Συζήτηση απο το νήμα " Aπογευματινός καφές " στις παρουσιάσεις δίσκων

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aπογευματινός Καφές.

Κώστα διαφωνώ!.

Αυτός που έχει την γνώση οφείλει και να την διαδώσει. Χάρες δεν κάνει, βασικά στον εαυτό του το οφείλει αυτό.
Σαφώς και θα πας στο γήπεδο και θα συμπεριφερθείς πιθανότατα και ως χούλιγκαν προκειμένου να πετύχεις τον σκοπό σου, επειδή ως γνωστόν στην επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων διαφορετικού επιπέδου γνώσης, ήθους κλπ ποτέ μα ποτέ ο ημιμαθής ο κακότροπος ο απαίδευτος γενικά ,δεν χαρακτηρίζεται από την ικανότητα του στο να ελίσσεται, προφανώς λοιπόν θα είσαι εσύ που θα πρέπει να "πέσεις" γιατί ο άλλος δεν θα το κάνει ποτέ την κίνηση για να "ανέβει"
Όσο και αν είναι άσχημο και εκνευριστικό το να απορρίπτεσαι με το χειρότερο τρόπο ενώ εσύ ήδη συνειδητά έχεις κάνει τις εκπτώσεις σου, πρέπει να συνεχίζεις γιατί μπορεί να υπάρχει έστω και ένας από αυτούς που βρίσκονται στο γήπεδο που βρέθηκε σε αυτή την θέση τυχαία, το πήρε η μπάλα δηλαδή, βρέθηκε στο ακατάλληλο μέρος την ακατάλληλη στιγμή..

Από κει και πέρα και επειδή μιλάμε και για αλλαγή κάποιων πραγμάτων να πω ότι είμαι αρνητικός. Είναι βασικά ήττα για μένα άνθρωποι οι οποίοι τα έχουν βρει μεταξύ τους με κάποιο τρόπο , να μπαίνουν στην διαδικασία να αλλάζουν τις συνήθειες τους.

Κανένας δεν βρίσκεται σε οποιοδήποτε ''γήπεδο'' τυχαία......ότι κάνουμε στην ζωή μας είναι επιλογή μας και επιλογή είναι οι συναναστροφές μας χωρίς εκπτώσεις .
Ο κακότροπος και ο απαίδευτος μπορεί να ελίσσεται στους χώρους που του το επιτρέπουν ίσως στους κλειστούς........ιδίως ο κακότροπος.
Σε αυτό το Φόρουμ η γνώμη του καθένα δεν είναι σκάλα για να ανεβει ή και να κατέβει κανείς.
Οι γενικότητες στην γραφή την στιγμή που υπάρχει αντιπαράθεση στα μέλη είναι ειδικότητα και ξέρεις πολύ καλά γιατί πράγμα μιλάω. :call:

Απάντηση: Συζήτηση απο το νήμα " Aπογευματινός καφές " στις παρουσιάσεις δίσκων

Ορίστε λοιπόν μία δική μου μουσική παρουσίαση http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=26185
και την εξέλιξη της συζήτησης ανάμεσα στα μέλη.
Θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα και δεν μιλώ για τα παλαιά μέλη αλλά για τα νέα μέλη του φόρουμ.
Ορίστε η δημοκρατία και η αναφορά αυτής.......ποιοί επιτέλους είναι οι κακότροποι?

