Και εγώ θα σου έλεγα να πας σε NAS synology εννοείται (έχω περάσει από πολλές μάρκες και νομίζω ότι προσφέρει τα περισσότερα, είναι βέβαια και λίγο πιο ακριβά). Αν δεν σκέφτεσαι τα χρήματα πήγαινε σε 118 που είναι καινούριο και 64bit ή ακόμα καλύτερα στο 218 (σκέτο) που παίρνει δύο σκληρούς και έχει και μεγαλύτερη μνήμη. Αυτό είναι εντελώς καινούριο και πριν ένα μήνα που το έψαχνα δεν υπήρχε. Έτσι κατέληξα στο 118 με έναν 8άρι ironwolf. Υπόψη ότι το synology δεν είναι ένα σκέτο NAS, αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για άλλα πράγματα.
Καινούριο router δεν θα πρότινα να αγοράσεις ή αν αγοράσεις να υποστηρίζει voip (μια που όλη η τηλεφωνία θα γυρίσει εκεί σε λίγο καιρό) και vectoring, διαφορετικά θα σου είναι άχρηστο σε λίγο καιρό ή θα αναγκαστείς να το έχεις "πίσω" από το καινούριο που θα σου δώσει ο πάροχος.
Οπότε η ψήφος μου πάει στο NAS και επειδή τρώγοντας έρχεται και η όρεξη μετά από λίγο καιρό αν θέλεις παίρνεις ένα σκέτο router που θα κάνει παπάδες και θα σε καλύπτει, κρατάς το router-modem του πάροχου για το voip και την σύνδεση και το δικό σου για όλα τα υπόλοιπα
Καινούριο router δεν θα πρότινα να αγοράσεις ή αν αγοράσεις να υποστηρίζει voip (μια που όλη η τηλεφωνία θα γυρίσει εκεί σε λίγο καιρό) και vectoring, διαφορετικά θα σου είναι άχρηστο σε λίγο καιρό ή θα αναγκαστείς να το έχεις "πίσω" από το καινούριο που θα σου δώσει ο πάροχος.
Οπότε η ψήφος μου πάει στο NAS και επειδή τρώγοντας έρχεται και η όρεξη μετά από λίγο καιρό αν θέλεις παίρνεις ένα σκέτο router που θα κάνει παπάδες και θα σε καλύπτει, κρατάς το router-modem του πάροχου για το voip και την σύνδεση και το δικό σου για όλα τα υπόλοιπα