Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Status
Not open for further replies.
Εγω τους ειπα πως στο νεο σπιτι που θα παω δεν μπορω να βαλω πιατο λογω κανονισμου της πολυκατοικιας και εργασιων στο μπαλκονι το γυρισα στο κονεξ στο 3μηνο. Πηγα βεβαια σε καταστημα ΟΤΕ και το εκανα και μου το γυρισαν εκεινη τη στιγμη αφου φυσικά επέστρεψα πρώτα τον δορυφορικό. Ετσι αξιοποιησα και τον Πιρελι με σκληρο που ειχα στην αποθήκη μου απο το 2010. Η πλάκα ειναι πως τον βρήκα κατά τύχη. Ξεχασμένος ήταν. Ετσι έχουμε και pvr - replay tv μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες (ευελπιστούμε να τελειώσουν μέχρι τα Χριστούγεννα.) χιχιχι

εμενα παντως ηταν καθετη οτι δεν γινεται. ακομα κι αν επιστραφει ο εξοπλισμος. μονο απο conx σε δορυφορικο μου ειπε.

@tiniakos
Μονο το pvr Σεπτεμβρη εννοεις? Δηλαδη μεχρι τέλος του χρόνου μπορει να δοθεί και το replay? θυμαμαι ενα ποστ του dream21 που το ανεφερε

Καλό είναι να διαβάζετε τον dream21 που ότι έχει πει είναι σωστό και να αφήσουμε τις εικασίες που αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.

O dream21 μας έχει πει πολλά και σωστά απλά τελευταία δεν εμφανίζεται συχνά σε αυτό το forum γιατί σε άλλα βλέπω μπαίνει συχνότερα.
Μη ξαναλέμε τα ίδια, φτηνός (αν και τα 2 ευρώ τα τσίμπησε προς τα πάνω), καλός και πρωτοπόρος ο Οτε σε πολλά στη δορυφορική αλλά η ζωή και η τεχνολογία πάνε μπροστά και αυτή τη στιγμή δικαιολογίες δεν υπάρχουν.
Pvr και περιεχόμενο σε φορητές συσκευές δεν αποτελούν πια πολυτέλεια.

εγω δεν μπορω να καταλαβω ποσο δυσκολο ειναι να δινουν σε πελατες οτε το δορυφορικο και ας τους βαλουν και το iptv για να εχουν τις επιπλεον υπηρεσιες. ΜΕχρι να ενσωματοθουν σε εναν δεκτη..

Δηλαδή τι προτείνεις να παίρνουν οι συνδρομητές ΟΤΕ και τις 2 υπηρεσίες με μία σύνδρομή ??

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

3Ε δεν χρεωνεται επιπλεον το replay tv? ας το χρεωσει τοσο. τα καναλια ουτως η αλλως τα πληρωνω στο δορυφορικο. Ας μου δωσει την δυνατοτητα να εχω και replay tv με +3E +5E. Αφου ειναι(?) τοσο δυσκολο να βαλουν τα hd σε οσους εχουν vdsl.

Το replay tv είναι δωρεάν στο iptv αν δεν κάνω λάθος.
Το εμπορικό τμήμα του ΟΤΕ πάσχει και εκεί η nova τους βάζει τα γυαλιά που πουλάει συχνά φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Δε λέω ότι πρέπει να πουλάει παραμύθι αλλά δε διαφημίζει σωστά αυτά που προσφέρει.
Εδώ περάσαν μήνες για να διαφημίσουν στον κόσμο ότι ο δέκτης τους ο combo είναι mpeg4 και πιάνει και τα ψηφιακά.
Το πρωτάθλημα Αγγλίας δεν έχει διαφημιστεί ευρέως.
Που και που βγαίνει κάποιος Διευθυντής και πετάει 5-6 ατάκες που υλοποιούνται μετά από πολύ καιρό ή ποτέ.
Διαφημίζονται 3play πακέτα ή τα απλά πακέτα σύνδεσης otetv σαν προσφορές που αντιστοιχούν στις μόνιμες τιμές και μόνο προσφορές δεν είναι.
Και σε όλα πάρε και την αύξηση των 2 ευρώ, ασήμαντο ποσό θα που κάποιοι αλλά είναι αύξηση και το συμβόλαιο των 12 μηνών κουρέλι.
Θα εξακολουθήσω να έχω otetv αλλά θα εξακολουθήσω να λέω και τα στραβά και να ζητάω τα αυτονόητα (pvr,replay tv,ote go,multiview) και όχι πολυτέλειες.

3Ε ειναι μονο το pvr δλδ? νομιζα χρεωνοταν κι αυτο

3Ε δεν χρεωνεται επιπλεον το replay tv? ας το χρεωσει τοσο. τα καναλια ουτως η αλλως τα πληρωνω στο δορυφορικο. Ας μου δωσει την δυνατοτητα να εχω και replay tv με +3E +5E. Αφου ειναι(?) τοσο δυσκολο να βαλουν τα hd σε οσους εχουν vdsl.

