Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Status
Not open for further replies.
Πάντως με βάση το τι έχει συμβεί στην νόβα, οι αλλαγές στους δέκτες δεν είναι συχνές. Πολλοί που άλλαξαν τώρα (λόγω κλειδώματος της κάρτας) μπορεί να είχαν χρόνια τον ίδιο δέκτη (περισσότερα από 5). Και οι 2 τρέχοντες δέκτης, είναι κοντά στα 3 χρόνια ήδη στην αγορά...

εννοηται ρε παιδια.
οι δεκτες ειναι πολυ εξελιγμενοι και με καλα χαρακτηριστικα.
θεματακια που εχουμε κατα καιρους,ειναι θεμα firmware και οχι hardware.
ειδικα ο απερχομενος pvr του ote,ειναι ακομη πιο εξελιγμενος απο της nova.
δεν αλλαζουν ετσι ευκολα δεκτες,ειδικα σε τετοιες εποχες.

Αυτό έλεγα κι εγώ ρε Μητσάρα, προτιμώ να δώσω π.χ. 49 και εξόφληση με πάγια εντολή ή πιστωτική και μετά από 12 μήνες να ξέρω πως ο δέκτης θα μου ανήκει, παρά να δίνω "μια ζωή" 4 το μήνα, έτσι μοιάζει πιο πολύ σαν αύξηση στο τιμολόγιο του OTE TV, δηλαδή 21,90 το full pack + 4 το PVR = 25,9 για πάντα;;;
Αλλά είπαμε, αποψή μου, μη παρεξηγηθώ κιόλας, απλά δεν είναι λογική ότι σε 2-3 χρόνια θα αλλάξω δέκτη ντε και καλά.

Last edited by a moderator:
κοιτα-ειναι πως το λαμβανεις.εαν οντως ο δεκτης ειναι αξιας 90-100 ευρω,θα τον εχεις εξοφλησει σε 2 χρονια περιπου.
απο κει και περα,εαν συνεχισεις να εισαι συνδρομητης μετα τα 2 χρονια,θα αρχισει να σου ξυνιζει το 4 ευρω το μηνα παραπανω,διοτι ουσιαστικα θα τον εχεις εξοφλησει και οτι δινεις απο εκει και περα θα ειναι...ενοικιο..
στην αρχη που το ειχαμε συζητησει,με μια γρηγορη σκεψη,ημουν της αποψης,οτι δεν ειναι κακο το συστημα που θελει να ακολουθησει ο οτε,αλλα πιστευω οτι τελικα θα ηταν προτιμοτερο να βγει και δωσει μια εφαπαξ τιμη.
ειναι λιγο πονηρο αυτο το χρησιδανειο και η αυξηση της μηνιαιας συνδρομης χαλαει πολυ στο ακουσμα της.

Στα 2 χρόνια κάτι θα κάνει πιστεύω για κάποιον που τον έχει τόσο καιρό.
Αλλά το ξαναλέω όλα πια είναι φασόν,ποιο τεχνολογικό προϊόν με καθημερινή χρήση κρατάει πάνω από 3 χρόνια, άσε που ο δίσκος θα τα έχει παίξει μέχρι τότε σίγουρα.

Να με συμπαθας αλλά δουλεύεις στον ΟΤΕ?

Έχουμε μηχανήματα στο σαλόνι μας και γενικότερα στο σπίτι μας που δουλεύουνε πολλά χρόνια απρόσκοπτα. Ξαφνικά τα απαξιώσαμε όλα για να πούμε ότι ναι δικαιολογούνται τα 4 ευρώ? Έλεος

Όλα καλά και ωραία αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι και ο μονόδρομος του χρησιδανείου είναι σωστός. Για μένα είναι λάθος του ΟΤΕ. Έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον η δυνατότητα επιλογής αγοράς του δέκτη.
Θέλω να τον αγοράσω; Το κάνω και είναι δικός μου. Όταν διακόψω και θελήσω να επανασυνδεθώ, έχω το δικό μου δέκτη και πάλι.
Δε θέλω να τον αγοράσω; Δίνω τα 4 ευρώ το μήνα και είμαι ok.
Επίσης, σε όσους είχαν πληρώσει το δέκτη που ήδη έχουν, ο καινούριος θα έπρεπε να παρέχεται δωρεάν (και χωρίς τα 4 ευρώ ανά μήνα φυσικά).

