Synology DS212J

Γιώργος.Χ

Moderator
Staff member
23 June 2006
5,880
Αττική
To έπιπλο ειναι ανοιχτό, συγνώμη αν δεν το διευκρίνισα. Και εγώ πιστεύω οτι μάλλον δεν θα ενοχλεί, τουλάχιστον όχι περισσότερο από το Xtreamer EtrayZ που έχω τώρα, το οποίο θα συνταξιοδοτηθεί. Θα το τσεκάρω και θα δούμε.

achillesgk

AVClub Addicted Member
19 September 2009
1,615
Mια ερώτηση. Πέρα από torrent, μπορώ να κατεβάσω από easybytez out of the box ή υπάρχει πρόβλημα?

achillesgk

AVClub Addicted Member
19 September 2009
1,615
Μόλις παρέλαβα το 213j. Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε να γίνονται share τα περιεχόμενα του σκληρού στο οικιακό μου δίκτυο? (Δεν θέλω να κάνω transconding) Αυτή τη στιγμή το media player μου δεν τον βλέπει καθόλου αν και έχω κάνει κοινόχρηστο τον φάκελο volume του nas.

leo06

Supreme Member
14 October 2007
6,872
Πάτρα
Μόλις παρέλαβα το 213j. Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε να γίνονται share τα περιεχόμενα του σκληρού στο οικιακό μου δίκτυο? (Δεν θέλω να κάνω transconding) Αυτή τη στιγμή το media player μου δεν τον βλέπει καθόλου αν και έχω κάνει κοινόχρηστο τον φάκελο volume του nas.

πρέπει να φτιάξεις ένα φάκελο μέσα στο volume από το control panel-shared folder

achillesgk

AVClub Addicted Member
19 September 2009
1,615
Ευχαριστώ, βρήκα και αυτό το link https://www.synology.com/en-us/support/tutorials/565
Επίσης αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το easybytez. Ενώ έχω περάσει κανονικά το account μου, όταν κάνω copy paste τα link μου βγάζει το μήνυμα file not found. Αν ένα ένα τα link τα ανοίξω στον υπολογιστή, (αφού μπω στο λογαριασμό μου στο easybytez) και πατήσω create download link το καινουργο link το κατεβάζει. Σε ταινίες με 50 part όμως αυτή η διαδικασία είναι κουραστική κάθε φορά.

achillesgk

AVClub Addicted Member
19 September 2009
1,615
Tελικά άρχισα να το μαθαίνω, το zyxel ήταν πιο αυτοποιημένο, για να δω κοινόχρηστα τον σκληρό έπρεπε να δώσω static ip στο media player και να ρυθμίσω το nfs. Eπίσης για το πρόβλημα με το easybytez τη λύση έδωσε η ενεργοποίηση στο configuration στο account μου του easybytez (όχι στις ρυθμίσεις στο nas) των direct downloads. Στο zyxel δεν χρειάστηκε ποτέ αυτό. Επίσης έχω έναν δεύτερο σκληρό από το zyxel, υπάρχει περίπτωση να τον δει και το synology σαν αποθηκευτικό χώρο με τα αρχεία του χωρίς να χρειαστεί να τον κάνω φορμάτ (δεν με ενδιαφέρει το raid)?

Last edited:

achillesgk

AVClub Addicted Member
19 September 2009
1,615
Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα θέμα με το easybytez. Δεν κατεβαίνουν όλα τα link που βάζω. Αν κάνω επανεκκίνηση το synology τότε συνεχίζουν να κατεβαίνουν και τα υπόλοιπα. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με την τελευταία αναβάθμιση ή είναι σύμπτωση. Υπάρχει κάποιος απλός τρόπος ώστε να ξαναγυρίσω στην προηγούμενη αναβάθμιση?

kover

AVClub Enthusiast
'Εχω μέσα στο 413j 2*3tb και 1*1tb. Αγόρασα προχτές 2 καινούριους *3tb ώστε να φτάσω τα 12.

Έβαλα τον έναν καινούριο 3άρη αλλά ξέχασα να τον βιδώσω, οπότε απλά στέκεται στο bay. Μπορώ να κλείσω το nas να τον βγάλω, να τον βιδώσω και να τον ξανά κουμπώσω ή πρέπει να τον αφαιρέσω από το volume να κάνω τα βιδώματα και να τον ξανά προσθέσω στο volume?

Επίσης δε μπορώ να βρω πως θα αφαιρέσω από το volume τον μικρό δίσκο ώστε να πάρει τη θέση του ο καινούριος 3άρης.

Ευχαριστώ.

kover

AVClub Enthusiast
Θέλω να αφαιρέσω έναν δίσκο του 1tb απο το 413j που έχω και να βάλω στη θέση του έναν στα 3tb. Πως το κάνω; Συνολικά έχω 4 δίσκους πάνω οι 3 εκ των οποίων ειναι στα 3tb και ο τέταρτος ειναι αυτός που θέλω να αλλαχτεί. Ειναι σε shr

achillesgk

AVClub Addicted Member
19 September 2009
1,615
Τελικά έχει καταφέρει να δουλέψει κάποιος το κατέβασμα από cloudsix στο synology?