Όσον αφορά στις χρεώσεις, πριν λίγο καιρό ένα πρόσθετο συγχρονισμού του browser, το X-marks, ήταν δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες εκτός από Mac που ζητούσε 99$ ετήσια συνδρομή (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη),
Παράγοντας αποτροπής για μένα προσωπικά που δεν πληρώνω software γενικά, για λόγους αρχής!![]()
Ο φιλος μαλλον μιλαει για open αλλα δυστυχως πολλοι Ελληνες ειναι αυτης της λογικης (και εννοω τα σπασμενα φυσικα).... Νίκος;1056023350 said:Αν είναι επειδή χρησιμοποιείς μόνο free ή open ναι. Αν όμως μιλάς για σπασμένα....
Παρ' όλα αυτά, τα πνευματικά δικαιώματα λογισμικού ΔΕΝ είναι θεόσταλτη εντολή...
Γράφω αυτό το μήνυμα από την εγκατάση dual boot Ubuntu που μόλις τέλειωσα.
Καθόλου άσχημη, για δωρεάν... Μου θυμίζει αρκετά Mac. Και με wubi την κάνει άνετα κι ο πιο άσχετος. Πάντως ακόμη κι αυτή θέλει ειδικές ρυθμίσεις για κάτι τόσο απλό όσο το να έχεις ένδειξη γλώσσας πληκτρολογίου και να αλλάζεις γλώσσα με συνδυασμό πλήκτρων. Τελικά τα windows δεν είναι και τόσο άσχημα...
Όσον αφορά στις χρεώσεις, πριν λίγο καιρό ένα πρόσθετο συγχρονισμού του browser, το X-marks, ήταν δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες εκτός από Mac που ζητούσε 99$ ετήσια συνδρομή (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη), δεν είναι τυχαίο το νούμερο της γελοιογραφίας. Και έχω δει κατά καιρούς αρκετά τέτοια παραδείγματα σε Mac φίλων και γνωστών. Παράγοντας αποτροπής για μένα προσωπικά που δεν πληρώνω software γενικά, για λόγους αρχής!![]()
Αυτο που εννοεί ειναι μαλλον κατι σαν αυτο: http://www.nosoftwarepatents.com/
Εχει την λογικη του βεβαια αλλα...
Εγω στο κατεβαστηρι εχω βαλει ubuntu και το ψιλοψάχνω σιγα σιγά, εχει δυνατοτητες και τα παντα free αλλα κατι δε μου παει καλά, ισως απλα δε κατανοώ την φιλοσοφία του και πελαγώνω οποτε πανω να κανω κατι περα απο τα βασικα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.