Συζήτηση απο το νήμα " Aπογευματινός καφές " στις παρουσιάσεις δίσκων

Απάντηση: Συζήτηση απο το νήμα " Aπογευματινός καφές " στις παρουσιάσεις δίσκων

Στό καλό και νά μήν μάς ξαναγράψετε ποτέ...
Και τό ´Επιπεδόμετρο´πού έχετε και το θράσος να τό κρατάτε σάν να είστε ο Κριτής ενός φόρουμ πού δεν έχετε πάρει ούτε μυρωδιά(και πώς να πάρει κάποιος όταν το μονο πού επιθυμεί είναι να διαβάλλει το κύρος τής Κατηγορίας αλλά και τού Φορουμ συνολικά)νά το πάτε ´αλλού´.
Οσο για την απογοήτευση που νοιώθουν μερικοί μακάρι να μεγαλώσει καί άλλο γιά να ´σαλπάρουν γιά άλλες πολιτείες´.........................................................................................

Ηρθαν τά άγρια να διώξουν τά ήμερα και κρίνουν και τίς συζητήσεις πού γίνονται επί διετίαν και αποφαίνονται κιόλας μέ το ´Επιπεδόμετρό ´τους....
Και κάνουν και διαβαθμίσεις ´επιπέδου´δίκην Βαρελιού χωρίς πάτο...............................

Last edited:
Re: Απάντηση: Συζήτηση απο το νήμα " Aπογευματινός καφές " στις παρουσιάσεις δίσκων

Στό καλό και νά μήν μάς ξαναγράψετε ποτέ...
Και τό ´Επιπεδόμετρο´πού έχετε και το θράσος να τό κρατάτε σάν να είστε ο Κριτής ενός φόρουμ πού δεν έχετε πάρει ούτε μυρωδιά(και πώς να πάρει κάποιος όταν το μονο πού επιθυμεί είναι να διαβάλλει το κύρος τής Κατηγορίας αλλά και τού Φορουμ συνολικά)νά το πάτε ´αλλού´.
Οσο για την απογοήτευση που νοιώθουν μερικοί μακάρι να μεγαλώσει καί άλλο γιά να ´σαλπάρουν γιά άλλες πολιτείες´.........................................................................................

Ηρθαν τά άγρια να διώξουν τά ήμερα και κρίνουν και τίς συζητήσεις πού γίνονται επί διετίαν και αποφαίνονται κιόλας μέ το ´Επιπεδόμετρό ´τους....
Και κάνουν και διαβαθμίσεις ´επιπέδου´δίκην Βαρελιού χωρίς πάτο...............................

Θα σας ξαναγράψουμε. Και βέβαια. Ήδη το κάνω τώρα.

Πως μπορείτε κύριε να με κρίνετε? Εγώ μίλησα για σας προσωπικά? Και πως είστε σίγουρος ότι σκοπός μου ήταν να διαβάλλω το φόρουμ? Απάντησα μήπως στην παρουσίασή σας? ΟΧΙ!! Οπότε τα σχόλιά σας είναι άσχετα.

Και ποια είναι τα "άγρια" και ποια είναι τα "ήμερα"? Διαισθάνομαι ότι έχετε πολύ μένος μέσα σας χωρίς λόγο.

Πάλι με προσβάλετε αλλά... είπαμε τους αγαπάμε όλους!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση απο το νήμα " Aπογευματινός καφές " στις παρουσιάσει

Θα σας ξαναγράψουμε. Και βέβαια. Ήδη το κάνω τώρα.

Πως μπορείτε κύριε να με κρίνετε? Εγώ μίλησα για σας προσωπικά? Και πως είστε σίγουρος ότι σκοπός μου ήταν να διαβάλλω το φόρουμ? Απάντησα μήπως στην παρουσίασή σας? ΟΧΙ!! Οπότε τα σχόλιά σας είναι άσχετα.

Και ποια είναι τα "άγρια" και ποια είναι τα "ήμερα"? Διαισθάνομαι ότι έχετε πολύ μένος μέσας χωρίς λόγο.

Πάλι με προσβάλετε αλλά... είπαμε τους αγαπάμε όλους!

