Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Status
Not open for further replies.
Ο ΟΤΕ δε λειτουργεί όπως η Νόβα.Αν διακόψεις, δεν μπορείς να συνδεθείς για 2-3 μήνες.Σε υποχρεώνει σε νέο 12μηνο.
Ως σημείωση το αναφέρω για την οικονομία της συζήτησης.

Επίσης, νομίζω το έχουμε συζητήσει ξανά (και αν θυμάμαι καλά πρέπει να ξεκίνησα και την σχετική κουβέντα).
Στο ΟΤΕ (με τα τωρινά δεδομένα) δεν μπορείς να συνδέεσαι για μικρότερα του χρόνου διαστήματα, όπως στην νόβα.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Ο ΟΤΕ δε λειτουργεί όπως η Νόβα.Αν διακόψεις, δεν μπορείς να συνδεθείς για 2-3 μήνες.Σε υποχρεώνει σε νέο 12μηνο.
Ως σημείωση το αναφέρω για την οικονομία της συζήτησης.

Την NOVA την έκοβαν πολλοί το καλοκαίρι που δεν είχε αθλητικά για να γλιτώσουν τα 60 ευρώ το μήνα.

Ευτυχώς που το ανέφερες πάντως για να γλιτώσουμε την περαιτέρω συζήτηση.

Αυτό με τα 99 ευρώ το έγραψα εγώ, και το βρήκα στα "ψιλά γράμματα" που λένε το κόστος αν δεν επιστρέψεις τον δέκτη εντός 15 ημερών (με όλα τα παρελκόμενα). Αφορά τον τρέχον δέκτη, και όχι δέκτες που θα δούμε στο μέλλον, όπως ο pvr.

Το εάν πληρώνεις τον δέκτη ή την υπηρεσία, θα γίνει κατανοητό όταν επιτέλους βγει. Αν μπορώ να πάρω τον pvr και να έχω 4 μήνες pvr, και να μπορώ να σταματήσω το pvr (επειδή βαρέθηκα να δίνω 4 ευρώ) χωρίς να επιστρέψω τον δέκτη (που δεν θα λειτουργεί φυσικα το pvr), τότε χρεώνεται η υπηρεσία. Αν μόλις το σταματήσω πρέπει να αλλάξω δέκτη (να πάρουν τον παλιό και να φέρουν άλλον), τότε είναι στον δέκτη.

Θα ισχύει το 2ο

Όπως και να έχει όμως αυτό με το χρησιδάνειο δεν το καταλαβαίνω, η Nova σου δίνει με 49 ευρώ τον δέκτη με κάποια χρονική δέσμευση (συνήθως 12μηνο και εξόφληση μέσω πιστωτικής ή πάγιας εντολής) και μετά ο δέκτης σου ανήκει, θα μου πει τώρα κάποιος και αν διακόψεις τι να τον κάνεις τον δέκτη και εγώ θα πω αν διακόψω μετά το 12μηνο για ένα-δυο μήνες βρε αδελφέ λόγω οικονομίας και θελήσω να το ενεργοποιήσω πάλι αργότερα γιατί θα πρέπει να τον επιστρέψω ντε και καλά και μετά να μου δώσουν κάποιον άλλο και να χάσω εγγραφές που θα έχω κάνει κλπ., τα ελεύθερα κανάλια δε συνεχίζουν να παίζουν; και τους δέκτες που θα επιστρέφονται τι θα τους κάνουν, θα δίνουν μεταχειρισμένο εξοπλισμό στους πελάτες;
Ακόμη και αυτοκίνητο να αγοράσεις μέσω leasing μετά από κάποιο χρονικό διάστημα το εξαγοράζεις πλήρως.
Έχω λοιπόν την εντύπωση πως στη σημερινή εποχή της κρίσης και των ισχνών αγελάδων όλες οι εταιρίες προσπαθούν να βρουν τρόπους να πάρουν το κάτι παραπάνω από τους πελάτες τους χωρίς όμως να αυξήσουν στα ίσια τον τιμοκατάλογο τους γιατί εκεί θα τους έκραζαν όλοι.

Η έννοια του χρησιδανείου βοηθάει αφενός τον ΟΤΕ να αποσβέσει ένα υλικό σε βάθος 3-4 χρόνων αφού πλέον θεωρείται πάγιο του και από πλευράς του συνδρομητή βοηθάει να πληρώσει έναν εξοπλισμό με δόσεις, όπως τόσα άλλα στις μέρες μας.
Θα συμφωνήσω ότι για κάποιον που θέλει να διακόψει προσωρινά δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο αλλά προφανώς αυτό θέλει να αποφύγει ο ΟΤΕ

