Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Status
Not open for further replies.
"Ειδικότερα η τιμή του Full Pack στις 01/09/13 αυξάνεται στα 21,90 /μήνα για πελάτες με οικιακή τηλεφωνική σύνδεση ΟΤΕ και στα 27,38 /μήνα για πελάτες χωρίς οικιακή τηλεφωνική σύνδεση ΟΤΕ. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές του Full Pack για τους οποίους δεν έχει λήξει η 12μηνη δέσμευση μπορούν να παραμείνουν στο ίδιο πακέτο με τη νέα τιμή ή να μεταβούν σε ένα από τα υπόλοιπα πακέτα ή να καταγγείλουν τη σύμβαση αζημίως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) μηνών και πάντως όχι μετά την 01/11/13, με την υποχρέωση να επιστρέψουν τον εξοπλισμό σε περίπτωση μίσθωσης, αλλιώς θα επιβαρύνονται με τα αντίστοιχα μισθώματα σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του ΟΤΕ."

Δεν ξέρω πόσοι θα φύγουν και από την επικείμενη αύξηση Full Pack …

Ως συνδρομητής από τη στιγμή που πληρώνω για υπηρεσίες, που δεν διευκολύνομαι να δω εν έτη 2013, λόγο μη ύπαρξης υπηρεσιών PVR, ενώ στην αντίπερα όχθη έχω αυτή τη δυνατότητα (nova), από 01/09 με τη παραπάνω ρήτρα λόγο μονομερής αύξησης του Full Pack του OTE TV, έχω τη δυνατότητα ως συνδρομητής Full Pack να διακόψω από τις υπηρεσίες OTE TV και χωρίς να έχω συμπληρώσει το δωδεκάμηνο…

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Δεν είδα τον ίδιο ζήλο και την ίδια διεκδίκηση στο 60αρι:offtopic:

Αυτά μπορουμε να τα συζητήσουμε στο αλλο νήμα .Και για να κλείσω ..όποιος δεν θέλει να περιμένει κανείς δεν το εμποδίζει να σταματήσει τη συνδρομή του λόγω PVR και να πει στο τμήμα εξυπηρέτησης πελάτων ότι διακόπτει γι αυτό το λόγο..Μην κανουμε την τρίχα , τριχιά

Έχουμε γράψει ολόκληρα λιβελογραφήματα στο παρελθόν στο Satleo (από το 2000 και μετά)…

Το πιο πρόσφατο εδώ…
http://rexsat.blogspot.gr/2013/03/nova-cyprus-greece-ote-tv.html

Και δεν κατάλαβα γιατί οι ψηφιακές ευκολίες συνδρομητή είναι υποδεέστερες, στη προκειμένη οι PVR υπηρεσίες…

Last edited by a moderator:
Έχουν πάει και μπάνιο για χάρη της νόβα και έχουμε διακόψει οπότε μην μιλάς ότι δεν έχουμε αντιδράσει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέ

13 χρόνια λοιπόν τίποτα δεν έκανε η Νοβα και ας γραψατε και τα διπλά .

Ξεκαθαρίζω ότι το PVR θα μπει λίγο αργότερα και όχι τωρα τον Ιούλη και η Ελληνική ανυπομονησία θέλει εδω και τώρα αλά Ανδρέα ..γι αυτό γράφω όχι για το PVR σαν υπηρεσία .Ας ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα .Μιλάω ότι και καλά θα διακόψουν καποιοι αν δεν το βάλει τον Σεπτέμβριο...

Δηλαδή άμα το βάλει το Δεκέμβριο θα ξανασυνδεθούν ....? Αστεία πράγματα

Σχετικά με το σχόλιο της καταγγελίας της σύμβασης έχω να πω ότι δεν είδα καμιά αγέλη να προβεί σε καταγγελίες προς τη Νοβα για άλλα αυθαίρετα ...Αλλά είπαμε ..λέμε για να λέμε

Συμφωνώ 100%, η κουβέντα του στυλ "βάλτε μέχρι τότε γιατί το κόβω" είναι το λιγότερο αστεία και λίγα λέω... Ειδικά αν λάβουμε υπόψη τη συνολική παρουσία της πλατφόρμας και τη συνέπεια που έχει δείξει τόσο σε πράγματα που έχουν επίσημα δηλωθεί αλλά και σε άλλα που οι πελάτες ούτε καν περίμεναν.

