Συζήτηση που μεταφέρθηκε απο την παρουσίαση "Ο άρχοντας της νύχτας "

Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

...
το θέμα δεν είναι ο Νότης και ο κάθε Νότης (για τον οποίο δεν μου καίγεται καρφάκι) αλλά το πως υποδεχόμαστε και σχολιάζουμε την όποια προσπάθεια παρουσίασης του όποιου δίσκου γίνεται εδώ μέσα.
...
[/I] ?

Μα Δημήτρη μου δεν είναι τυχαίο ότι αυτό γίνεται σε παρουσίαση δίσκου του Σφακιανάκη.
Ο Σφακιανάκης δεν αρέσει εδώ μέσα και το μέλος που έκανε την παρουσίαση το ήξερε καλά αυτό.
Μάλλον αυτό το χαμό που ακολούθησε επιζητούσε και προφανώς όχι να πλουτίσει τις μουσικές μας γνώσεις.

Μα Δημήτρη μου δεν είναι τυχαίο ότι αυτό γίνεται σε παρουσίαση δίσκου του Σφακιανάκη.
Ο Σφακιανάκης δεν αρέσει εδώ μέσα και το μέλος που έκανε την παρουσίαση το ήξερε καλά αυτό.
Μάλλον αυτό το χαμό που ακολούθησε επιζητούσε και προφανώς όχι να πλουτίσει τις μουσικές μας γνώσεις.

Διαφωνω φιλε μου !!!

Αυτο ειναι μια πολυ ωραια ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ που βολευει πολλους !!

Αν επιζητουσε το χαμο..δεν θα καθοταν να γραψει ολο αυτο το σεντονι με τοσα videos απο το youtube για συμπληρωμα.

Υπαρχει και αλλος τροπος να προξενησεις χαμο..εδω δεν ειχαμε κατι τετοιο

Εγω αυτο τον υπαινιγμο να πω την αληθεια το βρισκω και ακρως προσβλητικο.

Last edited:
Re: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

To έχουμε μαμήσει το θέμα. Κρίμα. Αντιπαραθέσεις επι αντιπαραθέσεων.
Έγιναν συστάσεις, παρακαλέσαμε να σταματήσουμε επιθέσεις κτλ αλλά βλέπω οτι το μόνο με το οποίο δεν ασχολείται πλέον το νήμα είναι ο δίσκος που παρουσίασε η fedra.

Συνεχίστε με αυτόν τον τρόπο, είναι υπέροχη εικόνα και για τα μέλη μας και για τους επισκέπτες.

Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Ο Λύμπε τα είπε όλα.
Η κατηγορία διαμορφώνεται συνεχώς και το τι μορφή έχει κατά καιρούς, το οφείλει στα γραπτά της.
Και βέβαια είναι ανοικτή για όλους αλλά θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ήδη έχει δημιουργήσει μία βάση που για μένα είναι απαραίτητη για να αναπτυχθεί παραπάνω.
Εάν σε αυτή τη βάση υπήρχε και το δημοτικό τραγούδι για π.χ. θα ήταν ακόμη καλύτερα.
Αλλά δεν είναι.

Το να διαβάσω ένα κορυφαίο κείμενο για τον Πλούταρχο για πχ. μπορεί να με διασκεδάσει και να γουστάρω αλλά μέχρι εκεί.
Εάν επιχειρηθεί σύγκριση ή προσπάθεια για να αναδυθεί ο καλλιτέχνης σε υψίστης σημασίας για τα μουσικά πράγματα του καιρού μας, ε θα κάνουμε κριτική δεν γίνεται αλλιώς.

Το ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με δομημένη σκέψη, που έχουν χιλιάδες ακούσματα, συγκροτημένη και εμπεριστατωμένη άποψη, είναι η ευτυχία της κατηγορίας.
Μη πάμε να το βγάλουμε και μειονέκτημα, έλεος.

Τώρα όποιος θέλει να κάνει κριτική για την κατηγορία και δεν έχει γράψει μία λέξη, μου είναι παντελώς αδιάφορος.
Όταν έχουν κατατεθεί ψυχές εδώ μέσα, δεν θα επιτρέψω σε ΚΑΝΕΝΑΝ να το παίξει ψιλοθιγμένος. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;

Της Fedra το κείμενο είναι εξαιρετικό, το υποκείμενο δεν...
Αλλά είναι μία σεβαστή άποψη, όπως και αυτές που διαφωνούν.

Το ότι ξεφύγαμε δεν με ενοχλεί καθόλου. Εδώ γράφουμε για Punk ,τι να λέμε τώρα.

