McZab
Supreme Member
ΟΡΙΣΤΙΚΗ, ΑΥΣΤΗΡΗ και ΠΛΗΡΗΣ Η ΑΠΑΓΟΡΈΥΣΗ ΤΟΥ κΑΠΝΙΣΜΑΤΟσ
Ο Γιώργος έσβησε το τσιγαρόσηµο
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011
Ο Γιώργος έσβησε το τσιγαρόσηµο
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011
Έρχεται σε λίγο και η απαγόρευση κόκκινων ενδυμάτων σε καφέ και εστιατόρια καθώς και η επιβολή παύσης 6 δευτερολέπτων μεταξύ δύο διαδοχικών εισπνοών.
Πήγα τις προάλλες για καφέ και ήταν η άλλη και κάπνιζε με το παιδί δίπλα της που ήταν 6-7 χρονών. Είχα την μπέμπα μαζί μου, χαιρέτησα την παρέα και σηκώθηκα και έφυγα γιατί ήταν ντουμάνι το καφέ. 12 το μεσημέρι αυτά.
Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω. Που κολάει το "αποφασίζει ο καταστηματάρχης τί θα γίνεται στο μαγαζί του" και δεν εφαρμόζεται. Και που κολλάτε εσείς στο να ισχύει κάτι τέτοιο.
Θα σου πω εγω που κολανε, δεν ειναι οτι θελουν να περνανε αυτοι καλα, θελουν να περνανε αυτοι καλα και οι αλλοι οχι, αλλιως αν ειχαν οι αντι- καποια κοινωνικη συνειδηση θα ειχαν τα καφε/bar/ταβερνες/μεζεδοπωλεια που απαγορευεται το τσιγαρο τιγκα στον κοσμο. ....
Δες τον νομο για την υποχρεωτικη ψηφο...
Για ποια τετοια μιλας, γιατι εγω δεν εχω δει καποιο.
Οσο για το "θελουν να περνανε αυτοι καλα και οι αλλοι οχι", μαλλον μιλας για οσους αναβουν τσιγαρο, επειδη θελουν να διασκεδασουν, ξεροντας οτι πιθανον διπλα τους να υπαρχουν καποιοι που ενοχλουνται ή ακομα και παιδια.
Και η απαντηση ειναι, οσοι ενοχλουνται να πανε αλλου και τα παιδια ας προσεχαν οι γονεις τους που τα εφεραν....
Δεν υπαρχει εδω και πολλα χρονια τετοιος νομος νομιζω. Απλα δεν διερρεε δημοσια απο τα παπαγαλακια των πολιτικων τους δημοσιογραφους για να μην εχουμε τα φαινομενα που εχουμε πλεον...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.