Oπως κρίνετε εσείς ο χτεσινός τούς πάντες...Γνώμη μου οτι το προηγούμενο ποστ είναι απολύτως προσβλητικό πρός την Κατηγορία ολόκληρη...
Και απ´ότι φαίνεται έχετε και γνώμη για γεγονότα ακόμα και πρό τής εμφανίσεώς σας στον χώρο..
Και εάν προσβάλλεστε -πού ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει-δεν έχετε παρά να εξαφανιστείτε απο τον χώρο..
Οταν δεν σάς αρέσει η Κατηγορία-πού δεν θα αλλάξει ασφαλώς το επίπεδό της και το περιεχόμενό της,γιά να αισθανθείτε στον ´χώρο´σας-απλά εξαφανίζεστε.
Τόσο απλό.
Και εάν προσβάλλεστε δέν έχετε παρά να επιλέξετε χώρους πού σας ταιριάζουν καλύτερα.
´Επιπέδου´.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση απο το νήμα " Aπογευματινός καφές " στις παρουσι

Oπως κρίνετε εσείς ο χτεσινός τούς πάντες...Γνώμη μου οτι το προηγούμενο ποστ είναι απολύτως προσβλητικό πρός την Κατηγορία ολόκληρη...
Και απ´ότι φαίνεται έχετε και γνώμη για γεγονότα ακόμα και πρό τής εμφανίσεώς σας στον χώρο..
Και εάν προσβάλλεστε -πού ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει-δεν έχετε παρά να εξαφανιστείτε απο τον χώρο..
Οταν δεν σάς αρέσει η Κατηγορία-πού δεν θα αλλάξει ασφαλώς το επίπεδό της και το περιεχόμενό της,γιά να αισθανθείτε στον ´χώρο´σας-απλά εξαφανίζεστε.
Τόσο απλό.
Και εάν προσβάλλεστε δέν έχετε παρά να επιλέξετε χώρους πού σας ταιριάζουν καλύτερα.
´Επιπέδου´.

Μάλλον εννοείτε η χθεσινή. Ο χθεσινός μου περίπατος όμως ήταν ωραίος.

Η μουσική κατηγορία, εφόσον το φόρουμ είναι δημόσιο, ανήκει σε όλους όσους θέλουν να εκφράσουν τη γνώμη τους για οποιοδήποτε είδος μουσικής. Δεν είναι private club.

Δεν έχω γνώμη για τίποτα πριν την εγγραφή μου. Έχω όμως γνώμη για τη συμπεριφορά ορισμένων μελών προς το άτομό μου που δεν τη βρήκα καθόλου μα καθόλου πρέπουσα.

Το αν προσβάλομαι από μερικά άτομα δεν έχει σημασία με τη μουσική!!!! Και κάτι άλλο τελευταίο.... λέω ότι προσβάλλομαι από ευγένεια. Κάνεις δε μπορεί να προσβάλλει κανέναν γενικά. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δείξει την κατωτερότητά του. Διότι διαφορετικά δεν θα πρόσβαλλε έναν συνάνθρωπό του επ´ουδενί λόγο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση απο το νήμα " Aπογευματινός καφές " στ

Μάλλον εννοείτε η χθεσινή. Ο χθεσινός μου περίπατος όμως ήταν ωραίος.

Η μουσική κατηγορία, εφόσον το φόρουμ είναι δημόσιο, ανήκει σε όλους όσους θέλουν να εκφράσουν τη γνώμη τους για οποιοδήποτε είδος μουσικής. Δεν είναι private club.

Δεν έχω γνώμη για τίποτα πριν την εγγραφή μου. Έχω όμως γνώμη για τη συμπεριφορά ορισμένων μελών προς το άτομό μου που δεν τη βρήκα καθόλου μα καθόλου πρέπουσα.

Το αν προσβάλομαι από μερικά άτομα δεν έχει σημασία με τη μουσική!!!! Και κάτι άλλο τελευταίο.... λέω ότι προσβάλλομαι από ευγένεια. Κάνεις δε μπορεί να προσβάλλει κανέναν γενικά. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δείξει την κατωτερότητά του. Διότι διαφορετικά δεν θα πρόσβαλλε έναν συνάνθρωπό του επ´ουδενί λόγο.

