Ενταξει τωρα ..Δεν ξερω τι παρέες κανεις () , παντως εμενα ολοι οι γνωστοι μου εχουν πια μια τετοια φωτογραφική-καμερα , και θελουν απλα να βαλουνε τα βιντεακια τους στο κινητό για να τα βλέπουν.
Συνεχως τραβάω απο γαμους και βαφτησια φίλων, μεχρι γενεθλια και γιορτες.
Ολ αυτα α λοιπον ειναι σε τετοια μορφη.
Επισης , στη δουλεια μου, συνεχως βλεπουμε διαφορα trailer , που επισης ειναι σε τετοια μορφη , κι εχουν πολυ καλυτερη ποιοτητα απο απλα Avi,mkv.
Μετά, δεν ειναι κλάψα, δε βαριέμαι (ελπιζω να το εχεις κατλαβει αυτό...) , το προβλημα με τη google ειναι αδιόρθωτο... μολις κανεις παλι συγχρονισμο , σου υποβαθμίζει τις εικονες σε 69χ96 pixels!!!!
Kantο και θα δεις....
Eπισης , κανενα email client (και δοκίμασα ΠΟΛΛΑ) δεν μου δειχνει τα mail μου ολόκληρα....
Μου τα δειχνουν zoomαρισμενα, και δεν υπαρχει τροπος να τα κανω zoom out για να τα δω ολοκληρα, ουτε δουλευει το double tap για zoom to fit.
Για μενα αυτα ειναι πολυ βασικα πράγματα... δε ξερω πως συμπεριφερονται αλλα android κινητά.
Ουτε η gmail app δε μπορει να το κανει αυτό....
Τελος, το θεμα με το micro usb connector... τι να το κανω το ότι ειναι δημοφιλές.... αφου δε μου κανει τη δουλεια μου!
Δε συνδεεται με κανενα car στερεο - σπιτιου ψηφιακά, ουτε μου παρεχει ελεγχο της μουσικής μεσω των χειριστηριων.
Λιγα ειναι αυτα ?
Για ακομη μια φορα το λέω..... κι ελπιζω καποτε να το καταλάβετε (αν βγαλετε τις παρωπίδες) .... ΚΑΘΕ συστημα ειναι από λιγο εως πολυ "κλειστο".
Αφηστε λοιπον ησυχο το καθενα να χαιρεται το μηχανημα του, χωρις να του τη λέτε , αυτο μ ενδιαφερει ΜΟΝΟ!!!
Φιλικα πάντα...![]()
σε ποιο κινητό και με ποια εφαρμογή γιατί αυτό είναι πρόβλημα στο gmail το ίδιο μου κάνει και εμένα στο gnexusΣε εμενα μια χαρα μου δειχνει ολοκληρο το mail και δουλεύει και το zoom…
Δεν δουλεύει το double tap για zoom αλλλα εφόσον εχω ζοομ in και out δεν το θεωρώ σημαντικό
Ή εσύ δεν κάνεις κάτι καλά ή η HTC έχει βαλθεί να καταστρέψει το Android.kai θα συνεχίσω, με αρκετα θεματα , κυριως διαχειρισης πορων - μνημης κλπ.
Εκει γινεται το ελα να δεις.
Αν ανοιξεις μερικες εφαρμογές, το συστημα αρχιζει να γονατιζει και πρέπει να τρεχεις κάποιο task killer - manager για να το διατηρησει σχετικα σταθερο.
Αυτο ειναι οκ για υπολογιστη, αλλα οχι για κινητό!
Το περιφημα real multitasking, μονο στα χαρτια υπάρχει, στη πράξη, απ αυτα που είδα, το συστημα ασχολειται συνεχως (και οχι διάφανα) με το να προσπαθει να "έρθει στα ίσια του".
Υποτιθεται οτι εχει 1 Gb ram kai τετραπυρηνο επεξεργαστή... και ειναι πιο αργο συνολικα απο ενα iphone 4 , με πολυ μικροτερες προδιαγραφές.
Η επιλογή μου ηταν ενσυνείδητη , δεν εγινε τυχαία, υποτιθεται οτι πηρα ενα από τα 2-3 καλυτερα android κινητα αυτή τη στιγμή... και περιμενω περισσότερα.
Ισως με την ελευση του 4.1 , καποια απ αυτα διορθωθούν.....
Αντε καλυνηχτα τώρα.... (θα πω τα καλα αύριο !!!):music-smiley-005:
Τωρα εσυ λες ανακρίβειες...
Πρωτον, τα αρχεια που αναφερω δεν ειναι το 1%, σε μενα τουλαχιστον ειναι πανω απο τα μισά.
