ΠΑιδιά ετοιμάζομαι να ξεκινήσω χτισίματα, επιτέλους μετά αρκετά χρόνια ταλαιπωρία.. Προβληματίζομαι για τον τρόπο που πρέπει να περάσουν τα καλώδια audio video δίκτυο αυτοματισμοί, συναγερμοί μέσα από τους τοίχους. Επειδή μου αρέσει να πειραματίζομαι συχνά με αυτά τα πράγματα προβλέπω να βάζω βγάζω καλώδια συχνότατα... Μήπως υπάρχει κανα σύστημα δομημένης καλωδίωσης για οικιακά περιβάλλοντα? Δηλαδή κάποιου είδους κανάλια να βάλω σε όλο το σπίτι τα οποία να ανοιγοκλέινουν εύκολα αλλά να είναι και διακοσμητικά αποδεκτά από την γυναίκα μου? Ξέρω για τα κλασσικά κανάλια που ενσωματώνονται στους τοίχους μέσα αλλά αυτά δεν βολεύουν δυστυχώς (δεν ειναι future proof). Είχα δει κάτι συστήματα οργάνωσης καλωδίων από την legrand ( με κάτι αλουμινένια κανάλια). http://www.legrand.com.gr/pro/scripts/pro/publigen/content/templates/previewTexteOnly.asp?P=443&L=GR
Σκέφτομαι πχ να μπορούσε κάτι αντικατστήσει το σοβαντεπί σε όλο το σπίτι με ένα κάναλι κάποιου είδους?
ΚΑμμία ιδέα?
Σκέφτομαι πχ να μπορούσε κάτι αντικατστήσει το σοβαντεπί σε όλο το σπίτι με ένα κάναλι κάποιου είδους?
ΚΑμμία ιδέα?