Γιά όποιον δεν καταλαβαίνει -λέμε τώρα-αυτό πού διαρκώς επιχειρείται,είναι να αποδειχτεί πρός τούς guests ή άλλα λιγότερο ενεργά μέλη τής κατηγορίας,ότι επικρατεί ´αντιδημοκρατική συμπεριφορά´..
Και επειδή από τήν αρχή αρκετοί απο εμάς είχαμε επισημάνει τον προβοκατόρικο τρόπο παρουσιάσεων ή καί πανάθλιων παρεμβάσεων σέ ´Παρουσιάσεις ´άλλων ,αυτό όσο περνούν οι ώρες-ούτε κάν οι μέρες-επιβεβαιώνεται διαρκώς...
Τα ανωτέρω λοιπόν συνιστούν μιά κατ´εξακολούθησιν απόπειρα-στά όρια τής συκοφαντίας-δυσφήμησης τής Μουσικής Κατηγορίας από άγνωστες υπάρξεις,πού πλέον αποδεικνύουν περίτρανα τον ρόλο τους...
Και επειδή αυτό,εάν δεν ληφθούν μέτρα,θα συνεχιστεί επ´αόριστον καλό είναι νά ´λάβουν γνώση´οι φύλακες...
Για αρκετούς απο εμάς η Μουσική Κατηγορία αποτελεί ένα είδος ´Εστίας´.Και φυσικά και γιά το club τό ίδιο
Καμιά ψευδεπίγραφη ´ελευθερία τού λόγου´δεν επιτρέπει τίς διαρκείς και απαράδεκτες επιθέσεις στήν ´εστία´ακόμα και ενός Διαδικτυακού Χώρου..
Ως εκ τούτου ή θα προστατευτεί ο χώρος ή αλλοιώς θα αλλοιωθεί εντελώς ο χαρακτήρας του..
Ιδού η Ρόδος λοιπόν...
Φτάνουμε στο σημείο να συζητάμε γιά το πώς θα προφυλάξουμε την Κατηγορία αλλάζοντας ακόμα και τήν δομή της (γεγονός όχι και πολύ ευχάριστο)ενώ υπάρχουν άλλες λύσεις πολύ πιό απλές και προφανείς.......................................................................

Για να φτάσει σε σημείο ειδικά ο Σπύρος να μιλάει για τέτοιου τύπου τακτικές (αν κατάλαβα καλά), αυτό σημαίνει πολλά.

Δυστυχώς για ορισμένους, η συνοχή των παιδιών της κατηγορίας είναι απίστευτη.
Δε διασπώμαστε έτσι εύκολα.

Κι εννοείται πως δεν αφήνουμε το σπίτι μας να του συμπεριφέρονται έτσι.
Η διαχείριση δεν κοιμάται. Λαμβάνει τα μέτρα της...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aπογευματινός Καφές.

Σε αυτό το Φόρουμ η γνώμη του καθένα δεν είναι σκάλα για να ανεβει ή και να κατέβει κανείς.

σ αυτό το φόρουμ η εκτίμηση και η αποδοχή του καθενός από το σύνολο των άλλων είναι κάτι που κερδίζεται κατά περίπτωση με κόπο και προσπάθεια.

και φυσικά ο χρόνος είναι μάρτυρας σκληρός.

τακτικές τύπου άλωσης, μαζικής ενορχηστρωμένης επίθεσης ή καίρια στοχευμένη προσωπική προσπάθεια έπεσαν στο κενό.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aπογευματινός Καφές.

σ αυτό το φόρουμ η εκτίμηση και η αποδοχή του καθενός από το σύνολο των άλλων είναι κάτι που κερδίζεται κατά περίπτωση με κόπο και προσπάθεια.

και φυσικά ο χρόνος είναι μάρτυρας σκληρός.

τακτικές τύπου άλωσης, μαζικής ενορχηστρωμένης επίθεσης ή καίρια στοχευμένη προσωπική προσπάθεια έπεσαν στο κενό.

+1

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε (από ότι έχω καταλάβει) που πολλοί από εδώ μέσα έχουν και εκτός forum φιλικές σχέσεις!

Re: Απάντηση: Συζήτηση απο το νήμα " Aπογευματινός καφές " στις παρουσιάσεις δίσκων

Γιά όποιον δεν καταλαβαίνει -λέμε τώρα-αυτό πού διαρκώς επιχειρείται,είναι να αποδειχτεί πρός τούς guests ή άλλα λιγότερο ενεργά μέλη τής κατηγορίας,ότι επικρατεί ´αντιδημοκρατική συμπεριφορά´..

Πως μπορει να αποδειχτεί αυτή η αντιδημοκρατική συμπεριφορά όμως; Που να στηριχτεί;
Εδώ και μέρες ένα και μόνο μέλος καταστρέφει επίτηδες μία παρουσίαση και συνεχίζει να δημιουργεί σε όλη την κατηγορία μια απίστευτη αναστάτωση απλά και μόνο επειδή έτσι γουστάρει.

