Συζήτηση περί σήματος & sms χαρακτήρων στο iphone 4

Το φοβερό είναι ότι όλοι πριν το αγοράσετε σίγουρα διαβάσατε για πρόβλημα της κεραίας. Ναι ή όχι? Σας προκαλώ να απαντήσετε! Κι όμως το πήρατε και μάλιστα μερικοί φαντάζομαι χωρίς επιδότηση...

Μαζόχες ε μαζόχες :7SFGSFG:

Σας παρακαλώ πείσετε με να μην το πάρω κι εγώ...:hmmmm:

Επαναλαμβάνω:
Στα ''αλλα κινητά'' πόσο χάνουμε με το death grip;

Το πρόβλημα (death grip) δεν είναι πιο έντονο στο 4 [edit ακόμα και με θήκη] (σε σχέση με τα άλλα) ;

Last edited:
Το φοβερό είναι ότι όλοι πριν το αγοράσετε σίγουρα διαβάσατε για πρόβλημα της κεραίας. Ναι ή όχι? Σας προκαλώ να απαντήσετε! Κι όμως το πήρατε και μάλιστα μερικοί φαντάζομαι χωρίς επιδότηση...

Φυσικα διαβασαμε! It was a calculated risk! :D

ΥΓ. Μην παρεις. Εχει death grip :p

Re: Απάντηση: Συζήτηση περί σήματος & sms χαρακτήρων στο iphone 4

Εγώ ένα θα σου πω (που το έγραψα και νωρίτερα):
Στο σπίτι σου (στο τραπεζάκι του σαλονιού) με το Nokia και με το iPhone 3GS δεν είχα ποτέ σήμα.
Προχθές με το iPhone 4 είχα σήμα κανονικά και με τον νόμο.

-bye--bye-

Ετσι για να δεις τι καλα παιδια ειμαστε...

http://www.youtube.com/watch?v=PVuiwmgsJoY&feature=player_embedded#!

Απο το βιντεο καταλαβαινεις οτι και τι htc , οπως ΟΛΑ τα κινητα χανουν απο 10-20 db ( δες το σημειο με τη μειωση 2 μπαρων).
Το iphone χανει περιπου τα ιδια.

Σχόλιο από Μιχάλη Κορ. : αφαιρέθηκαν Quote σε σβησμένα μηνύματα. -bye-

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση περί σήματος & sms χαρακτήρων στο iphone 4

Μην συγκρίνετε μπάρες. Ο κάθε κατασκευαστής έχει διαφορετική διαβάθμιση! 2 μπάρες νοκία δεν είναι το ίδιο με δύο μπαρες άιφον ή με δύο μπάρες έρικσον.

Εγώ ένα θα σου πω (που το έγραψα και νωρίτερα):
Στο σπίτι σου (στο τραπεζάκι του σαλονιού) με το Nokia και με το iPhone 3GS δεν είχα ποτέ σήμα.
Προχθές με το iPhone 4 είχα σήμα κανονικά και με τον νόμο.

-bye--bye-

Να μιλήσεις μπορείς? Αυτό έχει σημασία.

υγ. Βλέπω πολλούς να λέτε για πρόβλημα σε εσωτερικούς χώρους και έλλειψη σήματος κλπ. Είπαμε για όσους έχουν vodafone υπάρχει λύση... Μην ταλαιπωρείστε άδικα... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση περί σήματος & sms χαρακτήρων στο iphone 4

Μην συγκρίνετε μπάρες. Ο κάθε κατασκευαστής έχει διαφορετική διαβάθμιση! 2 μπάρες νοκία δεν είναι το ίδιο με δύο μπαρες άιφον ή με δύο μπάρες έρικσον.

υγ. Βλέπω πολλούς να λέτε για πρόβλημα σε εσωτερικούς χώρους και έλλειψη σήματος κλπ. Είπαμε για όσους έχουν vodafone υπάρχει λύση... Μην ταλαιπωρείστε άδικα... -bye-

Εγω στη δοκιμη μου , το εχω πει , δε κοιταμε μπαρες αλλα ενταση σηματος, απλα στα περισσοτερα βιντεο που κυκλοφορουν δεν υπαρχει τετοια ενδειξη.
Στο δικο μου που εβαλα παραπανω εχω ενδειξη σε db.