Ναι αλλά εάν σου δώσει με 3 ή 5 το IPTV με το Replay TV τότε θα είναι σαν να σου δίνει τη 2η υπηρεσία κοψοχρονιάς καθώς δεν μπορεί να παίζει το Replay TV μόνο του
Τα HD στο VDSL δεν αργεί

Το replay tv είναι δωρεάν στο iptv αν δεν κάνω λάθος.
Το εμπορικό τμήμα του ΟΤΕ πάσχει και εκεί η nova τους βάζει τα γυαλιά που πουλάει συχνά φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Δε λέω ότι πρέπει να πουλάει παραμύθι αλλά δε διαφημίζει σωστά αυτά που προσφέρει.
Εδώ περάσαν μήνες για να διαφημίσουν στον κόσμο ότι ο δέκτης τους ο combo είναι mpeg4 και πιάνει και τα ψηφιακά.
Το πρωτάθλημα Αγγλίας δεν έχει διαφημιστεί ευρέως.
Που και που βγαίνει κάποιος Διευθυντής και πετάει 5-6 ατάκες που υλοποιούνται μετά από πολύ καιρό ή ποτέ.
Διαφημίζονται 3play πακέτα ή τα απλά πακέτα σύνδεσης otetv σαν προσφορές που αντιστοιχούν στις μόνιμες τιμές και μόνο προσφορές δεν είναι.
Και σε όλα πάρε και την αύξηση των 2 ευρώ, ασήμαντο ποσό θα που κάποιοι αλλά είναι αύξηση και το συμβόλαιο των 12 μηνών κουρέλι.
Θα εξακολουθήσω να έχω otetv αλλά θα εξακολουθήσω να λέω και τα στραβά και να ζητάω τα αυτονόητα (pvr,replay tv,ote go,multiview) και όχι πολυτέλειες.

Να ρωτήσω πότε έβγαλε η NOVA το PVR ?? Μήπως δίνει Replay TV τώρα και δεν το ξέρω ??
Για θύμισε μου πως παίζει σήμερα το multiview της NOVA ???

Καλό είναι να ζητάμε παραπάνω πράγματα αλλά και λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει.....

Δηλαδή παράδειγμα για εσάς στο ΟΤΕ είναι η nova?
Αυτά που απαιτώ δε θα ανεβάσουν την πλατφόρμα?
Πόσο μη ρεαλιστικό είναι το pvr?
Πόσα σπίτια βλέπουν από μία τηλεόραση και δεν χρειάζονται multiview?
Το replay tv στο δορυφορικό δε θα επιβράβευε όλους εμάς που παραμένουμε στον ΟΤΕ σε τηλεφωνία - ίντερνετ παρά τις ακριβότερες τιμές από όλους τους άλλους πάροχους?
Το nova go δεν εξυπηρετεί αφάνταστα με βάση τα σημερινά δεδομένα (laptop,ipad,tablet,smartphone=φορητότητα)?

Κανενας δεν αμφισβητεί την αξία των όσων ζητάς, αλλά δεν νομίζω ότι είναι λογικό να ζητάμε τα πάντα όλα σε χρόνο dt από μια πλατφόρμα που μέχρι πριν ένα χρόνο ψυχομαχούσε, όταν το αντίπαλο δέος με πάνω από μια δεκατία στην αγορά δεν τα προσφέρει....τουλάχιστον όχι όλα.
Όλα παίρνουν το χρόνο τους και έχουν το κόστος τους...εκεί πήγαινε ο ρεαλισμός

Δεν παραγνωρίζει κανείς ότι ο ΟΤΕ άλλαξε τα δεδομένα στην ελληνική δορυφορικη.
Εβαλε τη δορυφορική τηλεόραση σε πολλά νοικοκυριά για πρώτη φορά.
Εδωσε hd σε προσιτή τιμή και με αξιόλογο περιεχόμενο.
Αν δεν υπήρχε, η νόβα ακόμα θα πουλούσε συνδρομές με 60αρια και βάλε.
Παρόλα αυτά κάποιες λεπτομέρειες για κάποιους αλλά σημαντικές για άλλους θα απογειωναν την πλατφόρμα.
Το ότι λέω τα παράπονα μου δε σημαίνει ότι είμαι δυσαρεστημένος απο την επιλογή μου.
Απλά θέλω να πιστεύω ότι ο otetv είναι μια επιχείρηση με σκοπό το κέρδος αλλά αφουγκράζεται και τον πελάτη έστω και λίγο.

Ναι αλλά εάν σου δώσει με 3 ή 5 το IPTV με το Replay TV τότε θα είναι σαν να σου δίνει τη 2η υπηρεσία κοψοχρονιάς καθώς δεν μπορεί να παίζει το Replay TV μόνο του
Τα HD στο VDSL δεν αργεί
με αλλαγες στο software θα μπορει να παιξει και μονο του..
οταν λες δεν αργει το hd στο vdsl? ποτε περιπου? κατι μου λεει οτι το hd εκει θα εχει καλυτερη ποιότητα απ ότι στο δορυφορικό.
ξερεις αμα γινεται να μεταφερθεις απο δορυφορικο σε connx?

