Σε LCD η Sony 40D3000 παίρνει πολύ καλά σχόλια και εδώ στο Avclub και σε τεστ αξιόπιστων πηγών (όσο μπορούμε να το ισχυριστούμε βάβαια αυτό)
Σε Plasma θα ψήφιζα Panasonic 42PX70E και αυτή με ανάλογες περγαμηνές...
Σε LCD η Sony 40D3000 παίρνει πολύ καλά σχόλια και εδώ στο Avclub και σε τεστ αξιόπιστων πηγών (όσο μπορούμε να το ισχυριστούμε βάβαια αυτό)
Σε Plasma θα ψήφιζα Panasonic 42PX70E και αυτή με ανάλογες περγαμηνές...
Είναι πάντως σκληρή η μάχη μεταξύ 42PX70 και 40D3000...
Εγώ πάντως δυο μήνες το σκέφτομαι και δε βγάζω άκρη. Ένα κλίκ προς την panasonic είμαι αλλά απόφαση δε βλέπω να παίρνω...μάλλον θα περιμένω την εξέλιξη των τιμών. Πιστεύω θα κατρακυλίσουν τους επόμενους μήνες.
H RD2 θα ειχε τυχη στην αγορα αν ηταν 200-300 ευρω πιο φθηνη απο την D3000 (οπως συμβαινει σε αλλες χωρες). Με τρεις ιντσες λιγοτερες και πιο υψηλη τιμη τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα.
Συμφωνώ και εναλλακτικά θα πρότεινα και την Samsung LE40M86 (1080p)
Σε plasma η Panasonic PX70 ειναι λαβράκι για την τιμή της...
Εαν θελεις το απόλυτο (τώρα) και μπορείς (θέλεις) να πληρώσεις πολλά η λύση είναι Pioneer![]()
![]()
Αν είναι εύκολο να μου πείτε και μένα ποιός του έκανε δώρο την τιβί ...να τον καλέσω και στον δικό μου γάμο...
…την έβαλε στη πρίζα και άρχισε τα παραπόνα για την εικόνα… εεε είχε δίκιο ο χριστιανός γιατί όταν τη μεταφέραμε στο άλλο δωμάτιο δίπλα στην Pany 42'' TH-42PX70 η ριμάδα η Panasonic έπαιζε καλύτερα σε τηλεοπτικό σήμα… τελικά αν δεν συγκρίνεις δίπλα δίπλα δυο TV με τις ιδιες συνθήκες θεάσεις άκρη δεν βγάζεις…
Σε κανα χρονο μπορει να μου την βαρεσει και να παρω και καμια πλασμα ποιος ξερει.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.