Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Status
Not open for further replies.
Ο δέκτης που αγόρασες είναι δικός σου και δεν επιστρέφεται.....τώρα γιατί τον αγόρασες και δεν στον δώσανε δωρεάν είναι άλλη ερώτηση.
Μπορείς να πάρεις τον PVR σαν χρησιδάνειο με επιπλέον χρέωση στην ίδια συνδρομή αλλά απαιτείται νέα 12-μηνη δέσμευση, εάν έχει λήξει το αρχικό 12-μηνο.

Χωρίς την κάρτα δεν μπορείς να δεις ούτε τα ελεύθερα κανάλια. Εάν διακόψεις τη συνδρομή σου θα μπορείς να βλέπεις τα μόνο ελεύθερα (δορυφορικά και επίγεια) εφόσον η κάρτα είναι στο STB

Τον δέκτη τον αγόρασα γιατι έχω το ομιλικό πακέτο και όταν το έβαλα (Μάρτιο 2012) σου χρεώναν τον δέκτη και δεν είχες καθόλου δέσμευση. Τώρα ακόμα και στο ομιλικό σου στέλνουν δέκτη με χρησηδάνειο.

Να διακόψω την συνδρομή μου σαφώς και δεν θέλω. Θέλω όμως τον νέο PVR δέκτη. Όταν θα μου στήλουν τον νεο PVR δέκτη θα μου στήλουν και καινούργια κάρτα? Και ας απενεργοποιήσουν την παλια, αφου δεν δουλέυει ο δέκτης χωρις την κάρτα για τα ελέυθερα. Θέλω να βάλω τον παλιο δέκτη σε άλλο κεραιοσύστημα για να βλέπει ο πατέρας μου ελέυθερα στον HOTBIRD

Από τι στιγμή που θα καταργηθεί η υπάρχουσα κάρτα και δεκτή που έχεις και θα αντικατασταθεί από τον PVR θα ενεργοποιηθεί η καινούργια κάρτα οπότε ξεκινάς από την αρχή με 12μήνη δέσμευση.

Δεν είδα το μυνημά σου πριν το προηγούμενο post μου..Με τον νέο PVR δέκτη στέλνουνε και νέα κάρτα και απενεργοποιήται η παλιά? Αυτό θα με βόλευε πολύ :)

Last edited by a moderator:
Η δωδεκάμηνη (νέα) δέσμευση, για εμένα δεν είναι λογική. Δέσμευση πρέπει να υπάρχει όταν σου έχει γίνει μια προσφορά, π.χ. μια επιδότηση κινητού, ένας δέκτης σε φθηνότερη τιμή, κάτι. Ο ΟΤΕ, τι ακριβώς προσφέρει για να σε δεσμεύει σε μια υπηρεσία 12 μήνες;

Να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί αυτό με το χρησιδάνειο δεν μου κολλάει και πολύ.
Λέμε ότι είναι ο pvr με χρησιδάνειο. Με τι διάρκεια; Θα συνοδεύεται με 12/24/48μηνη δέσμευση, γιατί αναφέρθηκε το ποσό των 3-5 ευρώ το μήνα. Ή αναλόγως της δέσμευσης θα πάει και το ποσό ανά μήνα;
Και αν είναι χρησιδάνειο, με δέσμευση 12μηνη, τι θα γίνει με τον αποκωδικοποιητή όταν τελειώσει η δέσμευση (αν δεν έχει αποπληρωθεί);
Θα επιστραφεί; Και αν ναι, αναλόγως της κατάστασης που θα είναι, θα με χρεώσουν ανάλογα και θα μου μείνει ή θα τον πάρουν πίσω; Και τι θα τον κάνουν μετά τον επιστραφόμενο; Άρα θα βγουν και μεταχειρισμένοι στην πιάτσα;
Φαντάζομαι ότι δεν θα μου απαντήσει κάποιος από τον ΟΤΕ, οπότε θα περιμένω να δω όταν θα βγει.

