Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Status
Not open for further replies.
Πιστεύω ότι είσαστε υπερβολικά σκληροί!Σβήνονται post για πλάκα και παραδειγματισμό, γίνονται ban κόσμος που τις περισσότερες φορές ενημερώνουν και τους άλλους ακόμη και όταν τα κείμενά τους είναι κόσμια.
Δεν ισχύουν αυτά που γράφεις και το ξέρεις κι ο ίδιος. Το μήνυμα του sakels διαγράφηκε. Με πολλά από τα μέλη μιλάμε και με pm αλλά κάποιοι συνεχίζουν να μη βοηθάνε την κατάσταση. Προσπαθώ να κρατάω την ισορροπία και θα συνεχίσω να το κάνω.
Συνεχίζουμε στο θέμα μας.

Πιστεύω ότι είσαστε υπερβολικά σκληροί!Σβήνονται post για πλάκα και παραδειγματισμό, γίνονται ban κόσμος που τις περισσότερες φορές ενημερώνουν και τους άλλους ακόμη και όταν τα κείμενά τους είναι κόσμια.Μετά από την αντιπαράθεση που είχα και εγώ σε άλλο thread (Nova vs OTETV) είχα πει στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναποστάρω αλλά αυτό ήταν αδικία.Αλήθεια εαν αυτό που έγινε στο tiniako είναι δίκαιο, ο sakels "Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ post#2711
αντι ο ''ελληνικος'' οτε να να δωσει εργασια σε καναν μορφωμενο στη χωρα τουτη βοηθα στη αναπτυξη του ελληνικου πορνο. ευγε για αλλη μια φορα " τι πρέπει να πάθει?Μόνο παραπληροφόρηση και δηλητήριο είναι αυτό το άτομο.
+1000 peko88 και vforvendetta85

γιατι μου επιτιθεσε? ειπα κατι για καποιον προσωπικα? ελεος, ακου εκει δηλητηριο. και ποτε παραπληροφορησα? ειπα καποια ειδηση που δεν ισχυει? η θα πρεπει να λεμε μονο σε οτι συμφωνεις? τη γνωμη μου λεω για τις επιλογες της εταιριας

Εγώ να πω την αλήθεια δε μου αρέσουν τα ban. Και δε μου αρέσουν γιατί συνήθως πέφτουν όταν γίνει κριτική σε θέματα διαχείρισης (έχω φάει κι εγώ τέτοια) και όχι για άλλους λόγους. Πχ το post 331 παραπάνω σηκώνει πολύ περισσότερο ban από αυτό που έγραψε ο tiniakos.

Τα post που σβήστηκαν μπορούσαν απλώς να μεταφερθούν σε άλλο νήμα (αφού ήταν offtopic). Όμως, πέρα από αυτό, αν είναι δυνατόν να τίθεται θέμα ελευθερίας έκφρασης από την πλευρά του tiniakos. Η διαγραφή των μηνυμάτων για δικό του καλό ήταν, είχε εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Δεν έχει πρόβλημα ο imcan και τα άλλα παιδιά με αυτό που έγραψα και είχε ο tiniakos. Έλεος δηλαδή.

Εδώ και 1-2 μέρες βλέπουμε καινούργιο ποστ στο θέμα και μπαίνουμε να διαβάσουμε κάτι καινούργιο και χρήσιμο.Αντ' αυτού βλέπουμε αντιπαραθέσεις μελών.Μήπως ρε παιδιά να βάλουμε όλοι μια τελεία και να ποστάρουν μόνο αυτοί που έχουν να πουν κάτι σχετικό με τον τίτλο του θέματος;Πάντα φιλικά προς όλους.

Θα παρακαλέσω για ακόμη μία φορά να επανέλθουμε στα του νήματος.

Από δω και στο εξής κάθε μήνυμα εκτός θέματος θα διαγράφεται....

Στο τελικό στάδιο δοκιμών μπαίνει ο PVR δέκτης του OTE TV, που θα πρέπει να αναμένεται περί το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Ο δέκτης είναι ο Technicolor DST 810 με λογισμικό και δυνατότητες κομμένες και ραμμένες στις απαιτήσεις του OTE TV.

gazzetta.gr

Ε όχι και gazzetta! Αυτό είναι το κείμενο του digitaltvinfo.gr! Το κλέψιμο πάει σύννεφο αλλά αναφορά στην πηγή πουθενά!
Για του λόγου το αληθές παραθέτω το δημοσίευμα μας απο τις 19/9.

