Συζήτηση περί σήματος & sms χαρακτήρων στο iphone 4

Τάσο, με θήκη δεν είχα κανένα πρόβλημα ποτέ, είτε ήμουν σε 3G δίκτυο είτε σε GSM. Το θέμα με το 3G το διαπίστωσα την 1η μέρα που αγόρασα το τηλέφωνο και κάνοντας πειράματα για το death grip χωρίς τη θήκη φυσικά.

O Τασος απλα βαρεθηκε το iPhone αλλα φοβαται το ρομποτακι του Android μη τον δαγκώσει :p

Κι η Αντριανα Λίμα Τάσο ειναι λίγο στραβοκάνα, δεν λέει....μια χαρα τη βγάζουμε και με την Όλγα Τρέμη....:p

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί σήματος & sms χαρακτήρων στο iphone 4

Με θήκη το τηλ δεν εχει κανενα απολύτως θέμα.

Επειδή τυγχαίνει να έχω φίλους με 4G και επειδή δεν γράφουν όλοι αντικειμενικά δημοσίως επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου.

Βεβαιώς όποιος θέλει να παίζει angry birds σε HD οθόνη, ας το χαίρεται. Αλλά σαν τηλέφωνο έχουν "πέσει οι μετοχές του" είτε το παραδέχεστε είτε όχι.

Τάσο εισαι στα ορια να μπεις στο club των μαυρων πρόβατων της κατηγορίας. (Εγω εχω κρεμασει ηδη και κουδούνα....) -bye-

Το ρομποτάκι ειναι ηδη παντού και οχι σε μια συσκευή....

Ενας λογος για να παρω Android σε κανα χρονο δηλαδη θα ειναι γιατι βαρεθηκα το IOS. Το θεμα ειναι να μπορω να κανω (το λιγοτερο) οτι κανω και τωρα. Οταν ομως βλεπω πχ οτι βγηκε skype για android τωρα τοτε απογοητεύομαι. Μεχρι του χρονου πιθανών τα πραματα να εχουνε αλλαξει.

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί σήματος & sms χαρακτήρων στο iphone 4

Επειδή τυγχαίνει να έχω φίλους με 4G και επειδή δεν γράφουν όλοι αντικειμενικά δημοσίως επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου.

Βεβαιώς όποιος θέλει να παίζει angry birds σε HD οθόνη, ας το χαίρεται. Αλλά σαν τηλέφωνο έχουν "πέσει οι μετοχές του" είτε το παραδέχεστε είτε όχι.

Ρε Τασο, πως ειναι δυνατον να εχεις προβλημα με το σημα ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΗΚΗ; Αφου δεν υπαρχει επαφη με το δερμα! Και καλα, δεν πιστευεις εμας που "δεν ειμαστε αντικειμενικοι" (sic), δεν διαβαζεις καμια απο τις δοκιμες που εχουν γινει (just google it), μπας και αυτοι ειναι πιο αντικειμενικοι; Και στην τελικη, τοσοι φιλοι σου το εχουν, δεν το πιανεις με τα χερακια σου να δεις αν οντως ισχυει το προβλημα ΜΕ ΘΗΚΗ;;

ΥΓ. Το αστειο ειναι οτι εσυ ΠΑΝΤΑ ειχες θηκη! Τωρα δε που εχει βελτιωθει το βασικο σου θεμα με την μπαταρια, μου φαινεται οτι απλα δεν μπορεις να κανεις πισω για λογους αρχης! :D

Last edited:
Update

Το δικο μου, firmware 4.1 απο μαμα, (μολις το συνεδεσα), εχει αυτην την στιγμη 4 παυλες, και οπως, και οσο να το κραταω μενει στις 4.

Update

Το δικο μου, firmware 4.1 απο μαμα, (μολις το συνεδεσα), εχει αυτην την στιγμη 4 παυλες, και οπως, και οσο να το κραταω μενει στις 4.

Δεν εχεις το αυθεντικο .... :p

Το death grip υπάρχει είτε το σήμα είναι 3g είτε είναι απλό gsm.
Επίσης η λίαν σπαστική ενεργοποίηση του proximity sensor υπάρχει και στην 4.1 (αναβάθμισα χθες και απογοητεύτηκα). Έχει δίκιο ο Τάσος. Σαν τηλέφωνο έχει χάσει τις μετοχές του...