Από τον καιρό που μουσική κατηγορία εδω ήταν κυρίως ο τωρινός πυρήνας της, δηλαδη 4-5 άτομα, εως σήμερα, έχουμε φτασει να τριπλασιαστούν αυτοι που συμμετέχουν ενεργά, γράφοντας και διαβάζοντας. Και ξέρουμε καλά οτι ακόμα κι ενας παραπάνω ενεργός μετρά πολύ.

Αν η κατηγορία ειναι αντιδημοκρατική, αν είμαστε ελιτιστές, αν περιφρονούμε οποιονδήποτε ακούει μουσικούς που δεν μετράνε τουλάχιστο 100 χρόνια κάτω απ' το χώμα, πώς αυξήθηκαν τα ενεργά μέλη της κατηγορίας και μάλιστα τόσο πολύ; Ακόμα, πώς γίνεται να έχουν όλοι τους διαφορετικά μουσικά γουστα;

Αυτα λένε οτι η κατηγορία είναι απίστευτα δεκτική και φιλόξενη σε καθέναν που καταθέτει τίμια τη γνωμη του, τα γούστα του, τις εντυπώσεις του για την μουσική. Η ένταξη και η αποδοχή καθενός στην διαδικτυακή παρέα δεν είναι εύκολη... Το ίδιο συμβαίνει σε κάθε κοινωνική ομάδα με ισχυρή συνοχή και μόνο αποκλεισμός δεν είναι.

Όταν καποιος όμως δεν σέβεται τον χώρο που επιθυμεί να μπεί, πώς περιμένει να τον δεχτουν; Με ανοιχτές αγκάλες; Το να περιφρονεί κανεις τον συνθέτη που παρουσιάζεται απο κάποιο μέλος, είναι τουλάχιστο προσβλητικό. Κι αν γινόταν με επιχειρήματα, θα 'λεγα οτι είχε ψωμί για κουβέντα... Έγινε όμως ξεδιάντροπα και χωρίς κανένα λόγο. Οι γνώμες των Gould και των λοιπών δεν είναι επιχείρημα. Τουλάχιστο αυτοί ήξεραν ότι μιλούσαν για τον Mozart, έστω και επικριτικα...

Last edited:
Επι των αλλαγών στη διαχείριση των παρουσιάσεων, αν συζητηθούν, προτείνω να σκεφτείτε και το εξής: συνεχίζουμε όπως και τώρα, και οταν οι διαχειριστές αντιλαμβάνονται επίθεση διαγράφουν τα αντίστοιχα posts με προειδοποίηση στον γράφοντα. Κι αν συνεχίσει να μην συμμορφώνεται προχωρούν σε ban. Eν ολίγοις δηλαδη, προτείνω αυστηρότερη εφαρμογή των διαγραφών και των ban στα threads των παρουσιάσεων σε σχέση με αλλα threads.

Το πρόβλημα είναι οτι πλέον , η δημοκρατία και η υποτίθεται ελευθερία του λόγου και ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ ως ελέυθερου βήματος έκφρασης και και και και , χρησιμοποιείται ως πάτημα για συμπεριφορές που ξεφεύγουν απο τα λογικά πλαίσια σεβασμού και πολιτισμού.

Και δυστυχώς έχουμε πολλούς επαναστάτες-ποπολάρους που στο όνομα αυτής της δημοκρατίας και της ελευθερίας έκφρασης θα βγούν να φωνάξουν , να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις τακτικές τις διαχείρισης κτλ κτλ κτλ.

Προσωπικά θα ήθελα να θέσω το ερώτημα , πόσο έτοιμοι/ες ή ώριμοι/ες είμαστε όλοι έτσι ώστε να αξιοποιήσουμε θετικά αυτήν την δημοκρατία και την ελευθερία λόγου ;
Πόσο έτοιμοι είμαστε πρώτα να σεβαστούμε τον συνομιλιτή μας κι έπειτα να σεβαστούμε και τον εαυτό μας.

Last edited:
Το πρόβλημα είναι οτι πλέον , η δημοκρατία και η υποτίθεται ελευθερία του λόγου και ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ ως ελέυθερου βήματος έκφρασης και και και και , χρησιμοποιείται ως πάτημα για συμπεριφορές που ξεφεύγουν απο τα λογικά πλαίσια σεβασμού και πολιτισμού.

Και δυστυχώς έχουμε πολλούς επαναστάτες-ποπολάρους που στο όνομα αυτής της δημοκρατίας και της ελευθερίας έκφρασης θα βγούν να φωνάξουν , να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις τακτικές τις διαχείρισης κτλ κτλ κτλ.

Προσωπικά θα ήθελα να θέσω το ερώτημα , πόσο έτοιμοι/ες ή ώριμοι/ες είμαστε όλοι έτσι ώστε να αξιοποιήσουμε θετικά αυτήν την δημοκρατία και την ελευθερία λόγου ;
Πόσο έτοιμοι είμαστε πρώτα να σεβαστούμε τον συνομιλιτή μας κι έπειτα να σεβαστούμε και τον εαυτό μας.

Νομίζω ότι καίριο ερώτημα είναι και το πόσοι είμαστε έτοιμοι....

Σε αυτό το forum πια, έχω την αμυδρά εντύπωση ότι είμαστε αρκετοί για να πετύχουμε κάτι τέτοιο.

Τρέχω αυτό τον καιρό και δεν έχω εμπλακεί.
Για την ενημέρωση σας, απλά θα πω ότι ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει.
Η κατηγορία δεν έχει κανένα πρόβλημα, το αντίθετο θα έλεγα.
Κάποια φαινόμενα που έχουν παρουσιαστεί, απλά επιβεβαιώνουν την ποιότητα και το πόσο ενοχλεί αυτό που ήδη υπάρχει.
Είμαι τόσο σίγουρος για το μέλλον , που οι ''περίεργοι'' θα πνιγούν από τις αναθυμιάσεις ,όταν το τρένο θα σφυρίξει.

Είμαστε έτοιμοι φουλ στα ζιζανιοκτόνα.

Όποιος θέλει να γίνει μέλος της παρέας, είναι ελέυθερος να το πράξει και μάλιστα έχουμε αποδείξει ότι ψοφάμε για νέες παρουσίες με άποψη.
Δυστυχώς οι κακόβουλοι αλεξιπτωτιστές, θα έχουν να αντιμετωπίσουν ότι και οι Γερμανοί στη μάχη της Κρήτης.

Μπορεί εμείς που ζούμε με τις μουσικές να έχουμε λίγο πιο ελαστικά όρια, περισσότερες ανοχές. Όμως η κατηγορία δεν είναι ξεκομμένη από το υπόλοιπο κλαμπ. Τα ίδια ισχύουν και εδώ.

Όποιος προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ελευθερία της κατηγορίας,λόγω Heavy Metal παρελθόντος, ο πέλεκυς θα είναι διπλός και κοφτερός.

Επι των αλλαγών στη διαχείριση των παρουσιάσεων, αν συζητηθούν, προτείνω να σκεφτείτε και το εξής: συνεχίζουμε όπως και τώρα, και οταν οι διαχειριστές αντιλαμβάνονται επίθεση διαγράφουν τα αντίστοιχα posts με προειδοποίηση στον γράφοντα. Κι αν συνεχίσει να μην συμμορφώνεται προχωρούν σε ban. Eν ολίγοις δηλαδη, προτείνω αυστηρότερη εφαρμογή των διαγραφών και των ban στα threads των παρουσιάσεων σε σχέση με αλλα threads.

Όσο με αφορά συμφωνώ με το Busoni (Διονύσης;)
Και λέω όσο με αφορά γιατί εγώ δεν έχω κάνει καμία παρουσίαση.
Απολάμβάνω δωρεάν αυτά τα υπέροχα κείμενα που γράφετε εδω μέσα χωρίς να έχω κοπιάσει για αυτά. Αυτοί που κοπιάζουν νομίζω ότι έχουν τον πρώτο λόγο.

Η πρότασή μου είναι να μην προχωρήσουμε σε απαγορεύσεις κλειδώματα κτλπ
Τόσο καιρό κυλούν όλα ομαλά, χωρίς προβλήματα. ΑΠό τις παρουσιάσεις έχουν ξεκινήσει εκπληκτικές συζητήσεις και είναι κρίμα να το περιορίσουμε.

