Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Status
Not open for further replies.
Και εγώ ήμουν συνδρομητής από το 2000 στη nova… Και από το φθινόπωρο του 2001 είχα τον Nokia Mediamaster 9902S PVR (με εκπληκτικές εσωτερικές δυνατότητες μοντάζ εγγράφων: "Erase all up to/after this point, Split, Add another recording" )… Οπότε μετά από 12χρονια χρήσης PVR υπηρεσιών (ανάμεσα τους και 1 χρόνος σε SkyHD), η συνήθεια ετεροχρονισμένης παρακολούθησης προγραμμάτων δεν αλλάζει…

Τα τελευταία δυο χρόνια με παράλληλη συνδρομή στη nova (με PVR υπηρεσίες στον 865) και στον ΟΤΕ ΤV χωρίς PVR υπηρεσίες, αναγνωρίζοντας και τις καλές προσπάθειες για αναβάθμιση της πλατφόρμας… Προσωπικά αν και θα μου λείψουν οι υπηρεσίες "iConcerts HD και Sundance Channel,…", τρίτος χρόνος στον ΟΤΕ ΤV, θα υπάρξει μόνο με PVR υπηρεσίες… Εκτός και αν για τη παρατεταμένη καθυστέρηση στη διάθεση των PVR υπηρεσιών, πέσει στην έναρξη της νέας σαιζόν το ανταποδοτικό κερασάκι στη τούρτα, με την προσθήκη νέων υπηρεσιών τύπου "VH1 Classic, ΜΤV Rocks, BBC Knowledge HD, Comedy Central HD,…"…
Διαφορετικά στην εποχή της κρίσης, παραμένουμε μόνο με Nova Cinema Pack + HD Bonus (29.90/ευρω το μήνα) και ότι περισσέψει από το Switch off, σε μια ετήσια αναβάθμιση στην MTV Unlimited Pack…

Last edited by a moderator:
Ή τρώω το τρολάρισμα αμάσητο αυτή τη στιγμή ή βρήκα τον πρώτο λόγο για να φωνάζω και γω για κάτι στη συνδρομή μου στον ote tv!!!

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Δεν γνωρίζει όλος ο πληθυσμός τις δυνατότητες του PVR με τη Νοβα και τους εξωτερικούς δέκτες ούτε είναι και ψαγμένοι οι 400.000 συνδρομητές της όπως εμείς εδώ .Ουτε και βεβαια να εχουν και ταυτόχρονα 2 συνδρομές .Αυτά πεθάναν και ο καθένας κοιτάει να γλιτώσει ότι μπορεί και ποσώς τον νοιάζει αν έχει PVR η όχι αρκεί να πληρώνει λιγότερα .

Οπως ειχε γραψει ο Afam όλοι εδω μέσα δεν αντιπροσωπευουμε ούτε το 1% των συνδρομητών της εκάστοτε πλατφόρμας και τα γράφουμε για μας .
Χέστηκε η φοράδα στο Γενί Τζαμί αν στο χωριό το τάδε έχει PVR ή όχι και αν θα διακόψουν 30 από μας και 500 από αλλού ψαγμένοι.

25αρι να πέφτει και όλα καλά . Ας διακόψουν και 1.000 ..Ε και ? Εδω άντεξαν τα 60αρια δεν θ αντέξουν λίγους μήνες παραπάνω αφού στο τέλος όλοι την τιμή θα κοιτάξουν και θα πάνε εκεί ...με μαθηματική ακρίβεια .

Ας αφήσουμε τις κλάψες λοιπόν και ας περιμένουμε .Afam οχι μην πεις τη μάρκα PLEASEEEEEEE. Θα χουμε να γράφουμε χιλιάδες σελίδες .
Μπανάκια τώρα και όλα θα γίνουν

Δεν θα την έγγραφα, απλά για το χαβαλέ έριξα το αρχικό της μάρκας..... καλό θα είναι να καταλάβετε οι περισσότεροι ότι πλέον τα δύο πακέτα έχουν μπει για τα καλά στον ανταγωνισμό και αυτό μόνο καλό θα κάνει...

Το 0.5% που γκρινιάζει θα γκρινιάζει ότι και να γίνει και από τα δύο πακέτα..

Αυτόν τον καιρό ο OTE παίζει στα κανάλια του τον Σέρλοκ του BBC.
Βλέποντας τα 15 πρώτα λεπτά του 1ου επεισοδίου μου άρεσε πολύ αλλά δεν μπορούσα να συνεχίσω γιατί νύσταζα.
Οι επόμενες προβολές δε με βόλευαν στην ώρα οπότε ελλείψει pvr η λύση ήταν η γνωστή...
Αν υπήρχε ο pvr δε θα χρειάζονταν οι ματρόσκες!
Αν μετά την 1 Σεπτέμβρη δεν έχω τη δυνατότητα εγγραφών γιατί να κρατήσω τα κανάλια με τις ταινίες αφού δεν μπορώ να τις δω?

