Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!
Μα είναι γελοίο και πάντα είχα πρόβλημα με όσους το έκαναν, το να μπαίνεις στο s/m, στο φαρμακείο, σε μια δημόσια υπηρεσία ή στο ασανσέρ και να καπνίζεις.
Πρέπει να είσαι το λιγότερο μ@λ@κ@ς!
Όμως, η δική μου διασκέδαση, ακριβώς για τον λόγο οτι είμαι εξαρτημένος, προϋποθέτει τσιγάρο.
Καλώς ή κακώς...
υ.γ Ξέρω επιχειρήσεις που ο εργοδότης έχει δώσει το ελεύθερο στους υπαλλήλους του για το κάπνισμα λέγοντας τους το εξής απλό:
Εγώ προσωπικά δεν καπνίζω, αν θέλετε να καπνίζετε εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Φροντίστε όμως να τα βρείτε με τους συναδέλφους σας έτσι ώστε να μην τους ενοχλείτε..
Πάντως ανεξάρτητα από τον πόλεμο για το κάπνισμα στα ξενυχτάδικα, στα μπαρ, στα καφέ, βλέπω ότι έχουμε μια ουσιαστική αλλαγή στο πού καπνίζουμε και πού όχι.
Έτσι βλέπουμε ότι σε χώρους εργασίας το κάπνισμα έχει σχεδόν εξαλειφθεί. Επίσης σε χώρους εμπορικούς και παροχής υπηρεσιών. Σε πολλά εστιατόρια, όπου είναι πολύ πιο δύσκολο να μη δεχθεί ο καταστηματάρχης τις παρατηρήσεις για τους καπνιστές. Και φυσικά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι πλέον υπάρχουν αρκετά καφέ πρωινά ή μεσημεριανά που δεν επιτρέπουν το κάπνισμα.
Μα είναι γελοίο και πάντα είχα πρόβλημα με όσους το έκαναν, το να μπαίνεις στο s/m, στο φαρμακείο, σε μια δημόσια υπηρεσία ή στο ασανσέρ και να καπνίζεις.
Πρέπει να είσαι το λιγότερο μ@λ@κ@ς!
Όμως, η δική μου διασκέδαση, ακριβώς για τον λόγο οτι είμαι εξαρτημένος, προϋποθέτει τσιγάρο.
Καλώς ή κακώς...
υ.γ Ξέρω επιχειρήσεις που ο εργοδότης έχει δώσει το ελεύθερο στους υπαλλήλους του για το κάπνισμα λέγοντας τους το εξής απλό:
Εγώ προσωπικά δεν καπνίζω, αν θέλετε να καπνίζετε εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Φροντίστε όμως να τα βρείτε με τους συναδέλφους σας έτσι ώστε να μην τους ενοχλείτε..