Δυστυχώς διεγράφησαν τά σχόλια πρός τον Busoni πού όντως ήταν υψηλοτάτου επιπέδου.
Κατά τά άλλα δύο χτεσινοίπού απο την πρώτη στιγμή προσπαθούν να κάνουν βαβούρα ...
Το φόρουμ είναι δημόσιο μέν αλλά όχι ουρητήριο δέ.
Αυτά.
Και Καλό Ταξίδι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση απο το νήμα " Aπογευματινός καφές

Δυστυχώς διεγράφησαν τά σχόλια πρός τον Busoni πού όντως ήταν υψηλοτάτου επιπέδου.
Κατά τά άλλα δύο χτεσινοίπού απο την πρώτη στιγμή προσπαθούν να κάνουν βαβούρα ...
Αυτά.
Και Καλό Ταξίδι.

Συνεχίστε να γράφετε έτσι και μετά να κατηγορείτε τους άλλους για δημόσια ουρητήρια!!

Όσον αφορά το ύφος μου στο Βusoni, δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, γιατί ήταν προκλητικός, χωρίς να έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Πάντως ήταν πολύ καλύτερο από το δικό σας πρός εμένα και τη Fedra.

Δε σ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση απο το νήμα " Aπογευματινός καφές

Αυτά.
Και Καλό Ταξίδι.

Συνεχίστε να γράφετε έτσι και μετά να κατηγορείτε τους άλλους για δημόσια ουρητήρια!!

Όσον αφορά το ύφος μου στο Βusoni, δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, γιατί ήταν προκλητικός, χωρίς να έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Πάντως ήταν πολύ καλύτερο από το δικό σας πρός εμένα και τη Fedra.

Καλό ταξίδι δεν ξέρω γιατί μου το εύχεστε. Αλλά αύριο όντως θα φύγω για διήμερο. Μάντης είστε???

Ας ανατρέξει ο οποιοσδήποτε σε όλα τά πόστς πού έχουν γραφεί απο τούς δύο χτεσινούς..
Εκεί θα διαπιστώσει πολλά,για τούς σκοπούς πού ενεγράφησαν .
Και η ανοχή επέτυχε στο να εμφανίζονται και αδικημένοι,απο μερικούς ολίγους αυτόκλητους υπερασπιστές.
Το βέβαιο είναι πώς η Μουσική Κατηγορία δεν θα αλλάξει ύφος αλλά ούτε περιεχόμενο όσες επιθέσεις και εάν δέχεται...
Οπότε άδικος κόπος.

Όσον αφορά το ύφος μου στο Βusoni........γιατί ήταν προκλητικός,

Σωτηρης-Βusoni και "προκλητικος",σχημα οξυμωρον,εννοιες ασυμβιβαστες μεταξυ τους...

Aς μην συνεχιστεί κι εδώ η αντιπαράθεση ,σας παρακαλώ.
Ας πάρουμε όλοι ένα μάθημα απο το όλο συμβάν και ας συνεχίσουμε μπροστά.
Η αγάπη για την μουσική μας ενώνει και αυτό έχει σημασία.

Προσωπικά εμένα δεν με ενώνει απολύτως τίποτα μέ τά εν λόγω μέλη και ακόμα περισσότερο η αγάπη για την Μουσική..
Εύχομαι να μήν χρειαστεί να επανέλθω.
Αλλά θα φανεί ,στην πρώτη ευκαιρία,η νέα ´ειλικρινής προσπάθεια´πού θα επισυμβεί...

Tελικά προσβλητικός ήμουν ή προκλητικός; Να ξέρω δηλαδη... Αν μου επιτρέπετε δεσποινις...

Πάντως συνεχίζεις να είσαι ασυνεπής σε αυτα που γράφεις... Απαντώντας στο post του Δ.Παναγιωτίδη, λες οτι οι χαρακτήρες κρίνονται από το σύνολο των posts τους, ενώ εμένα με χαρακτηρίζεις προκλητικό(ή προσβλητικό) από ενα post μου...

