Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Status
Not open for further replies.
Γι'αυτό σας ρωτώ, σκέφτομαι να καταργήσω τον Eurobird από τον Dreambox και να βάλω ένα twin lnb στο πιάτο στην θέση
του μονού που έχω τώρα για τον Eurobird και 2 καλώδια που θα κουμπώνουν στο δέκτη pvr του OTE στο lnb 1 και lnb 2.
στον Dreambox οι υπόλοιποι δορυφόροι θα μείνουν όπως είναι με τα diseqc 2.0.

ποια είναι η καλύτερη σύνδεση για μένα?
Την έχεις ήδη γράψει.

Θερμή παράκληση προς όλους: Όσο μπορείτε, γράφετε μηνύματα που να έχουν σχέση με το θέμα.

Εγώ το πρόβλημα που βλέπω με το χρησιδάνειο, είναι ότι σου αφαιρεί την ευκολία της σύνδεσης/αποσύνδεσης. Έχεις ΟΤΕ. Θα μείνεις υποχρεωτικά 12 μήνες, αλλιώς πρόστιμο. Το κόβεις. Αν θες να συνδεθείς, άλλους δώδεκα μήνες...

Στην νόβα, μετά το 1ο 12μηνό, έχεις τον δέκτη και την κάρτα. Συνδέεσαι 6-8 μήνες, βλέπεις π.χ. το πρωτάθλημα, και σταματάς. Με τον εξοπλισμό δικό σου, δεν υπογράφεις συμβόλαιο...

Γενικά υπάρχουν διάφορα θεματάκια, όπως ότι συνεχίζεις να πληρώνεις και μετά τα 3 χρόνια, το πιθανό κόστος επιστροφής του δέκτη αν διακόψεις (που δεν έχω ιδέα τι ισχύει), αν διακόψεις θα χάσεις για πάντα τις εγγραφές, κλπ.

αυτο δεν το γνωριζα και ειναι οντως περιορισμος στην περιπτωση της επανασυνδεσης.

όλοι οι δορυφορικοί συνδρομητές του OTE TV θα έχουν δυνατότητα σε υπηρεσίες Video on Demand και Replay TV, που δεν έχουν μέχρι σήμερα. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα ενεργοποιηθεί, μέσω αναβάθμισης η θύρα Ethernet των δορυφορικών δεκτών του OTE TV, ενώ ο συνδρομητής OTE TV θα πρέπει να είναι απαραίτητα και συνδρομητής στην ADSL υπηρεσία Conn-X, του OTE. Η υπηρεσία αναμένεται να λανσαριστεί στο τέλος του Β εξαμήνου του 2014 και θα συνοδευτεί με το λανσάρισμα νέου υβριδικού δέκτη, που θα λαμβάνει δορυφορική και IP τηλεόραση, ταυτόχρονα.
http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=9859&Itemid=107

Ισως έτσι να εξηγείται για έναν επιπλέον λόγω το χρησιδάνειο, αν πρόκειται τέλος του επόμενου χρόνου να έχουμε αλλαγή στην αλλαγή δέκτη.

Last edited:
εγω ξερω οτι πριν απο λιγους μηνες εδινα 50 ευρο στον λογαριαμο (διμηνο ερχεται) και τωρα θα δινω 62
ευρω (4 απο την αυξηση με το ετσι θελω..και 8 για να γραφω ) γιατι μου υποσχεθηκε ο οτε οτι θα γραφω απο usb δωρεαν ! 13 ευρω αυξηση στον λογαριασμο εν μεσω κρισης με υπουλο τροπο ειναι απαραδεκτοι...

Re: Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

εαν τον εβαζε εφαπαξ πληρωμη θα τον επαιρνες?
εαν ναι,βαλτα στην ακρη και δινε τα απο εκει.
εαν οχι μην τον παιρνεις καθολου.
ψοχολογικο ειναι γιατι βλεπεις οτι το μηνιαιο σου κοστος ανεβαινει.
ουσιαστικα θα σου ερθει λιγοτερο.