Last edited:
Το καλύτερο για τον OTE θα ήταν αφού έτσι επιθυμούν κάποιοι πελάτες να βάλει μια τιμή εφάπαξ για τον δέκτη , πχ. 150 ευρώ όπως έβαλε και η NOVA και όποιος δεν θέλει να δίνει 4 ευρώ το μήνα να τα δώσει προκαταβολή και να τελειώνει η υπόθεση.

Εγώ πάλι προτιμώ τα 4 ευρώ το μήνα γιατί σε ένα χρόνο αν κόψω το PVR θα έχω χάσει 48 ευρώ και όχι 150. Απλά μαθηματικά.

o 865 της Nova,ειναι στην αγορα απο το 2010.δεν εχει παρουσιασει βλαβες και συνεχιζει και δινει τον ιδιο και θα συνεχισει βεβαια για πολυ καιρο ακομα,
αφου οποια αναβαθμιση θελησει να κανει,την καλυπτει.
το ιδιο θα κανει και ο οτε με τους 2 δεκτες του.
δεν ειναι εκει ομως το προβλημα.το προβλημα ειναι το 4αρι το μηνα παραπανω χωρις ληξη.εαν σου ελεγε οτι π.χ τον 24ο μηνα ο δεκτης εξοφληται,
θα ακουγοταν πολυ καλυτερα.τωρα σου βαζει ενοικιο και αυτο ειναι που σε χαλαει.
αληθεις-υπαρχει καποιος αλλος παροχος στον κοσμο,που να κανει κατι αντιστοιχο με του οτε?
προσωπικα δεν εχω ακουσει κατι.

και γιατι δεν εχουν 2 επιλογες για να ξεμπερδευουμε 1 επιλογη αγορα οποιος θελει 2 επιλογη χρησιδανειο , ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ? απλα ειναι δικαιολογιες ουσιαστικα ειναι μια ακομα αυξηση μεσα σε 2 μηνες 6 ευρο και συνεχιζουμε.....(να δουμε ομως ακομα για ποσο οταν κανουνε συνεχεια αυξηση)

o 865 της Nova,ειναι στην αγορα απο το 2010.δεν εχει παρουσιασει βλαβες και συνεχιζει και δινει τον ιδιο και θα συνεχισει βεβαια για πολυ καιρο ακομα,
αφου οποια αναβαθμιση θελησει να κανει,την καλυπτει.

Άστοχη η σύγκριση για ο δέκτης του OTE είναι πολύ ανώτερος σε δυνατότητες (σε 3 χρόνια έχουν προχωρήσει αρκετά οι εξελίξεις). Αρκεί βέβαια να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες αυτές μελλοντικά ο ΟΤΕ (που νομίζω ότι θα το κάνει).

Άσε που βλάβες δεν βγάζει ο 865 αλλά σε λειτουργία δεν είναι και ότι καλύτερο (υπάρχουν τα θέματα με τα reset και τα κολλήματα). Και δεν το λέω εγώ αυτό , το λένε πολλά μέλη στο αντίστοιχο νήμα.

μα δεν υοστηριζω το αντιθετο.συγχρονοι δεκτες ειναι και οι 2 pvr με πιο εξελιγμενο του οτε.λογικο αφου μιλαμε για πιο καινουργιο μοντελο.
οι της Nova,ειναι επισης καλοι,αλλα θελουν οπωσδηποτε μια καλη αναβαθμιση στο λογισμικο τους.
τεχνικα δεν εχουν κανενα προβλημα να υποστηριξουν και μελλοντικες υπηρεσιες και να μεινουν στην αγορα για αρκετα ακομη χρονια.
ενας λογος παραπανω για τον pvr του Ote που ειναι πιο εξελιγμενος.

Στα 2 χρόνια κάτι θα κάνει πιστεύω για κάποιον που τον έχει τόσο καιρό.
Αλλά το ξαναλέω όλα πια είναι φασόν,ποιο τεχνολογικό προϊόν με καθημερινή χρήση κρατάει πάνω από 3 χρόνια, άσε που ο δίσκος θα τα έχει παίξει μέχρι τότε σίγουρα.

