιος" για να μην ενοχλουμε ο ενας τον αλλο.
Το ότι θα έμπαινα στην ίδια μοίρα με τους φοροφυγάδες Βλάση, όταν μάλιστα πληρώνω (σαν καπνιστής) υπέρογκους φόρους, δεν το περίμενα.
Ρωτώ (για 58493543543η φορά): Οι μαγαζάτορες δεν γουστάρουν τον Νόμο επειδή είναι καπνιστές ή επειδή ξέρουν ότι το 90% του τζίρου τους τον κάνουν καπνιστές?
Καλά απ τον vasada δεν περιμένω απάντηση. Αυτός θέλει να βγει με το παιδί του, να πλακωθεί στα ουίσκια με το παιδί του (το αν το μαγαζί θα έχει Haig σε μπιμπερό θα το αναλύσουμε αργότερα) και να μην τον ενοχλεί ο καπνός.
Λάθος συμπεράσματα βγάζεις. Το ''οι περισσότεροι'' πάλι, από που βγαίνει?? Έγινε καμμιά έρευνα ανάμεσα σε καπνιστές και αποδείχθηκε η πλειονότητα γαϊδούρια?? Δείξε μου τα γραπτά των συμφορουμιτών που βασίζεσαι για να εξάγεις το παραπάνω..
Ποιος το έγραψε αυτό και που???? Μήπως αρχίζεις να γράφεις ότι να 'ναι???
Όταν το θέμα διευθετείται με νομοθετική ρύθμιση, ο ΓΑΠ και ο κάθε ΓΑΠ σαν τίτλος είναι και παραείναι υπεύθυνος για τη λύση του. Περιττό να πω για άλλη μια φορά ότι το συμπέρασμα που βγάζεις είναι παντελώς αυθαίρετο και ουδέποτε έχει γραφεί κάτι τέτοιο....
Επίσης, εφόσον θέλεις να βάζεις σε εισαγωγικά γνώμες άλλων, καλό θα είναι να τις παραθέτεις αυτούσιες ή με quote ή με copy-paste. Το να βάζεις σε εισαγωγικά τα συμπεράσματα που βγάζεις εσύ, βάσει αυτών που φαντάζεσαι ότι είπε ο άλλος, δεν είναι καθόλου θεμιτό σε μια συζήτηση.
ΤΩΡΑ ρε αδελφέ vasada
μεταξύ μας ....
έχει κάμια βάση η απαγόρευση στα ταβερνάκια και στα μπαράκια ?? η στα καφενεία με τους γέροντες ???
αντέδρασε κανείς καπνιστής για τα νοσοκομεία , σχολεία , ιατρεία , υπηρεσίες , κτλ κτλ .... ?????
η απαγόρευση στην ταράτσα η στο μπαλκόνι για τον εργαζόμενο , η έστω στην μινιαία έξοδο ( οπως πάνε τα πραγματα !!!) στο ταβερνακι η στο μπαράκι
ΜΟΝΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΉΣ φύσεως είναι !!
δεν λαμβάνεται ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ υπόψη οτι η χρήση του καπνου για πολλους είναι ΔΟΜΙΚΟ στοιχειό της διαβιωσής του ....
απαγορέυεις σεν κάποιον να μην τρωει κρεας ? να μην πίνει νερό ? .. κ.ο.κ
μην αρχίσεται για το παθητικό κάπνισμα pleashhhhhhhh δεν έχει κανένα εφε σε θαμώνα ταβέρνας για 2 ωρες το μήνα που θα κάτσει ( δλδ εδω που τα λέμε μπουρδα είναι γενικά όλη η θεωρία )
Εχουν γραφτει πολλα περισσοτερα.
Το συμπερασμα δεν ειναι καθολου αυθαιρετο. Εχει αποδειχτει στην πραξη. Οποιος θελει αναβει τσιγαρο, αδιαφορωντας ... Αν θελεις οχι ολοι, αλλα οι περισσοτεροι. Και απο τα γραφομενα συμπεραινω οτι στους περισσοτερους ανηκουν και συνομιλητες μου.
Οσο για το επιχειρημα "Ας βρει ο ΓΑΠ τροπο για να μην ενοχλω, και μεχρι να τον βρει εγω θα ενοχλω" θες να το σχολιασουμε?
Και οχι ο ΓΑΠ δεν ειναι ο "καθ'υλην αρμοδιος" για να μην ενοχλουμε ο ενας τον αλλο.
Συγγνωμη αλλα δε βλεπω φασισμο.
Για τα μπαλκονια εχει απαντηθει οτι υπαρχουν τεχνικης φυσεως δυσκολιες. Προσωπικα δεν θα ειχα αντιρρηση.
Οχι φίλε μου.
Κανείς δεν ανάβει τσιγάρο αδιαφορώντας για τους άλλους.
Μη βγάζεις συμπεράματα γενικά.
Καπνίζω ναι.
Δεν έχω καπνίσει ποτέ μέσα σε Νοσοκομείο.
Δεν μπήκα ποτε μέσα σε Δημόσια Υπηρεσία για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση κρατώντας τσιγάρο .
Δεν καπνίζω οταν υπάρχει ανθρωπος στο σπίτι(παιδι,επισκέπτης) που δεν καπνίζει,αλλά βγαίνω στο μπαλκόνι.
Και γενικά δεν καπνίζω οπου υπάρχει συνωστισμός κόσμου.οπουδήποτε μπορεί να είναι αυτό σε Δημόσιες Υπηρεσίες.
Αυτό είναι αδιαφορία για το σύνολο;
Θελω όμως,οταν πάω να πιω τον καφέ μου,να ανάψω το τσιγάρο μου,να τον ευχαριστηθώ όπως θέλω.
Πειράζει κι αυτό;
Αφού δεν έχεις αντίρρηση, λοιπόν, κάνε ένα κόπο να σχολιάσεις τις προθέσεις του Δημάρχου Νέας Υόρκης να απαγορέψει το κάπνισμα στις παραλίες και τα πάρκα...
Γιατί να βαρεθούμε;
Βγαίνουμε έξω, κάνουμε τσιγάρο και ξαναμπαίνουμε να γράψουμε...
αα,ωστε βγαινετε εξω ε?
στις καφετεριες ομως,θελετε να καπνιζετε μεσα! :violent-smiley-030::smokin:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.