Για αυτό και ΟΛΑ τα καλώδια usb έχουν μόνο από την μία πλευρά ανάγλυφο το σήμα του usb για να ξέρεις ποια μεριά να βάλεις. Για να το καταλαβαίνεις χωρίς να κοιτάς. Φαίνεται ότι οι πλούσιοι εκτός από τυφλοί έχουν χάσει και την αίσθηση της αφής..![]()
Δεν εχεις εντελως αδικο... κανονικα δε θα πρεπε να ειχα κανει το switch.
Δεν μου προσφερει τιποτα το Android, το αντιθετο μαλιστα.
Εχασα icloud, ευκολο sync με τον Mac σε φωτο - μουσικη - βιντεο ,ibooks klp.
Customization αν ηθελα ειχα και με JB.
Με φτιαχνει ομως η προκληση και ηθελα ρε παιδι μου να δω την ελευθερια ..... !
Τεσπα... εχω εντελως αλλη αποψη για καποια πραγματα , οπως κι εσεις αλλωστε.
Οσον αφορα τα βιντεο, ΟΛΟΙ οι mac αδες χρησιμοποιουν mov... και κυριως ολες οι φωτογραφικες-βιντεοκαμερες (ειμαι επαγγελματιας στο χωρο , και αρα καταλαβαινεις τις απαιτησεις μου).
Μια αλλη ελλειψη, που φυσικα κανεις σας δεν ξερει την υπαρξη της καν (δεν σας ενδιαφερει μαλλον) ειναι η ελλειψη δυνατοτητας κλειδωματος της εκθεσης στο βιντεο.
Και μονο γι αυτο , η εφαρμογη του κινητου μου για βιντεο, ειναι σχεδον αχρηστη !
Εχω δοκιμασει πολλες εφαρμογες για βιντεο και καμια δεν εχει αυτη (τη βασικη για μενα) δυνατοτητα.
Να μην αλλαζει δηλ. αναλογα τις συνθηκες τη "φωτεινοτητα" (εκθεση πιο σωστα).
Επισης να μπορεις να εχεις ενα σημειο εστιασης κλειδωμενο και ενα αλλο για εκθεση....
Αυτο στο Iphone γινοταν ευκολα, ενω δεν εχω βρει καμια εφαρμογη να το κανει στο Android (αν υπαρχει παρακαλω καποιος να με διαφωτισει).
Βλεπεις λοιπον, οτι ολα ειναι θεμα αναγκων και προτεραιοτητων.
Δεν έχω χρειαστεί να κάνω kill ποτέ οτιδήποτε. Δεν έχω καν εγκαταστήσει task killer ή ότι αντίστοιχο.kai θα συνεχίσω, με αρκετα θεματα , κυριως διαχειρισης πορων - μνημης κλπ.
Εκει γινεται το ελα να δεις.
Αν ανοιξεις μερικες εφαρμογές, το συστημα αρχιζει να γονατιζει και πρέπει να τρεχεις κάποιο task killer - manager για να το διατηρησει σχετικα σταθερο.
Αυτο ειναι οκ για υπολογιστη, αλλα οχι για κινητό!
Το περιφημα real multitasking, μονο στα χαρτια υπάρχει, στη πράξη, απ αυτα που είδα, το συστημα ασχολειται συνεχως (και οχι διάφανα) με το να προσπαθει να "έρθει στα ίσια του".
Υποτιθεται οτι εχει 1 Gb ram kai τετραπυρηνο επεξεργαστή... και ειναι πιο αργο συνολικα απο ενα iphone 4 , με πολυ μικροτερες προδιαγραφές.
Η επιλογή μου ηταν ενσυνείδητη , δεν εγινε τυχαία, υποτιθεται οτι πηρα ενα από τα 2-3 καλυτερα android κινητα αυτή τη στιγμή... και περιμενω περισσότερα.
Ισως με την ελευση του 4.1 , καποια απ αυτα διορθωθούν.....
Αντε καλυνηχτα τώρα.... (θα πω τα καλα αύριο !!!):music-smiley-005:
Εντάξει η Apple μας χέζει.. Αλλά εμείς και πάλι γουστάρουμε..
http://www.iphonehellas.gr/40543/iphone_5-scuffgate-sollution/
Εσυ ειδικα με αυτα που ''τραβας'' εδω και βεβαια δικαιουσε να γκρινιαξεις και οχι μονοΝα μη γκρινιαξω κι εγω λιγο ?![]()
Οι συσκευες με android για βιντεοκλησεις χρησιμοποιουν το hangout..... κατι ακομη, βιντεοκληση πως κανουμε ?
Μπορω μεταξυ διαφορετικων κινητων , μονο με android ή καθολου ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.