Αν και οι δίσκοι χαλάνε, ο 865 της νόβα που έχω έχει κλείσει 3 χρόνια, και πάει για 4ο. Με τον δίσκο υγιή...

Άστοχη η σύγκριση για ο δέκτης του OTE είναι πολύ ανώτερος σε δυνατότητες (σε 3 χρόνια έχουν προχωρήσει αρκετά οι εξελίξεις). Αρκεί βέβαια να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες αυτές μελλοντικά ο ΟΤΕ (που νομίζω ότι θα το κάνει).

Άσε που βλάβες δεν βγάζει ο 865 αλλά σε λειτουργία δεν είναι και ότι καλύτερο (υπάρχουν τα θέματα με τα reset και τα κολλήματα). Και δεν το λέω εγώ αυτό , το λένε πολλά μέλη στο αντίστοιχο νήμα.

Σε τι δυνατότητες είναι ανώτερος ο δέκτης του ΟΤΕ; Σε εμένα φαίνεται χειρότερος από τον 865 επειδή του λείπει TV out (και αυτό σημαίνει και δυσκολία υλοποίησης multiview). Παραπάνω δυνατότητες δεν κατάλαβα από τα διαφημιστικά, οπότε καλό είναι να γραφούν...

μα δεν υοστηριζω το αντιθετο.συγχρονοι δεκτες ειναι και οι 2 pvr με πιο εξελιγμενο του οτε.λογικο αφου μιλαμε για πιο καινουργιο μοντελο.
οι της Nova,ειναι επισης καλοι,αλλα θελουν οπωσδηποτε μια καλη αναβαθμιση στο λογισμικο τους.
τεχνικα δεν εχουν κανενα προβλημα να υποστηριξουν και μελλοντικες υπηρεσιες και να μεινουν στην αγορα για αρκετα ακομη χρονια.
ενας λογος παραπανω για τον pvr του Ote που ειναι πιο εξελιγμενος.

Σε τι θεωρείς τον δέκτη του ΟΤΕ εξελιγμένο; (Κάτι δεν θα έχω καταλάβει καλά... Για πείτε...)

@petasis
απ`οτι διαβαζω,εχει καλυτερο hardware με οτι αυτο συνεπαγεται.στα μεγαλα του συν η δυνατοτητα να λειτουργησει ως PVR με ενα καλώδιο.
το πιο εξελιγμενος βεβαια δεν σημαινει και απαραιτητα καλυτερος.
κατσε να βγει και βλεπουμε τι ψαρια πιανει..

Σε τι δυνατότητες είναι ανώτερος ο δέκτης του ΟΤΕ; Σε εμένα φαίνεται χειρότερος από τον 865 επειδή του λείπει TV out (και αυτό σημαίνει και δυσκολία υλοποίησης multiview). Παραπάνω δυνατότητες δεν κατάλαβα από τα διαφημιστικά, οπότε καλό είναι να γραφούν...

Multiview με καλώδια εννοείς , γιατί υπάρχουν και άλλοι πολύ πιο σύγχρονοι τρόποι.

Και το PC παλιά μόνο με ethernet μπορούσες να το συνδέθεις σε δίκτυο αλλά μετά έγινε εφικτή η ασύρματη σύνδεση.

Γι' αυτό λέω ότι δεν έχει σύγκριση ο δέκτης με τον 865 και αυτό θα φανεί μελλοντικά (ελπίζω βραχυπρόθεσμα).

To μονο που μας νοιαζει ειναι να διαβασουμε εδω ποτε ξεκιναει η διαθεση,την καραμελα περι χρησιδανειο,αγορας η και τα δυο την εξαντλησαμε τοσο καιρο...σε οποιον κακοφαινεται ακομα ας μην το βαλει η ας το κοψει τελειως...και οι συγκρισεις ειναι για αλλο ποστ

το τι θα γραφεται στο καθε νημα,προφανως δεν ειναι δικη σου δουλεια.ασε τους διαχειριστες να το κρινουν.

οχι ρε συ peko.δεν εξαπτομαι.απλα συζηταμε.η μια κουβεντα φερνει την αλλη και παει αυτοματα πολλες φορες σε συγκρισεις.
μεσα στο νοημα ειμαστε.δεν νομιζω οτι ξεφυγαμε πολυ..:2thumb22sup:

Status
Not open for further replies.