VaSiLiS-T
Supreme Member
έτσι έτσι .....
θα μας σκίσουν όλους και μάλιστα με τα εύσημα από τους μισούς από εμάς
και μετά ... ανάποδα
θα μας σκίσουν όλους και μάλιστα με τα εύσημα από τους μισούς από εμάς
και μετά ... ανάποδα
Εκεί , να τους σκίσουν στο πρόστιμο (με εξαιρέσεις) και αν δεν συνετιστούν στα τσακίδια .
Υπάρχει μαγαζί στην πόλη μου (εδώ κολλάει το εξαιρέσεις ) που γεμάτο με 150 περίπου άτομα , σχεδόν δεν καταλαβαίνεις μυρωδιά καπνού και από την άλλη μισό σε χώρο και με ελάχιστη πελατεία μαγαζί , να είναι ντεκές .
Φίλος που είχε καφέ , δεν άνοιγε τον εξαερισμό διότι κρύωνε ο χώρος και έπρεπε να καίει περισσότερο πετρέλαιο για να τον ζεστάνει .
Ήρθε η ώρα τα χρήματα που έβγαλαν τότε κάνοντας την πάπια να τα δώσουν .
χμμμμ.... Εφ'όσον σε μια πόλη το αντικαπνιστικό μαγαζί πάει καλά,
Η μόνη - και μοναδική - λύση, είναι ο διαχωρισμός των καταστημάτων διασκέδασης (γιατι γι'αυτά γίνεται ο λόγος), σε μαγαζιά για καπνίζοντες και μαγαζιά για μή καπνίζοντες... Το επιχείρημα οτι τότε οι μή καπνίζοντες θα μείνουν χωρίς μαγαζιά γιατί οι επιχειρηματίες θα προτιμήσουν να χαρακτηρίσουν τα δικά τους ως "για καπνίζοντες", δεν στέκει, γιατί έτσι κι αλλοιώς, αν μείνει ο νόμος ως έχει απο προχτές, όλα τα καταστήματα θα φαληρίσουν και επομένως οι μη καπνίζοντες θα μείνουν πάλι χωρίς μαγαζιά.
Εμπρος λοιπόν, η αντικαπνιστική κοινότητα ας ανασκουμπωθεί και ας στηρίξει τα μαγαζιά "για μη καπνίζόντες"... Εμείς οι άλλοι θα δουμε πως θα βολευτούμε τα λίγα χρόνια που μας απομένουν...
Πιστεύω οτι ολα τα άλλα είναι ή δικαιολογίες, ή καθαρή πράξη αντεκδίκησης.
...Σε χώρους δουλειάς,όπου παρευρίσκομαι κι εγώ,ενώ όλοι ξέρουν ότι έχω περάσει σοβαρό πρόβλημα,συνεχίζουν να καπνίζουν.Λόγω κακής εννούμενης συναδελφικότητας,λόγω βλακείας...δεν το τραβάω να βάλω τις φωνές ή να δημιουργήσω θέμα...
άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα
τι δουλειά έχουν πάλι τα παιδάκια στα χαμαιτυπεία που γουστάρω να συχνάζω μαζί με 5 πορνίδια και 2 φιάλες ουίσκι ??
γιατί εκεί είναι κατέληξε το θέμα , μόνο εκεί έμεινε χώρος με την υστερία
και αυτό σας πειράζει ??
γαμώ την ηθικότητα μας γαμώ
O καθενας θεωρει οτι οι αλλοι ειναι γαιδουρια. Ειναι φυσικο αυτο.
...
άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα
τι δουλειά έχουν πάλι τα παιδάκια στα χαμαιτυπεία που γουστάρω να συχνάζω μαζί με 5 πορνίδια και 2 φιάλες ουίσκι ??
γιατί εκεί είναι κατέληξε το θέμα , μόνο εκεί έμεινε χώρος με την υστερία
και αυτό σας πειράζει ??
γαμώ την ηθικότητα μας γαμώ
Μπα! Μάλλον λόγω της ομάδας σου το ξανάρχισες.....![]()
Μπααα λόγω της ομάδας μου θα πέσω στα σκληρά :music-smiley-005:
Μη Στέλιο!!!
200 μέτρα απόσταση έχει το ανοιχτό από το κλειστό Ο.Α.Κ.Α.
Κάνε τα και δεν θα πάρεις ποτέ ούτε ασπιρίνη!!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.