Επίσης λες

Επίσης έχω παρατηρήσει, ότι πολλά μέλη γράφουν την άποψή τους (το ίδιο κι εγώ) υπέρ ή κατά σε ένα θέμα, χωρίς να ορίζονται τα κριτήρια. Σε άλλους αρέσει ο Μότσαρτ, σε άλλους όχι. Και ο καθένας λέει τα δικά του, και αρχίζουν οι τσακωμοί και τα βρισίδια (υψηλό επίπεδο), ειρωνείες και το απότελεσμα.....ένα κουλουράκι. Και το αστείο είναι ότι μπορεί και οι απόψεις από τα δύο "στρατώπεδα" (υπέρ-κατά) να είναι σωστές, αλλά...με διαφορετικά κριτήρια η κάθε μια.

Αυτό τωρα τι είναι; Αποψη για τους καρπούς των συζητήσεων της κατηγορίας;...Οι οποίες γίνονται δυο χρονια τωρα, πολυ πριν έρθεις... Ε πώς περιμένεις να σου φερθειενας χώρος που μπαίνεις μέσα και δεν τον σέβεσαι γράφοντας τετοια πράγματα; Το λιγότερο που μπορεί να κανει ειναι να σε ειρωνευτεί.

Απάντηση: Aπογευματινός Καφές.

Περίμενα μετά απο δύο χρόνια οτι θα διέκρινες μερικά πράγματα.
Και ασφαλώς το στοιχειώδες περί ορίων...
Αλλά μην μας το παιζεις και θιγμένος.

Σπυρο για πες μου τι πρεπει να διακρινω και δεν καταλαβα
οσο για το δευτερο περι οριων θα ηθελα να στο θεσω και εγω
και αν με τοποθετησες στην λιστα των ενοχλητικων που εχουν
προθεση να χαλασουν την μουσικη κατηγορια
επειδη δεν μ αρεσει το 14ο κοντσερτο του Μοτσαρτ γινεσαι γραφικος
ξερεις δεν εχω μαθει να κολακευω και να χειροκροτω
καποτε μ θεωρουσες φιλο σου τωρα αλλαξαμε γιατι ....για τον Μοτσαρτ ?
και τον Αγγελοπουλο .......

.

Σπυρο για πες μου τι πρεπει να διακρινω και δεν καταλαβα
οσο για το δευτερο περι οριων θα ηθελα να στο θεσω και εγω
και αν με τοποθετησες στην λιστα των ενοχλητικων που εχουν
προθεση να χαλασουν την μουσικη κατηγορια
επειδη δεν μ αρεσει το 14ο κοντσερτο του Μοτσαρτ γινεσαι γραφικος
ξερεις δεν εχω μαθει να κολακευω και να χειροκροτω
καποτε μ θεωρουσες φιλο σου τωρα αλλαξαμε γιατι ....για τον Μοτσαρτ ?
και τον Αγγελοπουλο .......

.

Καί πάλι δεν κατάλαβες τίποτα.Oπως επίσης πουθενά δεν ανέφερα οτι χαλάς την κατηγορία.Ελεος.Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου πού δεν είπα για σένα.Οτι δεν κατάλαβες τίποτα ειπα.
Το θέμα δεν ήταν εάν αρέσει η δεν αρέσει το κοντσέρτο του Mozart,αλλά η αστοιχείωτη και εσκεμένη τοποθετηση πού έγινε,οχι απο σένα..Και δεν έγινε για το συγκεκριμένο κοντσέρτο αλλά για τον Mozart...Πού στην ουσία ούτε για τον Mozart εγινε η αστοιχείωτη επίθεση αλλά για την Μουσική Κατηγορία.
Και εσύ το μονον που βρήκες να πείς ειναι οτι δεν βρήκες τίποτα μεμπτό και μετά βγήκες και παραπονούμενος οτι σε λυπήσαμε..
Αληθεια εγραψες πουθενά οτι δεν σού αρέσει το συγκεκριμένο κοντσέρτο??
Ειλικρινά δεν το θυμάμαι..
Υ.Γ.
Και ειλικρινά άσε με εμένα...Μετά απο οσα διάβασες απο πολλούς άλλους συμφορουμίτες ακόμα θεωρείς οτι οι ´ευγενείς ´και αστοιχείωτες παρεμβάσεις πού έγιναν-οχι απο σένα-ήταν ειλικρινών προθεσεων??
Y.γ.
Αληθεια πιστεύεις οτι θα τά χαλάγαμε για τον Αγγελόπουλο και τον Mozart..?:eek::eek:
Υπάρχουν και οι Beatles.:flipout::flipout:

Και υποθέτω οτι το ´γραφικός´δεν απευθύνεται σε μένα,υπό την προϋπόθεση οτι κατάλαβες τι εννοώ..
Γιατί εάν τόγραψες για μένα ,είμαι βέβαιος οτι μονος σου θα ζητήσεις να διαγραφεί,εάν καταλάβεις σε τί αναφέρθηκαν τουλάχιστον εικοσι συμφορουμίτες και φυσικά και εγώ πού άνοιξα ένα thread το οποίο ποδοπατήθηκε ,απο συγκεκριμένο μέλος(λέμε τώρα).

Καί πάλι δεν κατάλαβες τίποτα.Oπως επίσης πουθενά δεν ανέφερα οτι χαλάς την κατηγορία.Ελεος.Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου πού δεν είπα για σένα.Οτι δεν κατάλαβες τίποτα ειπα.
Το θέμα δεν ήταν εάν αρέσει η δεν αρέσει το κοντσέρτο του Mozart,αλλά η αστοιχείωτη και εσκεμένη τοποθετηση πού έγινε,οχι απο σένα..Και δεν έγινε για το συγκεκριμένο κοντσέρτο αλλά για τον Mozart...Πού στην ουσία ούτε για τον Mozart εγινε η αστοιχείωτη επίθεση αλλά για την Μουσική Κατηγορία.
Και εσύ το μονον που βρήκες να πείς ειναι οτι δεν βρήκες τίποτα μεμπτό και μετά βγήκες και παραπονούμενος οτι σε λυπήσαμε..
Αληθεια εγραψες πουθενά οτι δεν σού αρέσει το συγκεκριμένο κοντσέρτο??
Ειλικρινά δεν το θυμάμαι..
Υ.Γ.
Και ειλικρινά άσε με εμένα...Μετά απο οσα διάβασες απο πολλούς άλλους συμφορουμίτες ακόμα θεωρείς οτι οι ´ευγενείς ´και αστοιχείωτες παρεμβάσεις πού έγιναν-οχι απο σένα-ήταν ειλικρινών προθεσεων??
Y.γ.
Αληθεια πιστεύεις οτι θα τά χαλάγαμε για τον Αγγελόπουλο και τον Mozart..?:eek::eek:
Υπάρχουν και οι Beatles.:flipout::flipout:

Που να καταλαβω ο αμοιρος εσυ τρεχεις με 350
εγω παω σαν χελωνα
και ελειπα και τρεις μερες
μια φορα δεν ειδα καποιον προβοκατορα
ουτε δακτυλο από ξενες δυναμεις να εχει προθεσεις
αναταραχης στην μουσικη κατηγορια
μηπως μονοι μας τα μπερδευουμε ?

οσο για τον Μοτσαρτ εχεις ν ακουσεις οσα δεν ακουσες
για τον million dollar baby

:musicus:

Αδελφέ εάν δεν είδες προβοκάτορα δικαίωμά σου..
Προσωπικά είδα..
Και εξακολουθώ να βλέπω.(μήν πείς πάλι οτι εννοώ εσένα γιατί θα αυτοπυρποληθώ)).Μονον πού πλέον έχουν γνώσιν οι φύλακες.
Υ.Γ.
Και κάτω τά χέρια απο τον Κλίντ.:BDBDG54::ADFADF1:

Κάτω τα χέρια απ τον Βόλφγκανγκ θα έλεγα εγώ..:BDBDG54:

και προσεχε ....οχι Αμαντεους Αμαντε !

αχ Δημητρακη σε χαλασανε εδω μεσα ....

.

για τον Μότσαρτ πείτε ό,τι θέλετε . Μην τολμήσει κανείς και θίξει το αριστούργημα όμως του Κλίντ , Million Dollar babies. 'ντάξ ; :twoguns::flipout: