αντε αγορι μου και να θυμασαι.............
η γκομενα ειναι ζορικη αλλα κορυφαια
Κοψε με τις ευχαριστιες ρε Αλεξ, τον χαβαλε μας καναμε!
Και καφεδακια μας ειχες, και βουτηματακια, και προφιτερολ (που να μην ειχες)!
Χαρηκα που τα ειπαμε εκτενως απο κοντα και που γνωρισα την (υπομονετικοτατη) γυναικα σου αλλα και τον αλλο τρελλαμενο τον Σακη!
Τωρα αρχιζεις να μπαινεις στα βαθια...
ΥΓ Πολυ ωραιο το σπιτι και ο χωρος σου!
τελικα που υπηρχε το προβλημα? στα settings? σε καλωδιο?
καλο ξεκινημα και εσυ αλεξη με το htpc σου...
Θα κανονίσουμε να έρθετε μέρα με καλό καιρό (καμμιά Κυριακή μεσημέρι) να αράξουμε έξω για καφεδάκι:ernaehrung004:
Η γυναίκα μου πάντως παρόλο που με κοροϊδεύει και με λέει βλαμένο,![]()
σας συμπάθησε πολύ.
Έπρεπε να βλέπατε το χαμόγελο που είχα όταν φύγατε
και σκεφτόμουν ότι πλέον θα αρχίσω να κολυμπάω στα βαθιά.
Τύφλα να ´χει η Colgate.
![]()
Εκεί ακριβώς πάνε οι ευχαριστίες![]()
![]()
![]()
![]()
Φαντάζομαι οτι θα είχε δουλειά και δεν θα τους είδε πάνω απο 1 λεπτό....![]()
Φαντάζομαι οτι θα είχε δουλειά και δεν θα τους είδε πάνω απο 1 λεπτό....![]()
Ζηλιάρη! Απλά πετάς κακίες γιατί δεν ήσουνα εκεί και έχασες το προφιτερόλ!! :AFADF0: :argue:
Ο Ναθαναήλ απλά έλαμψε δια της απουσίας του. Σχεδόν, δηλαδή, γιατί όλο μας έπαιρνε τηλέφωνο!![]()
Φίλε Αλέξη, καλά τα HD και το 1:1 pixel mapping, αλλά η ευκρίνεια της θέας που έχεις από την βεράντα σου είναι ασυναγώνιστη! Να είσαι καλά να την χαίρεσαι!
Τώρα έχουν σειρά τα ZoomPlayer και TheaterTek.. Για πάμε δυνατά!
Υ.Γ. Σάκη, εσένα κάπου σε ξέρω.. :antlers:
Αλέξη χαίρομαι που βρήκες λύση... διάβαζα το θέμα από τότε που το ξεκίνησες αλλά ακόμα δεν κατάλαβα ποιο ήταν το πρόβλημα και τί λύση βρέθηκε (ούτε από την απάντηση που έδωσες στον Κυριάκο παραπάνω πολυκατάλαβα)...
Υ.Γ. Σάκη, εσένα κάπου σε ξέρω.. :antlers:
Ας μας πουν τα παιδια μπας και το ξεμπερδεψουμε γιατι τωρα μπερδευτηκα τελειως !!!
havoc said:δεν κρατησατε κανα προφιτερολ ρε σεις???
Κυριακο μη σε μελει....θα σου παρω απο το Αθηναικο να δεις τι σημαινει προφιτερολ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.