Στο τελικό στάδιο δοκιμών μπαίνει ο pvr δέκτης του OTE TV, που θα πρέπει να αναμένεται περί το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτώβρη. Κάποια προβλήματα που είχαν προκύψει πλέον ξεπεράστηκαν και ο δέκτης κυριολεκτικά «ξεψαχνίζεται» λειτουργικά για να δοθεί το πράσινο φως. Μάλιστα πέρα από τις κλασικές λειτουργίες, δοκιμάζονται ώστε να διατεθούν στο κοινό και υπηρεσίες όπως αυτόματες εγγραφές αγαπημένων σειρών αλλά και άλλες δυνατότητες. Ο δέκτης όπως πρώτο το Digital TV info είχε γράψει, είναι ο Technicolor DST 810 με λογισμικό και δυνατότητες κομμένες και ραμμένες στις απαιτήσεις του OTE TV.

Με κόκκινο τι ...δανείστηκαν, με μπλέ τι ... ξέχασαν
Βλέπετε ομοιότητες; Τι να πω ...

http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=9558&Itemid=107

Last edited by a moderator:
Φυσικά και δεν μπορούσες να το ξέρεις. Δεν κακιώνω με σένα φίλε μου, απλά τρελλάθηκα oταν είδα το κείμενο που έιχα γράψει εγώ με την υπογραφή Gazzeta ...

Τι ψάχνεις να βρεις davinci.Ο κλέψας του κλέψαντος γίνεται στο internet.Από κει και πέρα, όλο και παραπίσω πάει το pvr.Από Αύγουστο σε Σεπτέμβρη κι από Σεπτέμβρη σε Οκτώβρη.

Ε όχι και gazzetta! Αυτό είναι το κείμενο του digitaltvinfo.gr! Το κλέψιμο πάει σύννεφο αλλά αναφορά στην πηγή πουθενά!
Για του λόγου το αληθές παραθέτω το δημοσίευμα μας απο τις 19/9.

Στο τελικό στάδιο δοκιμών μπαίνει ο pvr δέκτης του OTE TV, που θα πρέπει να αναμένεται περί το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτώβρη. Κάποια προβλήματα που είχαν προκύψει πλέον ξεπεράστηκαν και ο δέκτης κυριολεκτικά «ξεψαχνίζεται» λειτουργικά για να δοθεί το πράσινο φως. Μάλιστα πέρα από τις κλασικές λειτουργίες, δοκιμάζονται ώστε να διατεθούν στο κοινό και υπηρεσίες όπως αυτόματες εγγραφές αγαπημένων σειρών αλλά και άλλες δυνατότητες. Ο δέκτης όπως πρώτο το Digital TV info είχε γράψει, είναι ο Technicolor DST 810 με λογισμικό και δυνατότητες κομμένες και ραμμένες στις απαιτήσεις του OTE TV.

Με κόκκινο τι ...δανείστηκαν, με μπλέ τι ... ξέχασαν
Βλέπετε ομοιότητες; Τι να πω ...

http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=9558&Itemid=107

10 Οκτώβρη σήμερα.
Μπήκαμε στο 2ο δεκαήμερο.

Εμείς οι νέοι συνδρομητές υπάρχει δυνατότητα να πάρουμε τον pvr δέκτη;

Καθυστερεί ο δέκτης, μάλλον θα τον φάμε και τον Οκτώβρη Παναγιώτη.

10 Οκτώβρη σήμερα.
Μπήκαμε στο 2ο δεκαήμερο.

Από πάνω από το ημερολόγιο είσαι βρε φίλε Τινιακέ; Μην ξεχνάμε ότι οι ημερομηνίες αυτές δεν είναι επίσημες ανακοινώσεις του ΟΤΕ, ποιός ο λόγος να είμαστε τόσο τεντωμένοι με την αναμονή; Οκ, ίσως το βλέπω από τη δική μου πλευρά που απέχει πολύ από αυτή κάποιων άλλων αλλά τι να πω, και εμένα θα μου άρεσε και λογικά θα αναβαθμίσω τον δέκτη όταν κυκλοφορήσει αλλά εκτός κ είναι κάποιος επαγγελματίας τηλεθεατής δύσκολα μπορώ να καταλάβω αυτήν την πρεμούρα για το PVR ώστε να μετράμε μέρες όπως τότε που ήμασταν φαντάροι... Από την άλλη ο καθένας έχει διαφορετικά πράγματα που τον απασχολούν, δεκτό...