Υ.Γ. Επειδή έχει αναφερθεί και στο παρελθόν για τα λαϊκά. Το να γράψει κάποιος είναι θεμιτό. Εξάλλου λαϊκό από λαϊκό έχει τεράστια διαφορά.
Κανένας δεν είναι ανεπιθύμητος. Αλλά θα πρέπει να μπορεί και να το υποστηρίξει.
Και επειδή πρώτα από όλα σέβομαι τον εαυτό μου, η κατηγορία ποτέ δεν πρόκειται να πάρει σκυλο-μορφή (δεν μιλάω για τον Σφακιανάκη αλλά γενικά).

Υ.Γ2 Πρέπει να είμαι ο πιο απόλυτος για τα μουσικά πράγματα που νομίζω ότι γνωρίζω, εδώ μέσα. Δεν μπορεί κανείς να μου αλλάξει άποψη. Κανείς.
Όμως δικά μου αριστουργήματα ,έχουν απαξιωθεί. Όχι μόνο δεν στράβωσα αλλά το δέχτηκα με σεβασμό.
Την άποψη μου όμως μπορώ να την υποστηρίξω εύκολα.
Αν κάποιος μπορεί να στηρίξει την αναγκαιότητα και την καλλιτεχνική υπόσταση της Σάσας Μπάστα, θα ψηθώ και θα υποκλιθώ στην άποψη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

ότι κι αν έγινε φίλε Ηλία,

οι ειρωνείες και τα ....φρούτα δεν νομίζω να έχουν θέση ούτε στην κατηγορία ούτε στο φόρουμ γενικότερα.

όπως επίσης απαράδεκτο είναι οτι κανένας διαχειριστής -κι ας με συγχωρέσουν οι αγαπητοί διαχειριστές που επεμβαίνω στο έργο ους- δεν ασχολήθηκε επ αυτού.

κι απο εκεί και πέρα, με το ίδιο σκεπτικό με το δικό σου, έγινε επίτηδες ότι έγινε στο παρών νήμα με συγκεκριμένες αντιδράσεις για να καταστραφεί και να πάει άπατο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

κι απο εκεί και πέρα, με το ίδιο σκεπτικό με το δικό σου, έγινε επίτηδες ότι έγινε στο παρών νήμα με συγκεκριμένες αντιδράσεις για να καταστραφεί και να πάει άπατο.

επίτηδες ?
πάλι συνωμοσιολογίες έχουμε ?

να καταστραφεί και να πάει άπατο ?
μάλλον την καλύτερή του είχε ο Νοτις-bye-

Τώρα όποιος θέλει να κάνει κριτική για την κατηγορία και δεν έχει γράψει μία λέξη, μου είναι παντελώς αδιάφορος.
Όταν έχουν κατατεθεί ψυχές εδώ μέσα, δεν θα επιτρέψω σε ΚΑΝΕΝΑΝ να το παίξει ψιλοθιγμένος. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;

Και επειδή πρώτα από όλα σέβομαι τον εαυτό μου, η κατηγορία ποτέ δεν πρόκειται να πάρει σκυλο-μορφή (δεν μιλάω για τον Σφακιανάκη αλλά γενικά).

Πολυ κατανοητο .Τα συμπερασματα βγηκαν.

Γιατι ελειπε ενα chat room απο το avclub.Ευκαιρια λοιπον να συμβαινει αυτο στις παρουσιασεις δισκων απο εδω και περα.Οποιαδηποτε παρουσιαση..

Sorry, αλλά το ξεχνάς με τη μια, ειδικά αυτό. Κι εσύ αλλά και όσοι άλλοι το ονειρεύεστε...

Φίλε Petran, και ο Guybrush κι εγώ κι ο Δημήτρης ,πρίν λίγο, τοποθετηθήκαμε , έγιναν κάποιες διορθώσεις απο τον Guybrush και επανατοποθετήθηκα και πρίν .

Απο όσο γνωρίζω έχουμε να κάνουμε με ενήλικες και όχι με μικρά παιδιά, οπότε οι συστάσεις είναι αρκετές.
Προσωπικά έχω αναφέρει και σε άλλη παρόμοια κατάσταση οτι δεν διατίθεμαι να κάνω τον αστυφύλακα.

Sorry, αλλά το ξεχνάς με τη μια, ειδικά αυτό. Κι εσύ αλλά και όσοι άλλοι το ονειρεύεστε...

Σορρυ Κωστα αλλα συμβαινει ηδη...αλλοι το ξεκινησαν..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

επίτηδες ?
πάλι συνωμοσιολογίες έχουμε ?

να καταστραφεί και να πάει άπατο ?
μάλλον την καλύτερή του είχε ο Νοτις-bye-

Δημήτρη με ξέρεις και τα έχουμε πει πολλές φορές ,
έχεις δίκιο δεν το έθεσα σωστά,

διορθώνοντας λοιπόν την απάντηση μου στον φίλο Ηλία έπρεπε να γράψω,

με το ίδιο σκεπτικό με το δικό σου, θα μπορούσε να πει κανείς οτι, ότι έγινε, έγινε με σκοπό να πάει άπατο το νήμα.

δεν υιοθετώ αυτήν την άποψη, απλά αναφέρω την άλλη μεριά του ίδιου σκεπτικού.

Λοιπόν για να τελειώνουμε.

Τα είδη, οι απόψεις, οι κριτικές, οι παρουσιάσεις δίσκων, τα σκυλέ, τα πανκ και τα ψυχεδελικά ΟΛΑ τα δέχεται η κατηγορία.
Αυτό που δεν δέχεται είναι η μη συμμετοχή.
PETRAN και Meletov πάρτε σβάρνα τη δισκοθήκη σας και ξεκινάτε να γράφετε για αυτά που σας αρέσουν.
Όπως δηλαδή κάνουμε όλοι οι μόνιμοι εδώ. Ως τώρα δεν το έχετε κάνει κι αυτό είναι το λαθος σας.
Όσοι δεν είναι μόνιμοι είναι από δική τους επιλογή, γιατί έτσι λειτουργεί η φύση του μαγαζιού.
Στα αθλητικά π.χ. αν δεν γράφεις ποτέ και μονίμως διαβάζεις, δεν σημαίνει ότι είσαι και κομάτι της κατηγορίας. Περαστικός είσαι. Δώστε ψυχή και συμμετοχή.

Κι αυτό που λέει ο Τζίμης είναι νόμος.
Εχουμε ιδρώσει όλοι οι συμμετέχοντες εδώ να δώσουμε τη σπουδαία ώθηση της συγκεκριμένης κατηγορίας. Κάποτε πολύ παλιά, μιλούσαμε για τους Bauhaus και άπαντες νόμιζαν ότι βγήκε νεο εντομοκτόνο. Ευτυχώς κατακτήθηκαν πολλά από τότε και πίσω δεν γυρίζει. Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

α .. Petran και Meletov.. μπήκαμε και σε κατηγορία τώρα.
όπως και τα trolls..........

τελος πάντων, όπως και να' χει απο μέρους μου το θέμα θεωρείται λήξαν.
το αν θα συμμετέχω και το πως θα συμμετέχω είναι μια απόφαση όμως αποκλειστικά και μόνον δική μου.-

όσο για την κατηγορία, ξέρουμε καλά όλοι μας οι avclubίτες περι τίνος πρόκειται.
και για να μην παρεξηγηθώ,
μιλάμε για μια κατηγορία για την οποία έχει ξοδευτεί χρόνος και κόπος και είναι δεδομένο οτι είναι πραγματικό διαμάντι.

και για να τελειώνουμε,
το οτι είμαι περαστικός και δεν συμμετέχω δεν το βρίσκω απαραίτητα κακό.
αλλά δεν θα πάρω, μπορεί να μου έρθει κανα ......μούσμουλο στο κεφάλι και δεν φημίζομαι για τις ήπιες αντιδράσεις μου.
γιαυτό θα αρκεστώ να διαβάζω και να σχολιάζω όποτε επιλέγω εγώ.-

το αν θα συμμετέχω και το πως θα συμμετέχω είναι μια απόφαση όμως αποκλειστικά και μόνον δική μου.-

όσο για την κατηγορία, ξέρουμε καλά όλοι μας οι avclubίτες περι τίνος πρόκειται.
μιλάμε για μια κατηγορία για την οποία έχει ξοδευτεί χρόνος και κόπος και είναι δεδομένο οτι είναι πραγματικό διαμάντι.

και για να τελειώνουμε,
αλλά δεν θα πάρω, μπορεί να μου έρθει κανα ......μούσμουλο στο κεφάλι και δεν φημίζομαι για τις ήπιες αντιδράσεις μου.

+100000000000

Τα ειπες ολα .

και για να τελειώνουμε,

Να συνεπάγουμε τότε ότι αυτή η εξ αποστάσεως σχέση έχει να κάνει και με τη μουσική εν γένει ή όχι?