SatZapper
AVClub Addicted Member
- 5 September 2007
- 1,315
"Ειδικότερα η τιμή του Full Pack στις 01/09/13 αυξάνεται στα 21,90 /μήνα για πελάτες με οικιακή τηλεφωνική σύνδεση ΟΤΕ και στα 27,38 /μήνα για πελάτες χωρίς οικιακή τηλεφωνική σύνδεση ΟΤΕ. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές του Full Pack για τους οποίους δεν έχει λήξει η 12μηνη δέσμευση μπορούν να παραμείνουν στο ίδιο πακέτο με τη νέα τιμή ή να μεταβούν σε ένα από τα υπόλοιπα πακέτα ή να καταγγείλουν τη σύμβαση αζημίως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) μηνών και πάντως όχι μετά την 01/11/13, με την υποχρέωση να επιστρέψουν τον εξοπλισμό σε περίπτωση μίσθωσης, αλλιώς θα επιβαρύνονται με τα αντίστοιχα μισθώματα σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του ΟΤΕ."
Δεν ξέρω πόσοι θα φύγουν και από την επικείμενη αύξηση Full Pack …
Ως συνδρομητής από τη στιγμή που πληρώνω για υπηρεσίες, που δεν διευκολύνομαι να δω εν έτη 2013, λόγο μη ύπαρξης υπηρεσιών PVR, ενώ στην αντίπερα όχθη έχω αυτή τη δυνατότητα (nova), από 01/09 με τη παραπάνω ρήτρα λόγο μονομερής αύξησης του Full Pack του OTE TV, έχω τη δυνατότητα ως συνδρομητής Full Pack να διακόψω από τις υπηρεσίες OTE TV και χωρίς να έχω συμπληρώσει το δωδεκάμηνο…
Δεν ξέρω πόσοι θα φύγουν και από την επικείμενη αύξηση Full Pack …
Ως συνδρομητής από τη στιγμή που πληρώνω για υπηρεσίες, που δεν διευκολύνομαι να δω εν έτη 2013, λόγο μη ύπαρξης υπηρεσιών PVR, ενώ στην αντίπερα όχθη έχω αυτή τη δυνατότητα (nova), από 01/09 με τη παραπάνω ρήτρα λόγο μονομερής αύξησης του Full Pack του OTE TV, έχω τη δυνατότητα ως συνδρομητής Full Pack να διακόψω από τις υπηρεσίες OTE TV και χωρίς να έχω συμπληρώσει το δωδεκάμηνο…