Νομίζω ειπώθηκε πως δεν θα υπάρχει. Αναρωτήθηκα μήπως θα προτιμούσα εφάπαξ αγορά δέκτη και σκέφτηκα ότι:

1) Θα έπρεπε ξαφνικά να πληρώσω μία και έξω ένα μεγάλο ποσό (από το πουθενά λογαριασμός ~ 150 ευρώ), μεγαλύτερο ακόμα και από την ετήσια εισφορά μου για ολόκληρη την υπηρεσία (η οποία όμως καταβάλεται ευκολότερα καθότι είναι μηνιαία), κ το οποίο σίγουρα θα αργούσα πάρα πολύ να νιώσω ότι κάνει απόσβεση. (Να γράφω εκπομπές 2-3 φορές την εβδομάδα? 4-5? περισσότερες δεν έχω έτσι κ αλλιώς το χρόνο να βλέπω ακόμα και αν τις έγραφα)

2) Καθώς τίποτα δεν είναι μόνιμο και τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται όπως εμπεδώσαμε καλά τα τελευταία χρόνια, αν σε 1 χρόνο θελήσω να διακόψω επειδή η nova πήγε το full pack της στα 9,90 (λέμε τώρα...) ή αναγκαστώ να το κάνω επειδή έχασα ας πούμε τη δουλειά μου, έχω πετάξει τα 2/3 των χρημάτων μου για έναν οραιότατο βιβλιοστάτη/πρες παπιέ...

3) Αν παρόλαυτα, για 2 χρόνια τα πάντα παραμείνουν ως έχουν και πχ. 6 μήνες μετά ο δέκτης παραδώσει πνεύμα, φύγαμε για νέο 150άρι.

Θα ήθελα να ακούσω όντως ενα πλεονέκτημα της εφάπαξ αγοράς, και αν κάποιοι την προτιμούν έναντι του χρησιδανείου. Εννοείται δεν αναφέρομαι στις θεωρίες περι "καπνισμένων" δεκτών και λαδωμένων τηλεκοντρόλ οι οποίες είναι απλά φιλολογικές συζητήσεις.

Last edited:
Κατα την ταπεινη μου αποψη φυσικα και δεν ειναι προτιμοτερο το χρησιδανειο. Γιατι? Μα απλουστατα γιατι μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα, ο αποκωδικοποιητης ΔΕΝ θα περιελθει στα χερια του πελατη, σε αντιθεση με την εφαπαξ αγορα του. Βεβαια, τι να τον κανεις λεει τον δεκτη μετα απο 2-3 χρονια? Μα αν δεν αλλαξει τιποτα, θα συνεχισεις να πληρωνεις. Ετσι ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να αλλαξει δεκτη νωρις ο ΟΤΕ για να δικαιολογησουμε τη συνεχομενη εξτρα συνδρομη γιατι αλλιως, μετα απο 3 χρονια θα εχουμε πληρωσει οσα και για τον PACE αλλα θα συνεχιζουμε να πληρωνουμε τα 4 σε αντιθεση με τη NOVA. Για να μην αναφερω και το οτι η τιμη του Pace πεφτει στα 50 με χρηση π.καρτας, αρα τα 3 χρονια ειναι σε αυτη την περιπτωση στην ουσια ενα! Σε λιγοτερο απο ενα χρονο θα αλλαξει δεκτη ο ΟΤΕ? Μαλλον απιθανο. Τα περι υβριδικου προυποθετουν να φυγεις απο τη forthnet, κατι που δε νομιζω να ειναι τοσο ισχυρο σαν κινητρο για καποιον που εχει πχ 3ble play στη forthnet το οποιο ειναι πλεον μονοδρομος αν θελει NOVA. Επισης κοστιζει 30+ ευρω η αλλαγη παροχου.

Το πιθανο πλεονεκτημα ειναι η ενδεχομενη αλλαγη του δεκτη ενδιαμεσα. Αλλα και παλι η λεξη "ενδεχομενη" εχει τα ποσοστα της. Ποσο πιθανο ειναι ο OTE να αλλαξει τους δεκτες του συντομα δηλαδη εντως του χρονου ας πουμε για να μας βγει τελικα "φτηνος"?

Ακομη, συμφωνα με το παραπανω αρθρο χρεωνεται η PVR υπηρεσια, οχι ο αποκωδικοποιητης ο οποιος παρεχεται δωρεαν σε νεους συνδρομητες. Μετα απο ευλογο χρονικο διαστημα λοιπον, ο κοσμος θα αρχισει να διαμαρτυρεται με τις τιμες του PVR του ΟΤΕ αφου η NOVA δε το χρεωνει και για τους παλιους συνδρομητες θα υπαρχει χασουρα συγκριτικα με τον ανταγωνιστη, ο οποιος ΑΝ εχεις 3ble play θα ειναι ουσιαστικα μολις 3 ευρω ακριβοτερος (20+15 sports + novacinema = 35 εναντι 28+4=32 του ΟΤΕ). Προσωπικα ομως προβλεπω ο ΟΤΕ να κραταει την PVR χρεωση και τελικα η τιμη του να εξισωνεται με αυτην της NOVA...
Φτηνοτερος ο ΟΤΕ ειπατε?

