Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Status
Not open for further replies.
Πόσο κοντά?
Αντε να γράψουμε κανα nba,να δει η γυναίκα και καμία σειρά οπότε θέλει, να δει και η κόρη μικρή γιατρό που το βάλανε 5,30 το πρωί!

Last edited by a moderator:
Ο σκληρός δίσκος πάει περίπατο;

δεν το κατάλαβα αυτό, επαναδιατύπωσε please... thanks..

@ Παναγιώτη ,μη βιάζεσαι....:flipout:

Χρόνια πολλά σε όλους επί τη ευκαιρία..

δεν το κατάλαβα αυτό, επαναδιατύπωσε please... thanks..

Είχαν ακουστεί φήμες πως στα σχέδια τους είναι να ενεργοποιήσουν την usb θύρα και να μπορεί κάποιος να βάλει σκληρό δίσκο και να γράφει προγράμματα.Δεν ξέρω περισσότερα,γιατί και από τεχνικής φύσεως ζητήματα,δεν το κατέχω :earmuffs:

Αυτό ακριβώς έγραψα, είναι κοντά στο να υλοποιηθεί !!!

Άντε ρε φίλε, άκουσα καλά νεα για το πακέτο του οτε. Αντε να γίνει και αυτό.
Θα μπορούμε να παίρνουμε τα αρχεία και να τα αποθηκεύουμε στο pc μας κτλ όπως μπορούμε να κάνουμε με τους δέκτες του εμπορίου ε; Πρόσεχε, μη μου πεις όχι γιατί δεν θα το αντέξω.

Η λογική λέει ότι δεν θα μπορείς να το κάνεις ....

Θα δείξει....

Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχομένου κυκλοφορίας δέκτη pvr από την ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρ

AFam,πιστεύεις θα χρειαστεί άλλος δέκτης ή θα αρκούν οι ήδη διαθέσιμοι(ο combo & και ο καινούργιος);

Re: Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχομένου κυκλοφορίας δέκτη pvr από την ΟΤΕ TV μέσω δορ

εγω παντως προτιμω την λυση με δεκτη pvr για να μην εχω ξεμπρακο τον σκληρο ετσι εξω

Οι ίδιοι, αν και δεν αποκλείω όταν τελειώσει το στοκ των δεκτών να έρθει και καινούργιο μοντελάκι....

Φίλε AFam με τη χρήση όμως του εξ δισκου δεν θα ειναι απόλυτα σωστή η λειτουργία του αφού ΛΟΓΙΚΑ δεν θα μπορούμε να γραφουμε και να βλεπουμε κατι αλλο; Πως θα υλοποιηθεί μπορείς να μου πεις; Θα ειναι λειτουργικο;

Κανονικά το pvr θέλει 2 tuner. Μπορεί (υποθετικά) οι καινούργιοι δέκτες που κάποια στιγμή θα βγουν να έχουν 2 tuner...

Γιατί όμως να μη δώσουν τη δυνατότητα στους παλιούς συνδρομητές να έχουν έστω και μία βασική έκδοση pvr και ας είναι και με ένα tuner...

Όταν έχεις ένα tuner μπορείς να γράφεις και να βλέπεις ένα άλλο κανάλι από τον ίδιο αναμεταδότη... Οπότε έχεις επιλογές απλά λιγότερες..

Επίσης, θα μπορεί να γράφει κάποιος κάτι, όταν λείπει από το σπίτι ή όταν κοιμάται για να το δει μετά...

Αν ισχυουν οσα μου ειπε ενας τεχνικος που συνεργαζεται με τον ΟΤΕ...ξεχαστε τον Ιουνη.Απο Σεπτεμβρη και βλεπουμε...και οπως εχει γραφτει θα χρειαζεται συνδεση ιντερνετ για να λειτουργησει.

Αν ισχυουν οσα μου ειπε ενας τεχνικος που συνεργαζεται με τον ΟΤΕ...ξεχαστε τον Ιουνη.Απο Σεπτεμβρη και βλεπουμε...και οπως εχει γραφτει θα χρειαζεται συνδεση ιντερνετ για να λειτουργησει.

Το internet που κολλάει στην εγγραφή προγράμματος;Πολύ μπερδεμένο μου ακούγεται.

Ότι πει ο dream21 άσε τον καθένα να λέει ότι θέλει.

Η υπηρεσία PVR θα παει λίγο πισω και θα κανει λανσάρισμα περίπου στο ξεκίνημα τις premier league τον αυγουστο μαζί με 4-5 ξένα κανάλια (καποια θα ειναι HD) που θα ενταχθούν στο πακέτο.

Status
Not open for further replies.