Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους
Προς ενημέρωση είμαστε στις τελευταίες διαδικασίες πριν το λανσάρισμα του PVR στα μέσα Σεπτεβριου.
Γνωριζουμε ποια θα ειναι η διαδικασια ετσι ωστε και οι παλαιοτεροι συνδρομητες να παραλαβουν τον pvr δεκτη ?

Τελικά ο δέκτης θα είναι Technicolor (πρώην Thomson) όπως είχε γραφτεί?

Επειδή υπάρχει ήδη η κακή εμπειρία με τους "Ευρωπαϊκούς" PACE που βγήκαν "φόλα" στην NOVA θα προτιμούσα να επιλέξουν πάλι KAON.

θα χρειαστουμε twin lnb? θα χωρα μζι με το quad lnb της nova σε 1.20 πιατο?

Φαντάζομαι πως οσοι ειναι ΟΚ με τον υφιστάμενο δεκτη (δεν εχουν αναγκη για καποιον με PRV δυνατότητες) δεν χρειάζεται να κανουν κατι, ετσι;

Πότε αναμένουμε να ξεκινήσει η λειτουργία του PVR; Με τους συνδρομητές που έχουν δέκτες χωρίς PVR, έχει ακουστεί τι θα γίνει;

Last edited by a moderator:
Σήμερα μου τηλεφώνησαν για να με ρωτήσουν αν είμαι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες τους. Τους ρώτησα ποτέ θα κυκλοφορήσουν PVR δεκτή αλλα δεν ήξερε το κορίτσι η δεν ήθελε να μου απαντήσει... Λογικά δεν θα αργήσει πολύ...

Στα ote shop ο κωδικος ειναι ανοιχτος . Αποθεμα δεν εχουν ουτε και ενημερωση

Θα έχουμε μια καθυστέρηση για τέλη Σεπτεμβρίου με πρώτο δεκαήμερο Οκτωβρίου.

Τετοια να τους λες να τους φτιαχνεις την μερα!:bigcry: Ξερουμε μηπως αν θα ναι με χρησιδανειο (και πόσο το μηνα) η θα υπαρχει και η δυνατοτητα αγορας;

Καλά είπα εγώ.....success story θα καταντήσει κι αυτό.Τουλάχιστον ας αξίζει η αναμονή.Από όλες τις απόψεις.

Τετοια να τους λες να τους φτιαχνεις την μερα!:bigcry: Ξερουμε μηπως αν θα ναι με χρησιδανειο (και πόσο το μηνα) η θα υπαρχει και η δυνατοτητα αγορας;
Ναι με χρησιδάνειο.....τιμή δεν ξέρω

Για το PVR ας το πάρουμε από την αρχή

Νέα ΟΤΕ ΤV : #336 Οχι φίλε μου Ιούνιο του 2013 PVR.

Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου: #120 Η υπηρεσία PVR θα παει λίγο πισω και θα κανει λανσάρισμα περίπου στο ξεκίνημα τις premier league τον αυγουστο

Φτάσαμε στα μέσα του Σεπτεμβρίου σε δημοσίευμα του DigitalTV: http://digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=9116&Itemid=107

Και μόλις πρόσφατα:

Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου: #291 : Θα έχουμε μια καθυστέρηση για τέλη Σεπτεμβρίου με πρώτο δεκαήμερο Οκτωβρίου.

Ας πάμε στοίχημα για το ποια θα είναι η νέα ημερομηνία που θα μας έρθει το PVR

Last edited by a moderator:
3 μήνες καθυστέρηση σε ένα προγραμματισμό ενός χρόνου δεν είναι σοβαρό θέμα για γκρίνια. Το αρχικό post περί Ιούνιου 2013 έγινε το Δεκέμβρη του 2012.

''θα έχουν τη δυνατότητα να παγώνουν τη ζωντανή μετάδοση των καναλιών για όλα τα κανάλια και να ανατρέχουν πίσω σε περιεχόμενο έως και 48 ώρες πριν κάτι που μέχρι σήμερα μπορούσαν να κάνουν μόνο οι συνδρομητές OTE TV μέσω IPTV και για ορισμένα κανάλια''
Aυτα ειναι τα καλυτερα...να ρωτησω κατι επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος,αυτη η δυνατοτητα δεν ειναι αυτονοητη στους pvr δεκτες ετσι;

Για μένα το καλύτερο που έρχεται είναι αυτό :

Επίσης με τον νέο δέκτη PVR θα μπορούν όσοι το επιλέξουν αν συνδέσουν πάνω του τον απλό δέκτη και να βλέπουν σε δύο τηλεοράσεις διαφορετικά κανάλια από το πρόγραμμα του OTE TV με κάποιο επιπλέον κόστος.

Status
Not open for further replies.