μπερδεμενα πραγματα , επρεπε να ειναι οπως ξεκινησε απο την αρχη, δηλαδη : 50 euro ο δεκτης και 12μηνη δεσμευση. ο παλιος δεν ειχε δυνατοτητα pvr ο καινουργιος θα εχει .για τους νεους συνδρομητες θα τους δινουν τον νεο δεκτη και οι παλιοι συνδρομητες αλλαγη του παλιου με νεο ,αντεε πες και με ανανεωση για 12 μηνες παλι απο την μερα αλλαγης . οσο για το κοστος να πληρωσω 4 ευρω τον μηνα σαν υπηρεσια αλλα για πιο πραγμα? εγω νομιζα οτι θα ειναι σαν την νοβα και εγγραφη αλλα και να βλεπεις σε 2 tv. 4 ευρω για να αποθηκευω αυτο που βλεπω ? ας μου ανοιγε την θυρα usb στον παλιο δεκτη να βαλω εναν εξωτερικο σκληρο . αντε γιατι σαν να ξεφευγει ο οτε, λιγο η τιμη στα νεα πακετα ,λιγο τα hd που χαλανε , λιγο τα 3.5 ευρω για το ondemand , αυξηση στα ενηλικων , βαλε και 1 ευρω η αναγνωριση κλησης (!) ...

Παιδιά επειδή δε θέλω να κουράσω άλλο με το συγκεκριμένο θέμα, με τα παραπάνω εκφράζω τη προσωπική μου άποψη, οπότε είναι υποκειμενική.
Όσο για την οικονομία της συζήτησης που ανέφεραν και τα παιδιά πιο πάνω απλά να αναφέρω πως η ουσία των όσον έγραψα βρίσκεται στη τελευταία παράγραφο σχετικά με την μέθοδο που βρίσκουν πολλές εταιρίες σε περίοδο κρίσης να φορτώνουν το τιμολόγιο τους με επιπλέον ποσά για διάφορες υπηρεσίες καταλήγοντας κάποιος να πληρώνει ένα κάρο λεφτά αν θέλει να έχει full πακέτο.
Χαρακτηριστικά αναφέρω: ο ΟΤΕ TV ξεκίνησε με 19,90, μετά πήγαμε στα 21,90, (λόγω κυρίως Premier league), μετά ήρθε ο PVR, άλλα 4 ευρώ εφ’ όρου ζωής για χρησιδάνειο (εκτός κι αν κάποια στιγμή το ορίσουν μόνο για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα), βάλε κάτι παραπάνω και στο adult pack λόγω προσθηκών …φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι.
Προσοχή, δεν είναι γκρίνια τα παραπάνω, είναι απλά ένα παράπονο, το ίδιο ισχύει φυσικά και για τη NOVA με διάφορες επιπλέον χρεώσεις π.χ. για τα HD.
Αυτά από ‛μένα για το συγκεκριμένο θέμα, ευχαριστώ για την υπομονή σας.

μπερδεμενα πραγματα , επρεπε να ειναι οπως ξεκινησε απο την αρχη, δηλαδη : 50 euro ο δεκτης και 12μηνη δεσμευση. ο παλιος δεν ειχε δυνατοτητα pvr ο καινουργιος θα εχει .για τους νεους συνδρομητες θα τους δινουν τον νεο δεκτη και οι παλιοι συνδρομητες αλλαγη του παλιου με νεο ,αντεε πες και με ανανεωση για 12 μηνες παλι απο την μερα αλλαγης . οσο για το κοστος να πληρωσω 4 ευρω τον μηνα σαν υπηρεσια αλλα για πιο πραγμα? εγω νομιζα οτι θα ειναι σαν την νοβα και εγγραφη αλλα και να βλεπεις σε 2 tv. 4 ευρω για να αποθηκευω αυτο που βλεπω ? ας μου ανοιγε την θυρα usb στον παλιο δεκτη να βαλω εναν εξωτερικο σκληρο . αντε γιατι σαν να ξεφευγει ο οτε, λιγο η τιμη στα νεα πακετα ,λιγο τα hd που χαλανε , λιγο τα 3.5 ευρω για το ondemand , αυξηση στα ενηλικων , βαλε και 1 ευρω η αναγνωριση κλησης (!) ...

+++ έτσι ακριβώς το βλέπω κι εγώ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει να πληρώσω 4 ευρω τον μηνα για να γράφω. Δεν μιλαμε για stream δηλαδη δες οτι θες οποτε θες (on demand). Μιλαμε για απλη εγγραφη. Τα 4 ευρω που κολλάνε?

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

ντροπη που αντι να κοιταξουν να βελτιωσουν την ποιοτητα εικονας των καναλιων τους μας βαζουν αυξηση με το ετσι θελω 2 ευρο και να μας χρεωνουν 4 ευρο το μηνα για κατι που μας το ειχαν υποσχεθει δωρεαν (ανοιγμα usb θυρας) δηλαδη συν 6 ευρω το μηνα? ενας ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ λογοσ που αφησα νοβα και γραφτηκα οτε ειναι επειδη ηταν πιο φτηνα αν ειναι ετσι να ξαναγυρισουμε νοβα.

