Γιάννη καλές ακροάσεις, χαίρομαι πολύ που τα μηχανάκια πήγαν σε πολύ καλά χέρια !!θελω να ξαναευχαριστησω δημοσια τον χρηστη jazzer. πηγα σημερα σπιτι του, και πηρα το ραδιοσιντι τον ενισχυτη και μου εδωσε και 2 ηχεια. εχω πλεον το πρωτο μου συστημα. και παιζει πολυ καλα. βεβαια θελω να βαλω καποις βασουλες να σηκωσω τα ηχεια αλλα συντομα θαναι οπως πρεπει. μολις το συνεδεσα και ειναι καταπληκτικο. πραγματικα δεν εχω λογια. περαν της κινησης που απο μονη της λεει πολλα, γνωρισα εναν καταπληκτικο ανθρωπο με αγαπη για τη μουσικη. και εχει και ενα συστημα καταπληκτικο, φτου φτου μην το ματιασω. ακουσω λιγο μουσικη σε αυτο και ανατριχιασα. νασαι καλα φιλε.
μολις το συστημα στηθει οπως πρεπει θα ανεβασω φωτος. και σιγα σιγα θα αρχισω να μαζευω για καλα ηχεια δαπεδου, dac και ενα ρασπμπερι παι που θελω να φτιαξω για να παιζω τα φλακ. φιλε jazzer κι γενικα ολα τα παιδια του φορουμ, σας ευχαριστω πολυ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.