Το ότι σε κάποιον έκατσε άσχημα η 1 η Σεπτέμβρη και αυθαίρετα το έθεσε ως καταληκτική ημερομηνία διάθεσης pvr, από τη στιγμή ειδικά που δεν έχει επίσημα ο ote δεσμευθεί ότι θα ξεκινήσει τη διάθεση του τότε δεν μου λέει τίποτα περισσότερο από το ψάχνω αφορμή για να φωνάξω...

Ως συνδρομητής από τη στιγμή που πληρώνω για υπηρεσίες, που δεν διευκολύνομαι να δω εν έτη 2013, λόγο μη ύπαρξης υπηρεσιών PVR,

:flipout:

Από τα καλύτερα που έχουν γραφτεί εδώ μέσα...

Εγω απλως βλεπω πολλους οπως και εμενα να περναω στο sports pack απο Σεπτεμβριο, ευτυχως που το otecinema3 που το θελουν στο σπιτι το εχουν και στο sports pack

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ T

Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτή η πόλωση του κλίματος εν μέσω καλοκαιριού.Αφού έχουν δηλώσει οι άνθρωποι ότι από αρχές Σεπτεμβρίου θα "παίξει" το PVR και νέα κανάλια. Τι θα καταφέρετε εαν γράφετε-πιέζετε καταστάσεις εδώ μέσα? Μήπως ότι θα γίνει αλλαγή του χρονοδιαγράμματος που έχουν ήδη κάνει?Λίγη υπομονή δε βλάπτει.:ernaehrung004:

Θέλετε και τη μάρκα του δέκτη για να έχετε άλλο ένα πεδίο αντιπαραθέσεων ??? :BDBDG54:

Δεν μιλάμε ρε παιδιά για αντιπαραθέσεις. Εγω απλά δεν δέχομαι την δικαιολογία πως η ΝΟΒΑ έκανε 10 χρονια να βγάλει pvr επειδή τότε δεν υπήρχε η ανάγκη άμεσα για κάτι τέτοιο και ήταν και παρθένος ο κλάδος στην Ελλάδα. Οταν όμως έρχεται ο ΟΤΕ και θέλει να χτυπήσει την ΝΟΒΑ (και καλα κανει για εμας τους συνδρομητές), πρεπει να το κάνει ολοκληρωμένα. Επίσης με τον όγκο του προγράμματος του, τα δικαιώματα που απέκτησε δεν νοοείται να έχει την απαίτηση απο τους συνδρομητές του να τα βλέπουνε όλα την ώρα που συμβαίνουν. Δεν θα αφήσω απο έξω βέβαια και την υπηρεσία ενοικίασης ταινιών. Καλή χρυσή η υπηρεσία αλλά όπως και πριν, πρέπει να μπορούμε να σταματάμε την ταινία. Δεν θέλω τόσο να την γράψω. Ας το κλειδώσουν το συγκεκριμένο το κανάλι. Ας μπορώ να γράφω μονο το 1.2.3. Να μπορώ απλά να το σταματήσω, να κανω κατι άλλο. Για να πάει μια υπηρεσία καλά και να τραβήξει κόσμο, πρέπει να ειναι ολοκληρωμένη. Και με αυτή την εικονα και κατάσταση πολυ απλά ΔΕΝ ειναι ολοκληρωμένη. Μιλούσα με εναν φιλο μου και μου έλεγε τα ίδια. Δεν νοικιάζω εαν δεν μπορω να τη σταματήσω ή να την γυρίσω πίσω. Και με συγχωρείτε αλλα το βρίσκω απόλυτα σωστό και φυσιολογικό. Ούτε εγω νοικιάζω. Και πολλοί άλλοι. Θεωρώ το δίχως άλλο πως το πρώτο που θα έπρεπε να δώσουν προτεραιότητα ήταν αυτό. Τα δικαιώματα κουτσα στραβά θα τα έπαιρναν ουτως ή άλλως. Λαθος χειρισμός νομίζω που θα έφερνε πολύ περισσότερο κοσμο απο τους ήδη 150000 συνδρομητές που υπάρχουν μέχρι τώρα. (Προσωπικα πιστεύω πως ειναι και αρκετοί που θεωρούσαν δεδομένο πως εαν πατήσουν το κουμπάκι που γράφει REC, θα έκανε εγγραφή).

Από Τ αρχίζει.....