Ακόμη νομίζω ότι αυτή εδώ η παρέα ότι έχει φτάσει σε ένα ικανό σημείο ώστε να μπορεί να αυτορυθμίζεται και να αυτοπροστατεύεται. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις παρεμβάσεις μας σε τέτοιου είδους φαινόμενα, μερικές φορές αξίζει να αγνοήσεις παρά να απαντήσεις.
Σε αυτό το νήμα το Σπύρου για παράδειγμα ίσως να μη χρειαζόταν τόσες απαντήσεις από τους υπόλοιπους. Το Σπύρο τον ξέρουμε όλοι και γνωρίζουμε ότι θα μπορούσε μόνος του άνετα να προστατέψει το θέμα που άνοιξε και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους χωρίς να πάρουν τόση έκταση.

Συμφωνω & εγω με την γνωμη του φιλου πιο πανω.
Το καλυτερο ειναι να αγνοησεις καποιον κακοβουλο παρα να
του απαντησεις.Ετσι δεν μετεχουμε στο φαινομενο του ομαδικου
λιθοβολισμου το οποιο σιγουρα δεν φαινεται & πολυ ομορφο
στους εξω που απλα διαβαζουν.

To πρόβλημα είναι οτι κάποιοι δεν έχουν τις ίδιες απόψεις με εμάς ή απλά ο κακός (ή ερειστικός) τρόπος έκφρασης;

Δηλαδή εγώ αν έλεγα με πολύ ''όμορφο'' τρόπο οτι απεχθάνομαι το έργο κάποιου μουσικού τι αντιμετώπιση θα είχα;

Ρε σεις, αυτή την παρουσίαση του Notis την είχα χάσει...Κοίτα ρε για να μην είμαι τόσο τακτικός πλέον. Στείλτε κανένα πμ ρε παιδιά. Βρε Guybrush αγόρι μου, βγάλε ένα newsletter που λένε και στο χωριό μου! :flipout:

Τώρα συγγνώμη δηλαδή αλλά μπορεί κανείς να φανταστεί την παρουσίαση του Notis να κλειδώνει για να μην γίνουν σχόλια? Πες μου ρε Send στον Θεό που πιστεύεις δηλαδή, γίνονται αυτά? Σκορδαλιά χωρίς σκόρδο? :flipout:
Σε καλό μας...:flipout:

Σόρρυ Τζώνυ μου, την επόμενη φορά θα σ' έχω ενήμερο!

Όπως και να 'χει, στα πανηγύρια οφείλουμε να είμαστε όλοι παρόντες!
Ακόμα και στα κιτς...

Το κιτς δεν είναι άποψη τέχνης?

Τελοσπάντων, το αφήνω. Είμαστε όλοι ελιτιστές με ψευτο-προοδευτικό προσωπείο, αφού το νομίζουν...

Απάντηση: Re: Συζήτηση απο το νήμα " Aπογευματινός καφές " στις παρουσιάσεις δίσκων

Το κιτς δεν είναι άποψη τέχνης?

Τελοσπάντων, το αφήνω. Είμαστε όλοι ελιτιστές με ψευτο-προοδευτικό προσωπείο, αφού το νομίζουν...

Ναι ρε φίλε είμαστε.
Αμα πιά.:flipout::flipout::flipout:

Re: Aπογευματινός Καφές.

το ύφος του μέλους myrtw στο προηγούμενο post δεν έχει θέση εδώ μέσα, και το ίδιο ισχύει γιά όποιον θελήσει να ακολουθήσει την τακτική αυτή.
Είναι αρμοδιότητα των διαχειριστών του avclub και στην κρίση τους επαφίενται τέτοιες δηλώσεις.
Όσον αφορά εμένα προσωπικά, που εκπροσωπώ τα μέλη του σωματείου στο οποίο ανήκει το forum του avclub, όσο περνάει από το χέρι μου θα προσπαθήσω να διαμορφώσω το κατάλληλο πλαίσιο ώστε η ποιότητα, το ήθος και η ελευθερία απόψεων να γίνουν συνώνυμες έννοιες με το χώρο αυτό.