Δεν αντέχω την απαξίωση των πάντων.
To pvr που ote σου επιτρέπει να κάνεις εγγραφές.
Δίνοντας σου ένα νέο δέκτη με σκληρό δίσκο σου ζητάει 4 ευρώ το μήνα.
Δε σε ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ δεν στον επιβάλει και ποτέ δε σου υποσχέθηκε επίσημα να σου ανοίξει τη θύρα usb.
Όποιος θέλει να έχει τη δυνατότητα εγγραφών και παύσης της ζωντανής ροής θα τον πάρει, όποιος δε θέλει μένει όπως έχει.
Τόσο καιρό ζητάμε τον pvr και τώρα μας ξινίζει.
Ας ξεφύγουμε από την κακομοιριά και τη μιζέρια.
Το ένα μας βρωμάει το άλλο μας μυρίζει, στην τελική ο καθένας είναι κύριος στα λεφτά του και τα εξουσιάζει όπως θέλει.

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

δεν ειναι η απαξιωση των παντων που λες,αλλα η κοροιδια απο υπαλληλο οτε που μου εδωσε τον kaon (αρα ο υπαλληλος για μενα ειναι επισημο δηλαδη το επισημο ειναι μονο το site του οτε? εγω μπορει να μην εχω πληροφορια απο ιντερνετ για αυτο πηγαινω στον οτε ) βεβαιωσε οτι για εγγραφες θα ανοιξει η θυρα! ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ !

δεν ειναι η απαξιωση των παντων που λες,αλλα η κοροιδια απο υπαλληλο οτε που μου εδωσε τον kaon (αρα ο υπαλληλος για μενα ειναι επισημο δηλαδη το επισημο ειναι μονο το site του οτε? εγω μπορει να μην εχω πληροφορια απο ιντερνετ για αυτο πηγαινω στον οτε ) βεβαιωσε οτι για εγγραφες θα ανοιξει η θυρα! ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ !

Σε κάποιο παλιό post, κάποιος ειδήμων είπε πως και η θύρα usb να ανοίξει, θα μπορείς να γράφεις κανάλια μονάχα από τη συχνότητα που βλέπεις εκείνη τη στιγμή.Αφήνω τους γνώστες να το αναλύσουν περισσότερο.Αν μια τέτοια δυνατότητα είναι αρκετή για σένα, τότε πάω πάσο.

Δεν είναι μπερδεμένα, απλά κάθε νέος ή παλιός συνδρομητής που παίρνει τον νέο PVR δέκτη θα χρεώνεται 4 τον μήνα. Αναβάθμιση STB σε PVR δεν σημαίνει και νέα 12-μηνη δέσμευση.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει να πληρώσω 4 ευρω τον μηνα για να γράφω. Δεν μιλαμε για stream δηλαδη δες οτι θες οποτε θες (on demand). Μιλαμε για απλη εγγραφη. Τα 4 ευρω που κολλάνε?
Εάν αγοράσεις DVD Recorder από τον Κοτσώβολο δεν θα πληρώσεις ένα Χ ποσό ????

Μάλλον αύριο ξεκινάει η διάθεση του PVR....εάν δεν επηρεστεί από την απεργία

imcan, ξέρουμε την διαδικασία αλλαγής του δέκτη;Π.χ, πάω σε ένα κατάστημα, δίνω τον παλιό δέκτη, παίρνω τον καινούργιο, τηλεφωνώ στο 13888 για την ενεργοποίηση και τέλος;

Δεν είναι μπερδεμένα, απλά κάθε νέος ή παλιός συνδρομητής που παίρνει τον νέο PVR δέκτη θα χρεώνεται 4 τον μήνα. Αναβάθμιση STB σε PVR δεν σημαίνει και νέα 12-μηνη δέσμευση.

Εάν αγοράσεις DVD Recorder από τον Κοτσώβολο δεν θα πληρώσεις ένα Χ ποσό ????
Δεκτά όλα, αλλά αν μείνω 5 ή 10 χρόνια στην υπηρεσία, θα έχω πληρώσει το δέκτη δύο και τρεις και πέντε φορές παραπάνω... Θα δεχόμουν τη λογική του χρησιδανείου εάν έπαυε η χρέωση όταν αποσβενόταν η αξία του PVR δέκτη. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, και η χρέωση των 4 /μήνα για την υπηρεσία τελικά του PVR, εμένα πάντα, μου φαίνεται μεγάλη.

Σε κάθε περίπτωση, YMMV. Ή ελληνιστί, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Στα 5 χρόνια θα αλλάξει ο δέκτης, όπως θα άλλαζες και DVD recorder, στα 10 τουλάχιστον 2 φορές.....επιπλέον θα πρέπει να υπολογίσεις και το κόστος του χρήματος..

imcan, ξέρουμε την διαδικασία αλλαγής του δέκτη;Π.χ, πάω σε ένα κατάστημα, δίνω τον παλιό δέκτη, παίρνω τον καινούργιο, τηλεφωνώ στο 13888 για την ενεργοποίηση και τέλος;
Ναι

Status
Not open for further replies.