@ petasis: Συγνώμη που θα το πω, αλλά οτιδήποτε και να κάνει ο Οτέ πάντα για σένα ποτέ δεν έχει λογική.

Re: Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Ο petasis είναι συνδρομητής στο ΟΤΕ TV αν δεν κάνω λάθος,οπότε εφόσον πληρώνει μπορεί να έχει και απαιτήσεις.

Και να μην ήταν, ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του.

Δεν διαφωνώ, αλλά να μην θεωρούμε το κάθε τι που δεν μας αρέσει ως μη λογικό.Να θεωρήσεις πως δεν σου αρμόζει, σύμφωνα με τις ανάγκες σου, είναι λογικό.
Κι εγώ είμαι συνδρομητής otetv.Το 12μηνο τελειώνει τώρα (14/11).Κι εμένα δεν μου αρέσει πως, αν θέλω να βάλω pvr θα πρέπει να φάω άλλο ένα 12μηνο στην πλάτη.Η εταιρία, προφανώς, αποφάσισε την επιχειρηματική της τακτική.

Αν δεν μου αρμόζει, είτε δεν βάζω pvr είτε κόβω την υπηρεσία.

Είναι απλό, ας πουλάει τον δέκτη 150 ευρώ όπως η Nova χωρίς άλλη δέσμευση. Όποιος θέλει τον παίρνει με χρησιδάνειο, όποιος δε θέλει δεσμεύσεις τα σκάει και τον αγοράζει. Πάντως είναι λίγο χαζό αυτό να το συζητάμε, δηλαδή υπάρχει κάποιος που θέλει να πάρει τον PVR αλλά να το κόψει σε 1-2 μήνες;
Για μένα το μόνο "πρόβλημα" με το χρησιδάνειο είναι το τι γίνεται αν χρειαστεί αντικατάσταση ο δέκτης. Δεν έχω καμία διάθεση να πάρω χρησιμοποιημένο δέκτη από κάποιον που κάπνιζε σα φουγάρο και σίγουρα σε καμία περίπτωση μεταχειρισμένο τηλεχειριστήριο.

Γιατί δεν περιμένουμε λίγες ημέρες να βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις?

Με τα "μπορεί" και τα "ίσως" και τις προτροπές πως θα πρέπει να γίνεται η διάθεση του δέκτη και πόσο θα πρέπει να είναι η τιμή μπορούμε να μιλάμε επ' άπειρον χωρίς αποτέλεσμα.

Re: Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

@ petasis: Συγνώμη που θα το πω, αλλά οτιδήποτε και να κάνει ο Οτέ πάντα για σένα ποτέ δεν έχει λογική.

Τι να κάνουμε, δεν βρίσκω λογική την προσπάθεια που θα κάνει ο ΟΤΕ να με δεσμεύσει με άλλους 12 μήνες μόνο και μόνο για να προσθέσω μια υπηρεσία ακόμη (pvr). Το εάν θα αλλάξει ο δέκτης άρα νέο συμβόλαιο που γράφτηκε σαν λογικό παραπάνω, δεν με καλύπτει. Δεν είναι λόγος παράτασης μιας δέσμευσης, εδικά αφού ο δέκτης δεν είναι δικός μου και σαν ιδιοκτησία του ΟΤΕ, πρέπει να φροντίσει αυτός να πληρεί τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας.

Εσένα δεν σε ενοχλεί η συνεχής παράταση της ομηρίας του προστίμου για την διακοπή; Αν συνεχίσει έτσι, με 1 νέο χαρακτηριστικό τον χρόνο, θα μας έχουν διαρκώς σε ομηρία...

Μέχρι να ανακοινωθεί οτιδήποτε επίσημο, το θέμα κλειδώνεται. Παρακαλούνται οι φίλοι imcan και dream21 να με ενημερώνουν σχετικά.