Συμφωνα με τα παραπανω, διαφενεται πως ο (υπερ των δεοντων αθεμιτος) ανταγωνισμος των 2 παραπανω εταιριων, εχει δυστυχως αποβει εις βαρος των πελατων κι οχι υπερ τους οπως θα επρεπε, αφου σε οποιαδηποτε κινηση γινεται υποβοσκει το μοτο:"Ή φευγεις απο τον αλλον και να ερχεσαι αποκλειστικα σε μενα ή σε γδέρνουμε!!"

Last edited:
Νομίζω ειπώθηκε πως δεν θα υπάρχει. Αναρωτήθηκα μήπως θα προτιμούσα εφάπαξ αγορά δέκτη και σκέφτηκα ότι:

1) Θα έπρεπε ξαφνικά να πληρώσω μία και έξω ένα μεγάλο ποσό (από το πουθενά λογαριασμός ~ 150 ευρώ), μεγαλύτερο ακόμα και από την ετήσια εισφορά μου για ολόκληρη την υπηρεσία (η οποία όμως καταβάλεται ευκολότερα καθότι είναι μηνιαία), κ το οποίο σίγουρα θα αργούσα πάρα πολύ να νιώσω ότι κάνει απόσβεση. (Να γράφω εκπομπές 2-3 φορές την εβδομάδα? 4-5? περισσότερες δεν έχω έτσι κ αλλιώς το χρόνο να βλέπω ακόμα και αν τις έγραφα)

2) Καθώς τίποτα δεν είναι μόνιμο και τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται όπως εμπεδώσαμε καλά τα τελευταία χρόνια, αν σε 1 χρόνο θελήσω να διακόψω επειδή η nova πήγε το full pack της στα 9,90 (λέμε τώρα...) ή αναγκαστώ να το κάνω επειδή έχασα ας πούμε τη δουλειά μου, έχω πετάξει τα 2/3 των χρημάτων μου για έναν οραιότατο βιβλιοστάτη/πρες παπιέ...

3) Αν παρόλαυτα, για 2 χρόνια τα πάντα παραμείνουν ως έχουν και πχ. 6 μήνες μετά ο δέκτης παραδώσει πνεύμα, φύγαμε για νέο 150άρι.

Θα ήθελα να ακούσω όντως ενα πλεονέκτημα της εφάπαξ αγοράς, και αν κάποιοι την προτιμούν έναντι του χρησιδανείου. Εννοείται δεν αναφέρομαι στις θεωρίες περι "καπνισμένων" δεκτών και λαδωμένων τηλεκοντρόλ οι οποίες είναι απλά φιλολογικές συζητήσεις.

Έχει αναφερθεί στο νήμα ήδη ένας: δεν μπορείς να έχεις ΟΤΕ TV μόνο για το διάστημα που διαρκούν τα αθλητικά γεγονότα. Μετά από κάθε διακοπή, θα θες νέο συμβόλαιο με 12μηνη δέσμευση. Και τα έξοδα επιστροφής του δέκτη φαντάζομαι δικά σου...

Επίσης, οι δέκτες δεν ξέρω αν χαλάνε συχνά. 4 χρόνια που έχω τον 865 της νόβα δεν μου έχει συμβεί κάτι. Ενώ 4 χρόνια στον ΟΤΕ θα είχα δώσει 200 ευρώ, και με τι αντίκρυσμα; Και με την υπόθεση ότι η χρέωση των 4 ευρώ θα μείνει σταθερή (που δεν είναι απίθανο να αυξηθεί).

Μα απλουστατα γιατι μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα, ο αποκωδικοποιητης ΔΕΝ θα περιελθει στα χερια του πελατη, σε αντιθεση με την εφαπαξ αγορα του.
Όπως είπαν και παραπάνω, αν σου χαλάσει μετά από μερικά χρόνια τι κάνεις? Όταν σταματήσεις την συνδρομή τι θα τον κάνεις? Με το χρησιδάνειο, ο ΟΤΕ μπορεί ανα πάσα στιγμή να σταματήσει το "καπέλο" για το PVR, ανάλογα με την κατάσταση της αγοράς και του ανταγωνισμού. Αν τα έχεις ήδη πληρώσει τι γίνεται?

