συστημα ηχου για σπιτι μεχρι 1200

Καταρχην μπραβο στον φιλο Jazzer για την κινηση του...
Δευτερον, αν ενδιαφερεσαι εχω ενα eq της behringer που ''σαπιζει'' στο παταρι αν θες το παιρνεις...Ισως να σου φανει χρησιμο τωρα στην αρχη...

167770.jpg

Τριτον, υπαρχει και ενα κεντρικο της JBL που επισης μου ειναι αχρηστο και εχει παιξει λιγες ωρες...

ES25Cblk_004NEW_dv535x535.png

Αν σε ενδιαφερουν ριξε pm..

παιδια ειλικρινα τι να πω. σας ευχαριστω ολους για την καλοσυνη σας. δεν ξερετε ποσο εχω χαρει. εβαλα σιντακια και ακουγα μετα πο πολυ καιρο, αραχτος στο δωματιο, και το χαιρομουν. τετοια πραγμα ειχα να ζησω απο τοτε που ημουν φοιτητης στην πατρα. (και που προφανως το ηχοσυστημα τοτε ηταν της πλακας. να ειστε ολοι καλα

α να κανω και μια οφτοπικ γρηγορη ερωτηση? οταν ακουω ωρα μουσικη, μετα αμα θελω να κλεισω τον ενισχυτη, πρεπει να τον αφηνω λιγη ωρα στοσταντ μπαι να ηρεμησει και μετα να τον κλεισω? ή δεν παιζει κανεναν ρολο?
επισης αμα πχ τον ενισχυτη τον κλεινω μονο βραδυ και οποτε φευγω απο το σπιτι, παθαινει τιποτα? (αν πχ τον εχω σταντμπαι 6-7 ωρες πχ). σκεφτομαι να συυνδεσω το πισι με τον ενισχυτη με ενα rca σε μινιτζακ, απο την εξοδο ακουστικων του πισι μεχρι να παρω ενα dac. θα παιζει θεμα με τον ενισχυτη? να ειστε ολοι καλα. να εχετε ολοι ενα καλο βραδυ, οσο καλο ειναι και το δικο μου!!!!

Στο stand by να τον εχεις παντα..Εκτος αν λειπεις για μερες απ το σπιτι...

To Mini jack σε rca θα παιζει μια χαρα εως οτου αποφασισεις να παρεις dac...

ωωω δηλαδη γιοα να μην παρερμηνευσω κατι, να τον εχω συνεχεια ανοιχτο ακομα και οταν κοιμαμαι ε? (εννοω να εχω το κουμπακι power ανοιχτο). το ιδιο ισχυει και για το cd player και το radio tuner? και αυτα εχουν κουμπι power...
να στε καλα. (καλα που ρωτησα τελικα αν και στην αρχη αγχωνομουν να ρωτησω)

Αν τα μηχανηματα εχουν τηλεχειριστηριο τα κλεινεις απο εκει,πατωντας το off...Αν οχι τα κλεινεις αναγκαστικα απο το power των μηχανηματων...

οκ σε ευχαριστω πολυ φιλε. παω να ανοιξω τον ενισχυτη τωρα!! να ειστε ολοι καλα!!! και συντομα θα ανεβασω φωτογραφιες!!!

θελω να ξαναευχαριστησω δημοσια τον χρηστη jazzer. πηγα σημερα σπιτι του, και πηρα το ραδιοσιντι τον ενισχυτη και μου εδωσε και 2 ηχεια. εχω πλεον το πρωτο μου συστημα. και παιζει πολυ καλα. βεβαια θελω να βαλω καποις βασουλες να σηκωσω τα ηχεια αλλα συντομα θαναι οπως πρεπει. μολις το συνεδεσα και ειναι καταπληκτικο. πραγματικα δεν εχω λογια. περαν της κινησης που απο μονη της λεει πολλα, γνωρισα εναν καταπληκτικο ανθρωπο με αγαπη για τη μουσικη. και εχει και ενα συστημα καταπληκτικο, φτου φτου μην το ματιασω. ακουσω λιγο μουσικη σε αυτο και ανατριχιασα. νασαι καλα φιλε.
μολις το συστημα στηθει οπως πρεπει θα ανεβασω φωτος. και σιγα σιγα θα αρχισω να μαζευω για καλα ηχεια δαπεδου, dac και ενα ρασπμπερι παι που θελω να φτιαξω για να παιζω τα φλακ. φιλε jazzer κι γενικα ολα τα παιδια του φορουμ, σας ευχαριστω πολυ
Γιάννη καλές ακροάσεις, χαίρομαι πολύ που τα μηχανάκια πήγαν σε πολύ καλά χέρια !!

νασαι καλα σε ευχαριστω και παλι για ολα!!
και καλες ακροασεις και σε εσενα!!! ακουσα φοβερα πραγματα την ωρα που τα ειπαμε, εχεις καταπληκτικο γουστο!!