Ρε παιδιά είδα σήμερα 10 του μήνα και είπα να το γράψω.
Τι να κάνουμε υπομονή.
Πάντως αρκετός κόσμος περιμένει το pvr και θα δείτε τι αποδοχή θα έχει αν είναι σε μια λογική τιμή.

^^ Wait what; Λογική τιμή; Τι δηλαδη, θα πληρώνεις για το δικαίωμα να γράψεις την εκπομπή που θέλεις σε ένα στικάκι;;;

Τα στικακια μαλλον θα πρεπει να τα ξεχασουμε προς το παρόν. Κανείς μέχρι τώρα δεν εχει κανει λογο για στικακια και εξωτερικούς σκληρους. Δέκτης βγαίνει με ενσωματωμένο τον δίσκο στα 320 gb. Προσωπικά δεν βλέπω τον λογο να ανοιξουν το usb. Εφόσον ισχύσει και ο χρησιδανισμός των 3 ευρώ θα ειναι σαν να σαμποτάρουν οι ιδιοι το μηχανάκι που θα δίνουν. Θέλεις να γράφεις; Μονο στον νέο δέκτη και με 3 ευρώ παραπάνω καθε μήνα αλλά με συνεχόμενη εγγύηση απο τον ΟΤΕ. Δεν θέλεις να γράφεις; Μένεις με τον παλιό και τελείωσε το παραμύθι. Εαν έκαναν πως ενεργοποιούσαν τη θύρα, θα επρεπε να οργανώσουν ένα τμήμα ξεχωριστό εξυπηρέτησης πελατών για επίλυση θεμάτων μονο με τους εξωτερικούς δίσκους.

Προφανώς θα ισχύει αυτό που λέει ο φίλος harris23. Και εννοείται ότι η δυνατότητα θα είναι επί πληρωμή, όχι βέβαια ότι θα πληρώνεις για την εκπομπή, αλλά για να έχεις τον pvr δέκτη έναντι του απλού, πχ. 3 ευρώ το μήνα. Αν το καλοσκεφτείς 3x12 = 36 ευρώ τον χρόνο όταν στον ανταγωνισμό κοστίζει 149 ευρώ εφάπαξ, τουτέστιν σαν να προπληρώνεις την υπηρεσία pvr του οτε για περίπου 5 χρόνια... Νομίζω είναι αρκετά καλύτερο σενάριο. Σε 5 χρόνια μπορεί όχι μόνο οι δέκτες να έχουνε αλλάξει αλλά και οι ίδιοι οι πάροχοι...

Επίσης, γιατί αναρωτιέται κάποιος κόσμος, αν θα πάρει τον δέκτη σαν νέος συνδρομητής ή μήπως πρέπει να περιμένει λίγο παραπάνω κτλ. Όταν ο δέκτης αρχίσει να διατίθεται, όλοι θα έχουν δικαίωμα να αναβαθμιστούν σε αυτόν από τη στιγμή που θα δίνεται με χρησιδάνειο, δηλαδή ενά πολύ μικρό πόσο το μήνα.

Last edited:
Επίσης, γιατί αναρωτιέται κάποιος κόσμος, αν θα πάρει τον δέκτη σαν νέος συνδρομητής ή μήπως πρέπει να περιμένει λίγο παραπάνω κτλ. Όταν ο δέκτης αρχίσει να διατίθεται, όλοι θα έχουν δικαίωμα να αναβαθμιστούν σε αυτόν από τη στιγμή που θα δίνεται με χρησιδάνειο, δηλαδή ενά πολύ μικρό πόσο το μήνα.

Ναι είναι σαφές, έτσι όπως το λες, εφόσον θα πληρώνεις, μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξεις τον παλιό και να πάρεις τον καινούργιο...

Status
Not open for further replies.