Πέρα απο την πλάκα (καλημέρα καταρχήν σε όλους) πιστεύω πως αν ήταν κάτι να εβγαινε μέσα στο καλοκαίρι θα είχε ήδη βγει. Δεν νομιζω πως Ιουλιο - Αυγουστο θα συμβεί κατι το συνταρακτικό. Εανήθελαν να εβγαζαν τώρα δεκτη με σκληρο και VOD - tvclub - replaytv μέσω ethernet, αν μη τι άλλο, θα προετοιμαζαν το έδαφος και θα το διαφημίζανε. Αλλα για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει και κόσμος να δει τις διαφημίσεις τους και αυτό το καλοκαίρι δεν συμβαίνει. Το έκαναν με την Premier League και νομίζω πως εαν υπήρχε περίπτωση να ανακοίνωναν νέες υπηρεσίες θα το έκαναν παράλληλα. Όσο για τον dream21 το παλικάρι έχει πέσει μέσα σε όλα όσα έχει πει. Χρονικά όμως δεν μπορεί να ξέρει φαντάζομαι πότε θα βγουν όλα αυτά. Όσο για την USB δεν ξέρω εαν θα ανοίξει αλλά γενικά εξαρχής το συγκεκριμένο project μου φαινότανε ολίγον τι ανεδαφικό αφού γενικά λειτουργούμε περισσότερο στη λογική του πακέτου και του συνόλου, παρά των παρελκομένων. Είμαστε λίγοι πάντως όπως πολύ σωστά γράφτηκε απο αρκετούς που αντιπροσωπεύουμε ενα πολύ μικρό δείγμα του συνόλου των συνδρομητών, με αποτέλεσμα να μην λαμβάνονται σοβαρά υπόψη αυτά που γράφουμε. Οτι γράφουμε ειναι για μεταξύ μας χρήση.

Είμαστε ολίγοι που είχαμε παλιότερα Video recorder…

Είμαστε ολίγοι που είχαμε παλιότερα DVD Recorder (+HDD Recorder)…

Είμαστε ολίγοι που έχουμε πλέον εξωτερικούς επίγειους ψηφιακούς δέκτες DVB-T με USB Ready PVR…

Είμαστε ολίγοι οι συνδρομητές της nova, με ελεύθερους `η ιδιοκτησιακούς δορυφορικούς δέκτες με PVR…

Αχ κατακαημένη Ρούμελη τι σου' μελλε να πάθεις…, με τον ΟΤΕ TV και με τις "με ολίγη" υπηρεσίες του…

"με ολίγη" bitrate HD… Θα πρέπει να βλέπουμε μόνο SD, γιατί δεν έχουν οι περισσότεροι HDTV δέκτες…

"με ολίγη `η καθόλου" Dolby… γιατί δεν έχουν οι περισσότεροι Home Cinema…

Και στο σκοτάδι όσοι συνδρομητές επιθυμούν τις δυνατότητες PVR στις υπηρεσίες ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου, γιατί " Δεν γνωρίζει όλος ο πληθυσμός τις δυνατότητες του PVR"…

`H μήπως θα πρέπει να περιμένουμε πρώτα τις γερμανικές εκλογές, εάν θα βγει η Μέρκελ;
Για να μας δώσει το πράσινο φως για PVR…

Και μετά θα πρέπει να περιμένουμε και τις ελληνικές εκλογές;
Ποιος κανακάρης θα βγει για να εφαρμόσει το επόμενο μνημόνιο και να δημιουργηθεί και το κατάλληλο επενδυτικό περιβάλλον και τη τρόικα για να μας δώσει το πράσινο φως για PVR…

Και μετά ήρθε το Καλοκαίρι του 2014 και το Switch Off πάει σύννεφο…:ban-aki:

Ποσο συμφωνω σε αυτά που γράφεις satzapper δεν μπορείς να φανταστείς. Πραγματικά το γεγονός πως ειμαστε λιγοι που ασχολουμαστε εδω μεσα με δορυφορικά δεν σημαίνει πως όντως η ανάγκη για να γράψουμε κατι και να το δουμε αργότερα δεν αποτελεί αναγκη των περισσοτέρων αν όχι όλων των συνδρομητών. Δεν μπορω ούτε συνωμοσιολογικά να σκεφτώ κάτι αρνητικό για τον λόγο που λειτουργεί έτσι ο ΟΤΕ στη συγκεκριμένη φάση του εγχειρήματος ΟΤΕ TV. Δεν αναφέρομαι στις προσθήκες των καναλιών, εκεί του βγάζω το καπέλο, αν και με τις ταινίες υπάρχει ενα θεματάκι αλλά θεωρώ πως ο,τι μπορεί κανει λαμβάνοντας πάντα ως δεδομένο πως η ΝΟΒΑ έχει κλείσει όλα τα στούντιο σε αποκλειστικότητα. (νομίζω πως θα την χτυπήσει και εκεί). Ποιον εξυπηρετεί αυτή η καθυστέρηση επίσης δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν νομιζω πως ειναι υπερβολικές αυτές οι απαιτήσεις που έχουμε ώστε να κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε και γραφικοί στο τέλος. Το να μπορείς στο 2013 να γράψεις αυτό που βλέπεις στο δορυφορικό όταν ήδη στα ελευθερα επίγεια υπάρχει και βασιλεύει, πιστεύω πως ειναι στάνταρ και όχι υπερβολικό. Επίσης κάτι πολύ σημαντικό. Οταν η τεχνολογία PVR μέσω της επίγειας τηλεόρασης έχει μπει για τα καλά στα περισσότερα σπίτια και έχει γίνει γνωστή ακόμα και σε άτομα που δεν γνώριζαν πως υπήρχε αυτό το κουμπάκι που γράφει REC, θεωρώ πως έχει ξεφουσκώσει η δικαιολογία πως δεν ειναι προτεραιότητα μιας πλατφόρμας (γιατι σε εμένα δικαιολογία ακούγεται). Όταν άτομα του κύκλου μου μεγαλυτεροι σε ηλικία αρκετα απο εμένα, με καλούσαν για να τους μάθω να γράφουν και να βλέπουν ετεροχρονισμένα ή μέσω timeshift, ειμαι πεπεισμένος πως ήδη ενα αρκετά μεγάλο ποσοστό έχει μπει στο τριπάκι του PVR και αυτό δεν αλλάζει. Κρίμα να μην μπορώ να βγάλω άκρη με αυτα που συμβαίνουν στο μυαλό των ιθυνόντων του ΟΤΕ και της πλατφόρμας. Ελπίζω κατι να αλλάξει γιατί πραγματικά ώρες ώρες νοιώθω πως πρέπει να απολογηθώ για κάτι που ειναι δεδομένο και πως διευκολύνει και δίνει πραγματική αξία στα χρήματα που επενδύει μια πλατφόρμα για την απόκτηση πάσης φύσεως τηλεοπτικων δικαιωμάτων.
Αντε να δούμε. ( o dream21 μάλλον κάνει μπανάκια....τυχερέ...)

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Το 0.5% που γκρινιάζει θα γκρινιάζει ότι και να γίνει και από τα δύο πακέτα..
Με κάλυψες μην σου πω το 0,2% κι προσθετω οτι το τηλ κεντρο του ΟΤΕ δέχεται κλήσεις για PVR 1 στις 100 και αν και οι λοιπές κλήσεις αν έχουν παρει το αγγλικό , προβληματα , αναβαθμίσεις κτλ .Ουτε ντόρο αλλού έχω δει .Οπότε μπανάκια τώρα και ραντεβού τον Σεπτέμβρη που λέγανε μια φορά για τους κινηματογράφους ..με τις νέες πληροφορίες του dream21

Τώρα καλοκαίρι με μπάνια και βόλτες χρειάζεται όταν γυρίζεις στο σπίτι να έχει έτοιμο να δεις αυτό που έχασες όταν έλειπες.
ο harris23 τα λέει μια χαρά
Ναι το θέμα όμως είναι οτι τώρα δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να δεις οπότε καλό σεπτέμβρη! και καλα κάνουν για μένα...

Δεν πιστευω ο ΟΤΕ δεν θελει να βαλει PVR ή δεν ειναι στις προτεραιοτητες του.Απο τη στιγμη που οπως ειπωθηκε γινονται δοκιμες προφανως δεν ειναι τεχνικα ετοιμος για κατι τετοιο και απο τη στιγμη που δεν ειναι τεχνικα ετοιμος προτιμω να περιμενω και να βγει η υπηρεσια σωστα ,παρα να βγει και να ειναι με προβληματα.
Και φυσικα μια αλλη παραμετρος ειναι τι πολιτικη θα ακολουθηθει.Θα υπαρχει χρεωση για την υπηρεσια και για τον αποκωδικοποιητη ή οχι;Γιατι αν ειναι να υπαρχει χρεωση τοτε να δω ποσοι θα πανε να παρουν

Θα υπάρχει μηνιαία χρέωση 3 ευρώ, όπως και στο Conn-x...:drummer:

Το γνωριζεις σιγουρα και το λες οτι θα εχει μηνιαια χρεωση;στο conn-x εχει και replay tv ομως ειναι διαφορετικο...(μπορει να λεω και βλακειες και να ναι το ιδιο το replay tv δεν γνωριζω απο tv μεσω conn-x)

Last edited:
Το replay tv δεν έχει καμία σχέση με pvr και δεν απαιτεί αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο.Η "εγγραφή" του προγράμματος γίνεται από την "πηγή" και ο πελάτης έχει τις ευκολίες για pause, πιο αργά ή πιο γρήγορα.

ΥΓ:Έχοντας παλαιότερα otetv μέσω conn-x, το replay tv δεν παίζεται!Βλέπεις το πρόγραμμα των otesport μέχρι 2 ημέρες πριν και δεν χάνεις τίποτα!

Status
Not open for further replies.