Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Status
Not open for further replies.
Τελικα το Digital TV Info ενημερωσε οτι το μοντελο του ΟΤΕ θα ειναι το

http://www.technicolor.com/en/hi/digital-home/mediaplay/satellite/server-dvr/dsi-dst805

και οχι το

http://www.technicolor.com/en/hi/digital-home/mediaplay/satellite/server-dvr/dsi803

Τελικα μαλλον επιλεγεται η πιο φθηνη κατασκευη για ευνοητους λογους, η οποια εχει εξωτερικο τροφοδοτικο και πολυ περσσοτερο πλαστικο.

Παιδιά όπως στο iptv θα είναι με χρησιδάνειο.
Σας λέω έχει πιάσει κρύος ιδρώτας τη nova.
Και ο σχεδιασμός μέχρι τέλος του έτους είναι για πάνω από 90 κανάλια.

δεν νομίζω οτι είναι τοσο σημαντικό το pvr για να εγγράψει πάρα πολλούς συνδρομητές! το χρησιδάνειο είναι βλακεία κατ εμέ, δηλαδή αμα διακόψεις σου παίρνει πίσω τον δέκτη! τι είναι αυτά; καλύτερα να τον πληρώσω! προσωπική άποψη πάντα! τώρα οσον αφορά την νόβα πιστεύω οτι έχει εγγράψει τόσους πολλούς συνδρομητές με τα νέα πακέτα που δεν έχει λόγο να φοβάται! ο οτε δυστυχώς αν και έχει το καλύτερο δίκτυο έχει πανάκριβα συνδυαστικά! εαν έριχνε τις τιμές δεν θα είχε αντίπαλο...
υ.γ δεν υποστηρίζω καμία υπηρεσία απλα αναφέρω την άποψη μου

Last edited by a moderator:
καταρχην τι να τον κανεις εναν παντρεμενο δεκτη αν διακοψεις...ειναι ουσιαστικα αχρηστος!!!και κατα δευτερον τα συνδιαστικα της νοβας δεν εγιναν κατα πλειοψηφια απο καινουργιους συνδρομητες αλλα απο συνδρομητες που π.χ ειχαν φορθνετ μονο...ετσι ακουγεται εντονα!!!!

να τον χρησιμοποιήσεις σαν mpeg4!δεν ξέρω αν είναι νέοι η όχι το θέμα είναι πως ειτε νέοι ειτε παλιοι θα πληρώνουν παραπάνω αυτή είναι η ουσία το χρήμα! η μαλλον το περισσότερο χρήμα!

Με τις σημερινές τηλεορεάσεις ενας δέκτης mpeg-4, αχρείαστος είναι.Και στην περίπτωση που ξεθάψεις crt ή με mpeg-2, me 30 ευρώ που κάνει το στικάκι για τον pace,πάλι ασύμφορο είναι.

Πολύ καλύτερη φάση το χρησιδάνειο.
Για ρώτα εμένα και όλους τους άλλους που έχουν διακόψει τη nova ο pace 831 που βρίσκεται.
Σίγουρα όχι κάτω από την τηλεόραση.

κιεγω παντως με 3 ευρω το μηνα θα τον χτυπησω απτην πρωτη μερα,να εσκαγα 100αρικο για κλειδωμενο δεκτη που μετα θα μου ηταν αχρηστος με τη καμια.

παιδιά εντάξει ο καθένας με τις απόψεις του. δεν έχουν ολοι τηλεοράσεις με mpeg4! Τέσπα ο καθένας επιλέγει και βάζει αυτά που θέλει!

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

παιδιά εντάξει ο καθένας με τις απόψεις του. δεν έχουν ολοι τηλεοράσεις με mpeg4! Τέσπα ο καθένας επιλέγει και βάζει αυτά που θέλει!

Να το θέσω αλλιώς, θα έδινες 30 ευρώ για να κάνεις τον pace 831 αποκωδικοποιητή mpeg-4;

Πολύ καλύτερη φάση το χρησιδάνειο.
Για ρώτα εμένα και όλους τους άλλους που έχουν διακόψει τη nova ο pace 831 που βρίσκεται.
Σίγουρα όχι κάτω από την τηλεόραση.

+ 100000000

Το πρόβλημα με τους δέκτες από χρησιδάνειο είναι πως μετά από κάποιους μήνες, ο νέος συνδρομητής υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πάρει μεταχειρισμένο δέκτη. Να με συγχωρείτε αλλά εγώ δε γουστάρω να πάρω χρησιμοποιημένο δέκτη ή χρησιμοποιημένο τηλεχειριστήριο.
Από κει και πέρα καλό είναι να υπάρχουν και οι δύο επιλογές. Αυτός που θέλει να τον αγοράσει, να μπορεί.

Το πρόβλημα με τους δέκτες από χρησιδάνειο είναι πως μετά από κάποιους μήνες, ο νέος συνδρομητής υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πάρει μεταχειρισμένο δέκτη. Να με συγχωρείτε αλλά εγώ δε γουστάρω να πάρω χρησιμοποιημένο δέκτη ή χρησιμοποιημένο τηλεχειριστήριο.
Από κει και πέρα καλό είναι να υπάρχουν και οι δύο επιλογές. Αυτός που θέλει να τον αγοράσει, να μπορεί.

:SFGSFGSF:

Για να καταλαβω... ο pvr οταν με το καλο θα δοθει στην κυκλοφορια θα ειναι μονο για νεους συνδρομητες ή και για τπαλιους?

Το replaytv θα δοθει στο sat μαζι με το pvr απο Σεπτεμβρη? Ξερει καποιος κατι? Γιατι αμα βάλω δορυφορικό τωρα μετα για 12 μηνες δεν μπορω να το γυρισω σε conn-x μου ειπαν.

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.