Συνεχίστε...

turbo-x ;

Επεξεργασία:
Δεν είναι το θέμα ότι η Nova έκανε να βγάλει 7-8 χρόνια PVR δέκτη και ο ΟΤΕ στα δύο δεν έχει ακόμα. Στη Nova μπορούσες να έχεις PVR από πολύ παλιά, αφού οι κάρτες ήταν ελεύθερες. Εγώ είχα PVR από εποχές DM7000, αλλά και πιο παλιά που έβλεπα με κάρτα DVB-S και multidec, πάλι μπορούσα να γράφω.

Το θέμα με τον ΟΤΕ είναι πως ενώ η κάρτα του είναι κλειδωμένη από 100 μεριές και δε παίζει πουθενά αλλού, δεν δίνει την επιλογή για PVR. Ας ελπίσουμε πως η αναμονή τελειώνει σύντομα.

Το εγχειρημα pvr δεν ειναι μονο ποτε θα διατεθει, αλλα και ποσο θα κοστιζει ο νεος δεκτης. Μην φανταστει κανεις οτι επιστρεφοντας τον παλιο θα σου
δινουν τον νεο τζαμπα. Αν κινηθει σε μια λογικη τιμη (της ταξεως των 70-90eur) και εχει ολες τις γνωστες λειτουργιες ενος pvr (οπως και ο pace της nova), τοτε πιστευω θα παει καλα εμπορικα. Παντως ειναι επιβεβλημενο ο,τι γινει να γινει γρηγορα γιατι σε κατι περισσοτερο απο 1 μηνα ξεκιναει η premiere league, και τελη αυγυοστου τα υπολοιπα πρωταθληματα. Ηδη το περιεχομενο του οτε τβ ειναι πλουσιο και ο pvr απαραιτητος!

Προσωπικα μπορω να αναμενω δεν ειναι θεμα να περιμενω ακομα 2,3 μηνες αφου θα μπει την νεα σεζον στην τελικη...ετσι και αλλιως τι να γραψεις τωρα το καλοκαιρι δεν εχει και τιποτα φοβερο.Το θεμα μου ειναι αλλο για ποιο λογο θα βγει αμεσως νεος δεκτης και δεν θα υπαρχει η δυνατοτητα ενεργοποιησης της θυρας usb (ετσι ειπε ο φιλος εκτος αν δεν γνωριζει και το πε ετσι,γι αυτο πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι σε οτι λεμε)...δεν μ αρεσει και πολυ αυτη η ιδεα...και στην τελικη τι την βαλανε την θυρα αφου δεν θα την ενεργοποιησουν ποτε...οτι να ναι

Το εγχειρημα pvr δεν ειναι μονο ποτε θα διατεθει, αλλα και ποσο θα κοστιζει ο νεος δεκτης. Μην φανταστει κανεις οτι επιστρεφοντας τον παλιο θα σου
δινουν τον νεο τζαμπα. Αν κινηθει σε μια λογικη τιμη (της ταξεως των 70-90eur) και εχει ολες τις γνωστες λειτουργιες ενος pvr (οπως και ο pace της nova), τοτε πιστευω θα παει καλα εμπορικα. Παντως ειναι επιβεβλημενο ο,τι γινει να γινει γρηγορα γιατι σε κατι περισσοτερο απο 1 μηνα ξεκιναει η premiere league, και τελη αυγυοστου τα υπολοιπα πρωταθληματα. Ηδη το περιεχομενο του οτε τβ ειναι πλουσιο και ο pvr απαραιτητος!

Τον pvr στο iptv τον δινει με χρησιδανεια. Αρα ετσι θα το δωσει και εδω.

Τώρα καλοκαίρι με μπάνια και βόλτες χρειάζεται όταν γυρίζεις στο σπίτι να έχει έτοιμο να δεις αυτό που έχασες όταν έλειπες.
ο harris23 τα λέει μια χαρά

Moto gp και f1 είναι "καλοκαιρινά" θεάματα.Το καλοκαίρι δεν έχει τίποτα άλλο!Προγραμματισμός επαναλήψεων;Για γέλια!
Είναι τραγικό να πληρώνεις συνδρομή και να κατεβάζεις τον αγώνα από τον "θείο".Αν μιλάμε για παροχή pvr υπηρεσιών για μέσα Σεπτέμβρη, τότε κάτι δεν πάει καλά με τον προγραμματισμό τους, μιας και τα πρωταθλήματα θα είναι στην 4-5 αγωνιστική.

Status
Not open for further replies.