Τα περι υβριδικου προυποθετουν να φυγεις απο τη forthnet, κατι που δε νομιζω να ειναι τοσο ισχυρο σαν κινητρο για καποιον που εχει πχ 3ble play στη forthnet το οποιο ειναι πλεον μονοδρομος αν θελει NOVA.
Το βλέπεις από την πλευρά σου επειδή έχεις 3play της NOVA. Για κάποιον με Wind ή HOL όμως, τι διαφορά κάνει?

Το πιθανο πλεονεκτημα ειναι η ενδεχομενη αλλαγη του δεκτη ενδιαμεσα. Αλλα και παλι η λεξη "ενδεχομενη" εχει τα ποσοστα της. Ποσο πιθανο ειναι ο OTE να αλλαξει τους δεκτες του συντομα δηλαδη εντως του χρονου ας πουμε για να μας βγει τελικα "φτηνος"?
Ήδη μιλάμε για τον 3ο δέκτη σε διάστημα 2 χρόνων... Και μπορεί να πεις ότι αυτός προσφέρει άλλες υπηρεσίες (PVR), και θα συμφωνήσω εν μέρει. Τον 2ο όμως γιατί τον έβγαλε? Επίσης, γιατί να βγάλει αλλο δέκτη και δεν άνοιγε την USB για PVR και την ethernet για την ενοποίηση? Δεν το βλέπω απίθανο να αλλάζει δέκτη στο μέλλον.

ΑΝ εχεις 3ble play θα ειναι ουσιαστικα μολις 3 ευρω ακριβοτερος (20+15 sports + novacinema = 35 εναντι 28+4=32 του ΟΤΕ)
Συγκρίνεις την τιμή του πακέτου ΜΕ έκπτωση της Nova με αυτή ΧΩΡΙΣ την έκπτωση του ΟΤΕ και πάλι βγαίνει ακριβότερο κατά 3 το μήνα ή 36 το χρόνο...

Συμφωνα με τα παραπανω, διαφενεται πως ο (υπερ των δεοντων αθεμιτος) ανταγωνισμος των 2 παραπανω εταιριων, εχει δυστυχως αποβει εις βαρος των πελατων κι οχι υπερ τους οπως θα επρεπε, αφου σε οποιαδηποτε κινηση γινεται υποβοσκει το μοτο:"Ή φευγεις απο τον αλλον και να ερχεσαι αποκλειστικα σε μενα ή σε γδέρνουμε!!"
Εκπτώσεις σε συνδιαστικά πακέτα υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις χώρες. Παρόλα αυτά, εγώ βλέπω ότι η ΝΟVA έχει ρίξει τις τιμές της, υποχρεωτικά λόγω ΟΤΕ.

Για εμένα, το μεγάλο μειονέκτημα του ΟΤΕ, όπως και πολλών άλλων υπηρεσιών, είναι ότι δεν έχει δυνατότητα για προπληρωμή του πακέτου όπως έκανε κάποτε η NOVA. Θα βόλευε αρκετό κόσμο...

Επειδή δεν είχα διαβάσει τα τελευταία posts δεν ήξερα οτι είχε αναφερθεί.
Εγώ πάντως ήθελα να υπάρχει η επιλογή της εφάπαξ καταβολής ενος ποσού για την αγορά του.
Θέλω να είναι ανεξάρτητος απί συμβόλαια, να μπορώ να έχω το δικαίωμα να διακιψω οποτε θέλω χωρίς να μπαίνω στην διαδικασία του τι θα γίνει με τον δέκτη.
Ας υπήρχε η επιλογή.
Εγώ μπορεί να είμαι "ψώνιο" και να θέλω να τον αγιρασω για διάφορους προσωπικούς λόγους.,

Όπως είπαν και παραπάνω, αν σου χαλάσει μετά από μερικά χρόνια τι κάνεις? Όταν σταματήσεις την συνδρομή τι θα τον κάνεις? Με το χρησιδάνειο, ο ΟΤΕ μπορεί ανα πάσα στιγμή να σταματήσει το "καπέλο" για το PVR, ανάλογα με την κατάσταση της αγοράς και του ανταγωνισμού. Αν τα έχεις ήδη πληρώσει τι γίνεται?
AN σου χαλασει, ΟΤΑΝ σταματησεις, ο ΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ να σταματησει το καπελο. Αν, οταν, μπορει. Αυτα που ισχυουν ομως ΟΧΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ αυτη τη στιγμη και ειναι τα πιθανοτερα ειναι να μην σου χαλασει τοσο γρηογρα αφου τωρα λειτουργει καλα, να μην σταματησεις τοσο γρηγορα και ο ΟΤΕ να μην σταματησει το καπελο των 4 ευρω.