Είναι κάτι που δεν θα γίνει από τη μιά στιγμή στην άλλη, αλλά θα γίνει.

Η συζήτηση έχει προχωρήσει πολύ αλλά θα πρέπει να απαντήσω σε αυτά τα σχόλια.

Έχει σβηστεί η απάντησή μου καθώς και τα σχόλια στα οποία απάντησα. Εσείς πάντως τα γνωρίζετε, οπότε το ίδιο είναι.

Λέτε κ. Παναγιωτίδη ότι το ύφος μου δεν ήταν σωστό και δεν έχει θέση εδώ μέσα. ΜΕΡΟΛΗΠΤΕΙΤΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!!

Κατ' αρχήν δεν υπήρχε ούτε μια υβριστική λέξη. Και σίγουρα δεν έγραψα ότι έγραψα γιατί ήμουν τρελή και έτσι μου ήρθε. Υπήρξε ειρωνία χωρίς αιτία.

Θα σας ρωτήσω κάτι εγώ τώρα. Το δικό μου ύφος ήταν λάθος. Το ύφος των κυρίων που βρίζουν (τρολ, κατίνες, λιγούρηδες τα άλλα μέλη και τόσα άλλα), ή ειρωνεύονται έχει θέση εδώ μέσα? Μπορείτε να ελεγξετε τα ποστς μου και πείτε μου άν έχω βρίσει ή προσβάλει χωρίς αιτία.

Γράφω λίγο καιρό σ' αυτό το φόρουμ και ειλικρινά έχω απογοητευτεί. Κάποια μέλη βάζουν ταμπέλες σε άλλα μέλη που ούτε καν τα γνωρίζουν έτσι...επειδή τους αρέσει. Εγώ δεν βλέπω κανέναν άλλο λόγο.

Δέχομαι ότι ναι, σε ένα δημόσιο φόρουμ θα υπάρξουν σίγουρα άτομα που θα γράψουν για να προσβάλλουν επίτηδες, είτε για να προκαλέσουν είτε για να γελάσουν με τις απαντήσεις των άλλων. Εκεί το καλύτερο θα ήταν να αγνοηθούν τέλειως αυτά τα άτομα. Και σε εμένα το μέλος Beavis είχε γράψει κάτι αίσχη αλλά τον αγνόησα τελείως!!!

Τέλος πάντων. Δυστυχώς ο χαρακτήρας του κάθε μέλους φαίνεται όχι από μεμονωμένες απαντήσεις αλλά από το σύνολο των απαντήσεών του. Και ειλικρινά λυπάμαι που αρχικά πίστεψα ότι όντως μερικά μέλη σε αυτό το φόρουμ ήταν αξιόλογα, αλλά δυστυχώς διαψεύθηκα. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και άλλα μέλη και κρατούν αυτό το site σε κάποιο καλό επίπεδο.

Είναι ένας μικρόκοσμος. Υπάρχουν άτομα υψιλού, μέτριου, χαμηλού επιπέδου....αλλά δυστυχώς υπάρχουν και ανεπίπεδοι. Και αυτούς τους αγαπάμε. (Το επίπεδο μεταφράστε το όπως εσείς θέλετε).

Επίσης έχω παρατηρήσει, ότι πολλά μέλη γράφουν την άποψή τους (το ίδιο κι εγώ) υπέρ ή κατά σε ένα θέμα, χωρίς να ορίζονται τα κριτήρια. Σε άλλους αρέσει ο Μότσαρτ, σε άλλους όχι. Και ο καθένας λέει τα δικά του, και αρχίζουν οι τσακωμοί και τα βρισίδια (υψηλό επίπεδο), ειρωνείες και το απότελεσμα.....ένα κουλουράκι. Και το αστείο είναι ότι μπορεί και οι απόψεις από τα δύο "στρατώπεδα" (υπέρ-κατά) να είναι σωστές, αλλά...με διαφορετικά κριτήρια η κάθε μια.

Τέλος πάντων, αρκετά έγραψα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι μεροληπτείτε. Αλλά τί σημασία έχει?????? Μήπως έχει?