αμα ξερεις και τιποτα για replaytv σε δορυφορικο..

Δεν έχει κανένα λόγο να δώσει replay tv στο δορυφορικό, εκτός και αν το προσφέρει δωρεάν προφανώς μόνο αποκλειστικά στους συνδρομητές OTE TV με υπηρεσίες Doubleplay, αλλά δεν είναι σωστό να κάνει διαχωρισμό υπηρεσιών ανάμεσα στους δορυφορικούς συνδρομητές.

Μπορεί όμως κάλλιστα να κάνει αυτό που κάνουν όλοι οι δορυφορικοί πάροχοι στην Ευρώπη, μετά την ενεργοποίηση των υπηρεσιών OTE TV PVR μέσω δορυφόρου, να δώσει τις αμφίδρομες υπηρεσίες τύπου "Anytime" (αντίστοιχο εν μέρει του NovaOnDemand). Σε συμφωνία με τα συνδρομητικά κανάλια, να προσφέρει περιεχόμενο προγράμματος (movies, entertain, Docs, Kids, Sports, music), που έχουν εκπέμψει `η θα εκπέμψουν για δωρεάν ετεροχρονισμένη παρακολούθηση (διαθέσιμο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα). Το οποίο ο συνδρομητής θα έχει τη δυνατότητα, εάν το επιθυμεί να το μεταφέρει και στο δικό του partition, που του αντιστοιχεί από τον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο (PVR δέκτη του OTE TV), όπως γίνεται στις δωρεάν αμφίδρομες υπηρεσίες Sky UK "Anytime", για επιθυμητή ετεροχρονισμένη παρακολούθηση και μετά το διαθέσιμο "Anytime" χρονικό διάστημα…:party:

Last edited:
Καμία δορυφορική πλατφόρμα δεν έχει Replay TV. Αυτό είναι καθαρά υπηρεσία καλωδιακού δικτύου (cable/IPTV κτλ). Αν θέλετε τα καλά και του IPTV και του δορυφορικού, αγοράστε τα και τα δύο. Θα έχετε και ένα είδος multiview κατ' αυτόν τον τρόπο. Επίσης δε μπορεί να δοθεί με έκπτωση συνδυασμός iptv και sat tv γιατί μετά αρκετοί θα εκμεταλλεύονταν αυτή τη δυνατότητα για να παίρνουν το δορυφορικό με έκπτωση. Μη ζητάμε παράλογα πράγματα.

Την εκμεταλευση δεν την θεωσω σοβαρο κρητιριο. Και το nova multiview εχουν εκμεταλευτει πολλοι γείτονες.. τι παει να πει? οτι δεν το προσφέρει?
Κι επισης τα καλα του δορυφορικου και του iptv μπορουν να συνδυαστουν πολυ εύκολα και σε ενα δεκτη. Ποιος ο λόγος να σπαταλαει καποιος 10+ mbps για τα hd απο την γραμμη του την ωρα που μπορει να τα πιανει δορυφορικα?

Δηλαδή εσύ θεωρείς σοβαρό σχεδιασμό από πλευράς οποιουδήποτε παρόχου να βγάζει μια υπηρεσία στον αέρα και μετά να μπορεί ο κάθε αετονύχης να κάνει ότι γουστάρει ??

O συνδυασμός λήψης δορυφορικού και IP προγράμματος στον ίδιο δέκτη δεν είναι και το ποιο απλό πράγμα και ελάχιστες εταιρίες το έχουν υλοποιήσει παγκοσμίως.

Δηλαδή εσύ θεωρείς σοβαρό σχεδιασμό από πλευράς οποιουδήποτε παρόχου να βγάζει μια υπηρεσία στον αέρα και μετά να μπορεί ο κάθε αετονύχης να κάνει ότι γουστάρει ??
τι ακριβως εννοεις με αυτο? υπαρχει νομιζω τροπος να διασφαλιστει οτι stb και iptvbox θα βρισκονται στον ιδιο χωρο. αρα γιατι να βγει η υπηρεσια στον αερα? ας δωσει το δορυφορικο στην τιμη που το δινει και με 5Ε επιπλεον να δωσει το iptv με κλειδωμενα τα καναλια. Οτι πιο ευκολο
O συνδυασμός λήψης δορυφορικού και IP προγράμματος στον ίδιο δέκτη δεν είναι και το ποιο απλό πράγμα και ελάχιστες εταιρίες το έχουν υλοποιήσει παγκοσμίως.
Η υποδομη για να γινει αυτο υπαρχει. Και δεκτες. Ενα καλο software χρειαζεται. Αλλωστε αν θυμαμαι καλα ο dream21 ειχε πει οτι θα γινει. Δεν νομιζω να εχει πεσει σε κατι εξω

Status
Not open for further replies.