Το βλέπεις από την πλευρά σου επειδή έχεις 3play της NOVA. Για κάποιον με Wind ή HOL όμως, τι διαφορά κάνει?
Συμφωνοι. Δε ξερω τι διαφορα κανει για αυτους, αλλα αυτοι που ειναι στη forthnet ειναι σιγουρα περισσοτεροι απο τους παραπανω. Για να μην πω συντριπτικα περισσοτεροι.

..Επίσης, γιατί να βγάλει αλλο δέκτη και δεν άνοιγε την USB για PVR και την ethernet για την ενοποίηση? Δεν το βλέπω απίθανο να αλλάζει δέκτη στο μέλλον.
Πολυ αμφιβαλλω αν θελουν ή και αν μπορουν να ανοιξουν τις κλειδωμενες θυρες. Η μια (ehernet) απαγορευεται να ανοιξει δια ροπαλου για αυτονοητους λογους, αν μπορουσαν θα αφαιρουσαν και το βυσμα, ενω η αλλη (usb) προυποθετει δουλεμενο firmware κατι που δεν παρεχει ο ΟΤΕ αλλα παραγγελνει/αγοραζει, και τεχνικη υποστηριξη με τον καθε εναν που παει να βαλει σκληρο πανω ο οποιος πανω απο 500 Giga πχ δεν προκειται να δουλεψει (προσωπικη εκτιμηση) αλλα κανεις τεχνικος τους δεν θα ξερει να απαντησει γιατι δεν δουλευει. Αρα -> επιστροφες δεκτων αβερτα...
Ετσι προωθησαν τη λυση εσωτερικου σκληρου ο οποιος πληρωνεται κι απο τον καταναλωτη κι εχουν το κεφαλι τους ησηχο. Και φυσικα οσο παιρνουν 4 ερω απο το συγκεκριμενο μηχανημα, γιατι να προβουν σε αγορα καινουργιου παιρνοντας πισω τους παλιους? Επειδη συμφερει εμας? Μπααα. Εγω λεω 3 χρονακια μες το νερο αυτον θα εχουμε, να κανει αποσβεση η αγορα τους. Το να προωθησουν αποκλειστικη λυση οριστικης προσλκυσης πελατιας απο τη NOVA (υβριδικος) ελπιζω να μην ειναι η μοναδικη επιλογη μηχανηματος, γιατι προφανως καποιοι θελουν και τις 2 πλατφορμες, αρα ετσι πολλοι θα κοψουν τελειως τον πλεον ασυμφορο ΟΤΕ για να μεινουν στη NOVA.

Συγκρίνεις την τιμή του πακέτου ΜΕ έκπτωση της Nova με αυτή ΧΩΡΙΣ την έκπτωση του ΟΤΕ και πάλι βγαίνει ακριβότερο κατά 3 το μήνα ή 36 το χρόνο...
Ναι συμφωνω, αλλα μιλαω για πακετα που λειτουργουν. Με πηραν απο τον ΟΤΕ να μου πουν πως αμα φυγω τελειως απο τη NOVA μου δινουν OTE cinema full pack ΔΩΡΕΑΝ για 12 μηνες, και στην τελικη μου τα εβγαλε (χωρις κλησεις εξωτερικου) πως θα μου βγαινει κοντα 50 ευρω το μηνα. Δηλαδη 50ευρω για intenet και τηλεφωνο μονο. Αυτη ειναι προσφορα να την παιρνεις στα σοβαρα?

Εκπτώσεις σε συνδιαστικά πακέτα υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις χώρες. Παρόλα αυτά, εγώ βλέπω ότι η ΝΟVA έχει ρίξει τις τιμές της, υποχρεωτικά λόγω ΟΤΕ.
Δεν διαφωνω, απλα υποστηριζω πως θα επρεπε να τις ριξει πολυ περισσοτερο, απλα προτιμιθηκε κι απο τους 2 να τις ριχνουν μονο για αυτους που ειναι αποκλειστικοι τους πελατες. Εξου και το αθεμιτος ανταγωνισμος.

