Ο δέκτης που αγόρασες είναι δικός σου και δεν επιστρέφεται.....τώρα γιατί τον αγόρασες και δεν στον δώσανε δωρεάν είναι άλλη ερώτηση.
Μπορείς να πάρεις τον PVR σαν χρησιδάνειο με επιπλέον χρέωση στην ίδια συνδρομή αλλά απαιτείται νέα 12-μηνη δέσμευση, εάν έχει λήξει το αρχικό 12-μηνο.
Χωρίς την κάρτα δεν μπορείς να δεις ούτε τα ελεύθερα κανάλια. Εάν διακόψεις τη συνδρομή σου θα μπορείς να βλέπεις τα μόνο ελεύθερα (δορυφορικά και επίγεια) εφόσον η κάρτα είναι στο STB
Τον δέκτη τον αγόρασα γιατι έχω το ομιλικό πακέτο και όταν το έβαλα (Μάρτιο 2012) σου χρεώναν τον δέκτη και δεν είχες καθόλου δέσμευση. Τώρα ακόμα και στο ομιλικό σου στέλνουν δέκτη με χρησηδάνειο.
Να διακόψω την συνδρομή μου σαφώς και δεν θέλω. Θέλω όμως τον νέο PVR δέκτη. Όταν θα μου στήλουν τον νεο PVR δέκτη θα μου στήλουν και καινούργια κάρτα? Και ας απενεργοποιήσουν την παλια, αφου δεν δουλέυει ο δέκτης χωρις την κάρτα για τα ελέυθερα. Θέλω να βάλω τον παλιο δέκτη σε άλλο κεραιοσύστημα για να βλέπει ο πατέρας μου ελέυθερα στον HOTBIRD
Από τι στιγμή που θα καταργηθεί η υπάρχουσα κάρτα και δεκτή που έχεις και θα αντικατασταθεί από τον PVR θα ενεργοποιηθεί η καινούργια κάρτα οπότε ξεκινάς από την αρχή με 12μήνη δέσμευση.
Δεν είδα το μυνημά σου πριν το προηγούμενο post μου..Με τον νέο PVR δέκτη στέλνουνε και νέα κάρτα και απενεργοποιήται η παλιά? Αυτό θα με βόλευε πολύ

Last edited by a moderator: