Συζήτηση περί σήματος & sms χαρακτήρων στο iphone 4

μα είναι προβληματικές όλες οι συσκευές Τάκη μου, γι αυτό μοιράζει ο Jobs θηκούλες. ;)

Δεν διαβαζεις τι σου γραφω... Το προβλημα που εγω αντιμετωπισα με το σημα παραμενει ΤΟ ΙΔΙΟ ειτε βαζω θηκη ειτε οχι. Αρα ΔΕΝ φταιει το τηλεφωνο, το οποιο αλλωστε σε περιοχες με καλο σημα δεν εχει κανενα προβλημα οπως και να το πιανεις (αντε να κατεβει η μπαρα λιγο-καθολου drop call).
Τωρα, οπως σου εγραψα ειναι πιθανοτατο να σου εκατσε lemon συσκευη οποτε πας για αντικατασταση. Συγκρινε το με ενα αλλο iphone 4 κανενος φιλου και τα ξαναλεμε..

Ρε παιδιά είμαστε 1000% σίγουροι ότι με τη θηκη εξαφανίζεται ΤΕΛΕΙΩΣ το, όποιο, θέμα λήψης / κρατήματος;

btw Με το δικό μου πάντως στο γραφειο (Voda και πάντα σε συγκεριμένη θεση) σε μερικές ημέρες χρήσης είχα 1 dropped call (που δεν θυμάμαι να μου είχε συμβεί γενικά ποτέ στα 2 χρόνια με το HTC). Γενικά δεν παρατήρησα κάτι άλλο. Τις τελευταίες ημέρες το έχω και με θήκη. Μπορεί και τυχαίο βέβαια.

Re: Απάντηση: Συζήτηση περί σήματος & sms χαρακτήρων στο iphone 4

K εγώ το 3G το έχω πάντα κλειστό κ το ανοίγω όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω, για λόγους μπαταρίας.

Και εγώ κλειστό το έχω για τους ίδιους λόγους.
Άσε που πιάνει 3G καλό σήμα μόνο στο δουλειά μου που είναι πάνω στην Κηφισίας.
Μεγάλη βλακεία αυτό θέμα.
Αφού δεν έχουνε κεραίες, δεν έχω καταλάβει γιατί μας ταλαιπωρούν...

Ρε παιδιά είμαστε 1000% σίγουροι ότι με τη θηκη εξαφανίζεται ΤΕΛΕΙΩΣ το, όποιο, θέμα λήψης / κρατήματος;

btw Με το δικό μου πάντως στο γραφειο (Voda και πάντα σε συγκεριμένη θεση) σε μερικές ημέρες χρήσης είχα 1 dropped call (που δεν θυμάμαι να μου είχε συμβεί γενικά ποτέ στα 2 χρόνια με το HTC). Γενικά δεν παρατήρησα κάτι άλλο. Τις τελευταίες ημέρες το έχω και με θήκη. Μπορεί και τυχαίο βέβαια.

Και εσυ Βρουτε αρχισες να δινεις δικαιολογιες στο iphone? :grinning-smiley-043
Eιχες και dropped call κιολας...

ΥΓ. Με εσενα τιποτα δεν ειναι τυχαιο!

Δεν διαβαζεις τι σου γραφω... Το προβλημα που εγω αντιμετωπισα με το σημα παραμενει ΤΟ ΙΔΙΟ ειτε βαζω θηκη ειτε οχι. Αρα ΔΕΝ φταιει το τηλεφωνο, το οποιο αλλωστε σε περιοχες με καλο σημα δεν εχει κανενα προβλημα οπως και να το πιανεις (αντε να κατεβει η μπαρα λιγο-καθολου drop call).
Τωρα, οπως σου εγραψα ειναι πιθανοτατο να σου εκατσε lemon συσκευη οποτε πας για αντικατασταση. Συγκρινε το με ενα αλλο iphone 4 κανενος φιλου και τα ξαναλεμε..

μα το δοκίμασα και με άλλο 4άρι και τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια.
εκείνος βέβαια, πλέον έχει θήκη οπότε δεν τον απασχολεί αυτό το θέμα.
Θα περιμένω το 4άρι του αδερφού μου για να το τεστάρω καλύτερα εκεί.

Re: Απάντηση: Συζήτηση περί σήματος & sms χαρακτήρων στο iphone 4

Τι να σας πω ρε παίδες, εγώ και στο Μαρούσι που μένω και στη Παιανία που δουλεύω έχω πάντα τίγκα 3G.

Που μου θέλετε και WiMAX...:flipout:

Ελα ντε :flipout:

Εγω παντως μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε σημα 3G στο σπιτι, ουτε απλο σημα καλα-καλα, τωρα που πηρα iphone 4 εχω 2-3 μπαρες στο απλο και 1-2 σε 3G.

Τυχαιο ? Δε νομιζω...!!!-bye-

Λοιπόν η δικιά μου εμπειρία όσο αφορά ΜΟΝΟ το σήμα.

Καταρχήν να αναφέρω ότι τo τηλέφωνο το έβαλα σε case από την αρχή οπότε δεν θα αναφερθώ στο death grip γιατι προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.

Λοιπόν στο Metro (στον διάδρομο που περιμένεις τα βαγόνια) το iphone 4 μου βγάζει Νο Service .... της γυναικάς μου το 2G σήμα 5αρι.

Λέω απο μέσα μου δεν ειναι δυνατόν, κάνω reset .... ανοίγει το τηλέφωνο μια απο τα ιδία ....

Επειδή έπρεπε να τηλεφωνήσω εκείνη την στιγμή ήταν ανάγκη, τελικά κάλεσα απο το iphone 2G χωρίς κανένα πρόβλημα.
Καθώς εχω ξαναχρησιμοποιήσει πολλές φορές το προηγούμενο iphone 3G στο metro No Service δεν είχα δει ποτέ στην ζωή μου.

Δοκιμή no.2 στην επιστροφή ... ξανά στο metro πάλι No Service.
Λέω ΔΕΝ είναι δυνατόν .... κλείνω το 3G μου βγάζει σήμα 3 με 4 στα 5.

Η δικιά μου ταπεινή άποψη είναι ότι τα &^*(^) της Apple πρέπει να τους στείλουν σπίτια τους !!!

Δεν μπορούσαν να δώσουν οι "ΑΣΤΕΡΕΣ" εντολή στο λειτουργικό όταν δεν έχει 3G να μπαίνει το τηλέφωνο σε edge η σε μηδενική λήψη δεδομένων και να αποκτησει το τηλέφωνο σήμα ???? :slapface::slapface::slapface:

Δηλαδή ποια είναι η αναβάθμιση τους το HDR ???

Να τονίσω βεβαία οτι αν δεν ηταν η Apple ακόμη θα παίζαμε με τις ακίδες.

Το δικό μου 4άρι και χάνει το σήμα του όταν το πιάσω με το γνωστό τρόπο και πολλές κλήσεις έχω χάσει. 3-4 φορές δε, ενεργοποιήθηκε και ο proximity sensor και έψαχνα να δω τι συμβαίνει γιατί είτε έμπαινε η ανοιχτή ακρόαση, είτε η σίγαση.
Με το που ήρθε η θήκη της belkin τέλειωσαν και τα προβλήματα και με το σήμα, αλλά και με το proximity sesnor (ελπίζω αυτό να μην είναι τυχαίο γιατί είμαι ακόμη στην 4.0.1 jb)

Παντως στην ερωτηση αν η θηκη εξαλείφει πλήρως το πρόβλημα δεν βλέπω να απαντά κανείς.

Στο τελευταίο HiTech πάντως (μη γελάτε :p) λένε ότι η θήκη ''βελτιωσε δραματικά'' την κατάσταση κάτι το οποίο υπονοοεί ότι δεν εξάλειψε πλήρως το πρόβλημα.

Επισης λένε ότι το 4αρι όντως ''πιάνει'' εκεί που δεν έπιαναν τα προηγούμενα.

Anyway, με θηκη η συζήτηση ειναι μάλλον θεωρητική...

Μάλλον φταίει η ηλικια , αλλοιώς δεν εξηγείται!
Το έχω πει πολλές φορές , η θήκη λύνει το πρόβλημα της γειωσης της κεραίας.
Όσον αφορά το death grip, αυτό δεν βελτιώνεται γιατί δεν έχει σχέση μόνο με τη κεραία, αλλα και το που-πως το πιανεις.
Αυτό ισχύει για όλα τα κινητά κι όχι μόνο για το iPhone.

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί σήματος & sms χαρακτήρων στο iphone 4

Παντως στην ερωτηση αν η θηκη εξαλείφει πλήρως το πρόβλημα δεν βλέπω να απαντά κανείς.

Στο τελευταίο HiTech πάντως (μη γελάτε :p) λένε ότι η θήκη ''βελτιωσε δραματικά'' την κατάσταση κάτι το οποίο υπονοοεί ότι δεν εξάλειψε πλήρως το πρόβλημα.

Επισης λένε ότι το 4αρι όντως ''πιάνει'' εκεί που δεν έπιαναν τα προηγούμενα.

Anyway, με θηκη η συζήτηση ειναι μάλλον θεωρητική...

Ρε συ, τα εχουμε ξαναπει.. Φυσικα και λυνει το προβλημα η θηκη αφου πλεον δεν υφισταται "γειωση" με το ανθρωπινο δερμα. Αν θες παντως καλυτερη πληροφορηση, υπαρχουν πολλα σοβαρα reviews/tests στο internet και δεν χρειαζεται να καταφυγεις στο... hi-tech! :p

Πρεπει να φταιει η ηλικια μαλλον (εμαθα οτι στα fanboys παρεχεται δωρεαν το i(eternal)life - θα ζητησω απο καποιους γνωστους μου να μου το στειλουν πειρατικό :p) γιατι νομιζα οτι death grip + γειωση κεραιας πηγαιναν πακετο.

Το θεμα ειναι απλως αν με τη θηκη τελικα λυνεται τελειως το, όποιο προβλημα και πόσο αυτό υφισταται σε σχεση με αλλα κινητα.

Βλεπω το ένα να λεει ότι δεν λύνεται και το αλλο να λεει πως λυνεται. Αποφασίστε.

σχόλιο από Μιχάλη Κορ. : αφαιρέθηκε το υγ για λόγους παρεξήγησης. -bye-

Last edited by a moderator:
Eιπαμε, ξεχνας ... αλλα οχι κι ετσι.
Τοσες δοκιμες και βιντεο εκανα, τα ξεχασες ?
Αντε να τα ξαναπουμε... Το death grip ισχθει για ολα τα κινητα, κι εχει να κανει με το πως και που πιανεις το κινητο.
Στο iphone επιπλεον, που εχει εξωτερικη κεραια, εκτος απο τη πτωση λογω κρατηματος εχουμε και μειωση λογω γειωσης (που δεν εχουν αλλα κινητα).
Αυτο σημαινει , οτι με τη θηκη λυνεις το προβλημα της γειωσης, απλο ειναι.
Αν φυσικα κρατησεις με το γνωστο τροπο το iphone, εστω και με τη θηκη, εχεις την κλασικη μειωση (10 db περιπου) λογω κρατηματος
Να θυμισω παλι, γιατι ξεχνατε, οτι συνολικα , χωρις θηκη εχουμε μειωση 25db,ενω με θηκη και κρατημα death grip, γυρω στα 10.
Γκεγκε ?-bye-

Στα ''αλλα κινητά'' πόσο χάνουμε με το death grip;

Το πρόβλημα (death grip) δεν είναι πιο έντονο στο 4 (σε σχέση με τα άλλα);

Λοιπόν η δικιά μου εμπειρία όσο αφορά ΜΟΝΟ το σήμα.

Καταρχήν να αναφέρω ότι τo τηλέφωνο το έβαλα σε case από την αρχή οπότε δεν θα αναφερθώ στο death grip γιατι προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.

Λοιπόν στο Metro (στον διάδρομο που περιμένεις τα βαγόνια) το iphone 4 μου βγάζει Νο Service .... της γυναικάς μου το 2G σήμα 5αρι.

Λέω απο μέσα μου δεν ειναι δυνατόν, κάνω reset .... ανοίγει το τηλέφωνο μια απο τα ιδία ....

Επειδή έπρεπε να τηλεφωνήσω εκείνη την στιγμή ήταν ανάγκη, τελικά κάλεσα απο το iphone 2G χωρίς κανένα πρόβλημα.
Καθώς εχω ξαναχρησιμοποιήσει πολλές φορές το προηγούμενο iphone 3G στο metro No Service δεν είχα δει ποτέ στην ζωή μου.

Δοκιμή no.2 στην επιστροφή ... ξανά στο metro πάλι No Service.
Λέω ΔΕΝ είναι δυνατόν .... κλείνω το 3G μου βγάζει σήμα 3 με 4 στα 5.

Η δικιά μου ταπεινή άποψη είναι ότι τα &^*(^) της Apple πρέπει να τους στείλουν σπίτια τους !!!

Δεν μπορούσαν να δώσουν οι "ΑΣΤΕΡΕΣ" εντολή στο λειτουργικό όταν δεν έχει 3G να μπαίνει το τηλέφωνο σε edge η σε μηδενική λήψη δεδομένων και να αποκτησει το τηλέφωνο σήμα ???? :slapface::slapface::slapface:

Δηλαδή ποια είναι η αναβάθμιση τους το HDR ???

Να τονίσω βεβαία οτι αν δεν ηταν η Apple ακόμη θα παίζαμε με τις ακίδες.

Ακη, κοσμοτε ή βονταφον εχεις ?