Εγώ πάντως ήθελα να υπάρχει η επιλογή της εφάπαξ καταβολής ενος ποσού για την αγορά του.
Θέλω να είναι ανεξάρτητος απί συμβόλαια, να μπορώ να έχω το δικαίωμα να διακιψω οποτε θέλω χωρίς να μπαίνω στην διαδικασία του τι θα γίνει με τον δέκτη.
Ας υπήρχε η επιλογή.
Εγώ μπορεί να είμαι "ψώνιο" και να θέλω να τον αγιρασω για διάφορους προσωπικούς λόγους.,

ΣΩΣΤΟΣ !

Re: Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Ας υπήρχε η επιλογή.

Πάντως στο site αναφέρουν τιμές. 99 ευρώ κάνει ο τρέχων δορυφορικός.

AN σου χαλασει, ΟΤΑΝ σταματησεις, ο ΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ να σταματησει το καπελο. Αν, οταν, μπορει. Αυτα που ισχυουν ομως ΟΧΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ αυτη τη στιγμη και ειναι τα πιθανοτερα ειναι να μην σου χαλασει τοσο γρηογρα αφου τωρα λειτουργει καλα, να μην σταματησεις τοσο γρηγορα και ο ΟΤΕ να μην σταματησει το καπελο των 4 ευρω.
Διαβάζοντας τόσα παράπονα σε διπλανά θέματα, υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν είναι ευχαριστημένος με το πακέτο (βλέπε History, περιφεριακά, ώρες κ.α.). Όλος αυτός ο κόσμος, μπορεί πλέον να δοκιμάσει το PVR και αν και πάλι δεν του κάνει ο ΟΤΕ, να διακόψει χωρίς να έχει πετάξει τα λεφτά του.

Συμφωνοι. Δε ξερω τι διαφορα κανει για αυτους, αλλα αυτοι που ειναι στη forthnet ειναι σιγουρα περισσοτεροι απο τους παραπανω. Για να μην πω συντριπτικα περισσοτεροι.
Δε νομίζω ότι είναι πολλοί... Το παρουσιάζεις λες και είναι όλη η Ελλάδα! Δες εδώ

Πολυ αμφιβαλλω αν θελουν ή και αν μπορουν να ανοιξουν τις κλειδωμενες θυρες. Η μια (ehernet) απαγορευεται να ανοιξει δια ροπαλου για αυτονοητους λογους, αν μπορουσαν θα αφαιρουσαν και το βυσμα, ενω η αλλη (usb) προυποθετει δουλεμενο firmware κατι που δεν παρεχει ο ΟΤΕ αλλα παραγγελνει/αγοραζει, και τεχνικη υποστηριξη με τον καθε εναν που παει να βαλει σκληρο πανω ο οποιος πανω απο 500 Giga πχ δεν προκειται να δουλεψει (προσωπικη εκτιμηση) αλλα κανεις τεχνικος τους δεν θα ξερει να απαντησει γιατι δεν δουλευει. Αρα -> επιστροφες δεκτων αβερτα...
Τα ίδια θα λέμε και για τον επόμενο δέκτη. Δεν έχω τόσες γνώσεις, αλλά νομίζω ότι ακόμα και ο 1ος δέκτης μπορεί να καλύψει τις αναγκες του ΟΤΕ. Για ποιον λόγο δεν τον χρησιμοποιούν είναι άλλο θέμα. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα, ας με διορθώσει...

Ετσι προωθησαν τη λυση εσωτερικου σκληρου ο οποιος πληρωνεται κι απο τον καταναλωτη κι εχουν το κεφαλι τους ησηχο. Και φυσικα οσο παιρνουν 4 ερω απο το συγκεκριμενο μηχανημα, γιατι να προβουν σε αγορα καινουργιου παιρνοντας πισω τους παλιους? Επειδη συμφερει εμας?
Για τον ίδιο λόγο που αλλάζουν τους 2 προηγούμενους. (έστω 1, καθότι δεν θα δίνουν PVR σε όλο το κόσμο).

