AN σου χαλασει, ΟΤΑΝ σταματησεις, ο ΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ να σταματησει το καπελο. Αν, οταν, μπορει. Αυτα που ισχυουν ομως ΟΧΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ αυτη τη στιγμη και ειναι τα πιθανοτερα ειναι να μην σου χαλασει τοσο γρηογρα αφου τωρα λειτουργει καλα, να μην σταματησεις τοσο γρηγορα και ο ΟΤΕ να μην σταματησει το καπελο των 4 ευρω.
Διαβάζοντας τόσα παράπονα σε διπλανά θέματα, υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν είναι ευχαριστημένος με το πακέτο (βλέπε History, περιφεριακά, ώρες κ.α.). Όλος αυτός ο κόσμος, μπορεί πλέον να δοκιμάσει το PVR και αν και πάλι δεν του κάνει ο ΟΤΕ, να διακόψει χωρίς να έχει πετάξει τα λεφτά του.
Συμφωνοι. Δε ξερω τι διαφορα κανει για αυτους, αλλα αυτοι που ειναι στη forthnet ειναι σιγουρα περισσοτεροι απο τους παραπανω. Για να μην πω συντριπτικα περισσοτεροι.
Δε νομίζω ότι είναι πολλοί... Το παρουσιάζεις λες και είναι όλη η Ελλάδα! Δες
εδώ
Πολυ αμφιβαλλω αν θελουν ή και αν μπορουν να ανοιξουν τις κλειδωμενες θυρες. Η μια (ehernet) απαγορευεται να ανοιξει δια ροπαλου για αυτονοητους λογους, αν μπορουσαν θα αφαιρουσαν και το βυσμα, ενω η αλλη (usb) προυποθετει δουλεμενο firmware κατι που δεν παρεχει ο ΟΤΕ αλλα παραγγελνει/αγοραζει, και τεχνικη υποστηριξη με τον καθε εναν που παει να βαλει σκληρο πανω ο οποιος πανω απο 500 Giga πχ δεν προκειται να δουλεψει (προσωπικη εκτιμηση) αλλα κανεις τεχνικος τους δεν θα ξερει να απαντησει γιατι δεν δουλευει. Αρα -> επιστροφες δεκτων αβερτα...
Τα ίδια θα λέμε και για τον επόμενο δέκτη. Δεν έχω τόσες γνώσεις, αλλά νομίζω ότι ακόμα και ο 1ος δέκτης μπορεί να καλύψει τις αναγκες του ΟΤΕ. Για ποιον λόγο δεν τον χρησιμοποιούν είναι άλλο θέμα. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα, ας με διορθώσει...
Ετσι προωθησαν τη λυση εσωτερικου σκληρου ο οποιος πληρωνεται κι απο τον καταναλωτη κι εχουν το κεφαλι τους ησηχο. Και φυσικα οσο παιρνουν 4 ερω απο το συγκεκριμενο μηχανημα, γιατι να προβουν σε αγορα καινουργιου παιρνοντας πισω τους παλιους? Επειδη συμφερει εμας?
Για τον ίδιο λόγο που αλλάζουν τους 2 προηγούμενους. (έστω 1, καθότι δεν θα δίνουν PVR σε όλο το κόσμο).
Μπααα. Εγω λεω 3 χρονακια μες το νερο αυτον θα εχουμε, να κανει αποσβεση η αγορα τους. Το να προωθησουν αποκλειστικη λυση οριστικης προσλκυσης πελατιας απο τη NOVA (υβριδικος) ελπιζω να μην ειναι η μοναδικη επιλογη μηχανηματος, γιατι προφανως καποιοι θελουν και τις 2 πλατφορμες, αρα ετσι πολλοι θα κοψουν τελειως τον πλεον ασυμφορο ΟΤΕ για να μεινουν στη NOVA.
Δε μπορώ να καταλάβω πως βγάζεις συμφαίρουσα την NOVA. Και χωρίς την συνδρομή για το PVR είναι ακριβότερη ακόμα για πελάτες Forthnet.
Ναι συμφωνω, αλλα μιλαω για πακετα που λειτουργουν. Με πηραν απο τον ΟΤΕ να μου πουν πως αμα φυγω τελειως απο τη NOVA μου δινουν OTE cinema full pack ΔΩΡΕΑΝ για 12 μηνες, και στην τελικη μου τα εβγαλε (χωρις κλησεις εξωτερικου) πως θα μου βγαινει κοντα 50 ευρω το μηνα. Δηλαδη 50ευρω για intenet και τηλεφωνο μονο. Αυτη ειναι προσφορα να την παιρνεις στα σοβαρα?
Αν δεν κάνω λάθος, ακόμα και τώρα η ΕΕΤΤ δεν επιτρέπει στον ΟΤΕ να βγάλει τιμες ανταγωνιστικές για τηλεφωνία και internet. Αν σε βολεύει η Forthnet, μείνε εκεί. Εμένα όμως, με βολεύει η Wind (λόγω τιμής / εκπτώσεων με κινητά) και η Hol (λόγω κάλυψης). Παρόλο το "καπέλο" των 4, προτιμώ τον ΟΤΕ TV λόγω τιμής / περιεχομένου... Καθένας με τον πόνο του...
Δεν διαφωνω, απλα υποστηριζω πως θα επρεπε να τις ριξει πολυ περισσοτερο, απλα προτιμιθηκε κι απο τους 2 να τις ριχνουν μονο για αυτους που ειναι αποκλειστικοι τους πελατες. Εξου και το αθεμιτος ανταγωνισμος.
Δυστυχώς θα δείς ότι η ελεύθερη αγορά δεν λειτουργεί έτσι... όλοι κοιτούν το κέρδος τους, και ο μόνος τρόπος για να πάρει ο καταναλωτής κάτι περισσότερο από το "τυράκι", είναι να έχει το κράτος ή οι πολίτες ένα όργανο που θα τους ελέγχει...
Εγώ πάντως ήθελα να υπάρχει η επιλογή της εφάπαξ καταβολής ενος ποσού για την αγορά του.
Αν κάποιος γνωρίζει, καλό θα ήταν να μας εξηγήσει για ποιο λόγο δεν προσφέρουν καθόλου "πακέτα" με προκαταβολή των χρεώσεων... Προφανώς και είναι η πολιτική της εταιρίας, αλλά με αυτό τον τρόπο, θα έλυνε τα χέρια αρκετού κόσμου που δεν θέλει να δεσμεύεται με συμβόλαια ή να πληρώνει κάθε μήνα... Θα βόλευε π.χ. αυτους του εξωτερικού.