Synology DS212J

Φτιαξε έναν φάκελο με το ίδιο όνομα που ήταν οι ταινίες.. Αν δεν υπάρχει ήδη.

ειχα εναν φακελο που λεγοταν home και ηταν μεσα ολα,υποφακελοι οπως,φωτο,ταινιες μουσικη.
Χαθηκε ο φακελος home και μαζι του μονο οι ταινιες και τα τορεντ.

Απάντηση: Re: Synology DS212J

Μάλλον τα'κανες χάλια. Κυρίως μη γράψεις τίποτα στον δίσκο. chkdsk τι λεει;
Αν δεν καταλαβαίνεις πως χρησιμοποιούνται οι δίσκοι κοίτα εδώ: http://www.synology.com/support/RAID_calculator.php?lang=enu

εννοεις το SMART test τι λεει;
αν ναι,μου λεει νορμαλ.

Ειμαι απο νησί δεν εχω δυνατότητα να πάω απο κοντά οπότε θα κοιτάξω απο εκει που είπες αφου λες ειναι καλο. Το διάφορα εχει το nas server με το disk station το είδα σε διάφορα e-shop με αυτη την παραλλαγή

εγώ το πήρα από Computer Beast (πάει χρόνος σχεδόν, στα 200 ). Αξιόπιστοι και εξυπηρετκότατοι!

Εχει αναβαθμισει κανενας σε DSM 4.2? Εχει βγει μερικες μερες κ εχω τη φαγουρα να το δοκιμασω, αλλα παντα με αγχωνουν οι καινουριες εκδοσεις :) . Ας γραψει καποιος να μου πει "ολα ΟΚ" :)

DSM 4.2 εδώ!! Όλα βαίνουν καλώς (έχει και λίγο lifting στο User Interface).

ενώ όλα δούλευαν ρολόϊ και μπορούσα να "μπω" από οποιοδήποτε pc (εκτός δικού μου lan) μέσω ddns, έπειτα από αλλαγή του ρούτερ Asus RT AC-66), δεν εννοεί να μπει.
Τι πόρτες άνοιξα (5000,5001 κλπ), τι άλλαξα πάροχο DDNS (από No-ip.com πήγα σε synology.me), τίποτα...
Ακούω τις προτάσεις σας!

ενώ όλα δούλευαν ρολόϊ και μπορούσα να "μπω" από οποιοδήποτε pc (εκτός δικού μου lan) μέσω ddns, έπειτα από αλλαγή του ρούτερ Asus RT AC-66), δεν εννοεί να μπει.
Τι πόρτες άνοιξα (5000,5001 κλπ), τι άλλαξα πάροχο DDNS (από No-ip.com πήγα σε synology.me), τίποτα...
Ακούω τις προτάσεις σας!

Κατι παρομοιο επαθα εγω προσφατα με αλλαγη ρουτερ.
Αν πχ στο synology μπαινεις/εμπαινες με 192.168.0.x και στο νεο ρουτερ με 192.168.1.x τότε ειναι πολύ λογικό να μην το βλέπεις.
Αλλαξε την διευθυνση του synology ετσι ωστε να ειναι παρεμφερης με αυτη του ρουτερ και θα εισαι ενταξει (απο τις ρυθμισεις του assistant)

Κατι παρομοιο επαθα εγω προσφατα με αλλαγη ρουτερ.
Αν πχ στο synology μπαινεις/εμπαινες με 192.168.0.x και στο νεο ρουτερ με 192.168.1.x τότε ειναι πολύ λογικό να μην το βλέπεις.
Αλλαξε την διευθυνση του synology ετσι ωστε να ειναι παρεμφερης με αυτη του ρουτερ και θα εισαι ενταξει (απο τις ρυθμισεις του assistant)

αυτό είναι το πρώτο που έκανα.
Το θέμα είναι ότι ενώ το "βλέπψ" τοπικά, δεν μπορώ με τίποτα να το "δω" εκτός δικτύου.

Προσπαθώ να κατεβάσω την 4.2 αλλά τίποτα.Ούτε μέσω του control panel(failed to download dsm) αλλά ούτε και από την σελίδα τους (μόνο το link για Ασία είναι ενεργό).

Έχει κάποιος άλλη εναλλακτική...?

Σύντομα διαθέσιμο.... dsm_4.3_beta

vii2.png

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω την ύπαρξη κωδικού?

Από την στιγμή που δεν έχω ανοιχτές πόρτες και είναι καθαρά στο οικιακό μου δίκτυο,θα προτιμούσα να μην χρειάζεται κωδικός για να μπω.

Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά τίποτα....

Γειά σε ολους
Εχω και εγώ ενα DS212j, τι ψάχνω τώρα... εχω ενα iphone 3G 4.2.1 firmware, και στο appstore ολες οι νέες εφαρμογές δεν το υποστηρίζουν πλέον , οι πρώτες εφορμογες που ειχε βγάλει η synology το υποστήριζαν αλλά δεν βρίσκονται πουθενά, ας ειναι καλά η apple.....
Εχει κανείς το DS download ( Download station) για 4.2.1 , τίς αλλες τις εχω βρεί, (εχω βρεί και το download station 1.1.1 αλλά κάνει force close)
να μου στείλει το ipa?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γιατι δεν δοκιμαζεις το synoDS (αν το υποστηριζει η συσκευη σου) που ειναι και μακράν καλύτερο του DS download..

Last edited:
Γιατι δεν δοκιμαζεις το synoDS (αν το υποστηριζει η συσκευη σου) που ειναι και μακράν καλύτερο του DS download..

Δεν πρέπει να το υποστηρίζει, αλλά το προτιμώ δωρεάν δεν ειναι εποχές να πληρώνουμε.....