Η μαγκιά θα ήταν να το κάνανε στρόγγυλο. Σαν τον παλιό απλό φορτιστή της Νοκια. Που το βάζαμε χωρίς καν να κοιτάμε. Τότε θα τους έβγαζα το καπέλο (και ας φαινόταν η καράφλα μου).Το θέμα είναι να το βάζεις χωρίς να ψάχνεις το πάνω-κάτω.. Ειδικά με το micro USB που είναι μια σταλια...
Α κατάλαβα.... ολα τα προβληματα τα ξεπερνατε κι εσεις με το κλασσικο τρόπο.... δε μας νοιάζει.
Μια απο τα ιδια λοιπόν..... τιποτα δεν αλλάζει.
Αυτα που για μας λοιπον ειναι σημαντικα, απλα εσας δε σας απασχολούν.
Δεν ειστε καλα ενημερωμενοι παιδες...Υπαρχουν διαφοροι λογοι για τους οποιους η apple έβγαλε τον lighting connector:
-Ειναι πιο ευκολος στην χρηση απο τον micro-usb αφου μπαινει και απο τις δυο πλευρές
-Σηκωνει περισσοτερα Watt (εχει οριο τα 12 σε αντιθεση με τα 9 του micro-usb) οποτε μπορει να χρησιμοποιησει τον ιδιο φορτιστη και για iphone αλλα και για ipad που απαιτεί περισσότερο ρευμα.
Φυσικά εχει και το bonus του ελεγχου των περιφερειακων αλλα και τις καλυτερης επικοινωνιας με τις συσκευες της.
Περισσοτερα εδώ: http://www.zdnet.com/oh-apple-lightning-connector-how-do-i-love-thee-7000006843/
Τι να μας απασχολεί βρε Γιαννη;
Που δεν παιζει ο ενσωματωμενος Player mov αρχεια;
Μα τι λεμε τωρα…;
Εχουμε τα εξης λειτουργικά….
Της Microsoft που ο ενσωματωμένος player της παιζει μονο τα δικα της και σου λεει αν θελεις για τα αλλα κατεβασε στο pc αλλους player ..
Εχουμε την apple που ο ενσωματωμένος Player παιζει μονο τα δικα της και σου λεει αν θελεις για τα αλλα κατέβασε αλλους player …
Και εχουμε στις συσκευες android ενσωματωμένους player που παιζουν mkv , avi , flv και mp4 δηλαδη το 99% των αρχείων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και λεμε πως όλα είναι το ιδιο… ; :shot:
Εντάξει η Apple μας χέζει.. Αλλά εμείς και πάλι γουστάρουμε..
http://www.iphonehellas.gr/40543/iphone_5-scuffgate-sollution/
Χαχα.. γιατί να αισθάνομαι μειονεκτικά; Απλά όταν κάποιος έχει δώσει 700+ για το έκτρωμα και του λένε "είναι φυσιολογικό", δεν έχω παρά να γελάσω.
Τωρα εσυ λες ανακρίβειες...
Πρωτον, τα αρχεια που αναφερω δεν ειναι το 1%, σε μενα τουλαχιστον ειναι πανω απο τα μισά.
Ειπαμε, ΟΛΕΣ οι συγχρονες φωτογραφικες-βιντεοκαμέρες τραβανε σε τετοια φορμάτ και το iphone τα παίζει.
Δευτερον, το οτι η google εχει ενα σοβαρο προβλημα, που χαλαει ολες τις εικονες επαφων στο sync, μπορει εσενα να μη σε απασχολει , αλλα για μενα ειναι εντελως αντιαισθητικό!
.
Τι προβλημα;Τρίτον, το οτι ακομη και σημερα δεν εχει ενα σοβαρό email client, και πρεπει να εχω 4 εφαρμογες (μια για καθε λογαριασμό που έχω) , για μενα ειναι τουλαχιστον κουραστικο ,ακομψο και σπαστικό.
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.