Μπααα. Εγω λεω 3 χρονακια μες το νερο αυτον θα εχουμε, να κανει αποσβεση η αγορα τους. Το να προωθησουν αποκλειστικη λυση οριστικης προσλκυσης πελατιας απο τη NOVA (υβριδικος) ελπιζω να μην ειναι η μοναδικη επιλογη μηχανηματος, γιατι προφανως καποιοι θελουν και τις 2 πλατφορμες, αρα ετσι πολλοι θα κοψουν τελειως τον πλεον ασυμφορο ΟΤΕ για να μεινουν στη NOVA.
Δε μπορώ να καταλάβω πως βγάζεις συμφαίρουσα την NOVA. Και χωρίς την συνδρομή για το PVR είναι ακριβότερη ακόμα για πελάτες Forthnet.

Ναι συμφωνω, αλλα μιλαω για πακετα που λειτουργουν. Με πηραν απο τον ΟΤΕ να μου πουν πως αμα φυγω τελειως απο τη NOVA μου δινουν OTE cinema full pack ΔΩΡΕΑΝ για 12 μηνες, και στην τελικη μου τα εβγαλε (χωρις κλησεις εξωτερικου) πως θα μου βγαινει κοντα 50 ευρω το μηνα. Δηλαδη 50ευρω για intenet και τηλεφωνο μονο. Αυτη ειναι προσφορα να την παιρνεις στα σοβαρα?
Αν δεν κάνω λάθος, ακόμα και τώρα η ΕΕΤΤ δεν επιτρέπει στον ΟΤΕ να βγάλει τιμες ανταγωνιστικές για τηλεφωνία και internet. Αν σε βολεύει η Forthnet, μείνε εκεί. Εμένα όμως, με βολεύει η Wind (λόγω τιμής / εκπτώσεων με κινητά) και η Hol (λόγω κάλυψης). Παρόλο το "καπέλο" των 4, προτιμώ τον ΟΤΕ TV λόγω τιμής / περιεχομένου... Καθένας με τον πόνο του...

Δεν διαφωνω, απλα υποστηριζω πως θα επρεπε να τις ριξει πολυ περισσοτερο, απλα προτιμιθηκε κι απο τους 2 να τις ριχνουν μονο για αυτους που ειναι αποκλειστικοι τους πελατες. Εξου και το αθεμιτος ανταγωνισμος.
Δυστυχώς θα δείς ότι η ελεύθερη αγορά δεν λειτουργεί έτσι... όλοι κοιτούν το κέρδος τους, και ο μόνος τρόπος για να πάρει ο καταναλωτής κάτι περισσότερο από το "τυράκι", είναι να έχει το κράτος ή οι πολίτες ένα όργανο που θα τους ελέγχει...

Αν κάποιος γνωρίζει, καλό θα ήταν να μας εξηγήσει για ποιο λόγο δεν προσφέρουν καθόλου "πακέτα" με προκαταβολή των χρεώσεων... Προφανώς και είναι η πολιτική της εταιρίας, αλλά με αυτό τον τρόπο, θα έλυνε τα χέρια αρκετού κόσμου που δεν θέλει να δεσμεύεται με συμβόλαια ή να πληρώνει κάθε μήνα... Θα βόλευε π.χ. αυτους του εξωτερικού.

Last edited:
Τελικά, υπάρχει ημερομηνία διάθεσης; Διάβαζα στο adslgr, κάποιος έχει τον δέκτη για δοκιμή.

Πήρα και ρώτησα στο 13888 και μου ειπανε πως δεν υπάρχει κατι νεώτερο και πως δεν ήξεραν καν για την παρουσίαση που εγινε στις 25/10. Το παλικάρι που με εξυπηρέτησε μου είπε πως μαλλον θα αργήσει. Του ειπα πως αναφέρθηκε πως θα διατεθεί στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε και μονο που δεν γέλασε. Μου είπε πως αν ήταν να γινει κατι τετοιο θα το ήξεραν στο 13888.

Μάλλον θα πρέπει να ενημερωθεί καλύτερα ο φιλος στο 13888. Αρχές Νοέμβρη θα διατεθεί ο νέος δέκτης.

Last edited:
Το αίτημα της αντικατάστασης θα υλοποειται εκείνη την ώρα; Με τον δέκτη παραμάσχαλα κάνουμε την αίτηση και παίρνουμε τον νέο εκείνη την ώρα ή περιμένουμε κάποιες ημέρες;

Status
Not open for further replies.