Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Status
Not open for further replies.
Ειναι γεγονος οτι με την πληθωρα υλικου που εχει (και ενα μεγαλο μπραβο για αυτο) ειναι αδιανοητο να μη παρεχει δυνατοτητα ΡVR.Πιστευω οτι εχουν υποτιμησει την δορυφορικη τηλεοραση αφου για την ιντερνετικη εχουν το replaytv.

Last edited by a moderator:
Και εγώ αν δεν δοθεί σύντομα pvr με βλέπω να κουνάω μαντήλι.
Εσένα ειδικά σε πιστέψαμε..χαχα. δεν μας είπες τι χρώμα έχει το μαντήλι ...Αντε μην έρθω στα Υστέρνια :ernaehrung004:

Δεν είμαι ξωμερίτης και αν με ήξερες θα είχε δει πολλά μαντήλια μέχρι τώρα σε πολλές περιπτώσεις.

Γιατί τέτοια ξηρασία ρε παιδιά....βάλτε μας καμιά πρίζα έτσι καλοκαιριάτικο (ο Θεος να το κάνει καλοκαίρι με τέτοιες θερμοκρασίες).....

Μιλάμε για τρελό κρύο φέτος και τρομερό αέρα όπως πάντα.
Ο Θεός σύμμαχος του Έλληνα ενάντια στην τρόικα για να μην καίμε ρεύμα με τα κλιματιστικά.
Αυτό το pvr του ΟΤΕ όλο έρχεται αλλά πουθενά δεν φαίνεται.

Κάντε υπομονή....εγώ άκουσα ότι τα πρώτα τεστ κουτιά έχουν φτάσει στον ΟΤΕ

Τα κουτιά είναι καιρό στον ΟΤΕ και το ξέρουμε.
Το θέμα είναι πότε θα έρθουν και τα κουτιά για όλους να ξεκινήσει η διάθεση και για όλους εμάς.
Τελικά η usb θύρα δεν θα ξεκλειδώσει?
Εγώ πάντως από 1 Σεπτέμβρη αν δεν υπάρχει pvr τουλάχιστον τα cinema κανάλια θα τα κόψω.

παιδια αρχισαμε παλι την ιδια συζητηση που βγαζει καθε φορα στο ιδιο αποτελελεσμα!!!!οπως μας ειπε ο φιλος dream 21 το pvr θα ανοιξει τελος αυγουστου...μεσω της usb θυρας αν καταλαβα καλα!!!μπορει τοτε να διαθεσουν καινουργιο δεκτη!!!!παντως αφου το λεει καποιος σαν το dream 21 που ειναι μες τα πραγματα του οτε τοτε για τοτε να περιμενετε το pvr!!!!ειδομεν.....μακαρι να ανοιξει το συντομοτερο....

τουλΑχιστον αυτη η αναμονη να μας δωσει ενα ουσιασιαστικο και χρησιμο αποτελεσμα...

Τα κουτιά είναι καιρό στον ΟΤΕ και το ξέρουμε.
Το θέμα είναι πότε θα έρθουν και τα κουτιά για όλους να ξεκινήσει η διάθεση και για όλους εμάς.
Τελικά η usb θύρα δεν θα ξεκλειδώσει?
Εγώ πάντως από 1 Σεπτέμβρη αν δεν υπάρχει pvr τουλάχιστον τα cinema κανάλια θα τα κόψω.

Τα τεστ κουτιά ήρθανε πριν μια εβδομάδα απ' οτι έμαθα.
Η USB δεν θα ανοίξει θα δοθεί κλασσικός PVR δέκτης με ενσωματομένο σκληρό.
Το δουλέυουνε ακόμα αλλά το πλάνο είναι να βγει στην αγορά στα μέσα Σεπτέμβρη

Υποθέτω όποιος θέλει PVR θα μπορεί να πάρει καινούργιο

Καλό φθινόπωρο λοιπόν.
Λογικά αφού είναι με χρησιδάνειο ο υπάρχων δέκτης δε θα επιβαρύνεσαι για την αναβάθμιση σε pvr?

Τα τεστ κουτιά ήρθανε πριν μια εβδομάδα απ' οτι έμαθα.
Η USB δεν θα ανοίξει θα δοθεί κλασσικός PVR δέκτης με ενσωματομένο σκληρό.
Το δουλέυουνε ακόμα αλλά το πλάνο είναι να βγει στην αγορά στα μέσα Σεπτέμβρη

Το λιβάνι για τις υπηρεσίες PVR στην OTE TV μέσω Δορυφόρου, δεν μπορεί να συνεχίζεται και πέρα από τη 1η Σεπτεμβρίου 2013... Μετά από αυτή την ημερομηνία η υπομονή δυο χρόνων τελειώνει... και το Switch OFF στις υπηρεσίες OTE TV θα είναι μη αναστρέψιμο...

Ναι φοβηθήκανε τώρα άμα φυγουνε 5-6 όταν γράφουν συνδρομητές με τρελλούς ρυθμούς και με το 60αρι απέναντι

Δεν είναι 5-6 πίστεψε με και μάλιστα όσοι έχουν ήδη ένα χρόνο δορυφορική αντιλαμβάνονται τη σημασία ενός pvr.

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Και 500 να ναι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν ιδρώνει κανένα αυτί. Οτι έχουν πετύχει σε 2 χρόνια και με τέτοια τιμή απλά δεν υπάρχει .Οπότε ας μην είμαστε και αχάριστοι γιατί από γκρίνια σαν λαός μας φταίνε όλα .Θα βάλει PVR και μετά θα φωνάζουμε για την ποιότητα , για τον ήχο , για τα κανάλια , για τη γιαγιά μας και τον παππού μας που δεν βλέπει HD και πάει λέγοντας .
Ολη την ώρα αυτό γίνεται .Τόσα χρόνια για τα 60αρια τσιμουδιά όμως ...Αλλά είπαμε Ελλάδα ,Ελλαδάρα αθάνατη

Εσύ μπορεί να βολέυεσαι με τα λίγα εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να διεκδικώ τα πολλά ειδικά όταν πληρώνω.

Status
Not open for further replies.