Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Status
Not open for further replies.
Για μένα το καλύτερο που έρχεται είναι αυτό :

Επίσης με τον νέο δέκτη PVR θα μπορούν όσοι το επιλέξουν αν συνδέσουν πάνω του τον απλό δέκτη και να βλέπουν σε δύο τηλεοράσεις διαφορετικά κανάλια από το πρόγραμμα του OTE TV με κάποιο επιπλέον κόστος.

Δηλαδη μιλαμε και για multiview?? Eιχαν πει οτι θα αργησει αυτο!!

Φανταζομαι πως με τον νεο δεκτη Pvr θα μπορουμε να γραφουμε και ο,τι προγραμμα θελουμε και να μενει αυτο στον σκληρο δισκο?? οπως ειναι και ο Pvr δεκτης της νοβα. Οχι μονο την δυνατοτητα να ανατρεχουμε πισω στο περιεχομενο ως και 48 ωρες.

Αν δε το επιβεβαιώσει κάποιο από τα παιδιά του ΟΤΕ (amvrakas, dream21, imcan κτλ) εγώ δε πιστεύω αυτά που γράφει το techblog. Για την ακρίβεια μου φαίνεται πως γράφει μπαρούφες. Η δυνατότητα επιστροφής 48 ώρες πίσω γίνεται μόνο με IPTV, δε μπορεί να γίνει αλλιώς.

Εαν καποιος γνωριζει την διαδικασία για εκεινους που θέλουν τον καινούριο δεκτη ας γραψει περισσότερα. Ας πουμε θα πρεπει να επιστρέψουμε τον παλιό δεκτη για να παρουμε τον καινούριο, ή μπορούμε να παρουμε τον καινούριο δεκτη ασχετα με το εαν επιστρέψουμε τον παλιό; Τιμολόγιο εχουμε φημολογούμενο ή θα πρεπει να περιμένουμε να βγεί πρωτα ωστε να εχουμε κατι απτό; Ευχαριστώ.

Για μένα το techblog είναι αξιόπιστο το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιωθεί! Είχε επιβεβαιωθεί και τότε με την digea που έλεγε ότι ο επόμενος σταθμός της είναι η Κρήτη... αλλά άσχετα από αυτό για να το λέει είναι πληροφορίες απο μέσα!

Last edited:
Κοντος ψαλμος αλληλουια που λένε. Το συγκεκριμένο απλα θα το ελεγα ερασιτεχνικό site, απο τα reviews μεχρι τις ειδησεις μιας και δεν προσφερουν κατι παραπανω απο μεταφραση ειδησεων που βλεπουν. Νομίζω δωσατε περισσότερη σημασία απο όσο του αξίζει. Θα υπέθετα πως ο ΟΤΕ θα απελευθερωνε το pvr μαζί με κάποιο γεγονός-αθλητικό-κινηματογραφική συμφωνία, κατι τελος πάντως για να του δώσει μια παραπάνω μαρκετίστικη ώθηση.

Τελικά εδώ μιλάμε για το http://techblog.gr/ που παρεμπιπτόντως είναι από τα πιο αξιόπιστα τεχνολογικά sait που υπάρχουν κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα ( γι αυτό άλλωστε το πόσταρα εδώ ) ή για το pvr δέκτη του ΟΤΕ ; :hmmmm:

Από αυτά που γράφει αποδεικνύεται πως ΔΕΝ είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα τεχνολογικά site, γιατί αν ήταν θα γνώριζαν πως χρονομετατόπιση 48 ωρών γίνεται ΜΟΝΟ με IPTV και όχι με οποιαδήποτε PVR υπηρεσία σε δορυφορικό δέκτη.

Αυτά που γράφει το techblog είναι κατά την γνώμη μου αξιόπιστα. Απλά μπορεί να μπέρδεψαν το διάστημα και να μην είναι 48 ώρες αλλά λιγότερο.

Θα φανεί πάντως σύντομα.

Δεν νομιζω να "γράφει" πρόγραμμα 70 καναλιών!!! ούτε για 10 λεπτά...
Στο IP δεν το κατεβαζεις πριν αλλά την ώρα που το επιλέγεις.

Η μόνη περίπτωση να δοθεί τέτοια δυνατότητα είναι από τη θύρα ethernet του δέκτη και σε συνδυασμό δορυφορικού με IPTV. Αλλά τότε μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό, μία υπηρεσία προστιθέμενης αξίας σε όσους διαλέγουν 3play ΟΤΕ.

Επιβεβαιώνω με τη σειρά μου ότι όσα αναφέρει το techblog είναι μπαρούφες. Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε παραπάπω, χρονομετατόπιση για 48 ώρες μπορεί να γίνει μόνω μέσω της IPTV υπηρεσίας. Ο PVR θα έχει την κλασσική χρονομετατόπιση 1-2 ωρών.
Επίσης και το mutliview το οποίο επίσης αναφέρει δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα....τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Ξέρουμε πώς θα περάσει ο νέος δέκτης σε ενεργούς συνδρομητές; Θα αλλαχθεί απλά ο παλαιός δέκτης με τον νεότερο;

Status
Not open for further replies.