xristoforos
Established Member
- 5 October 2009
- 281
Re: Απάντηση: Συζήτηση mac vs pc....ώρα για τσακωμούς...
Τελικως , οπως το προβλεψαμε!
Δεν θελησες να μας δειξεις αυτο που ειναι "ψωμοτυρι" για τα Mac, γιατι πολυ απλα δεν γινεται ...
To βασικοτερο ομως ειναι οτι εχω πληρη εκμεταλλευση του hardware:
μπορω με ενα τυπικο pc των 500 να βαζω στην μεγαλη τηλεοραση να παιζει ενα απαιτητικοτατο 1080p video των 30mb/sec για να το βλεπουν πχ τα παιδια/η παρεα κλπ, ενω παραλληλα εγω μπορω να βλεπω στην δικη μου οθονη ενα 1080p youtube video και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να κανω και μια μετατροπη μιας ταινιας απο dvd σε mp4 ωστε να την περασω στο iPhone μου..
Και ολα αυτα χωρις καν να ιδρωνει ο υπολογιστης, τα κανει με κατω απο 40% cpu usage , ωστε αν θελω να βαλω να κανει και κατι αλλο απαιτητικο.
Ρε Χριστοφορε ελεος! Μιλας λες και εμεις δεν εχουμε πιασει ποτε πισια με Win7 να μην ξερουμε τα "προτερηματα" τους! Αυτα που αναφερεις παραπανω ειναι 'ψωμοτυρι" για τα Mac! Ασχολησου πρωτα με αυτα και μετα συζηταμε..
Ιδου η Ροδος , ιδου και το πηδημα!
Αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα το κανεις!!
Σε mac os x που δεν εκμεταλλευεται πληρως το hardware, δεν μπορεις να κανεις ταυτοχρονα τα παραπανω πραγματα που εγιναν με ενα pc των 500 χωρις καν να ιδρωσει..
Τελικως , οπως το προβλεψαμε!
Δεν θελησες να μας δειξεις αυτο που ειναι "ψωμοτυρι" για τα Mac, γιατι πολυ απλα δεν γινεται ...