Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Re: iPad 2nd Gen
Δημητρη, στα δικα μας προγραμματα - μηχανημτα (ειναι συνηθως δεμενα μεταξυ τους) , οι απαιτησεις ειναι ΠΟΛΥ αυστηρες.
Δεν γινεται να τρεχεις αντιβιοτικα και αλλα τετοια προγραμματα, το απαγορευει η εταιρεια (avid) κατηγορηματικα!
Τα μηχανηματα σερνονατι οταν βαζεις οτιδηποτε σχετικο, μιλαμε για πολυ απαιτητικες εργασιες σε περιβαλλοντα real time.
Δεν ειναι καθολου λυμενα προβληματα, ακομη και σε απλους χρηστες.
Και στα δικα μου μηχανηματα ισχυει το ιδιο, για αυτο σκεφτομαι να σουταρω και τα τελευται pc σπιτι μου( WHS και HTPC).
Προσφατα, ηρθε ανθρωπος να δει τον JVC και το htpc + WHS κρεμαγαν διαρκως (χωρις να εχω πειραξει τιποτα).
Την επομενη μερα , ετρεχε κανονικα σα να μη συνεβαινε τιποτα απολυτως!!!
Ο ανθρωπος φυσικα ειχε φυγει ... go figure.
Για αρχή το ότι είναι καρα-αντιγραμμένα τα Windows μάλλον υπερ τους είναι.. Σημαίνει ότι κάποιοι τα βρίσκουν τόσο καλά ώστε να τα αντιγράφουν..
Τώρα, περί IT σας, αν μιλήσω ανοιχτά θα πρέπει να με λογοκρίνω.. Μιλάμε για εγκληματική άγνοια αν συμβαίνουν όντως αυτά που περιγράφεις. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει ούτε κατά διάνοια τέτοια προβλήματα σε μηχανήματα με το 1/10 της δυναμικότητας του δικού σου.
Δημητρη, στα δικα μας προγραμματα - μηχανημτα (ειναι συνηθως δεμενα μεταξυ τους) , οι απαιτησεις ειναι ΠΟΛΥ αυστηρες.
Δεν γινεται να τρεχεις αντιβιοτικα και αλλα τετοια προγραμματα, το απαγορευει η εταιρεια (avid) κατηγορηματικα!
Τα μηχανηματα σερνονατι οταν βαζεις οτιδηποτε σχετικο, μιλαμε για πολυ απαιτητικες εργασιες σε περιβαλλοντα real time.
Δεν ειναι καθολου λυμενα προβληματα, ακομη και σε απλους χρηστες.
Και στα δικα μου μηχανηματα ισχυει το ιδιο, για αυτο σκεφτομαι να σουταρω και τα τελευται pc σπιτι μου( WHS και HTPC).
Προσφατα, ηρθε ανθρωπος να δει τον JVC και το htpc + WHS κρεμαγαν διαρκως (χωρις να εχω πειραξει τιποτα).
Την επομενη μερα , ετρεχε κανονικα σα να μη συνεβαινε τιποτα απολυτως!!!
Ο ανθρωπος φυσικα ειχε φυγει ... go figure.