Last edited:
Τα ψέματα τελείωσαν, και ο νέος PVR δέκτης του OTE TV προγραμματίζεται να διατεθεί εμπορικά τις πρώτες ημέρες του Νοέμβρη. Κάποια bugs που υπήρχαν λύθηκαν και ο δέκτης είναι πλέον έτοιμος να κυκλοφορήσει στην αγορά με τη μορφή χρησιδανείου και με μηνιαίο κόστος που σύμφωνα με πληροφορίες θα κυμαίνεται στα 3-4 ευρώ. Οι πρώτες παρτίδες των δεκτών Technicolor DST-810 έχουν ήδη παραληφθεί και περιμένουν τους νέους ή παλιούς συνδρομητές που θα τους αποκτήσουν.

www.digitaltvinfo.gr

Last edited by a moderator:
Για ολους οσοι ενδιαφέρονται να μαθουν τι θα γίνει με τους ήδη συνδρομητές της υπηρεσίας, μετά απο κλήση στο 13888 όπου και μίλησα με το εμπορικό τμήμα (όσο αξιόπιστο μπορεί να ειναι) μου είπανε πως ότι ισχύει για τους δέκτες μέσω ιντερνετ λογικά θα ισχύει και για τους δέκτες μέσω δορυφόρου. Δηλαδή, μας επιστρέφετε τον παλιό και σας αποστέλουμε τον νέο (μου είπανε) αλλά με την διαφορά πως προστίθεται και το 3ευρο ανα μήνα για τον χρησιδανισμό. Ηταν κατηγορηματικοί πως δεν πρόκειται να ισχύσει κατι άλλο και πως ειναι προιον που ανεβάζει την αξία προς τα πάνω και δεν αφορά αντικατάσταση.

Εκπρόσωπος ΟΤΕ:Θα υπάρχει σε διαθεσιμότητα στο άμεσο μέλλον, αλλά δεν έχουμε ακόμη ακριβή ημερομηνία.

Εκπρόσωπος ΟΤΕ:Αν διαθέτετε την υπηρεσία θα μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή εξοπλισμού.

Συνομιλία μέσω chat απο το site του ΟΤΕ.

Φανταζομαι οποιος δεν καιγεται για pvr απλά συνεχίζει ως έχει, ετσι;

παιδια εγω ειμαι απο της πρωτους συνδρομητες τον αποδοικωποιητη τον εχω παρει με το παλιο συστημα
που ειναι δικο σου για παντα..εγω καιγομαι για pvr αλλα και τα 3 ευρω επιπλεον δεν τα εχω οποτε θα μεινω οπως εχει

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Από τι στιγμή που θα καταργηθεί η υπάρχουσα κάρτα και δεκτή που έχεις και θα αντικατασταθεί από τον PVR θα ενεργοποιηθεί η καινούργια κάρτα οπότε ξεκινάς από την αρχή με 12μήνη δέσμευση.

Συγνώμη, αλλά δεν είναι λογικό αυτό...
Θεωρώ ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους...
Γιατί δηλαδή να μην το πληρώσεις εφάπαξ ή σε δόσεις μέσα στο λογαριασμό σου και να είναi ιδιοκτησία σου;
καινούργια κάρτα πρέπει να σημαίνει νέα 12μηνη δέσμευση; από πού κι ως πού;

Σχεδιασμός Lada, τιμή λάβρα!
4 ευρώ???
Είδαμε και πάθαμε να ρίξουμε την τιμή του οτέ με την ετήσια ανανέωση, τσουπ, φέρε 4 ευρώ, μπάρμπα!:grandpa:

Εντάξει, υπερβολικός είμαι.:beatnik2:
Θα περιμένω να τον πάρουν κάποιοι πρώτα, και, ανάλογα τις εντυπώσεις, πιθανώς θα ακολουθήσω.

Status
Not open for further replies.