Δεν εχω κανενα θεμα με καμια εταιρεια.
Πρωτος εβαλα το δειγμα με το "προβλημα" του iphone4 αμεσως μολις το πηρα στα χερια μου.
Εδω δε διστασα να πω οτι η nex 5 ειναι ισαξια ή καλυτερη απο την canon 7d στην εικονα !!!
Αποδειξη οτι τη πουλησα κιολας (δεν ηταν φυσικα μονο αυτος ο λογοσ ...).
Επισης σπιτι μου εχω 3 pc και 2 mac... το καθενα για τη δουλεια που πρεπει.
Αρα καλο ειναι να προσεχουμε τι λεμε.

Βy the way...στο itunes ,στη καρτελα apps, δεν γραφει sync files αλλα transfer, οποτε μεσω itunes δεν εχουμε συγχρονισμο αρχειων , αλλα μεταφορα .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση περί σήματος & sms χαρακτήρων στο iphone 4

Η αλήθεια είναι ότι δεν με πήρε κάποιος τηλέφωνο σε εκείνο το διάστημα
ούτε χρειάστηκε να πάρω εγώ.
Πάντως με το Nokia δεν είχα καν σήμα.

Θα το τσεκάρω και με κλήσεις την επόμενη φορά και θα σας ενημερώσω.

Οτι υπάρχει το πρόβλημα, είναι γεγονός πάει και τελέιωσε.

Για δείτε εδώ:

http://www.macrumors.com/2010/08/31...hardware-revision-coming-by-end-of-september/

Αν ισχύσει, θα τρέξετε να το πουλήσετε ή όχι όσοι θεωρείτε ότι βολευτήκατε με το free bumper;

Διότι εμένα κάτι μου λέει ότι έτσι και επαληθευτεί κάτι τέτοιο, προβλέπω να πέφτει ο server από τις αγγελίες..... :flipout:

Για δείτε εδώ:

http://www.macrumors.com/2010/08/31...hardware-revision-coming-by-end-of-september/

Αν ισχύσει, θα τρέξετε να το πουλήσετε ή όχι όσοι θεωρείτε ότι βολευτήκατε με το free bumper;

Διότι εμένα κάτι μου λέει ότι έτσι και επαληθευτεί κάτι τέτοιο, προβλέπω να πέφτει ο server από τις αγγελίες..... :flipout:

Αυτο ειναι αρχαιο rumor και δεν επιβεβαιωθηκε Τασο... ;)

Γιαυτο έγραψα οτι αναφέρομε ΜΟΝΟ στο σήμα.

Εμ πεστο.
Της γυναικας μου με κοσμοτε, ακριβως οπως πριν με ενα νοκια.
Πιανει σε αρκετα σημεια εντος του μετρο...

Για δείτε εδώ:

Καλα Γιγα αυτό ειναι πολυ παλιό ..... για την ιστορία οτι η Apple δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Εμ πεστο.
Της γυναικας μου με κοσμοτε, ακριβως οπως πριν με ενα νοκια.
Πιανει σε αρκετα σημεια εντος του μετρο...

Μα εγω συγκρινα 3G - 2G και 4G όλα με Vodafone.
Στο μοναδικό τηλεφωνo που δεν ειχα σήμα στο metro ήταν το 4αρι.

Εγω ενα δεν καταλαβαίνω .... αντί να δείξει το τηλεφωνο No Service, δεν επρεπε απο μονο του να εκοβε το 3G και να μου εδεινε σημα ?

Έπρεπε μόνος μου να το απενεργοποιήσω γιανα έχω σήμα ?

Από την αρχή σας το είπα ότι το θέμα του death grip είναι ΚΥΡΙΩΣ (για να μην πω αποκλειστικά) με το 3G σήμα...

Συγνώμη, επειδή μιλάμε για iPhone το 3G είναι Νο1 προτεραιότητα.

Προσωπικά το 80% της μηνιαίας μου κίνησης (για να μην πω παραπάνω) οφείλεται σε data, γι αυτό και επέλεξα πρόγραμμα που να μου δίνει αρκετό free data (για να μην με πετσοκόβει στις χρεώσεις).

Αν το ήθελα για το αντίθετο, θα είχα κάποια από τις συσκευές που τις πουλάνε με το κιλό...

Λογικό είναι να προσπαθείτε να μπαλώσετε τα αμπάλωτα με τα free bumpers :flipout: για να κάνετε την δουλειά σας, υπομονή για το 5 ή κάποιο άλλο.....